Deelname aan een evenement
・ 8 okt 2021
- 12 okt 2021
・
meer informatie
We as Sudem Bakery & Pastry Products pleased to inform you that our company will participate in the forthcoming “ANUGA Exhibition” in Cologne, Germany from 9 to 13 October 2021. Taking the opportunity of this event we invite you to visit our booth sector in Hall 2.2 / Stand B031a. (Trade Show: Anuga Bread & Bakery)
We will be pleased to welcome you there !! Best regards
Turning Contacts Into Contracts | Virtual B2B Event
We are at the international Turning Contacts Into Contracts | Virtual B2B Event, which will be held on November 1 - November 5, 2021 as Sudem Bakery and Pastry Products company. Best regards
Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2021
Deelname aan een evenement
・ 12 jul 2021
- 14 jul 2021
We are at the international Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2021, which will be held on 13 - 15 July as Sudem Bakery and Pastry Products company. Best regards
Een selectie van producten die u zouden kunnen interesseren
Duitsland
"Oorsprong Psyllium
Psyllium (psyllii testa) is afkomstig van de plantago ovato plant. De plant komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika, India, Pakistan en afghamistan.
Verwerking Psyllium Husks vezels
De voornaamste productie vindt plaats in India en Pakistan. na het oogsten worden de zaden verwerkt tot vezels.
Eigenschappen van Psyllium Husks vezels
De belangrijkste eigenschap van psyllium husk vezels is de zwelkracht. Dit is uiteindelijk nuttig voor de werking.
Gebruik Psyllium Husks Vezels
Psyliumvezels worden opgelost in wat water, gebruikt als bindmiddel en als natuurlijke verbeteraar in brood en gebak. Ze geven een smeuïge textuur aan gebak en brood. Het zorgt ervoor dat brood en gebak langer vers blijft. Je hebt slechts een theelepel per dag nodig. Biologische psylliumhulzen bieden een uitstekende manier van het toevoegen van vezels aan uw dieet. Meng ze met veel water of vruchtensap voor een reinigend en kalmerend gezond dr…"
"Oorsprong Sesamzaad
Sesamzaad (sesamum indicum) komt van de sesam plant, deze komt oorsponkelijk uit Afrika. Sesamzaad wordt veel gebruikt bij het verfijnen van brood, koekjes en gebak. Ook worden sesamzaden gebruikt als basisingrediënt voor Tahin, een kruidige saus. Deze saus wordt bijvoorbeeld gebruikt om Humus te kruiden.
Productieproces Sesamzaad
Sesamzaden worden ongepeld geroosterd waardoor de nootsmaak wordt versterkt. Geroosterde sesamzaden hebben een sterke smaak.
Gezonde eigenschappen Sesamzaden
Sesamzaden bevatten vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Het zit ook boordevol antioxidanten."
"Wat is havermeel?
Havermeel is gedroogde en gemalen haver. Het zit vol koolhydraten en dus energie. Het wordt veel gebruikt als veevoer (paarden) en als grondstof voor pap, brood, gebak, muesli en granola.
Hoe wordt havermeel gemaakt?
Voor het maken van havermeel wordt de hele korrel gebruikt. Dus inclusief zemel en kiem en niet slechts het zetmeelgedeelte van het graan. Havermeel is dan ook altijd volkoren.
Gezonde eigenschappen Havermeel
Havermeel bevat veel koolhydraten en zijn dus een goede bron van energie voor sporters. Ook bevat haver veel mangaan. Haver staat bekend om zijn cholesterolverlagende werking. Tenslotte is have ook de enig bekende graansoort die proteïne bevat. De kwaliteit van dit Avenalin proteïne is vergelijkbaar met dat van Soja."
"Wat is Quinoa?
Quinoa (Chenopodium quinoa) Meel bestaat uit gemalen quinoazaadjes. Quinoazaad is een graan uit het Andes gebergte in Zuid-Amerika, dat meer eiwitten, voedingsvezels, B-vitamines en voedingsmineralen bevat dan vele andere granen. Het wordt al vele duizenden jaren gebruikt als veevoer en reeds zo'n 4000 jaar voor menselijke concumptie. Vanwege zijn groeiende populariteit neemt de productie jaarlijks toe, maar niet genoeg om aan de vraag te voldoen. De prijs van Quinoa is daarom in de laatste 15 jaren meer dan verdrievoudigd.
Voedingswaardes Quinoa
Quinoa is rijk aan de volgende voedingswaardes: eiwitten, voedingsvezels, verscheidene B-vitaminen, magnesium, fosfor en mangaan.
Veelzijdig inzetbaar
Quinoa meel kun je in veel verschillende gerechten gebruiken.Het is uitermate geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere smaakvolle baksels. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken …"