• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aannemers - schilderwerk

Resultaten voor

Aannemers - schilderwerk - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. JADECOR

  Frankrijk

 3. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Frankrijk

 4. BTP BENMAAMAR

  Frankrijk

 5. FUGENEXPRESS KLUSER GMBH

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BETKOS BETONKOSMETIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. BLANCHARD MULTI SERVICES

  Frankrijk

 3. SB-SANIERUNGSTECHNIK INH. ALESSANDRO BARTH

  Duitsland

 4. W&W INTERIOR

  België

  W&W Interior staat voor Wesley & Wendy’s interieur. Wij realiseren uw wensen met schilder, behang & gyprocwerken om van uw huis een echte thuis te maken. Wij voeren opdrachten uit in nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren en KMO's. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit! Zo hechten we veel belang en waarde aan precisie, netheid en persoonlijke communicatie. Naast algemene schilderwerken kunnen wij u ook professioneel kleuradvies aan huis aanbieden. Wij geven U een overzicht van wat wij voor U kunnen doen: -Residentiële schilderwerken -Bedrijven, magazijnen, showrooms, kantoren, horecazaken… -kleine en grote schilderwerken -binnen en buitenschilderwerk -gevelschilderwerk, kaleien -trappen schilderen, vloeren schilderen, garage, tuinhuis, carport of poolhouse, .. -lakwerk op verschillende ondergronden (hout, plastic, aluminium, …) -behangwerken, vliesbehang, fotobehang, ... -uitgebreid gamma muurstickers -plaatsen raamdecoratie -plaatsen laminaatvloeren oliën of vernissen parket -herstellingen na waterschade -plaatsing, opvoegen, schuren van gyproc wanden en plafonds -gratis prijsofferte -gratis professioneel kleuradvies bij overeenkomst -10 jaar garantie Geniet van 6% btw met een geregistreerde aannemer Vraag een gratis offerte aan bij W&W Interior en ontdek de interessante prijzen voor ons kwaliteitsschilderwerk! Bezoek onze website! www.ww-interior.be of volg ons op https: //www.facebook.com/WW.interior/

 5. KLUSSERVICE ZWOLLE

  Nederland

  Klusservice Zwolle staat gerand voor zijn vakmanschap. wij streven naar klant tevredenheid. hallo ik zou mij even voorstellen. Ik ben jaap Finke na jaren met veel plezier in het schildersvak te hebben gezeten heb ik in 2017 eindelijk de stap gezet om mijn droom waar te maken en een eigen bedrijf op te starten ik hou ook wel van afwisseling en daarom een klusbedrijf gestart om ook gebruik te maken van mijn andere kennis. de hoofd dingen die ik wil gaan doen zijn natuurlijk schilderen. maar ook het reinigen van dakgoten, boeidelen, terrassen, gevels reinigen/impregneren en anti spin. Ik werk alleen met de allerbeste kwaliteit verf en materialen. Door mijn vakmanschap en het gebruikt van de beste materialen bent u bij klusservice Zwolle altijd aan het juiste adres. natuurlijk ben ik voor meer dingen inzetbaar dus bel of mail gerust

 1. VIJF STERREN SCHILDERS

  Nederland

  Sinds 2008 Vijf Sterren Schilders ziin specialisten op het terrein van schilderen, behangen en stucwerk in woonhuizen en bedrijfsgebouwen in Den Haag en omgeving. Wij onderscheiden ons van anderen door onze persoonlijke en accurate manier van werken. Wij beginnen met duidelijke en heldere offertes.Ons schildersbedrijf kan meer dan alleen schilderen. Vijf Sterren Schilders behangten en stukadooren en indien nodig doen we vakkundige reparatie van verrotte hout. Maar vooral we leveren een kwaliteit die u aanspreekt. Daartoe komen we graag bij u langs, noteren al uw wensen, bespreken all noodzakelijke werkzaamheden en maken we een aanpakplan dat we met u bespreken. Na afstemming over dit plan en de kosten die ermee zijn gemoeid, blijven we tijdens de fase van uitvoering met u contact houden om te bezien of alles naar wens verloopt.Wij voeren elke opdracht nauwkeurig en degelijk uit. U hoeft geen vijfsterren prijs te betalen voor vijf sterren kwaliteit.

 2. E. BAILLIEN

  België

  De hoofdactiviteiten van E.Baillien BVBA zijn schilder-, behang-, gyproc- en bevloeringswerken alsook maatwerk. Totale afwerking dus. Dit zowel voor de private als de openbare sector. Naast de werken die uitgevoerd worden in nieuwbouwwerven nemen ook de renovatieprojecten een groot deel van onze omzet in beslag. Ook sanitairmannen en plakkers in eigen loondienst zodat wij alle werken kunnen uitvoeren met vaklui uit eigen huis. De schilderwerken omvatten alle binnen- en buitenschilderwerken, spuit- en schildertechnieken, structuurverven, industriële schilderwerken en decoratieschilderingen. Onze behangers plaatsen alle soorten vinyl- en textielbehang, glasweefsel, vliesbehang... De vloerbekledingsactiviteiten gaan van het leveren en plaatsen van vasttapijt, tapijttegels, vinyl en homogene PVC vloeren, linoleum, laminaatvloeren tot keramische vloeren.

 1. VAN ROSSUM HOEVEN

  Nederland

  Van Rossum BV groeide uit tot trendsetter op het gebied van reinigen, conservering en onderhouden van lichtmasten, verkeersregelinstallaties, bewegwijzering en alle overige straatmeubilair. Met ruim 60 jaar ervaring en met gebruik van de beste materialen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Van Rossum BV is geheel toegerust om ook het werk “op hoog niveau” efficiënt uit te voeren met inzet van vakbekwaam (in eigen bedrijf opgeleid en Nederlandstalig) personeel. Met eigen hoogwerkers, die allemaal uitgerust zijn met alle voorzieningen die nodig zijn voor het reinigen, ontvetten, ontroesten, en conserveren van lichtmasten, verkeersregelinstallaties e.d., kan van Rossum BV alle opdrachten op dit zeer specialistische gebied aan. Zowel groot als klein. Van Rossum BV werkt door geheel Nederland, maar ook in België. Door de efficiënte werkwijze kunnen zij overal een goede prijs/kwaliteits-verhouding realiseren.

 2. SCHILDERWERKEN VENNEMAN

  België

  Venneman is een full-service interieur en exterieur schildersbedrijf. Wanneer u onze experten contacteert, tonen we u het verschil wat een beetje kleur kan maken. Ons team gelooft echter meer dan in kleur alleen. Duidelijke afspraken op voorhand, het volledig afdekken van uw kostbare bezittingen, leveren een vlekkeloze woning waar u meteen van kunt genieten. Wist u dat u met professioneel schilderwerk de look & feel van uw woning volledig kunt veranderen? We stellen eerst kwaliteit voorop. We weten hoe belangrijk het is voor onze klanten om op professionele wijze te werken, stap voor stap tot alles is afgewerkt. Ontdek onze professionele aanpak! Uw buitengevel geeft de eerste indruk wanneer iemand langswandelt en binnenkomt. Aantrekkingskracht en netheid zijn belangrijk, en wanneer iets als simpel schilderwerk een enorm indrukwekkend verschil kan maken, dan is de beslissing makkelijk gemaakt. Kijkt u uit naar een bedrijf waar u uw gehele woning aan kunt toevertrouwen voor uw schilderwerken? U hoeft niet verder te kijken! Schilderwerken Venneman is er voor u om uw vragen te beantwoorden, om u te helpen met de juiste kleurkeuzes te maken, en u voorziet van topservice om elke opdracht af te werken.

 3. PEINTURAL

  België

  Peintural N.V werd net na de Eerste Wereldoorlog opgestart. Om aan de toenemende vraag te kunnen beantwoorden moesten in 1997 zelfs de kantoren en magazijnen worden uitgebreid en verhuisde de maatschappelijke zetel van het centrum naar de rand van de stad, naar het huidige gebouw aan de Brusselsesteenweg in Herent. Peintural N.V. voert verschillende soorten projecten uit: van traditionele schilderwerken bij nieuwbouw- en renovatiewerken tot een volledige projectaanpak en gespecialiseerde technieken. Daarenboven heeft Peintural N.V. met haar 30 gemotiveerde medewerkers een sterke reputatie opgebouwd dankzij haar uiterst professionele aanpak. Een geoliede organisatie die garant staat voor een vlekkeloos verloop van elk project!

 4. RIFEDA SCHILDERWERKEN

  Nederland

  RIFEDA SCHILDERWERKEN Het adres voor al uw schilderwerkzaamheden . Rifeda Schilderwerken is gevestigd in Ammerzoden , een centraal gelegen vestiging vandaar dat we ook in een groot deel van Nederland vakwerk afleveren . Bent u op zoek naar kwalitatieve schilders met ruime ervaring in binnen en buitenschilderwerk en meer dan alleen schilderwerkzaamheden verrichten ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres .Voor zowel particulieren als bedrijven . Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten . Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouwwerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E), woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen. GLASZETTEN . BINNEN/BUITEN SCHILDERWERK . BEHANG/GLASWEEFSEL AANBRENGEN . HOUTROT BEHANDELING . ADVIES .

 5. JH SCHILDERWERKEN & ONDERHOUD

  Nederland

  JH Schilderwerken is gevestigd in Pijnacker en verzorgt alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven of voor VVE verenigingen. Hierbij kunt u denken aan: ► schilderen binnen en buiten ► glaszetten ► wandafwerking ► alle kleine en grote klussen Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van gerenommeerde merken. Onze dienstverlening is breed en veelzijdig en wij denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen. JH Schilderwerken is een zelfstandig schilders- en onderhoudsbedrijf zonder personeel. Het bedrijf is van start gegaan in 1999 (als DNS) en is sinds 2014 onder deze nieuwe naam verdergegaan. Wilt u de binnen- of buitenkant van uw woning of bedrijf laten schilderen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Dit kan via het contactformulier, telefoon of zelfs via Whatsapp. Omdat wij geen personeelskosten hebben, kunnen wij onze prijzen laag houden. Uw betrouwbare schilder in Pijnacker sinds 1989.

 6. SCHILDERSBEDRIJF LABRUJÈRE

  Nederland

  Bij Schilderbedrijf Labrujère kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor behangen, houtrotreparatie, glaswerk, gevelreiniging en diverse restauratiewerkzaamheden. We zijn een klein bedrijf waardoor u contact heeft met één persoon iemand die uw wensen kent en daardoor kunnen we meer persoonlijke aandacht bieden en rekening houden met uw wensen. We bieden ook Ventistone profielen en neuslatten aan die houtrotsbchade voorkomen. Daarnaast bladdert verf niet meer af en is het zeer onderhoudsarme manier om uw geveltimmerwerk te verbeteren. Ons Schilderbedrijf is een Savantis Erkent leerbedrijf en daarnaast zijn we erkende vakschilders volgens het Sikkens HuisSchilderPlan, Sikkens Quality Painters en we hebben een VCA-certificatie wat betekent dat we voldoen aan de Europese normen betreffende milieu, gezondheid en veiligheid. Een offerte aanvragen is volledig vrijblijven en u zit nergens aan vast. Graag nemen we met u de mogelijkheden en prijzen door en zullen we graag al uw wensen opnemen in ons plan.

 7. FDK SCHILDERWERKEN

  België

  Binnenschilderwerk FDK verfraait uw interieur op een onberispelijke manier: schilderen, speciale verftechieken, behangen, vloerbekleding, spuiten van radiatoren evenals leveren en plaatsen van gordijnen en diverse zonweringen. Schrijnwerk FDK verzorgt ook het leveren en plaatsen van : •Plafonds : ◦Plafonds in gipskarton ◦Systeemplafonds ◦Metalen cassetteplafonds ◦Akoestische plafonds •Wanden : ◦Scheidingswanden in gipskarton ◦Voorzetwanden in gipskarton ◦Akoestische wanden ◦Sanitaire wanden •Schrijnwerk : ◦Gordijnkasten ◦Inbouwkasten Vloerbekleding FDK levert en plaatst bijna alle soorten vloertypes. Of het nu gaat om parket, laminaat, linoleum, vinyl, vasttapijt, kurk, tapijt – of rubbertegels, u kunt bij ons terecht. Renovatie FDK is de uitgewezen partner voor het uitvoeren van al uw gevelrenovatiewerken. ...

 8. TEAKE VAN DER VEEN SCHILDERSBEDRIJF

  Nederland

  Meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerk Schilderbedrijf Taeke van der Veen kan u van dienst zijn bij al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen u helpen met alle schilderwerken en alle aan schilderwerken gerelateerde werkzaamheden. Zelfs het beste schilderwerk heeft niet het eeuwige leven, hoewel schilderwerk dat regelmatig wordt onderhouden veel langer mee gaat dan schilderwerk dat wordt verwaarloosd. Ondanks regelmatig onderhoud is geheel of gedeeltelijke vervanging van het schilderwerk van u woning of bedrijfspand op termijn onontkoombaar. Uitstel is dan geen optie meer en afstel al helemaal niet. Gelukkig krijgt u er wel wat voor terug, namelijk een schitterend eindresultaat. Telt voor u kwaliteit? Laat dan uw schilderwerk dan over aan Schildersbedrijf Taeke van der Veen. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met dit soort klussen, maar maken ook gebruik van de beste materialen om uw woning of bedrijfspand binnen afzienbare tijd te voorzien van perfect schilderwerk.

 1. LIS

  België

  Het gespecialiseerde schildersbedrijf LIS uit Houthalen bereikte met Glixtone dan wel een ongekend hoogtepunt op het gebied van gevelcoating, maar heeft veel meer in haar mars dan enkel het schilderen van gevels. Het professionele en enthousiaste LIS-team uit Houthalen en Brugge staat eveneens garant voor modieuze binnen schilder, -behang, -en vloerbekledingswerken zowel voor de private klant als voor de zakelijke klant. Graag laten we u veel voordeel halen uit onze ervaring inzake kleurencombinaties , technieken en materiaalkeuzes. Een team van 50 schilders staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Als houder van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat en het VCA** veiligheidscertificaat mag u ook rekenen op een degelijke opvolging van onze werken.

 2. DECORATIE SCHEERENS

  België

  Decoratiewerken en schilderwerken Scheerens staat garant voor kwalitatieve interieurdecoratie gebaseerd op vakmanschap, jarenlange ervaring, de juiste aanpak en goede producten. Het gevolg is een duurzaam en stijlvol resultaat. Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan van de marktleiders op het vlak van interieurdecoratie. Wij volgen voor u steeds de nieuwste tendensen. Werken met Scheerens voor uw decoratiewerken en schilderwerken, is samenwerken met vakbekwame mensen die het beroep uitoefenen volgens de regels van de kunst. Voor het toepassen van oude en moderne verftechnieken, van alleenstaand werk tot totaalafwerking en voor alles wat interieurafwerking betreft, kunt u bij ons terecht. Maar ook voor uw buitenschilderwerken kan u bij ons terecht. Wij staan in voor het vakkundig afwerken van uw buitengevel. Door het gebruik van duurzame en kwalitatieve verven kunnen wij u een perfect resultaat bezorgen. Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht of indien u dit wenst komt er een kleurenconsulent om in samenspraak met u een geslaagde kleurencombinatie uit te zoeken. Decoratiewerken Scheerens werd opgericht in 1965 als éénmanszaak, en werd in 1996 overgenomen door Chris Scheerens en Nathalie Deldycke. Momenteel werkt het bedrijf met 10 werknemers aan projecten voor particulieren, bedrijven en de openbare sector in West- en Oost-Vlaanderen.

 3. ALGEMENE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN ZEMCO

  België

  Zemco uit Antwerpen is uw specialist in schilder- en decoratiewerken en in gevelwerken. Wij zijn immers al 35 jaar actief in en rond Antwerpen.Bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleine projecten van schilderwerken en gevelwerken. Wij leiden zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in goede banen. En of u nu een particulier bent of een professional (architect, bedrijf of interieurontwerper), dat maakt ons niks uit. Wij zorgen voor de realisatie van uw project. Wij beschikken over professioneel opgeleid personeel, met intussen al jaren ervaring op de teller, waardoor ze uitgegroeid zijn tot echte vakmensen. Dit zorgt er ook voor dat u bij ons terechtkunt voor hoogwaardige kwaliteit met veel zorg voor details. Wij leveren ook professioneel advies op maat van de klant. Zo kunt u bij ons kleuradvies krijgen van een interieurarchitect. En dat alles kan natuurlijk tegen democratische prijzen. Wij streven een mooie prijs-kwaliteitsverhouding na.

 4. VASTGOEDONDERHOUD BEUSEKAMP

  Nederland

  Wij zijn Vastgoedonderhoud Beusekamp een aannemer in Leiden die gespecialiseerd is in schilderwerkzaamheden in heel Nederland een vakkundig bedrijf met vele jaren ervaring.Voor grote en kleine projecten staan wij voor uw klaar. ons motto Uw woning onze Zorg. Onze Werkzaamheden: Schilderwerkzaamheden Airless latex spuiten Tegelwerkzaamheden Renovatiewerk Sloopwerkzaamheden Laminaat vloeren dakbedekkingen Kitwerk Isolatiewerk Houtrotreparaties Behangwerk Stucadoorswerkzaamheden Wij werken met A kwaliteiten onderander Sikkens en Wijzenol. Vastgoedonderhoud Beusekamp kunt u volgen op Facebook https: //www.facebook.com/vastgoedonderhoudbeusekamp/ maar ook bezitten wij over een nette website waar al onze informatie opstaat https: //www.vastgoedonderhoudbeusekamp.nl/ vraag voor een vrijblijvende offerte. Leiden, Wassenaar, Warmond, Den Haag, Voorschoten, Leiderdorp, Amsterdam, Rotterdam, Oegstgeest, Amstelveen, Utrecht, Huizen en Volendam hebben wij al mooie projecten gehad waar we met trots een mooi eind resultaat hebben afgeleverd. Bent uw nieuwsgierig geworden neem gerust een kijkje en hopelijk kunnen we zo snel mogelijk bij uw nieuwe klus beginnen.bij ons heeft u maar een contact persoon met wie u alles bespreekt van a tot z zodat er geen miscommunicatie kan ontstaan.wij starten de opdracht en spreken een einddatum met u af waar we ons ook zeker aan houden alles word netjes opgeruimd afgeleverd door ons team.Vastgoedonderhoud Beusekamp te Leiden Schildersbedrijf Aannemer.

 5. J&D VAN DEN BRINK

  Nederland

  J&D van den Brink Schilderwerken, uw Schilder uit Nijkerk (omgeving Amersfoort)Zoekt u een schilder? Voor binnen- en/of buitenschilderwerk of sauswerk voor particulieren of bedrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! J&D van den Brink schilderwerken is een schildersbedrijf wat schilder- en onderhoud/renovatie werk uitvoert, wij komen uit Nijkerk en werken vooral bij uitstek in de regio Amersfoort. J&D van den Brink Schilderwerken is een bedrijf dat door 2 broers gerund word. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede/snelle service.ODankzij onze liefde voor het vak en deskundigheid profiteert u altijd van een optimale prijs kwaliteit verhouding dat houd in dat wij betaalbaar zijn voor elk project! Ook kunt u bij ons profiteren van spectaculaire aanbiedingen, wacht niet en bekijk snel onze schilders actie ‘s! reparatiesSchadeherstelBrandschade herstelInbraakschade herstelWaterschade herstel J&D van den Brink Schilderwerken een bekend begrip in de regio: Nijkerk, Nijkerkerveen, Amersfoort(Vathorst), Hoogland, Nieuwland, Leusden, Hoevelaken, Putten, Voorthuizen, Zwartebroek, Terschuur, Bunschoten, Spakenburg, Putten, Baarn, Zeewolde, Soest

 6. VAN DE KERKHOF

  België

  Schildersbedrijf Van de Kerkhof uit Mol (Antwerpen) is gespecialiseerd in grootschalige binnen- en buitenschilderwerken bij onder andere ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen en sociale woonwijken. Een jarenlange ervaring, gecombineerd met een team van vakmensen, zorgt ervoor dat wij elk project in goede banen kunnen leiden. Verschillende projecten over heel België werden door ons reeds onderhanden genomen, waaronder het Gerechtshof in Leuven, diverse campussen van de Universiteit Antwerpen en het AZ Damiaan te Oostende. Foto's van onze realisaties kan u steeds terugvinden op deze pagina. Naast schilderwerken behoort bovendien ook het plaatsen van vloerbekleding tot onze diensten. Indien u kiest om samen te werken met Van de Kerkhof, kiest u gegarandeerd voor kwaliteit en vakmanschap. Zo werken wij enkel met de meest hoogwaardige producten en beschikken wij over een professioneel team dat zijn vak door en door kent. Onze schilderwerken worden dan ook steevast uitgevoerd met de grootste aandacht voor details en een zorgvuldig uitgekiend projectmanagement. Bovendien vinden wij veilige werkomstandigheden en een veilige werkomgeving erg belangrijk en spenderen wij hier veel aandacht aan. Daardoor zijn we VCA* gecertificeerd waarbij in ons bedrijf Veiligheid, Gezondheid en Milieu getoetst worden en u erop kan vertrouwen dat wij voldoen aan de huidige eisen.

 7. DE GELDERSCHE

  Nederland

  NIEUW IN NIJMEGEN, MAAR WEL RUIM 35 JAAR ERVARING. De Geldersche schilderwerk en klein onderhoud is sinds 1 mei actief in Nijmegen en omgeving. Ik stel mij graag even aan u voor. Rob van den Ing is mijn naam, 55 jaar oud en mijn hele leven al woonachtig in Nijmegen. Ik heb ruim 35 jaar ervaring opgedaan in de schilderswereld. Het ouderwetse vakmanschap en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Vandaar dat ik het nu wel eens tijd vind worden om al mijn ervaring en kennis te delen met mijn eigen klanten. Hoe onderscheid ik mij ten opzichte van mijn mede collega’s? Nou simpel! De klanten die voor mij kiezen willen de ouderwetse kwaliteit van weleer met de moderne technieken van deze tijd. De Geldersche, ouderwetse kwaliteit, snelle reactie en actie, korte lijnen en voortreffelijke nazorg. Kortom: u moet gewoon bij de Geldersche zijn.

 8. SCHILDERPRET

  Nederland

  Met Schilderpret.nl ben je niet meer afhankelijk van een ander! Schilder en auteur van Schilderpret: Piet de Vries, welke al ruim 20 jaar vakbekwame schilder, biedt je een helpende hand bij het schilderen en onderhouden van je woning en interieur. Of je nu je huis, tuin of meubilair wilt verven, met Schilderpret kun je zelf de mooiste resultaten behalen. Stel je vraag aan vakman Piet en hij adviseert je bij elke klus! Piet heeft al honderden mensen geholpen met “schilder pret“. Bespaar geld, tijd en moeite en krijg een beter resultaat met behulp van het advies en de ervaringen die vakman Piet met je deelt op Schilderpret. Zo vindt je informatie over materiaal, technieken en natuurlijk voorbereiding van elke klus. Kun je iets niet vinden of wil je graag vrijblijvend advies van een ervaren schilder? Stel hier je vraag aan Piet. Piet geeft dagelijks antwoorden en advies aan alle bezoekers van Schilderpret.nl. Download nu gratis het E-book, onderhoudsplan en de woordenlijst en maak gebruik van alle nuttige informatie op de website. Schilderpret.nl maakt voor iedereen schilderen toegankelijk! Zo kun je verf kopen in de Schilderpret verfwinkel. In de verfwinkel vindt je kwaliteitsproducten die samen met het advies van Piet zorgen voor een professioneel eindresultaat. Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd en boven de € 100 betaal je geen verzendkosten meer! Twijfel je over een product? Piet geeft dagelijks antwoord op al jou vragen.. Gratis & vrijblijvend advies!

 9. SPEEDCOLOR BV

  België

  In 1996 is Giuseppe Marroccoli, de zaakvoerder begonnen met het schildersbedrijf dat reeds uitgegroeid is tot een totaal interieur afwerkingsbedrijf, van gyprocwerken tot een in de puntjes afgewerkte ruimte. Sinds een aantal jaren doen we tevens ook elk soort vloerbekleding, van tapijt tot linoleum en vinyl. Ook zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van al uw meubels! Elk soort kast of stoel is voor ons kinderspel om terug als nieuw te laten lijken of zelfs oud als u dat wenst! Dit doen wij allemaal voor zowel bedrijven als particulieren. We werken graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal willen van genieten. Daarom willen wij het mooiste en beste resultaat halen. Contacteer ons vandaag nog!

 10. NEBBELING

  Nederland

  Nebbeling - | Automotive | Construction | Finance | I(C)T | Met veel ervaring in het mooi en veelzijdig vakgebied kunnen wij maatwerk, advies en onze diensten vakbekwaam, duurzaam met kwaliteit en garantie (op-)leveren. Sinds de start van onze bedrijfsactiviteiten hebben wij blije en tevreden B2B en B2C opdrachtgevers waaruit vaste klantrelaties zijn ontstaan. Wij verwelkomen ook u graag als (vaste tevreden klant/) opdrachtgever!

  Alle producten voor "aannemers - schilderwerk"

Filters

Resultaten voor

Aannemers - schilderwerk - Import export

Aantal resultaten

12.162 bedrijven