• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardgaswinning - installaties en materiaal

Resultaten voor

Aardgaswinning - installaties en materiaal - Import export

 1. PETROLE GAZ MAINTENANCE EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PGME is gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het onderhoud van drukapparatuur voor het vervoer van gas en aardolie via pijpleidingen. De firma is gevestigd in Albi, in Frankrijk. De onderneming biedt een breed assortiment van hoogpresterende producten die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. PGME voldoet aan de eisen van de norm ISO 9001: 2015 en biedt producten die regelmatig worden geprezen door voorname internationale klanten. Ons team kan al zijn producten ontwikkelen en aanpassen aan de specifieke behoeftes van zijn klanten. PGME verzorgt tevens het onderhoud op locatie van de verkochte producten of allerlei andere apparatuur uit dezelfde productlijnen, met name: mangatdeuren en hun diafragma's, isolerende koppelstukken en externe harslaag, jaarlijkse onderhoudsbeurten van gasverwarmers en verbrandingsregelingen van de branders. De firma PGME heeft een Internationale ambitie. PGME, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, is een moderne onderneming met ervaring in internationale zaken en vol motivatie om deel te nemen aan nieuwe projecten of ontwikkelingen. Het beleid van de onderneming is gebaseerd op innovatie en bevoorrechte relaties met onze klanten. Dit leidt onder meer tot een flexibiliteit die ons in staat stelt producten de vervaardigen afhankelijk van de omstandigheden en van de uitgedrukte behoeftes. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. BURGER ENGINEERING AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BURGER ENGINEERING AG, is een Distributeur, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Münchenbuchsee, Zwitserland.

 3. CRYOSTAR

  Frankrijk

  Het bedrijf CRYOSTAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompen voor gas, gasturbines, en cryogene installaties. Het is gevestigd in Hesingue, Frankrijk.

 4. A. MULLER ET FILS

  Luxemburg

  Het bedrijf A. MULLER ET FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandmelding en -alarm - materiaal en installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Brandmelding en -alarm - materiaal en installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Installatie van IT-netwerken, en audiovisuele apparatuur. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 5. MADUR HANDELSVERTRETUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf MADUR HANDELSVERTRETUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasanalysator en detectors voor gascontroles, en analysator van industrieel gas. Het is gevestigd in Korneuburg, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LS INSTALADORES

  Spanje

  Het bedrijf LS INSTALADORES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsketel, en verwarming. Het is gevestigd in Badalona, Spanje.

 2. IPLOM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf IPLOM S.P.A., en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandstoffen - vloeibaar, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Brandstoffen - vloeibaar, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Busalla, Italië.

 3. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  België

  Het bedrijf ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en farmaceutische verpakking. Het is gevestigd in Chaineux, België.

 4. GIUSTO AMILCARE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIUSTO AMILCARE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Marnate, Italië.

 5. ERIMOSGAS

  Griekenland

  Het bedrijf ERIMOSGAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardgas. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 1. ANSTOSS, REGELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ANSTOSS, REGELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. GRUPO FERGAS

  Spanje

  Het bedrijf GRUPO FERGAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Waterkrachtcentrales, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Lenta, Italië.

 2. HOUSTON ENGINEERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOUSTON ENGINEERS LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 3. S.T.E.D. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.T.E.D. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. KAMFLEX EUROPE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KAMFLEX EUROPE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Chiavari, Italië.

 5. STE EXPLOITATION DES ETS PERIER

  Frankrijk

  Het bedrijf STE EXPLOITATION DES ETS PERIER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, en Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in St Nom La Breteche, Frankrijk.

 6. ACQUE AURORA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ACQUE AURORA S.R.L., en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 7. R.G.P. DI GIOVANNI E PAOLO RUGGENENTI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf R.G.P. DI GIOVANNI E PAOLO RUGGENENTI S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Pizzighettone, Italië.

 8. DEBARLE P. ENTREPRISE

  Frankrijk

  Het bedrijf DEBARLE P. ENTREPRISE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Neuilly Sur Seine, Frankrijk.

 1. VE.DA. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VE.DA. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Castano Primo, Italië.

 2. IDROMILAN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IDROMILAN S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Waterwinning - installaties en materiaal, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 3. S.I.O.T. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf S.I.O.T. S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Paluzza, Italië.

 4. LOCCI DARIO

  Italië

  Het bedrijf LOCCI DARIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Domusnovas, Italië.

 5. GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Waterwinning - installaties en materiaal, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Fontaniva, Italië.

 6. HOMESERVICE

  Spanje

  Het bedrijf HOMESERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Segur De Calafell, Spanje.

 7. BAU TEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BAU TEC S.R.L., en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Bolzano, Italië.

 8. CMS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CMS S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Volla, Italië.

 9. ORGAZ GAZ ALETLERI SANAYI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ORGAZ GAZ ALETLERI SANAYI LTD. STI., en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. IMPRESA ROSSI GERMANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IMPRESA ROSSI GERMANO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Aardgaswinning - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

378 Bedrijven