België
Fabrikant/ Producent
Een kruidenbdedrijf, een pionier, een trendsetter. Wij zoeken er de beste uit en maken ze tot geurige specerijen. Welk verschil maakt het als een steranijs een zaadje mist? Of dat zwarte peper uit Tanzania of uit Telichery komt? Of dat vanille uit Madrid of uit Madagaskar komt? Of dat kaneel geteeld wordt in Rangoon in plaats van in Saigon? Wat maakt het uit, wie merkt het? U merkt het verschil waarschijnlijk niet, maar wij willen dat u het weet. Indien u het niet weet, maakt u zich geen zorgen, wij weten het. Het is onze taak om ons in dit soort details te verdiepen zodat wij U de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Van herkomst tot winkelrek; Van grondstof tot eindproduct; Van specerij tot verfijnde smaak. Wij garanderen u de beste kwaliteit en de hoogste tevredenheid over onze producten.
Frankrijk
Onze biologische zwarte knoflookmosterd past goed bij vlees, groenten of vinaigrettes. Hij is ook ideaal voor marinades. Een mosterd met karakter, fijn en sterk met zijn heerlijke zwarte knoflooksmaak. Doe inspiratie op met onze receptideeën INGREDIËNTEN Biologische Franse mosterd (biologische mosterdzaadjes, biologische gedistilleerde azijn, water, zout) 90%. Biologische zwarte knoflook uit de Gers 10%. OPSLAG Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit het potje goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 90 dagen gebruiken.
Een offerte aanvragenBelgië
Mooie lange stokken kaneel ut jungle van Indonesië. Medicinaal omdat et slechts 0.02% coumarin in zit
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers