SMILYYY - Fabricant de produits et fournitures dentaires

Frankrijk

Warehouse icon Groothandelaar

SMILYYY
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Frankrijk

HT White is een tandheelkundige zirkonie met een zeer hoge buigweerstand (1100 MPa) en een gemiddelde transparantie (42%). Deze grondwet bevat een optimale indicatie voor monolithische en anatomisch gereduceerde restauratieproductie voor enkele tanden en bruggen. De kwaliteit van het zachte materiaal van de schijf heeft een positief effect op de levensduur van de frees en zorgt voor eenvoudige scheiding en nabehandeling. Vanwege deze kenmerken biedt HT White economische voordelen voor laboratoriumgebruikers.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

De productietechnieken van onze schijven zorgen ervoor dat u met een hoge doorschijnendheid en met een prachtige zirconia werkt. ST Color is een zirconie in de tandheelkunde met een hoge doorschijnendheid (43%) en een hoge buigweerstand (1100 MPa). Het bevat goede blokkeringskarakteristieken, hoge glanswaarden en geoptimaliseerde doorschijnendheid om zowel anterior als posterior restauraties een opmerkelijke esthetiek te geven. Goede mechanische eigenschappen maken een breed scala aan indicaties mogelijk.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

De productieprocessen van onze schijven garanderen u precisiewerk en een natuurlijke verschijning van de tanden. Smilyyy garandeert nauwkeurig werk en een natuurlijk tandeffect. De schijf is gemaakt van tandheelkundig zirkonium. Het zal u toestaan om versterkingen of achterste kronen in bruggen te maken toe te schrijven aan zijn weerstand van 1100 MPa. De serie ST White-schijven is neutraal. Het product zorgt ervoor dat u volledige controle hebt over de aanpassing van de tint. De 16 VITA-tinten kunnen worden verkregen met Smilyyy-vloeistof voordat ze sinteren. Met onze Smilyyy vloeistof is het mogelijk om het hele scala aan Vita-tinten te dekken. De kleurstof wordt tijdens het koken van sinteren definitief gefixeerd. De dikte van onze schijf ligt tussen 10 mm en 25 mm.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Een esthetisch en natuurlijk aspect: 3D multilayer is een meerlaagse tandzirconie, met een natuurlijke kleur, een doorschijnende gradiënt is een laag met hoge buigweerstand (cervicale kolom 1100 MPa, snijdende 600 MPa). Deze kenmerken maken de productie van uiterst harmonieuze integrale restauraties voor individuele tanden en bruggen in de voorste en achterste regio's mogelijk. De doorschijnende gradiënt is speciaal aangepast, zorgt voor een goede dekking van het cervicale gebied en verhoogt de doorschijnendheid van het incisale gebied. Deze kleurgradiënt garandeert ook de efficiënte productie van de natuurlijke vorm. De dikte van onze schijf ligt tussen 16 mm en 20 mm.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 11 producten Deutsch Bekijk de 11 producten عربي Bekijk de 11 producten Español Bekijk de 11 producten Français Bekijk de 11 producten Italiano Bekijk de 11 producten Polski Bekijk de 11 producten Português Bekijk de 11 producten Română Bekijk de 11 producten Pусский Bekijk de 11 producten Svenska Bekijk de 11 producten Türkçe Bekijk de 11 producten 繁體 Bekijk de 11 producten

Smilyyy Dental speelt een hoofdrol binnen de distributie van tandheelkundige producten. Wij zijn uitgegroeid tot fabrikanten en werken nauw samen met onze partners overtal ter wereld om de beste producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en scherpe prijzen aan te bieden. Wij bieden een volledig gamma CAD/CAM-producten en acryltanden. Al onze producten voldoen aan de CE-normen en de Europese kwaliteitseisen.

Documenten

Domain icon Groothandelaar

SMILYYY

16 boulevard des chênes

13009 Marseille - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Activiteiten van

  • Tandheelkunde - toebehoren
  • tandheelkundige producten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis