• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardolieraffinage - installaties en materiaal

Resultaten voor

Aardolieraffinage - installaties en materiaal - Import export

 1. KOCH-GLITSCH

  België

  Koch-Glitsch is een wereldleider in het ontwerp en de fabricage van mass-transfer, mist eliminatie, en liquid-liquid coalescerende apparatuur voor de raffinage, chemie, petrochemie en gas verwerkende industrie, en meer.

 2. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Warmtewisselaars, temperatuurverlagers, en Luchtcondensors. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 3. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, friteuses voor grootkeukens, en verhuur installaties voor restauratie en hotelwezen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermoverwarmers, en raffinaderij. Het is gevestigd in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk.

 5. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Monserrato, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringstoestellen, onderdelen voor ventielen, en tussenpersonen en vertegenwoordigers van gereedschap. Het is gevestigd in Busseto, Italië.

 2. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolstofstalen buizen, fitting, en industriële kleppen. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 3. LLC DERSIM

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC DERSIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Landbouwproductie, zonnebloemolien, en geraffineerde industriele olien. Het is gevestigd in Kahovka, Oekraïne.

 4. TERIMMO ATLANTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf TERIMMO ATLANTIQUE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Belleville Sur Vie, Frankrijk.

 5. SECTION URBAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf SECTION URBAINE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 1. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Brest, Frankrijk.

 2. PIGNAT

  Frankrijk

  Het bedrijf PIGNAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas - industrieel, Aardolieraffinage - installaties en materiaal, Glas - industrieel, en Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Genas Cedex, Frankrijk.

 1. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BATIR FRANCE INGENIERIE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Chateaubourg, Frankrijk.

 2. BEOLETTO

  Frankrijk

  Het bedrijf BEOLETTO, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Le Haillan, Frankrijk.

 3. CHANZY SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CHANZY SAS, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Marly, Frankrijk.

 4. FRANCE REALISATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE REALISATIONS, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Bregnier Cordon, Frankrijk.

 5. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Frankrijk

  Het bedrijf ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Tonnay Charente, Frankrijk.

 6. SOLS MEDITERRANEE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLS MEDITERRANEE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Milhaud, Frankrijk.

 7. OPUS DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf OPUS DEVELOPPEMENT, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Montpellier, Frankrijk.

 8. HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Xuchang, China.

 1. AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Wetherby ,west Yorkshire, Verenigd Koninkrijk.

 2. LESTREM TP

  Frankrijk

  Het bedrijf LESTREM TP, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Lestrem, Frankrijk.

 3. SOLEIL D OC AMENAGEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLEIL D OC AMENAGEMENT, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Beziers, Frankrijk.

 4. SOGARIS DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGARIS DEVELOPPEMENT, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Rungis, Frankrijk.

 5. CABINET VILLAIN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CABINET VILLAIN SA, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Mantes La Ville, Frankrijk.

 6. SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuip, en warmtewisselaars. Het is gevestigd in Jinan, China.

 7. SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in St Nazaire, Frankrijk.

 8. LOTIM S

  Frankrijk

  Het bedrijf LOTIM S, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in L Abergement Clemenciat, Frankrijk.

 9. PROFIL MEDITERRANEE

  Frankrijk

  Het bedrijf PROFIL MEDITERRANEE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 10. SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Aardolieraffinage - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

552 Bedrijven