• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardolieraffinage - installaties en materiaal

Resultaten voor

Aardolieraffinage - installaties en materiaal - Import export

 1. KOCH-GLITSCH

  België

  Koch-Glitsch is een wereldleider in het ontwerp en de fabricage van mass-transfer, mist eliminatie, en liquid-liquid coalescerende apparatuur voor de raffinage, chemie, petrochemie en gas verwerkende industrie, en meer.

 2. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Warmtewisselaars, temperatuurverlagers, en Luchtcondensors. Het is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk.

 3. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, Oliefilters, Grootkeukens - machines en materialen, friteuses voor grootkeukens, en verhuur installaties voor restauratie en hotelwezen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringstoestellen, onderdelen voor ventielen, en tussenpersonen en vertegenwoordigers van gereedschap. Het is gevestigd in Busseto, Italië.

 5. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermoverwarmers, en raffinaderij. Het is gevestigd in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolstofstalen buizen, fitting, en industriële kleppen. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 2. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, is een Distributeur, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Monserrato, Italië.

 3. LLC DERSIM

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC DERSIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Landbouwproductie, zonnebloemolien, en geraffineerde industriele olien. Het is gevestigd in Kahovka, Oekraïne.

 4. SECTION URBAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf SECTION URBAINE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 5. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Frankrijk

  Het bedrijf ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Tonnay Charente, Frankrijk.

 1. SOLS MEDITERRANEE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLS MEDITERRANEE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Milhaud, Frankrijk.

 2. BEOLETTO

  Frankrijk

  Het bedrijf BEOLETTO, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Le Haillan, Frankrijk.

 1. PIGNAT

  Frankrijk

  Het bedrijf PIGNAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas - industrieel, Aardolieraffinage - installaties en materiaal, Glas - industrieel, en Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Genas Cedex, Frankrijk.

 2. OPUS DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf OPUS DEVELOPPEMENT, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Montpellier, Frankrijk.

 3. FRANCE REALISATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE REALISATIONS, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Bregnier Cordon, Frankrijk.

 4. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italië

  Het bedrijf I.T.EX QUALITY SERVICES, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Aardolieraffinage - installaties en materiaal, installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen, installaties en gereedschap voor gaspijpleidingen, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in San Donato Milanese, Italië.

 5. TERIMMO ATLANTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf TERIMMO ATLANTIQUE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Belleville Sur Vie, Frankrijk.

 6. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Brest, Frankrijk.

 7. CHANZY SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CHANZY SAS, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Marly, Frankrijk.

 8. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BATIR FRANCE INGENIERIE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Chateaubourg, Frankrijk.

 1. OIL MACHINE WORLD

  China

  Het bedrijf OIL MACHINE WORLD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 2. LESTREM TP

  Frankrijk

  Het bedrijf LESTREM TP, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Lestrem, Frankrijk.

 3. CABINET VILLAIN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf CABINET VILLAIN SA, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Mantes La Ville, Frankrijk.

 4. SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

 5. SOGARIS DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGARIS DEVELOPPEMENT, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Rungis, Frankrijk.

 6. BGER

  Frankrijk

  Het bedrijf BGER, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Baie Mahault, Frankrijk.

 7. SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Pau, Frankrijk.

 8. AVISTA OIL AG

  Duitsland

  Het bedrijf AVISTA OIL AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Uetze, Duitsland.

 9. HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Xuchang, China.

 10. LOTIM S

  Frankrijk

  Het bedrijf LOTIM S, en actief in de sector Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Engineering - industriële aannemers, Sportinstallaties, Parken - speeltoestellen, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in L Abergement Clemenciat, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Aardolieraffinage - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

470 Bedrijven