WECK NEDERLAND

Italië

Warehouse icon Groothandelaar

WECK NEDERLAND
Web icon

Italië

12 glazen in glas WECK Corolle® 220 ml met deksels en verbindingsstukken (niet ingesloten clips) De verwijzing:5762344 De capaciteit : 220 ml De opening : 60 mm Verkocht door gaat van 12 eenheden mank . Samengevoegd en deksel geleverd . Afzonderlijk verkochte inox clips . De grootte in mm : 80 De capaciteit in grammen : 180 ongeveer naargelang het soort product

Een offerte aanvragen

Italië

6 glazen in glas WECK Corolle® 580 ml met deksels in glas en verbindingsstukken (niet ingesloten clips) De verwijzing: 5644342 De capaciteit: 580 ml De opening: 100 mm Verkocht door gaat van 6 eenheden mank. Geleverde verbindingsstukken en deksels. Niet ingesloten inox clips. De grootte in mm: 85 Voor indicatieve grammage in grammen: ongeveer 350 tot 450 gr volgens vastheid van het product.

Een offerte aanvragen

Italië

6 glazen in glas WECK Corolle® 1062 ml met deksels in glas en verbindingsstukken (niet ingesloten clips) De verwijzing : 5745109 De capaciteit : 1062 ml De opening : 100 mm verkocht door gaat het karton van 6 eenheden mank . Geleverde verbindingsstukken en deksels . Niet ingesloten inox clips . De grootte in mm : 147 indicatieve grammage : 900 gr ongeveer volgens product

Een offerte aanvragen

Italië

4 bokalen in glas WECK Corolle ® 2700 ml met deksels in glas en verbindingsstukken ( niet ingesloten clips ) De capaciteit in ml: 2700 De openingsdoorsnede in mm : 100 De grootte in mm : 242 Voor in grammen : 2280 naargelang het soort product Ingesloten verbindingsstukken en deksels . Niet ingesloten clips . ideaal voor de grote soepen of de gekookte schotels ( zuurkolen , cassoulets , enz … ) .

Een offerte aanvragen

Het complete assortiment weckpotten, -flessen en toebehoren (weckringen, roestvrij stalen klemmen, glazen deksels, potten, geëmailleerde en RVS weckketels, etc ...) van WECK® is verkrijgbaar in Frankrijk bij de erkende distributeur MCM EMBALLAGES. Tevens heeft WECK® vertegenwoordigers door heel Europa. Met meer dan 100 jaar ervaring in de wecktechniek, heeft de uitvinder van de glazen bokaal met gummi ring WECK® een solide Europese reputatie in het conserveren van levensmiddelen opgebouwd. Het gebruik van weckflessen is zeer economisch; de levensmiddelen kunnen meerdere jaren geconserveerd blijven en het hergebruik van de weckflessen is oneindig. (Alleen de rubber weckring moet bij een nieuwe sterilisatie worden vervangen). Op zoek naar een stijlvolle verpakking voor uw conserven? Met zijn esthetische formen, een ongeëvenaarde kwaliteit, een grote doorzichtigheid heeft WECK® zeker de ideale pot of fles voor u! MCM Emballages levert snel in heel Europa en wereldwijd. Om de nieuwste inmaakpotten, weckflessen en -bokalen van WECK® te zien, ga snel naar online catalogus van MCM Emballages.

Domain icon Groothandelaar

WECK NEDERLAND

Via Cesare Beccaria 6

34133 Trieste - Italië

Contacteren

Bedrijfsinfo

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

 • Flessen en potten - glas
 • Conserven
 • glazen bokalen voor conserven
 • potten voor conserven
 • WECK®
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis