STECKO MEBLE S.J. - Hotel furniture and Office furniture Supplier

Polen

Warehouse icon Distributeur

STECKO MEBLE S.J.
Web icon
Contacteren

Overzicht van de productcatalogus

Polen

Het kabinet - een speciale kantoorruimte die meestal wordt ingenomen door de persoon die beslist over de strategie van het bedrijf: presidenten, directeuren of managers. Kasten zijn niet alleen hun werkplek, maar ook de ruimte waar alle gesprekken of ontmoetingen met belangrijke klanten plaatsvinden.

Polen

Kantoorwerk wordt geassocieerd met lange uren in een zittende positie. Het is zo belangrijk om het kantoor uit te rusten met ergonomisch meubilair. Goed geselecteerde apparatuur verhoogt het comfort en de efficiëntie, en solide en duurzame meubels bevorderen langdurig gebruik.

Polen

Vergaderzalen zijn uniek. Ze verbinden medewerkers, faciliteren zakelijke bijeenkomsten en creëren nieuwe ideeën. Het kiezen van de juiste vergadertafel, passend bij het karakter van de vergaderingen en de functionele indeling van de ruimte speelt een belangrijke rol. In ons aanbod vind je tafels in verschillende soorten en maten. Ontworpen voor kantoor en grootte van vergaderruimtes. Je vindt er ook klaptafels en lichte, verrijdbare tafels waarmee je de ruimte gemakkelijk kunt herschikken, afhankelijk van je behoeften.

Polen

Een van de belangrijkste plekken in het bedrijf is de receptie. Dit is het imago van het bedrijf. Het uiterlijk moet onberispelijk zijn en de doordachte stijl moet harmoniëren met andere decorelementen. De algemene uitstraling van de receptie kan een grote invloed hebben op de manier waarop de klant uw bedrijf benadert. Daarom moet bij het inrichten van de kantoorruimte voldoende aandacht worden besteed aan de receptie om een ​​esthetische en ordelijke ruimte te creëren. Handig voor zowel medewerkers als klanten.

English Bekijk de 39 producten Deutsch Bekijk de 39 producten

Stecko Meble is een gerenommeerd meubelbedrijf dat hoogwaardige en stijlvolle meubeloplossingen biedt om woon- en kantoorruimtes te transformeren. Ons productassortiment is uitgebreid en divers en komt tegemoet aan verschillende behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar elegante woonkamersets, ergonomische kantoormeubelen, moderne slaapkamercollecties of functionele keukenoplossingen, wij bieden een breed scala aan opties voor verschillende stijlen en vereisten. Van klassieke ontwerpen tot eigentijdse trends, we ontwikkelen ons productassortiment voortdurend om voorop te blijven lopen en te voldoen aan de veranderende eisen van de klant. Met ons team van bekwame ontwerpers en ambachtslieden zijn we trots op ons vermogen om op maat gemaakte meubels te maken die voldoen aan individuele specificaties. Van conceptontwikkeling tot installatie zorgen we voor een naadloze en bevredigende ervaring voor onze klanten. We zoeken actief naar milieuvriendelijke materialen en productieprocessen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een groenere toekomst. Met onze sterke reputatie, gebaseerd op betrouwbaarheid en uitmuntendheid, hebben we met succes een breed scala aan klanten bediend, waaronder particulieren, binnenhuisarchitecten en commerciële instellingen. Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een uitgebreid inrichtingsproject, we benaderen elke onderneming met professionaliteit en een toewijding om verwachtingen te overtreffen.

Documenten

Domain icon Distributeur

STECKO MEBLE S.J.

Chodkiewicza 1,2,3/3a

70-344 Szczecin - Polen

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Internationaal

Activiteiten van

 • Meubelen - horeca
 • Slaapkamers
 • Tekenmeubels
 • Hotelmeubilair
 • Hotel
 • Professioneel meubilair
 • Hotels - meubels
 • Bureaustoelen
 • Restaurants - machines en materialen
 • Hotels en restaurants