• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardappelen

Resultaten voor

Aardappelen - Import export

 1. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

  Alle producten voor "aardappelen"
 2. DINASTY HARPEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  “Onze taak: groenten leveren van de hoogste versheid en kwaliteit die bestaat over de hele wereld tegen concurrerende prijzen”. Sinds 2022 is DINASTY HARPEN de specialist in de export van aardappelen en uien. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om geschikte producten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Binnen onze onderneming begrijpt iedereen onze taak. Daarom zetten wij alles in het werk om ons te onderscheiden. Ons team, dat is samengesteld uit jonge en dynamische medewerkers, zal u begeleiden om de beste beslissingen te nemen. De onderneming exporteert en is groothandelaar in allerlei verschillende producten, met name groenten zoals aardappelen en uien. Wij vormen een sterk, goed opgebouwd en integer team, dat als doel heeft de export van aardappelen en uien naar West-Afrika te verzekeren. Om een veilige relatie te bieden in verband met de investeringen van onze klanten, verplicht de firma zich tot de levering van producten van kwaliteit en de verlening van professionele diensten om hun vertrouwen te winnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Verified by europages badge

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 4. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 5. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

  Alle producten voor "aardappelen"
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TIMGAD STORE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TIMGAD STORE is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van levensmiddelen. We importeren vers fruit, verse groenten en Algerijnse dadels, waarvoor we het herkomst- en kwaliteitscertificeringslabel hebben. Onze dadels worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en komen uit Algerije, een land dat bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn dadels. We verkopen ook: - frisdranken, - koolzuurhoudende dranken, - olijfolie, - gemengde salades met groene olijven, - groene en zwarte olijven, - suikervervangers, - cacaovervangers, - siropen, - en vele andere producten. Ook leveren we verpakkingen voor de cateringsector, voor bakkerijen en banketbakkerijen.

 2. BRUWIER POTATOES

  België

  Verified by europages badge

  Exporteur van ongewassen & gewassen aardappelen, verpakte aardappelen & industrieaardappelen - zeer breed gamma gele & rode aardappelrassen, uien & wortelen. Bruwier Potatoes n.v. geniet een unieke reputatie in de aardappelwereld. De naam wordt in één adem genoemd met kwaliteit, vertrouwen en een goede samenwerking. Het zijn deze eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn in een markt met zo’n kwetsbaar product en zo’n schommelende prijzen.

 3. PJM MECHANICAL CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  POWER JACK MOTION is een toonaangevende leverancier van kleine elektrische motoren, lineaire aandrijvingen & reductiekasten voor talloze toepassingen. Wij zijn opgericht in 2003 en zijn gespecialiseerd in uiterst nauwkeurige, kosteneffectieve motion bedieningsproducten. Ongeacht het project, vertrouw op onze jarenlange ervaring om de exacte oplossing voor uw OEM-doelen te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze belofte voor een volledig begrip van de vragen van onze klanten en de omgeving waarin onze producten werken de sleutel tot een succesvolle handelsrelatie is.

 4. RTL PATAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Rik Tanghe is een gekende speler in de aardappelindustrie. Buigend op jarenlange ervaring, van vader op zoon, is Rik Tanghe een uitgelezen partner voor de gespecialiseerde aardappelkwekers in de Belgische grensstreek. Gekend om de kwaliteit van zijn producten levert Rik Tanghe aan heel wat gerenomeerde Belgische en buitenlandse afnemers. U zoekt een aardappelexpert? U heeft er één gevonden.

 5. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  België

  Verified by europages badge

  GB Export International met vestigingen in België, Groot-Brittannië en Egypte, levert u hoogwaardige landbouwproducten zoals specerijen, medische kruiden, fruit en groenten onder andere van eigen boerderijen in Egypte. Maar om u de beste producten te kunnen leveren, werkt GB Export eveneens samen met lokale boeren uit andere landen, met boerderijen die duurzaam en schoon zijn om kwaliteit te kunnen waarborgen. Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiest GB Export daarvoor. Met vele jaren ervaring, heeft GB Export International een geëxpandeerde marktkennis van oogst en teelt. Maar ook in levering, vraag en consumptiestatistieken is GB Export International expert. GB Export bevoorrecht lokale landbouw. De aangeboden landbouwproducten zijn plaatselijk verbouwd en voldoen aan de internationale eisen. Wij zijn groothandelaar en kunnen al onze producten leveren aan fabrieken, hotels, supermarkten, winkels en handelaren. Wij produceren o.a. rood en wit knoflook, koffiebonen, gedroogde venkelzaad, kaneel en vanille, vanillebonen, vanillepoeder, vanille extract, zwarte peper, tijm, en nootmuskaat van hoge kwaliteit. Al deze producten kunnen worden geleverd in kleine en grote hoeveelheden. Wij geloven diep in respect en authenticiteit en leveren u altijd het beste van het beste! Met strikte regels voor verpakking en verscheping, werkt GB Export, waar het kan met recyclebare materialen.

 1. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean is een groothandelaar gevestigd in de omgeving van Wroclaw, Polen. Het bedrijf is werkzaam in de sector van verse groente en fruit, maar tevens in de sector van diepgevroren fruit en groente, gedroogd fruit, klassieke en biologische producten, paddenstoelen, eetbare wortels en knollen - Import-Export. Wij leveren groente en fruit en bieden onze klanten, verse, hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen.

 2. PATATAS RUBÉN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Patatas Rubén is gespecialiseerd in de teelt van vroege aardappelen in Spanje en is zeer present in de belangrijkste productiestreken daar en onze gedegen ervaring komt goed tot uiting in de velden rond Sevilla en Cartagena. Onze activiteit valt op door de hoge kwaliteit van onze producten die worden aangeleverd door een grote groep landbouwers en leveranciers met wie we een stabiele commerciële band hebben en die overigens voortdurend blijft groeien.

 1. NEDATO

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEDATO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardappelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren export in aardappelen, en Aardappelen voor industrie. Het is gevestigd in Oud-Beijerland, Nederland.

 2. CHIPS LA 76

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHIPS LA 76, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardappelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsspecialiteiten, Fabrikant Voedingsmiddelen, voedingsmiddelen, en Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Allouville-Bellefosse, Frankrijk.

 3. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit en groenten - import-export, Dranken - import-export, Karton - serviesgoed en wegwerpartikelen, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Vruchtensappen, Aardappelen, Cacao en chocolade, Snoepgoed zonder chocolade, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Burgas, Bulgarije.

 4. CHOUCROUTERIE RIEFFEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHOUCROUTERIE RIEFFEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardappelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuurkool, en knollen. Het is gevestigd in Krautergersheim, Frankrijk.

 5. MAXIFRITES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAXIFRITES, is een Distributeur, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardappelen, Aardappelen, Frietaardappelen, patat, diepvriespatat, Patates frites - vers, gevroren en diepvries, aardappelvlokken, aardappelgranulaat, en groothandel diepvrieslevensmiddelen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. BIO FAST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIO FAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Aardappelen, Groenten, vers, Landbouw - import-export, biologische voedingsmiddelen, Levensmiddelen - import-export, biologische groenten, biologische producten, en Aardappelen. Het is gevestigd in La Vicogne, Frankrijk.

 7. PB2C

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PB2C, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardappelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Import-export - levensmiddelen, tomaten, saffraan, uien, vijgen, dadels, barbarijse vijgen, en appels. Het is gevestigd in Bouglon, Frankrijk.

 8. SOBACI

  Ivoorkust

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOBACI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardappelen, maïs, uien, cashewnoten, en Aardappelen. Het is gevestigd in Abidjan, Ivoorkust.

 1. BART'S POTATO COMPANY

  België

  Bart’s Potato Company is het onafhankelijk familie bedrijf, dat meer dan 40 jaar geleden het licht zag, onder leiding van José Lamaire. Zoals de naam de al laat aanvoelen, is Bart’s Potato Company gespecialiseerd in aardappelen en al haar toepassingen. Met dezelfde passie verzorgen wij onze klanten en leveranciers met de beste producten en services beschikbaar op de markt. Met Bart, de volgende generatie van de Familie Lamaire, leeft de passie en toewijding verder. Bart's Potato Company diversifieert en breidt uit door in te spelen op nieuwe trends en groeimarkten. Het bedrijf verbouwt, levert aardappelen en aardappel producten, voorziet een uitgebreid assortiment aan uien, groenten en fruit. Wereldwijd wordt dagelijks van onze producten genoten. Wij geloven dat onze passie en toewijding de sleutel is tot succes, dat de service die wij garanderen het verschil maakt.

 2. VLAEMYNCK

  België

  Wij zijn een groothandel in aardappelen, groenten en fruit en producent van gesneden groenten, rauwkost, salades en geschilde asperges. Wij verwerken alle soorten van groenten, steeds dagvers, in diverse snitten, rauw of eventueel voorgegaard. Onze 3 kernwaarden: Kwaliteit: We leveren dagverse producten onder strikt Comeos Food Certificatie. Flexibiliteit: Ons ervaren team kan u elke dag van de week de beste producten aanbieden. Met onze snij-en verpakkingsmachines kunnen we zowel kleinschalige bestellingen als grote blukpartijen verwerken. Klantgerichtheid: Ons klantenbestand is heel divers en bestaat uit horeca, van bistro tot sterrenzaak, traiteurs, grootkeukens, winkels, retail en industrie. Geen klant is dezelfde, elk heeft een specifiek behoefte. Bij ons kunt u terecht voor een invulling van uw behoeften volgens specificatie!

 3. CONNECTS GLOBAL

  Nederland

  ConnectsGlobal is een succesvolle en waardige handelsagent gevestigd in Nederland . Met veel kennis van De Verenigde Arabische Emiraten en Noord-Afrika, weten wij een brug te vormen tussen vraag en aanbod uit deze landen. Wij sluiten deals met betrouwbare partners en kunnen uw product zonder onnodige tussenschakels kopen en verkopen. Wij voeren voor onze handelspartners ook private labels uit, zodat u sterker in de markt staat en bij succes u er niet uit te slaan bent. ConnectsGlobal voorziet partijen van informatie met als doel het op gang te zetten van de handelsuitwisseling. Laat u door ons verassen en laat uw aanvraag bij ons achter.

 4. GOSMOS

  Nederland

  GOSMOS - Your reliable partner in the field of vegetables and fruits. We are an international exporter and importer based in the Netherlands. We represent the agricultural industry. We source, process, pack and export proven and safe food all over the world. We specialize in vegetables and fruits, such as: apples, potatoes, onions, beans, mushrooms, peppers, cabbage, blueberries and others. Our products come mainly from Poland and the Netherlands, and from here we deliver them in wholesale quantities to the countries of the European Union and beyond. We offer the best price-quality ratio combined with professional service. Check us out and join the group of satisfied contractors. GOSMOS.nl

 5. DE AARDAPELHOEVE

  België

  De Aardappelhoeve is ons familiaal bedrijf, gesitueerd te midden de Tieltse aardappelvelden. We zijn gespecialiseerd in het telen, wassen en verpakken van vele tafel-aardappelen. Oprichters van De Aardappelhoeve zijn wij, Bart Nemegheer en Anja Provijn. Sinds 2013 stapt ook zoon Ruben mee in de uitbouw van ons bedrijf. De hele voedselketen in eigen handen, van veld tot op uw bord, dat is de troef van De Aardappelhoeve. Het planten en telen, wassen, verpakken en transporteren van de aardappelen naar de supermarkten is onze dagelijkse activiteit. Aardappelen van De Aardappelhoeve zijn geteeld met oog voor duurzaamheid, wasbaarheid, kwaliteit en smaak.

 6. AARDAPPELCENTRALE

  België

  Aardappelcentrale NV te Ekeren bij Antwerpen is reeds jaren uw gespecialiseerde groothandel in aardappelen. Aardappelcentrale NV levert haar producten onder meer aan frituren, restaurants, de groothandel, de distributiesector en supermarkten. De producten van Aardappelcentrale NV worden rechtstreeks aangeleverd of afgehaald. De firma levert aardappelproducten en frituurbenodigdheden. Onze aardappelproducten Dat uw klanten de lekkerste aardappelgerechten en frietjes op hun bord krijgen, daar zorgt u natuurlijk voor. Op Aardappelcentrale kunt u vertrouwen wat betreft de allerbeste basis. Voor de lekkerste geschilde aardappelen, krieltjes en frieten in verschillende formaten bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment: Krielaardappelen Ultravers 1 kg verpakking voor de detailhandel 1 kg verpakking voor grootdistributie onder private label Frietaardappelen • 5 kg voor grootkeukens en restaurants Vers gesneden Frieten Ultravers 1 kg verpakking voor de detailhandel 1 kg verpakking voor grootdistributie onder private label 10 kg in formaat 10, 11 of 12 mm: - Minimaal 7 dagen houdbaar met een minimum aan vocht - Snippervrij: Bintje & Agria - Voor frituren, grootkeukens en restaurants Voorgebakken frieten Van Lutosa (schatjes van patatjes). Vraag naar onze actie voor schoolfeesten en evenementen! Gesneden ajuinblokjes 5x5 mm 1 kg verpakking en bonkajuin 5 kg verpakking

 7. VICTORIA MONDIAL

  Nederland

  Victoria Mondial is an international exporter established in Holland. We represent local packing stations, farming industries, source, produce and export foods all over the world. Victoria Mondial est un exportateur international établi aux Pays-Bas. Nous représentons des producteurs locaux les industries d'agriculture, recherchons, produisons et exportons des alimentations en tous le monde. Victoria Mondial es una exportador internacional establecido en los Paises Bajos. Representamos estaciones locales del embalaje y las industrias de la agricultura, buscamos, producimos y exportamos alimentación en todo el mundo. Victoria Mondial ist eine internationale Exporteur, der in Holland eingerichtet wird. Wir vertreten Einheimischen Packenstationen und Landwirtschaft-Industrien, forschen, produzieren und exportieren Lebensmitteln weltweit. Victoria Mondial è un esportatore internazionale stabilito in Olanda. Rappresentamio locali stazioni di fare le valigie e le industrie di agricoltura, la fonte, produciamo ed esportiamo dei alimenti in tutto il mondo.

 8. POLSKATRADE

  Nederland

  Groente en Fruit export Polskatrade exporteert vanuit Nederland naar centraal oost Europa. Onze visie is uitmuntende service met een persoonlijke kijk om zodoende voor beide partijen een blijvende en vruchtbare export relatie aan te gaan. Neem contact op met ons om meer over onze te weten te komen! Logistieke dienstverlening Polskatrade bemiddelt in vrachtwagen lading van Nederland naar Duitsland of Polen. We hebben dagelijks capaciteit op deze route. Neem met ons contact op voor een offerte.

 9. DV FRESH

  België

  DV Fresh is een dynamisch familiebedrijf uit Pittem dat is opgericht in 2000 door Dirk Verkinderen en Hilde Lannoo. Het bedrijf richt zich als groenteversnijderij op de retailmarkt, bereide maaltijdfabrikanten, cateringbedrijven en groothandelsbedrijven met een uitgebreid assortiment. Er is een aanbod van vers versneden rauwkostsalades, rauwkostmengelingen, salades, soepgroenten, stoofgroenten, maaltijdsalades, aardappelreferenties, croutons, champignons, … Centraal staat innovatie, van zaadhuis(selectie van de juiste rassen) tot het telen van de groenten, het versnijden en verpakken in de juiste verpakking, waarbij de gehele productieketen betrokken wordt. Het moderne machinepark zorgt ervoor dat de verse groenten zo goed mogelijk behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen. DV Fresh produceert zowel onder het eigen merk “GOURMET GREENS” als onder private label voor retailklanten, alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie. Creatief en innovatief meedenken met de klant is dan ook de doelstelling

 10. DEVOGHEL

  België

  De firma Devoghel is al 20 jaar actief in de aardappelverwerkende sector. We zijn gelegen in het hartje van Gooik, “Parel van het Pajottenland”. Het bedrijf Devoghel is opgestart door Jozef Devoghel. Hij had oorspronkelijk een landbouwbedrijf maar heeft dit om gebouwd tot een aardappelverwerkend bedrijf. Hij was de eerste in zijn regio die deze stap waagde en dit succesvol heeft uitgebouwd. Nu wordt het bedrijf gerund door Jurgen Van den Bossche. Firma Devoghel staat garant voor kwaliteit en productkennis. Samen met het hele team: productie, chauffeurs en administratieve medewerkers houden we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Wij leveren voornamelijk aan restaurants, frieturen, grootkeukens en eetfestijnen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis