WOTEX

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

WOTEX
Web icon
Contacteren

Wotex is naast een meubelstoffeerderij gespecialiseerd in het zelf herbekleden door de kleine zelfstandige en particulieren. Lage verzendkosten, scherpe prijzen en mogelijkheid tot kleine afname van zelf stoffeer produkten, is daarvan een voorbeeld. Wij bezitten een zeer uitgebreide en altijd up-to-date collectie meubelstoffen bestelbaar uit stalenboeken. Onze meubelstof reikt van klassiek tot modern. Ook hebben wij meubelstof op voorraad.Uniek is bij Wotex de Stalenboekservice. Hierbij komen wij vrijblijvend bij u thuis met onze stalenboeken. Ideaal indien u niet in de gelegenheid bent onze winkel in alkmaar te bezoeken of om te zien hoe de stoffen matchen met de rest van uw interieur. Al de benodigde materialen om zelf uw stoel, bank of ander meubel te bekleden kunt u bij ons vinden. Een greep hieruit: springveren, nosa (noza, nosag, nozag, golfveren, zigzag) -veren, gestoffeerde knopen, singelband, sangel, trekband, jute, verenlinnen, afdeklinnen, lameldek, ritsen, klittenband, blauwe watten, grijze watten, crin, paardenhaar, piping, naalden, spijkers, garen, kromme naalden, puntstrip, siernagel, siernagelstrip, fiberfyll (fiberfill) dacron, polyether, kussenvulling, polydons, donsveren, polyethervlokken, stoffeergereedschap.Indien u er voor kiest om niet zelf te stofferen maar om te laten stofferen heeft u in Wotex een vakkundige partij gevonden, sinds 1937.Wat kost het stofferen van mijn zitmeubel ? Vraag om een vrijblijvende prijsopgave, de prijs zal u zeker meevallen

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Voor de mensen met een eigen smaak, die de eenheidsworst die men voorgeschoteld krijgt in de meubelzaken beu zijn, beschikt onze winkel over één van de grootste collecties stalenboeken van verschillende leveranciers. Klassiek tot modern, linnen tot leder. Altijd up-to-date ! Wij hebben de meubelstof stalenboeken collectie van onder andere de volgende leveranciers: Romo, Buvetex, Kirkby House, Warwick, Villa Nova, Clochard, Keymer, Switch, Lancier, GPR, Reynaldo, GEA, Rob Viool, Bernard ter Hofte, Gabriel en Vaveriet. Extra aandacht vragen we voor de kleurechte Sunbrella stoffen ook uitstekend geschikt voor het gebruik als outdoorstoffen en ook hebben wij F.4.L. vinyl voor auto en scheepsbekledingen. Ook hebben wij nu de stalenboekservice: NIEUW ! Nu is het mogelijk meubelstoffen bij u thuis te bekijken. Deze service is vrijblijvend. Daardoor is deze service wellicht ook uitermate geschikt voor andere meubelstoffeerders zonder stoffencollectie.

Nederland

Gaat u zelf uw stoel, bank of ander meubel stofferen ? Of bent u een kleine zelfstandige stoffeerder en zit u niet te wachten op grote hoeveelheden ? Wij hebben alles om uw meubel te stofferen. Een greep uit onze webshop: singelband, sangel, trekband, siernagel, siernagelstrips, crin, nosagveren, donsveren, jute, polyether, dacron, blauwe watten, kussenvulling, meubelstof, onderhoudsmiddelen en nog veel meer ! Tot snel op de website of in de fysieke winkel in Alkmaar.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1937
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Meubelstoffen
 • Zelf stofferen van meubel
 • meubelstof
 • meubelstoffeerderij
 • stoffeermateriaal
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!