PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

De onderneming, opgericht in 1992 door Alessandro Dal Santo, banketbakker sinds 1979, is een traditioneel ambachtelijk banketlaboratorium, dat gebruik maakt van koeling als natuurlijk bewaarmiddel. Grote keuze aan gebak en taart, crèmetaarten, crèmegebakjes, ijsdesserts, individuele porties en speciaal banket voor allerlei soorten evenementen (verjaardagen, doopfeesten, communiefeesten, vormsels en bruiloften).

Website van het bedrijf

activiteit

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven

  • TORTE PER RICORRENZE

  • LABORATORIO

  • CROSTATA DI FRAGOLE

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Gebak
  • parfait
  • petitsfours
  • vruchtengebak
  • gebak voor evenementen
  • schone productie
  • banketbakkerijlaboratorium
  • diepvriesgebak

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1992
  • Bedrijfsvorm
    Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Bedrijfsvorm
    Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
Groen: gedekte zone
Grijs: niet-gedekte zone
 

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

R43721120 546 v