• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardgaswinning - installaties en materiaal

Resultaten voor

Aardgaswinning - installaties en materiaal - Import export

 1. ALUMINA SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Als technologisch leder van keramiek-metaal-composietcomponenten biedt LAPP Insulators Alumina sinds 1950 oplossingen voor de gebieden energie-, vacuüm-, medische, laser-, meet-, plasma-, röntgen- en versnellingstechniek. Keramiek-metaal-composietcomponenten made by LAPP zijn een combinatie van keramiektypische en metaaltypische eigenschappen die afhankelijk van de soort combinatie op de juiste plaats kunnen worden geplaatst. Onze klanten ontvangen een multifunctioneel nut doordat het beste uit keramiek en metaal in één enkele component wordt verenigd. Wij bieden expertise voor de gehele productieketen, van de poederbereiding tot het eindproduct. Het metalliseren en solderen van metaal met keramiek wordt bij LAPP Insulators Alumina door computerondersteunde constructie verder ontwikkeld. Door het gebruik van de „finite-element-methode“ optimaliseren wij het design vanaf het begin – door keuze van de beste versie worden ontwikkelingstijden en - kosten verminderd.

  Website Open In New icon
 2. PETROLE GAZ MAINTENANCE EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  PGME is gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het onderhoud van drukapparatuur voor het vervoer van gas en aardolie via pijpleidingen. De firma is gevestigd in Albi, in Frankrijk. De onderneming biedt een breed assortiment van hoogpresterende producten die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. PGME voldoet aan de eisen van de norm ISO 9001: 2015 en biedt producten die regelmatig worden geprezen door voorname internationale klanten. Ons team kan al zijn producten ontwikkelen en aanpassen aan de specifieke behoeftes van zijn klanten. PGME verzorgt tevens het onderhoud op locatie van de verkochte producten of allerlei andere apparatuur uit dezelfde productlijnen, met name: mangatdeuren en hun diafragma's, isolerende koppelstukken en externe harslaag, jaarlijkse onderhoudsbeurten van gasverwarmers en verbrandingsregelingen van de branders. De firma PGME heeft een Internationale ambitie. PGME, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, is een moderne onderneming met ervaring in internationale zaken en vol motivatie om deel te nemen aan nieuwe projecten of ontwikkelingen. Het beleid van de onderneming is gebaseerd op innovatie en bevoorrechte relaties met onze klanten. Dit leidt onder meer tot een flexibiliteit die ons in staat stelt producten de vervaardigen afhankelijk van de omstandigheden en van de uitgedrukte behoeftes. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. ANEOLIA

  Frankrijk

  Anéolia is de specialist binnen de gasanalyse en de ongeschondenheid van verpakkingen. Wij bieden meetapparatuur voor kwaliteitscontroles van processen en laboratoria. Wij vervaardigen de analysators van het merk abiss: gasanalysator voor beschermende sfeer MAP, lekanalysator voor de ongeschondenheid van verpakkingen, analysators van continu gassen voor inspuitprocessen, gasanalysator en drukanalysators voor netwerken van medische gassen, sfeermonitor voor de veiligheid van personen en gecontroleerde atmosfeer. Anéolia is gespecialiseerd in de analyse van gassen in de lucht O2 en CO2 en gasmengsels inclusief enkele binaire mengsels (H2/AR, HE/N2, AR). Onze technische dienst kan het onderhoud van het merendeel van de gasanalysators op de markt uitvoeren en de ijking, de servicebeurten, de reserveonderdelen alsmede de slijtproducten (naalden, septums, filters, enz.) verzorgen. Wij bieden tevens onze vakkennis aan tijdens projecten voor kwaliteitsverbetering van verpakkingen.

 4. BURGER ENGINEERING AG

  Zwitserland

 5. A. MULLER ET FILS

  Luxemburg

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CRYOSTAR

  Frankrijk

 2. DOCTOR VODOROD

  Rusland

 3. PATERNA-SERVICES

  Frankrijk

 4. MADUR HANDELSVERTRETUNG

  Oostenrijk

 5. GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L.

  Italië

 1. ADERE

  Spanje

 2. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Italië

 3. TOTAL E & P IRAN

  Frankrijk

 4. KAMFLEX EUROPE S.R.L.

  Italië

 5. LS INSTALADORES

  Spanje

 6. RETIA

  Frankrijk

 7. IDROMILAN S.R.L.

  Italië

 8. M.D.G. S.R.L.

  Italië

 9. GIUSTO AMILCARE S.R.L.

  Italië

 10. IPLOM S.P.A.

  Italië

 1. ANSTOSS, REGELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 2. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  België

 3. ITALIANGAS LANCIANO S.R.L.

  Italië

 4. BAU TEC S.R.L.

  Italië

 5. TOTAL E & P MAURITANIE

  Frankrijk

 6. S.T.E.D. S.R.L.

  Italië

 7. BELOTTI GUIDO

  Italië

 8. HYDREMA S.R.L.

  Italië

 9. ORGAZ GAZ ALETLERI SANAYI LTD. STI.

  Turkije

 10. CERIOLI S.R.L.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Aardgaswinning - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

302 bedrijven