• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardappelen

Resultaten voor

Aardappelen - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 2. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Wij zijn een fabrikant van gedroogde aardappelen, gedroogde wortelen, gedroogde uien en gedroogde knoflook. Onze fabriek in Centraal-Polen is opgericht in 2013. Onze producten zijn gemaakt van verse groenten van Poolse teelt. We gebruiken geen additieven. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze producten van de hoogste kwaliteit hebben wij het vertrouwen gewonnen van de grootste voedselverwerkende producenten die IFSS- of BRC-normen eisen. Wij zijn zowel op de Poolse als op de Europese markt actief. Het meerfasige kwaliteitscontroleproces en de naleving van de internationale voedselveiligheidsnormen (IFSS) garanderen de beste producten. Wij produceren gedehydrateerde aardappelblokjes en -blokjes, gedehydrateerd aardappelgries (griesmeel), gedehydrateerde aardappelpuree. Wij bieden gedehydrateerde knoflook, gedehydrateerde ui en gedehydrateerde wortel. Het opbouwen van lange termijn relaties is de basisregel, die in ons business model wordt gevolgd. Wij zijn er trots op dat wij een integrerend deel uitmaken van de Poolse industrie van gedroogde groenten en dat wij de landbouwers, de bakkers, de restaurants en de levensmiddelenfabrikanten ondersteunen die onze ingrediënten gebruiken om een breed scala van heerlijke producten te maken. De veelzijdige gedroogde groente met zijn voedzame eigenschappen kent vele toepassingen en wij staan klaar om u te helpen bij uw huidige behoeften aan gedehydrateerde groenten en om u te helpen de producten voor morgen te innoveren. Onlangs zijn we begonnen met het aanbieden van een nieuw product: aardappelmeel, gewoon 100% aardappel, zonder additieven/verwerkingsmiddelen. Wij bieden twee soorten aardappelmeel aan: één voor de bakindustrie, de tweede voor de knoedelindustrie.

 3. DINASTY HARPEN

  Frankrijk

  “Onze taak: groenten leveren van de hoogste versheid en kwaliteit die bestaat over de hele wereld tegen concurrerende prijzen”. Sinds 2022 is DINASTY HARPEN de specialist in de export van aardappelen en uien. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om geschikte producten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Binnen onze onderneming begrijpt iedereen onze taak. Daarom zetten wij alles in het werk om ons te onderscheiden. Ons team, dat is samengesteld uit jonge en dynamische medewerkers, zal u begeleiden om de beste beslissingen te nemen. De onderneming exporteert en is groothandelaar in allerlei verschillende producten, met name groenten zoals aardappelen en uien. Wij vormen een sterk, goed opgebouwd en integer team, dat als doel heeft de export van aardappelen en uien naar West-Afrika te verzekeren. Om een veilige relatie te bieden in verband met de investeringen van onze klanten, verplicht de firma zich tot de levering van producten van kwaliteit en de verlening van professionele diensten om hun vertrouwen te winnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. BRUWIER POTATOES

  België

  Exporteur van ongewassen & gewassen aardappelen, verpakte aardappelen & industrieaardappelen - zeer breed gamma gele & rode aardappelrassen, uien & wortelen. Bruwier Potatoes n.v. geniet een unieke reputatie in de aardappelwereld. De naam wordt in één adem genoemd met kwaliteit, vertrouwen en een goede samenwerking. Het zijn deze eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn in een markt met zo’n kwetsbaar product en zo’n schommelende prijzen.

 5. RTL PATAT

  België

  Het bedrijf Rik Tanghe is een gekende speler in de aardappelindustrie. Buigend op jarenlange ervaring, van vader op zoon, is Rik Tanghe een uitgelezen partner voor de gespecialiseerde aardappelkwekers in de Belgische grensstreek. Gekend om de kwaliteit van zijn producten levert Rik Tanghe aan heel wat gerenomeerde Belgische en buitenlandse afnemers. U zoekt een aardappelexpert? U heeft er één gevonden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POWER JACK MOTION

  China

  POWER JACK MOTION is een toonaangevende leverancier van kleine elektrische motoren, lineaire aandrijvingen & reductiekasten voor talloze toepassingen. Wij zijn opgericht in 2003 en zijn gespecialiseerd in uiterst nauwkeurige, kosteneffectieve motion bedieningsproducten. Ongeacht het project, vertrouw op onze jarenlange ervaring om de exacte oplossing voor uw OEM-doelen te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze belofte voor een volledig begrip van de vragen van onze klanten en de omgeving waarin onze producten werken de sleutel tot een succesvolle handelsrelatie is.

  Alle producten voor "aardappelen"

 2. PATATAS RUBÉN

  Spanje

  Patatas Rubén is gespecialiseerd in de teelt van vroege aardappelen in Spanje en is zeer present in de belangrijkste productiestreken daar en onze gedegen ervaring komt goed tot uiting in de velden rond Sevilla en Cartagena. Onze activiteit valt op door de hoge kwaliteit van onze producten die worden aangeleverd door een grote groep landbouwers en leveranciers met wie we een stabiele commerciële band hebben en die overigens voortdurend blijft groeien.

 3. NEDATO

  Nederland

 4. HERBAMMS

  Frankrijk

 5. MAXIFRITES

  Frankrijk

 1. PB2C

  Frankrijk

 2. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Oostenrijk

 1. SOBACI

  Ivoorkust

 2. BART'S POTATO COMPANY

  België

  Bart’s Potato Company is het onafhankelijk familie bedrijf, dat meer dan 40 jaar geleden het licht zag, onder leiding van José Lamaire. Zoals de naam de al laat aanvoelen, is Bart’s Potato Company gespecialiseerd in aardappelen en al haar toepassingen. Met dezelfde passie verzorgen wij onze klanten en leveranciers met de beste producten en services beschikbaar op de markt. Met Bart, de volgende generatie van de Familie Lamaire, leeft de passie en toewijding verder. Bart's Potato Company diversifieert en breidt uit door in te spelen op nieuwe trends en groeimarkten. Het bedrijf verbouwt, levert aardappelen en aardappel producten, voorziet een uitgebreid assortiment aan uien, groenten en fruit. Wereldwijd wordt dagelijks van onze producten genoten. Wij geloven dat onze passie en toewijding de sleutel is tot succes, dat de service die wij garanderen het verschil maakt.

 3. VICTORIA MONDIAL

  Nederland

  Victoria Mondial is an international exporter established in Holland. We represent local packing stations, farming industries, source, produce and export foods all over the world. Victoria Mondial est un exportateur international établi aux Pays-Bas. Nous représentons des producteurs locaux les industries d'agriculture, recherchons, produisons et exportons des alimentations en tous le monde. Victoria Mondial es una exportador internacional establecido en los Paises Bajos. Representamos estaciones locales del embalaje y las industrias de la agricultura, buscamos, producimos y exportamos alimentación en todo el mundo. Victoria Mondial ist eine internationale Exporteur, der in Holland eingerichtet wird. Wir vertreten Einheimischen Packenstationen und Landwirtschaft-Industrien, forschen, produzieren und exportieren Lebensmitteln weltweit. Victoria Mondial è un esportatore internazionale stabilito in Olanda. Rappresentamio locali stazioni di fare le valigie e le industrie di agricoltura, la fonte, produciamo ed esportiamo dei alimenti in tutto il mondo.

 4. AARDAPPELS ONLINE

  Nederland

  Wilt u uw aardappels thuisbezorgd hebben? Dat kan nu door de service van aardappels online! Wij bezorgen namelijk door heel Nederland via PostNL en in de Hoeksche Waard bezorgen wij zelf. Onze aardappels komen uit de buurt, niet verder dan onze buren, en worden direct naar u thuis gebracht. Juist daarom zijn onze aardappels heel duurzaam! Bij de meeste supermarkten gaan de aardappels meerdere keren van vrachtwagen naar warenhuis en van warenhuis naar vrachtwagen. Elke keer dat een aardappel vervoerd moet worden bestaat de kans dat die beschadigd raakt, en dat voorkomen wij juist. Verder is al dat transport niet goed voor het milieu, wij houden ons product in een korte keten en denken na over de toekomst. Het is voor ons belangrijk dat niet alleen de kwaliteit goed is, maar ook de prijs. Door direct van boer naar consument te gaan halen wij tussenpersonen uit het systeem. Zo blijft de prijs voor iedereen betaalbaar! Wilt u meer weten over onze voordelen? Kijk dan eens op onze site: www.aardappels-online.nl

 5. DEVOGHEL

  België

  De firma Devoghel is al 20 jaar actief in de aardappelverwerkende sector. We zijn gelegen in het hartje van Gooik, “Parel van het Pajottenland”. Het bedrijf Devoghel is opgestart door Jozef Devoghel. Hij had oorspronkelijk een landbouwbedrijf maar heeft dit om gebouwd tot een aardappelverwerkend bedrijf. Hij was de eerste in zijn regio die deze stap waagde en dit succesvol heeft uitgebouwd. Nu wordt het bedrijf gerund door Jurgen Van den Bossche. Firma Devoghel staat garant voor kwaliteit en productkennis. Samen met het hele team: productie, chauffeurs en administratieve medewerkers houden we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Wij leveren voornamelijk aan restaurants, frieturen, grootkeukens en eetfestijnen.

 6. DE AARDAPELHOEVE

  België

  De Aardappelhoeve is ons familiaal bedrijf, gesitueerd te midden de Tieltse aardappelvelden. We zijn gespecialiseerd in het telen, wassen en verpakken van vele tafel-aardappelen. Oprichters van De Aardappelhoeve zijn wij, Bart Nemegheer en Anja Provijn. Sinds 2013 stapt ook zoon Ruben mee in de uitbouw van ons bedrijf. De hele voedselketen in eigen handen, van veld tot op uw bord, dat is de troef van De Aardappelhoeve. Het planten en telen, wassen, verpakken en transporteren van de aardappelen naar de supermarkten is onze dagelijkse activiteit. Aardappelen van De Aardappelhoeve zijn geteeld met oog voor duurzaamheid, wasbaarheid, kwaliteit en smaak.

 7. POLSKATRADE

  Nederland

  Groente en Fruit export Polskatrade exporteert vanuit Nederland naar centraal oost Europa. Onze visie is uitmuntende service met een persoonlijke kijk om zodoende voor beide partijen een blijvende en vruchtbare export relatie aan te gaan. Neem contact op met ons om meer over onze te weten te komen! Logistieke dienstverlening Polskatrade bemiddelt in vrachtwagen lading van Nederland naar Duitsland of Polen. We hebben dagelijks capaciteit op deze route. Neem met ons contact op voor een offerte.

 8. AARDAPPELCENTRALE

  België

  Aardappelcentrale NV te Ekeren bij Antwerpen is reeds jaren uw gespecialiseerde groothandel in aardappelen. Aardappelcentrale NV levert haar producten onder meer aan frituren, restaurants, de groothandel, de distributiesector en supermarkten. De producten van Aardappelcentrale NV worden rechtstreeks aangeleverd of afgehaald. De firma levert aardappelproducten en frituurbenodigdheden. Onze aardappelproducten Dat uw klanten de lekkerste aardappelgerechten en frietjes op hun bord krijgen, daar zorgt u natuurlijk voor. Op Aardappelcentrale kunt u vertrouwen wat betreft de allerbeste basis. Voor de lekkerste geschilde aardappelen, krieltjes en frieten in verschillende formaten bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment: Krielaardappelen Ultravers 1 kg verpakking voor de detailhandel 1 kg verpakking voor grootdistributie onder private label Frietaardappelen • 5 kg voor grootkeukens en restaurants Vers gesneden Frieten Ultravers 1 kg verpakking voor de detailhandel 1 kg verpakking voor grootdistributie onder private label 10 kg in formaat 10, 11 of 12 mm: - Minimaal 7 dagen houdbaar met een minimum aan vocht - Snippervrij: Bintje & Agria - Voor frituren, grootkeukens en restaurants Voorgebakken frieten Van Lutosa (schatjes van patatjes). Vraag naar onze actie voor schoolfeesten en evenementen! Gesneden ajuinblokjes 5x5 mm 1 kg verpakking en bonkajuin 5 kg verpakking

 1. MOESPOM

  België

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het selecteren, wassen en verpakken van aardappelen die op hun beurt via de supermarkt of groothandel hun weg vinden naar de consument. Het bedrijf bestaat in 2009 vijftig jaar. Al twee generaties lang is het vanuit Moerzeke, gelegen tussen Sint-Niklaas en Dendermonde, een garantie in kwaliteit dankzij een sterk product en stipte controle. Het doel van ons is dan ook het aanbieden van een lekkere kwaliteitsaardappel aan de consument. Wij bieden een verscheidenheid van aardappelsoorten, van diverse teelten aan. Deze worden naar gelang van de grootwarenhuisketen of groothandel onder andere merken en verpakkingen tot bij de consument gebracht. Frieten - Charlotte - Polder - Rode aardappel - Nicola - Premium white - Premium Red.

 2. GEDIMEX

  België

  Gedimex is een familiebedrijf, reeds meer dan 30 jaar actief als exporteur van diepvriesproducten wereldwijd en dit voor klanten in de voedingsdistributie, zowel in foodservice, retail, catering of industrie. Ons doel is op vlak van logistiek een meerwaarde te creëeren door de perfecte combinatie van zogenaamde exclusieve producten samen met grote volume producten in eenzelfde truck/container te laden. Wij bieden een uitgebreid assortiment van o.a. aardappelproducten, groenten, fruit en kruiden aan. Nieuw in ons assortiment zijn de veggie producten die je doen verlangen naar meer en minstens even lekker zijn als vlees. Speciaal voor mensen die bewust kiezen om één of meerdere dagen zonder vlees maar toch lekker willen eten. Wij hebben één doel : samen bouwen aan een goede, betrouwbare en transparante samenwerking wat de basis is voor een win/win situatie voor u, uw klant, onze productiepartners en onszelf!

 3. CLAREBOUT POTATOES

  België

  Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. Clarebout Potatoes is een Belgisch bedrijf en gespecialiseerd in voorgebakken diepgevroren aardappelproducten.

 4. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanje

  Verkoop van aardappelen, knoflook, uien en 4e gamma. Wij zijn gespecialiseerd in de service en distributie van grote supermarkten die leaders zijn in voedingsmiddelen zoals Sánchez Romero, de groep Eroski, Carrefour, Auchan, de groep Unide, AhorraMas, ... onder andere.

 5. VERBIST AARDAPPELEN

  België

  Het familiebedrijf Verbist Aardappelen staat voor innovatie. Met een gezonde dosis ondernemingsgeest is het bedrijf van Carl en Lieve Verbist gegroeid naar zijn huidige niveau, de absolute top in geschilde aardappelproducten.

 6. PETUREL S.L.

  Spanje

  Bij Peturl produceren wij knoflook, uien en aardappelen in Mascaraque, in de provincie van Tolède. Naast onze producten, kunt er ook knoflook, gepelde knoflook, gehakte knoflook, zwarte knoflook, knoflook in een net, uien en aardappelen vinden.

 7. VERHAGEN HOLLAND

  Nederland

  Verhagen Holland is de aardappelbranche al decennialang trouw met de import, export en het verhandelen van aardappelen en andere agrarische producten. Vertrouwen is een uiterst belangrijke factor en daarom zien wij in een samenspraak met u de juiste producten te vinden welke optimaal aansluiten bij uw behoeften.

 8. DAUCHY

  België

  Dauchy Potatoes heeft meer dan 50 jaar ervaring in het verhandelen van aardappelen, wortelen en ajuinen. Dauchy Potatoes verwerkt zowel bleekschillige aardappelen (zoals agrid, bintjes, artemis, ...) als roodschillige aardappelen (zoals désiré, astérix, ...). Naast aardappelen verwerkt Dauchy Potatoes ook wortels (10kg) en ajuinen (10kg - 15kg - 25kg). We verpakken ze zorgvuldig en leveren ze in héél Europa.

 9. EIMA ENGINEERING

  Duitsland

  EIMA Engineering GmbH De engineeringplanning voor fabrieken en productielijnen van de voedingsmiddelenindustrie is de hoeksteen van een bedrijf. Naast de op CAD gebaseerde planning van de fabrieken, ontwikkelen we de volledige besturingssystemen en leveren we een kant-en-klare machine of productielijn. Gemaakt in Duitsland op het hoogste industriële niveau, gecombineerd met vakmanschap, hetgeen terug te vinden is in de details van de systemen en componenten.

 10. VERVAEKE AARDAPPELEN

  België

  Vervaeke aardappelhandel is een aardappel (groot)handelsbedrijf van de nieuwste generatie. Het brengt jarenlang traditionele ervaring in harmonie met de allermodernste technieken samengevloeid. De activiteiten van de firma zijn de inkoop en verkoop van consumptie aardappelen, plantaardappelen, het stockeren en transport van aardappelen, en contacten met landbouw en industrie.