• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aarde

Resultaten voor

Aarde - Import export

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

 2. BOLIDO NETHERLANDS B.V.

  Nederland

 3. HOLLAND SOIL

  Spanje

  Het bedrijf HOLLAND SOIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aarde. Het is gevestigd in Llinars Del Valles (bareclona), Spanje.

 4. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luxemburg

  Het bedrijf SCHOTTERWERK MOERSDORF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, natuurstenen, Steengroeven, zinkstukken, en Aarde. Het is gevestigd in Moersdorf, Luxemburg.

 5. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Polen

  Het bedrijf MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, is een Multi-Category, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Aarde, Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, tuinbouw, en Aarde. Het is gevestigd in Jarosław, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, fotosanitair product, export, mest, en Aarde. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. DE KOCK WAVRE

  België

  Het bedrijf DE KOCK WAVRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, grondverzet, grondverzetwerk, zand, en Aarde. Het is gevestigd in Wavre, België.

 3. PROPLANT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROPLANT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Turf- en tuinaarde, Aarde, Boomkwekerijen en bosbouw, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Turf- en tuinaarde, en Aarde. Het is gevestigd in Vaihingen, Duitsland.

 4. TREVIGIANA HUMUS

  Italië

  Het bedrijf TREVIGIANA HUMUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinmeubels, Turf- en tuinaarde, Tuinmeubels, teelaarde, Turf- en tuinaarde, en houtschors. Het is gevestigd in Casale Sul Sile, Italië.

 5. WIS-KRUSZYWA.PL

  Polen

  Het bedrijf WIS-KRUSZYWA.PL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aarde. Het is gevestigd in Kramsk, Polen.

 1. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Polen

  Het bedrijf OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, is een Multi-Category, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Aarde, pootgoed voor groenblijvende struiken, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Aarde, en struiken. Het is gevestigd in Kraczkowa, Polen.

 2. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Turf- en tuinaarde, Aarde, Boomkwekerijen en bosbouw, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Turf- en tuinaarde, en Aarde. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 1. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Aarde. Het is gevestigd in Surbition, Verenigd Koninkrijk.

 2. COIR LANKA

  Italië

  Het bedrijf COIR LANKA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren geotextiel van kokos. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 3. EUROLIGNITE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf EUROLIGNITE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, bruinkool, organisch mestproduct, Aarde, en corrector voor vloeren. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf AGROHOBLAJ D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren substraten. Het is gevestigd in Mursko Središće, Kroatië.

 5. SILUFLORA

  Polen

  Het bedrijf SILUFLORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turf- en tuinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, turf als meststof, en Aarde. Het is gevestigd in Plock, Polen.

 6. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Italië

  Het bedrijf MECHELLI MARIO E C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aarde. Het is gevestigd in Soriano Nel Cimino, Italië.

 7. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, Granen en graangewassen, Aarde, en Granen en graangewassen. Het is gevestigd in Golenice, Polen.

 8. MIKROTEKKIMYA ZIRAI ILAÇ SANAYI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf MIKROTEKKIMYA ZIRAI ILAÇ SANAYI LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren aarde, en bentoniet. Het is gevestigd in KOCAELI, Turkije.

 1. S.U.D.E. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf S.U.D.E. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. PRIMASTA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf PRIMASTA B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Asten, Nederland.

 3. EWALD KNAK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EWALD KNAK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Bad Fallingbostel, Duitsland.

 4. BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, Ertsen - ferro en non-ferro, Aarde, en Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Flechtingen, Duitsland.

 5. ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Rastede, Duitsland.

 6. CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turf- en tuinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Ybbs An Der Donau, Oostenrijk.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Koscian, Polen.

 8. GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Sinntal, Duitsland.

 9. HAWITA GRUPPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAWITA GRUPPE GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Vechta, Duitsland.

 10. SOLUM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SOLUM A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aarde, en Aarde. Het is gevestigd in Hedehusene, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis