REINASAN BV - Cleaning and maintenance - equipment and supplies

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

REINASAN BV
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Geverifieerd door europages

De door ons ontwikkelde systemen worden door partners geïmplementeerd binnen hun bedrijfsvoering. Deze systemen zijn verwerkt in partnerprogramma’s. Onze partnerprogramma’s bevatten complete methodes i.c.m. 24/7 actieve, veilige en milieuvriendelijke producten die bijdragen aan schonere en veiligere objecten en oppervlakte soorten. Onze producten zijn vrij van PFAS en fluoride. Het systeem biedt de partner niet alleen de mogelijkheid tot extra omzet, maar minstens zo belangrijk is de extra service naar de (eind)klant van de partner. De ROI wordt snel verwezenlijkt en creëert de kans om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt. Een prachtige bijdrage aan een groenere toekomst! Door het aanbrengen van de Reinasan protectie creëert de partner diverse extra voordelen op producten, objecten of andere oppervlak soorten. Enkele voorbeelden; objecten worden Easy To Clean, behouden hun antislipwaarde, hygiëne wordt geoptimaliseerd, esthetiek behouden of levensduur verlengd.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Het Reinasan systeem houdt oppervlakken vlekvrij en vermindert onaangename geuren op een eenvoudige manier, met minimaal onderhoud en een langere levensduur van het product/oppervlak. Onze interieurbescherming biedt een permanente bescherming voor alle oppervlakken binnenshuis en voorkomt gemakkelijk organische vervuiling, vlekken, verkleuring, schimmel, micro-organisme en onaangename geuren. Residuopbouw en vuilafzetting worden ook gemakkelijk voorkomen door het gebruik van onze interieurbescherming. Onze producten zijn vrij van PFAS en fluoride. Tevens zijn we nog zoekende naar distributeurs met een netwerk voor B2B. Zo kunnen we samen een groene voetafdruk realiseren.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Dit door Reinasan ontwikkelde systeem is het milieuvriendelijke alternatief voor optimale hygiëne en gezondheid. Maximale bescherming en minimaal onderhoud. Bovendien wordt de levensduur van producten verlengd dankzij onze 24/7 hygiënebescherming. Veiligere producten, minder werkverzuim, minder afval en verbeterde voedselveiligheid, onder andere. Onze producten op waterbasis bevatten een 24/7 actieve oppervlaktebescherming op natuurlijke wijze. Dit zorgt voor een duurzaam effect, waardoor hygiëne, gezondheid en veiligheid worden verbeterd en gegarandeerd. Het is geen ontsmettingsmiddel en dus veilig voor mens, dier en milieu. Onze producten zijn vrij van PFAS en fluoride. Gevaarlijke bacteriegroei en besmetting worden bij de bron aangepakt. Tevens zijn wij nog op zoek naar nieuwe distributeurs met een eigen B2B-netwerk voor samenwerking. Laten we samen een groene voetafdruk realiseren!

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Objecten die worden blootgesteld aan weersinvloeden zoals UV-licht en temperatuurschommelingen hebben vaak veel te verduren. Maar ook vervuiling in de lucht, in of rond fabriekshallen dragen op een slechte manier bij. Dit complete herstelsysteem verzekert de levensduur voor vele jaren. Betonaantasting wordt voorkomen en tevens is het perfect te combineren met het conserveren van beton. Door objecten permanent en preventief te beschermen blijven ze schoner, langer in nieuwstaat, wordt de levensduur verlengd en bespaart u op kosten, denk aan TCO. Onze producten zijn vrij van PFAS en fluoride. Wij zijn op zoek naar distributeurs met een B2B netwerk. Zo kunnen we samen een groene voetafdruk realiseren.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 32 producten Français Bekijk de 32 producten Deutsch Bekijk de 17 producten Español Bekijk de 17 producten Italiano Bekijk de 17 producten

Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn PFAS en fluoride vrij, vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot/detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

seeds

seeds

Food Forest update ・ 27 mei 2024 meer informatie Open In New icon

We had not mowed since last year spring and the grass had grown considerably by now. The dandelions had finished flowering and we wanted to start sowing. Hence we mowed. We chose to sow mustard and leaf radish as soil improvers. These provide nitrogen fixation and taproots, mulch and also benefit insects, bees, bumblebees and other flower-loving creatures

Documenten

Game Changers#1

Domain icon Fabrikant/ Producent

REINASAN BV

Zuidhoven 3

6042 PB Roermond - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  10%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2010
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

 • Internationale postwissel
 • SWIFT-overschrijving
 • Paypal

Banken

 • ING

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
 • Koper
 • Gedeeld
 • Verkoper

Activiteiten van

 • Reinigingsbedrijven
 • Oppervlaktebehandeling - machines en installaties
 • Reiniging van gebouwen
 • Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk
 • Algemene hygiëne en bescherming
 • reinigingsproducten
 • Veilige reinigingsproducten
 • Oppervlaktereiniging
 • Oppervlaktebescherming
 • Bescherming buitenmuren