TRANSWORLD INTERNATIONAL - Moving services Relocation services Storage services

België

Office Building Outline icon Dienstverlener

TRANSWORLD INTERNATIONAL
Web icon
Contacteren

Transworld International is gespecialiseerd in verhuisdiensten, relocatiediensten en opslagdiensten. Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken. Indien u niet onmiddellijk naar uw nieuwe woning kan verhuizen, biedt Transworld International u een veilige opslaginfrastructuur. Daarnaast biedt Transworld International aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Overzicht van de productcatalogus

België

Een internationale verhuis is een grote kans in het leven. U zal niet alleen gaan wonen in een nieuwe buurt, maar u zal tevens een nieuwe cultuur leren kennen, nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen,… naar aanleiding van uw werk of naar aanleiding van een nieuwe wending in uw leven. Wanneer de noodzaak zich voordoet om uw goederen internationaal te verhuizen rijst de vraag “Aan welke internationale verhuizer vertrouw ik mijn persoonlijke bezittingen toe?”. Er zijn betrouwbare internationale verhuizers, maar er bestaan helaas ook verhuisfirma’s waarvan u wenste dat u ze in de eerste plaats nooit gecontacteerd had. Transworld International is één van deze betrouwbare verhuisfirma’s die al meer dan 45 jaar internationale verhuizingen uitvoert. Wij zijn lid van internationale verhuisassociaties zoals FIDI, IAM en OMNI en waren in 2001 bij de eerste internationale verhuisfirma’s om het FAIM kwaliteitslabel te verkrijgen,...

België

Transworld International voert met groot plezier uw lokale verhuis uit, hoe klein of groot het volume ook is. Wij garanderen u een uitmuntende dienstverlening bij elke soort verhuizing. Na ontvangst van uw aanvraag zal een vertegenwoordiger van onze firma bij u langskomen. Zo zorgen we er voor dat uw verhuis zo persoonlijk mogelijk wordt benaderd, tegemoet komend aan al uw noden, en dat u een duidelijke gratis verhuisofferte krijgt, gebaseerd op uw vereisten. Het ervaren team van Transworld International is speciaal opgeleid voor het met kennis van zaken demonteren, inpakken en laden van al uw waardevolle bezittingen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail, of het nu delicaat porselein, kunstwerken die u nauw aan het hart liggen of waardevolle meubels zijn. De meest geschikte methodes en materialen worden in uw woonst gebruikt om de veiligste reis van uw bezittingen te verzekeren.

België

Dynamische bedrijven zijn bedrijven die investeren, in mesen of in automatisering, of meestal in beide. Dit betekent dat zij in grootte veranderen, en meer of minder kantoorruimte nodig hebben. U zal dan een partner nodig hebben die begrijpt hoe de verstoring van de normale bedrijfsvoering door de verhuis tot een minimum te beperken en hoe uw kantoor zo snel mogelijk terug tot de normale gang van zaken te laten overgaan. Transworld International heeft een gevestigde reputatie in het domein van kantoorverhuizingen. Of u nu een all inclusive en totale verhuizing van uw kantoren nodig hebt, of enkel ene paar verhuizers om een kleine interne verhuizing doen, Transworld International biedt steeds de juiste oplossing aan aan competitieve prijzen.

België

Transworld International biedt een unieke dienstverlening in het transport van kunst aan voor zowel privé als publieke collecties. Speciaal opgeleide ploegen die begrijpen welke zorg waardevolle voorwerpen nodig hebben, zorgen ervoor dat uw dierbare kunstvoorwerpen verpakt en getransporteerd worden met de meeste zorg. Bovenop de vaardigheden van onze ploegen, gebruikt Transworld International ook gespecialiseerd materiaal, zoals op maat gemaakte kratten en schokbestendige verpakkingsmaterialen. Zo verzekeren wij een optimale bescherming van uw kunstvoorwerpen tijdens transport. Laat deskundige professionals zorg dragen voor het transport van kunst.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1969
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Verhuisbedrijven - internationaal
 • opslagdienst
 • Verhuizing bedrijven
 • Verhuizingen
 • internationale verhuizing
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!