• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardappelproducten

Resultaten voor

Aardappelproducten - Import export

 1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

  Alle producten voor "aardappelproducten"
 2. BRUWIER POTATOES

  België

  Verified by europages badge

  Exporteur van ongewassen & gewassen aardappelen, verpakte aardappelen & industrieaardappelen - zeer breed gamma gele & rode aardappelrassen, uien & wortelen. Bruwier Potatoes n.v. geniet een unieke reputatie in de aardappelwereld. De naam wordt in één adem genoemd met kwaliteit, vertrouwen en een goede samenwerking. Het zijn deze eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn in een markt met zo’n kwetsbaar product en zo’n schommelende prijzen.

 3. RTL PATAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Rik Tanghe is een gekende speler in de aardappelindustrie. Buigend op jarenlange ervaring, van vader op zoon, is Rik Tanghe een uitgelezen partner voor de gespecialiseerde aardappelkwekers in de Belgische grensstreek. Gekend om de kwaliteit van zijn producten levert Rik Tanghe aan heel wat gerenomeerde Belgische en buitenlandse afnemers. U zoekt een aardappelexpert? U heeft er één gevonden.

 4. BART'S POTATO COMPANY

  België

  Bart’s Potato Company is het onafhankelijk familie bedrijf, dat meer dan 40 jaar geleden het licht zag, onder leiding van José Lamaire. Zoals de naam de al laat aanvoelen, is Bart’s Potato Company gespecialiseerd in aardappelen en al haar toepassingen. Met dezelfde passie verzorgen wij onze klanten en leveranciers met de beste producten en services beschikbaar op de markt. Met Bart, de volgende generatie van de Familie Lamaire, leeft de passie en toewijding verder. Bart's Potato Company diversifieert en breidt uit door in te spelen op nieuwe trends en groeimarkten. Het bedrijf verbouwt, levert aardappelen en aardappel producten, voorziet een uitgebreid assortiment aan uien, groenten en fruit. Wereldwijd wordt dagelijks van onze producten genoten. Wij geloven dat onze passie en toewijding de sleutel is tot succes, dat de service die wij garanderen het verschil maakt.

 5. ZVL FRIET

  Nederland

  ZVL Friet maakt verse en voorgebakken friet van de beste kwaliteit aardappelen. Doelgroep: - Direct aan de horeca - Groothandel en grossiers - Private label Soorten friet: - Verse rauwe en vers voorgebakken friet - In verschillende maten, met en zonder schil Voorgebakken friet: Onze voorgebakken friet is lang voorgebakken en hoeft enkel een paar minuten te worden afgebakken. Private label: We staan open voor nieuwe samenwerkingen mbt de productie van private of white label friet. Deze opties zijn bespreekbaar. Naast friet kunnen we ook kijken naar andere bewerkingen van de aardappel. Versheid en Kwaliteit van Eigen Bodem: Onze aardappelen worden met zorg verbouwd op onze eigen boerderijen, wat niet alleen de versheid en kwaliteit garandeert, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. De Zeeuws-Vlaamse kleigrond is rijk aan voedingsstoffen, wat resulteert in aardappelen van superieure kwaliteit. Na de oogst worden de aardappelen direct verwerkt tot friet, waardoor we een vers product kunnen leveren dat zijn natuurlijke smaak behoudt. Overig aanbod: - Uien - Aardappelen vuil - Aardappelen gewassen - Aardappelen geschrapt (bonken)

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) teelt en verwerkt aardappelen door instant aardappelpuree en mixen en aardappelkorrels te produceren. PKF JSC is actief op de voedingsmiddelenmarkt sinds 1999 en is de enige leverancier van aardappelvlokken voor de Horeca in Rusland. De aardappelvlokken worden verpakt in kleine pakjes van 200-300 gram, Horeca verpakkingen van 1-20 kg en zakken van 17 tot 1000 kg voor industrieel gebruik. De productreeks bestaat uit aardappelkorrels met een gietdichtheid van 250 tot 580 gram/liter, crèmewit, lichtgeel, geel en felgeel gekleurd. De firma verbouwt ook tarwe, raapzaad, lupine en andere gewassen en handelt bovendien in zijn eigen zaaimateriaal voor aardappelen en groentes. Gedehydrateerde aardappelpuree gemaakt door PKF is bestemd voor de productie van halfproducten, patat en snacks, aardappelpuree, controle van de vochtigheid van gebakken goederen, productie van gepureerde soepen. De fabrikant levert instant aardappelpuree aan meer dan 20 landen, waaronder de VS, Europese en Latijns-Amerikaanse landen.

 2. DE AARDAPELHOEVE

  België

  De Aardappelhoeve is ons familiaal bedrijf, gesitueerd te midden de Tieltse aardappelvelden. We zijn gespecialiseerd in het telen, wassen en verpakken van vele tafel-aardappelen. Oprichters van De Aardappelhoeve zijn wij, Bart Nemegheer en Anja Provijn. Sinds 2013 stapt ook zoon Ruben mee in de uitbouw van ons bedrijf. De hele voedselketen in eigen handen, van veld tot op uw bord, dat is de troef van De Aardappelhoeve. Het planten en telen, wassen, verpakken en transporteren van de aardappelen naar de supermarkten is onze dagelijkse activiteit. Aardappelen van De Aardappelhoeve zijn geteeld met oog voor duurzaamheid, wasbaarheid, kwaliteit en smaak.

 3. MC CAIN FOODS BELGIUM

  België

  McCain Foods Limited is een internationale leider in de diepvriesvoedingsindustrie en ’s werelds grootste fabrikant van diepvriesaardappelspecialiteiten. De McCain Continental Europe regio omvat 45 landen en heeft 7 productiefaciliteiten in België, Frankrijk, Polen en Nederland. Jean Bernou staat sinds 2002 aan het hoofd. In België is McCain marktleider in diepvries-aardappelproducten. McCain België, geregistreerd in Grobbendonk, heeft meer dan 200 medewerkers en 1 productiefaciliteit in Grobbendonk. Products: potatoes, potato products, frites, mash, potatoes, snack, crisps, savoury biscuits.

 4. AARDAPPELCENTRALE

  België

  Aardappelcentrale NV te Ekeren bij Antwerpen is reeds jaren uw gespecialiseerde groothandel in aardappelen. Aardappelcentrale NV levert haar producten onder meer aan frituren, restaurants, de groothandel, de distributiesector en supermarkten. De producten van Aardappelcentrale NV worden rechtstreeks aangeleverd of afgehaald. De firma levert aardappelproducten en frituurbenodigdheden. Onze aardappelproducten Dat uw klanten de lekkerste aardappelgerechten en frietjes op hun bord krijgen, daar zorgt u natuurlijk voor. Op Aardappelcentrale kunt u vertrouwen wat betreft de allerbeste basis. Voor de lekkerste geschilde aardappelen, krieltjes en frieten in verschillende formaten bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment: Krielaardappelen Ultravers 1 kg verpakking voor de detailhandel 1 kg verpakking voor grootdistributie onder private label Frietaardappelen • 5 kg voor grootkeukens en restaurants Vers gesneden Frieten Ultravers 1 kg verpakking voor de detailhandel 1 kg verpakking voor grootdistributie onder private label 10 kg in formaat 10, 11 of 12 mm: - Minimaal 7 dagen houdbaar met een minimum aan vocht - Snippervrij: Bintje & Agria - Voor frituren, grootkeukens en restaurants Voorgebakken frieten Van Lutosa (schatjes van patatjes). Vraag naar onze actie voor schoolfeesten en evenementen! Gesneden ajuinblokjes 5x5 mm 1 kg verpakking en bonkajuin 5 kg verpakking

 5. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Nederland

  Lang leve de aardappel. Het derde grootste gewas in de wereld. De wereldpopulatie groeit en dus stijgt ook de vraag naar meer aardappelen. Naar betere technologie. Lekkerdere recepten. Groenere processen. Naar nieuwe ideeën en inventieve plannen. En dat is nou net wat wij bij Lamb Weston doen. Als leider in onze industrie is het onze verantwoordelijkheid om altijd een stap vooruit te zijn. We willen de gevestigde orde uitdagen. Stellen vragen: wat als...? En we nemen nooit genoegen met minder. Bij Lamb Weston geloven we dat we met onze inventiviteit en vindingrijkheid de wereld kunnen helpen. Niet alleen omdat we met onze producten de groeiende populatie kunnen voeden, maar ook omdat we zorg hebben voor het milieu en investeren in verdere ontwikkeling van onze industrie. Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet alleen een aardappel. Wij zien kansen.

 1. AGRISTO NAZARETH

  België

  Agristo is een Belgische onderneming met hoofdzetel te Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen te Nazareth (België) en te Tilburg (Nederland). Wij specialiseren ons in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Wij bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden. Om grote volumes mogelijk te maken, hebben wij jaar na jaar gewerkt aan het uitbreiden van de productiecapaciteit. Waar de output bij de opstart nog beperkt was tot 20.000 ton, is die vandaag gestegen tot 400.000 ton afgewerkt product per jaar. De logistieke prestaties zijn navenant: snelle levering in niet minder dan 80 landen, een perfecte traceerbaarheid en een vlotte orderverwerking. Hier krijgt u een overzicht van ons gamma: Friet 6mm, Friet 10mm, Friet 12mm, Friet 14mm, Steakhouse Friet, Crinkle Friet, Aardappelpartjes met schil, Gekruide aardappelpartjes, Bakaardappeltjes, Aardappelblokjes, Aardappelschijfjes, Duchesse aardappelen, Aardappelkoeken, Aardappelnootjes, Kroketten, Aardappelpuree.

 2. ALLGRO

  België

  Allgro levert enerzijds een volledig gamma aan versneden groenten en anderzijds een volledig gamma aan vers fruit, niet - versneden groenten en aardappelen. Aardappelproducten : Allgro NV beschikt over een uitgebreid assortiment aardappelproducten zoals verse aardappelen, geblancheerde aardappelen, gepasteuriseerde aardappelen, frieten, .... Gesneden groenten (warme keuken) : versneden producten zoals o.a. stoofgroenten, soepgroenten, groentenmixen.  Hutsepot, waterzooi, spaghettigroenten ... wij zorgen ervoor. Gesneden groenten (koude keuken) : een uitgebreid assortiment aan van rauwkostproducten en gemengde salades (al dan niet gemengd met dressing).  Geraspte worteltjes, slamix en spirellisalade zijn maar enkele voorbeelden. Niet versneden fruit en groenten: een heerlijke appel, een exquise vijg en een sappige appelsien: bij Allgro hebben we het allemaal.

 1. HOMIFREEZ

  België

  Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.

 2. LEGRAND

  België

  Reeds 25 jaar lang is Grand Service, gelegen aan de Belgische kust, actief op de markt van verse geschilde aardappelproducten. Grand Service is vooral gespecialiseerd in verse gesneden frieten en geblancheerde kookaardappelen. Grand Service is reeds gegroeid tot een grote speler op de Belgische markt, maar toch blijven ze trouw aan hun roots en maken alleen gebruik van aardappelteelten uit hun eigen streek, de West-Vlaamse Polders. Grand Service staat zelf in voor het volledige productieproces. De productie verloopt volledig automatisch, door constante innovatie en verbetering kunnen ze beter aan de vraag van de klant voldoen.

 3. AGRIPOM

  België

  POMTASTE is het nieuwe aardappelmerk van het bedrijf Agripom/Warnez. POMTASTE staat voor meerdere smaakreferenties, voor elk wat wils: van specialiteiten zoals Ratte & Corne de Gatte tot aardappelen speciaal uitgeselecteerd naar uw culinaire wens. Een gevoel, een goesting naar…, laat uw smaakpapillen hun werk doen en vind jezelf terug in de echte smaak van de verse, natuurlijke gezonde aardappel. De Pomtaste producten omvatten Pomvit (microwave aardappelen); puree, frieten, ratte, kriel, bloemig en vastkokende aardappelen. Telen, wassen, verpakken en verdelen van verpakte aardappelen.

 4. CLAREBOUT POTATOES

  België

  Clarebout Potatoes is een private onderneming, wereldwijd bekend in de aardappelsector met meer dan 40 jaar ervaring in het planten, kalibreren, verhandelen en verwerken van de aardappel. Clarebout Potatoes is een Belgisch bedrijf en gespecialiseerd in voorgebakken diepgevroren aardappelproducten.

 5. VERBIST AARDAPPELEN

  België

  Het familiebedrijf Verbist Aardappelen staat voor innovatie. Met een gezonde dosis ondernemingsgeest is het bedrijf van Carl en Lieve Verbist gegroeid naar zijn huidige niveau, de absolute top in geschilde aardappelproducten.

 6. VERHAGEN HOLLAND

  Nederland

  Verhagen Holland is de aardappelbranche al decennialang trouw met de import, export en het verhandelen van aardappelen en andere agrarische producten. Vertrouwen is een uiterst belangrijke factor en daarom zien wij in een samenspraak met u de juiste producten te vinden welke optimaal aansluiten bij uw behoeften.

 7. VAN ROEY L & ZN

  België

  Van Roey L & Zn is een groothandel in aardappelen en ajuinen in Lier. Het bedrijf is leverancier voor de winkelketens. Het is gespecialiseerd in verpakken en sorteren van aardappelen. Import en export.

 8. AARDAPPELHANDEL VIAENE

  België

  ViaFrites is een gespecialiseerd schilbedrijf dat beschikt over een uniek assortiment verse aardappelproducten, afkomstig uit de meest gerenommeerde aardappelproductiebedrijven in België en Nederland. Door onze marktpositie en jarenlange ervaring in geavanceerde kwaliteitscontrole, beschikken wij over de mogelijkheid om steeds producten van een topkwaliteit aan te bieden. Het uitgebreide assortiment van ViaFrites bestaat momenteel onder meer uit: frieten, kookaardappelen, kroketten en meer.

 1. FAMILIE NIJS

  België

  Nijspatat bvba produceert en verkoopt eigen gekweekte aardappelen, zowel geschilde en ongeschilde als gesneden frieten. Ze beschikken over de volgende vastkokende, niet-vastkokende en frietaardappelen: Charlottes, Nicolas, Exempla, Bintjes, Desiree en Frieslander.

 2. MASSAFRIT

  België

  Massafrit nv – Good ‘n Food biedt u een uitgebreid gamma Food en Non-Food producten aan : aardappelproducten, bake-off producten, conserven, deegwaren, desserten, bereide gerechten vers/diepvries, groenten, snoepartikelen, sterke dranken, vinaigrettes, vis en schaaldieren, …. Papier-karton -plastiek producten, reinigingsmiddelen, …

 3. REMO-FRIT

  België

  Van Remoortel N.V. staat in voor de productie van de geschilde aardappelproducten. Door het uitgebreid productaanbod en de verschillende verpakkingen levert Remo-Frit aan de volgende klanten : Frituur / Cafetaria, Restaurant, Gemeenschapsrestauratie, Catering, Supermarkten, Halffabrikaten. Inderdaad, stellen ze een breed scala aan verse producten van de geschilde aardappel voor: frietjes van verschillende grootte, aardappelen geheel of verdeeld voor staal, strips en kubussen.

 4. POMUNI

  België

  Pomuni is een aardappelleverancier die onder private label verse kwaliteitsaardappelen en diepgevroren aardappelpureeproducten levert aan retailers, groothandels en foodservices. Het assortiment aardappelen bevat een gamma vastkokende aardappelen, bloemige aardappelen, specialiteiten zoals de ‘Ratte’ en ‘Vitelotte’, en bio Nicola en Allians. Het biedt ook aardappelkroketten aan.

 5. VERBIST AARDAPPELEN

  België

  Verbist Aarappelen stellen 4 soorten producten voor: Vers gesneden frieten. Onderverdeeld in 2 soorten, BINTJES en AGRIA. Allebei leverbaar in drie diktes: 9, 10, 11 & 13 mm, Ongeschilde fritaardappelen (25kg), BINTJES en AGRIA, Kleine verpakkingen: ongewassen consumptieaardappelen (25kg), gewassen consumptieaardappelen (5kg), Ajuin: Spaanse bonkajuin (25kg), Snipperajuin (1kg).

 6. EUROFREEZ

  België

  Eurofreez is een familiaal bedrijf, opgericht in 1965: diepvriesfriet, diepgevroren snacks, productie van aardappelpuree en snacks. Eurofreez is aanwezig in volgende marktsegmenten : Retail, Food service, Industrie. Wij exporteren momenteel naar meer dan 60 landen. Eurofreez bezit het Efsis certificaat A sinds 1996, kwaliteit verzekerd. Als familiale onderneming kunnen wij snel en flexibel reageren op uw wensen.

 7. BELPACO

  België

  Aan- en verkoop van consumptieaardappelen en pootgoed. Sorteren en verpakken van aardappelen en dit voor groot- en kleinhandel. Ongeschilde frietaardappelen.

 8. OWEL - GHIJS

  België

  Aardappelen Planten - Teelt - Oogst - Inschuren - Kwaliteitscontrole - Wassen en sorteren - Laden en leveren

 9. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spanje

  Het bedrijf FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardappelproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren patat, gedroogde vruchten, en conservering. Het is gevestigd in Pinto-Madrid, Spanje.

 10. XION

  China

  Het bedrijf XION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardappelproducten. Het is gevestigd in Zhangjiakou, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis