• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • 新鲜产品进出口运输

Resultaten voor

新鲜产品进出口运输 - Import export

 1. SOMEXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. TRENDY FOODS

  België

  Verified by europages badge

  TRENDY FOODS BELGIUM is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten in België en Luxemburg met de mogelijkheid tot export naar andere landen. Wij bieden een compleet gamma voedingsproducten aan, waaronder dierenvoeding, snoepgoed, specerijen, conserven, rijst, meel, pasta, gebak, dranken, koffie, verse producten, diepvriesproducten, ijs, enz. om aan al uw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij schoonmaakproducten en een assortiment producten voor telefonie. We hebben ook gecertificeerde biologische producten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten om op de Belgisch-Luxemburgse markt te verdelen dankzij onze leidende positie en onze digitale hulpmiddelen, met name de marktplaats. Geïmporteerd uit Europa of Noord-Amerika brengen we ze op de markt onder het label "Be Different" om ze te onderscheiden van andere producten. Onze belangrijkste missie is het vertegenwoordigen van bepaalde internationaal erkende leveranciers in België. We zetten hun merk in de kijker en promoten het via promoties. Ten slotte bieden wij ook exclusieve producten aan voor de OutOfHome markt, waaronder merken met originele smaken die elders niet te vinden zijn. Wij beschikken over een grote voorraad om de beschikbaarheid van veel producten en dus een snelle levering te garanderen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 3. WEST-INDIES DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEST-INDIES DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse groente en fruit, Exotisch drankje, artikelen voor traiteurs, en 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Wissous, Frankrijk.

 4. BIO FAST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIO FAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Aardappelen, Groenten, vers, Landbouw - import-export, biologische voedingsmiddelen, Levensmiddelen - import-export, biologische groenten, biologische producten, en Aardappelen. Het is gevestigd in La Vicogne, Frankrijk.

 5. G.A.M. BAKKER

  Nederland

  If you choose Gam Bakker as your transporter, than quality and efficiency is what you will get, because those two aspects feature us. Another important thing to be mentioned is the versatility that we offer during the transportation, we can offer this thanks to our comprehensive fleet with many different kinds of trucks. On this moment Gam Bakker transports many different kinds of products, for example; flowers, bulbs, nuts, seeds, peanuts, horticultural products, legume and fruit. We think that customer satisfaction is extremely important, therefor we’re very flexible and handling short lines of communication, which means if you call the general phone number, you will immediately speak to one of the planners, all this to ensure the maximum satisfaction of the customers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIGOLOGIX

  België

  Uw logistieke draaischijf voor levering in heel West-Europa. Uw producten, vers of diepvries, op de juiste tijd en plaats waar dan ook in West-Europa: daar staat Frigologix voor. Frigologix verzorgt de warehousing en ordervoorbereiding. Transport wordt uitgevoerd in samenwerking met betrouwbare partners. Frigologix levert efficiency- en kwaliteitsverbeteringen en daarmee een betere logistieke performance en lagere kosten. Dat is het resultaat van een transparante en heldere werkwijze. Onze expertise inzetten om uw logistieke proces te optimaliseren, dat noemen wij: Cool Thinking!

 2. BRUNO ELIO SRL - ELIOVERO

  Italië

  Het bedrijf BRUNO ELIO SRL - ELIOVERO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van groente en fruit, vruchten en groenten, 新鲜产品进出口运输, en groothandel in fruit en groenten. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 3. ORTHODOXOS & MISOS LTD

  Cyprus

  Het bedrijf ORTHODOXOS & MISOS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, verpakte aardappelen, uien, en verse groente en fruit. Het is gevestigd in Larnaca, Cyprus.

 4. HKG24

  Duitsland

  Het bedrijf HKG24, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Elektronische apparatuur en componenten - import-export, 新鲜产品进出口运输, Import-export - tussenpersonen, stofzuigaccessoires, en Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is gevestigd in Blankenfelde, Duitsland.

 5. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AGRIDEMUR MARKETING S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren spinazie, 新鲜产品进出口运输, en sla. Het is gevestigd in Torre Pacheco, Spanje.

 1. MOUSE & BEAR

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MOUSE & BEAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, Commissionairs - in- en uitklaring, en handmatige trilmachines met motor. Het is gevestigd in Yeovil, Verenigd Koninkrijk.

 2. GUMUS EXPORT LTD.

  Turkije

  Het bedrijf GUMUS EXPORT LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Citrusvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse groente en fruit, citrusteelt producten, grenaatbomen, en 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 1. SAMAKO INTERNATIONAL TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf SAMAKO INTERNATIONAL TRADE LIMITED COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, en export. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. BESET TARIM

  Finland

  Het bedrijf BESET TARIM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Makelaars in onroerend goed - handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bemiddelingsdiensten voor de wisselmarkt, Marketing internet service, makelaars, en 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Vaasa, Finland.

 3. HAUPL SPED.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HAUPL SPED., is een Distributeur, en actief in de sector Internationale verzending. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslag, 新鲜产品进出口运输, en Volledige ladingen. Het is gevestigd in Engerwitzdorf, Oostenrijk.

 4. SMART WORLDWIDE SALES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SMART WORLDWIDE SALES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektronische apparatuur en componenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren cooperatieve consumptieverenigingen voor de groothandel, levering van apparaten voor de elektronicasector bedrijven en particulieren, bemiddelingsdiensten voor goederen, en 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Leamington Spa, Verenigd Koninkrijk.

 5. HEAVENLY FRUITS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEAVENLY FRUITS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. REMI SPED S.R.O

  Slowakije

  Het bedrijf REMI SPED S.R.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleding - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, kinderkleding, en elektrische huishoudapparatuur. Het is gevestigd in Gbely, Slowakije.

 7. EXPLAINEX

  Turkije

  Het bedrijf EXPLAINEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Belastingconsulenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, en verhuur linnen voor scheepvaartmaatschappijen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. KAMMELL BROKER INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KAMMELL BROKER INTERNATIONAL LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van verpakte aardappelen, export van groenten, en 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Buxton, Verenigd Koninkrijk.

 1. BAHAR ITH. IHR. VE PAZ. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf BAHAR ITH. IHR. VE PAZ. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, en packaging voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. ARVITA

  Servië

  Het bedrijf ARVITA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Arandjelovac, Servië.

 3. DNEPRO-TRADE

  Oekraïne

  Het bedrijf DNEPRO-TRADE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuizingen van kantoren en fabrieken. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, en vervoer. Het is gevestigd in Dnepropetrovs'k, Oekraïne.

 4. PKM DUDA

  Polen

  Het bedrijf PKM DUDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输, en Varkensvlees - slachtproducten. Het is gevestigd in Jutrosin, Polen.

 5. FIRST TOUCHES

  Polen

  Het bedrijf FIRST TOUCHES, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren 新鲜产品进出口运输. Het is gevestigd in Lodz, Polen.