• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afbouw

Resultaten voor

Afbouw - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 2. SIKA BELGIUM NV

  België

  Sika levert chemicaliën bestemd voor de bouwsector en industrie. De onderneming is marktleider in de ontwikkeling en productie van systemen en producten voor het lijmen, voegen, afdichten, geluiddicht maken, versterken en bescherming de bouwsector en auto-industrie. Wij investeren in innovatie om aan de huidige eisen te voldoen en om producten en diensten van hoog niveau te blijven ontwikkelen.

 3. TRAVAUX24

  Frankrijk

  Het bedrijf TRAVAUX24, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren renovatie badkamer. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. WALTER KURTH GENERALUNTERNEHMEN FUER TROCKNUNGSTECHNIK UND BRANDSCHADENSANIERUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER KURTH GENERALUNTERNEHMEN FUER TROCKNUNGSTECHNIK UND BRANDSCHADENSANIERUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. STOCRETEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STOCRETEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Kriftel, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARINGER & STREHLAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARINGER & STREHLAU GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Moers, Duitsland.

 2. DI GI. SABBIATURA E VERNICIATURA DI GIROLAMO DARIO EDOARDO VINCENZO

  Italië

  Het bedrijf DI GI. SABBIATURA E VERNICIATURA DI GIROLAMO DARIO EDOARDO VINCENZO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, microzandstraling, zandstralen metalen, Afbouw, en zandstralen. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 3. S&A BAUTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf S&A BAUTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 4. LBT SCHÖFTNER TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LBT SCHÖFTNER TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Eggendorf, Oostenrijk.

 5. TRV TRAVISANI

  Italië

  Het bedrijf TRV TRAVISANI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frame en kozijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Venster van pvc laminaat, Afbouw, pvc ramen en vensters, en speciale profielen voor kozijnen. Het is gevestigd in Bovino, Italië.

 1. B & S GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B & S GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Himmelstadt, Duitsland.

 2. BMC HAUBRICH - BRANDSCHUTZ MANAGEMENT UND CONSULT

  Duitsland

  Het bedrijf BMC HAUBRICH - BRANDSCHUTZ MANAGEMENT UND CONSULT, is een Distributeur, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Wolfenbüttel, Duitsland.

 1. GEOMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEOMAR S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties, herstructeringswerkzaamheden en hydraulische werkzaamheden, afbraak, Hydraulische installaties, en uitboren. Het is gevestigd in Pistoia, Italië.

 2. HEVI

  België

  HEVI BVBA heeft momenteel de mogelijkheid volgende werkzaamheden uit te voeren: funderingsputten met een diameter van 1, 00 m tot 2, 00 m grondverdringende schroefpalen tot diameter 600 mm verbuisde schroefboorpalen berlinerwanden grondankers micropalen onderschoeiingen secans en tangentspalenwanden storten van wanden en vloerplaat tot gelijkvloers Met deze verscheidenheid aan methodes en tal van referenties is het aangewezen de firma HEVI BVBA te contacteren alvorens een bouwproject op te starten. Door de samenwerking met de bouwheer, architect, studiebureel e.d. kan worden overgegaan tot het zoeken naar de méést veilige en economische manier van uitvoering.

 3. JANSON FLOOR

  België

  Geef uw vloer, tapijt of parket een tweede leven met Janson Floor. Vertoont uw vloer, tapijt of parket tekenen van ouderdom? Zit u met schade of krassen op uw vloer? Geen nood: Janson Floor uit Vichte in West-Vlaanderen herstelt uw vloer met glanzende resultaten! Keurig vakwerk Na het reinigen, renoveren, schuren, vernissen of kristalliseren ziet uw parket, vloer of tapijt er weer als nieuw uit. Bij Janson Floor kan u zeker zijn van keurig vakwerk. Wij doen tapijtreiniging, vloer- en parketrenovatie. Wij behandelen zowel uw vast tapijt als losse tapijten en halen uw losse tapijt ook gratis op. Met Janson Floor haalt u dus een vakman in huis Onze specialiteit is het reinigen, herstellen, ontkrassen van uw vloeren in marmer, travertin, blauwsteen of jura.

 4. W.J.HOEP

  Nederland

  Anhydrietvloerbestellen levert betrouwbare en degelijke gietdekvloeren in een straal van ongeveer 50 km. rond Amsterdam. Voor aannemers, loodgieters, ontwerpers, architecten, particulieren en voor nieuwbouw- en renovatie projecten. Snel, betrouwbaar en professioneel. Jarenlange ervaring. Van kelder tot de 20e verdieping en van 10 m² tot 1500 m² per dag. Wij houden de werkplek schoon. Geringe ruimte nodig om te lossen en een snelle lostijd. Wij komen altijd van tevoren controleren of de ondervloer voldoende geschikt is om te gieten en om de juiste hoeveelheid mortel te bereken. ANHYDRIETVLOER MORTEL Wij werken over het algemeen samen met Albeton (algemene betoncentrale b.v.) gevestigd in Amsterdam. De mortelkwaliteit is van een hoogwaardig niveau, en wordt snel en betrouwbaar geleverd. De gietmortel is uitermate geschikt voor vloerverwarming door zijn goede warmtegeleiding. OPTIONELE SERVICE Ondervloer en kantstrook aanbrengen thermisch of akoestisch. Ondervloer uitvullen. Vloerverwarming aanbrengen. Schuren van de vloer. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, dat objectief is in offreren en wij zijn flexibel als er met andere bedrijven wordt samengewerkt.

 5. A.D.G. DAKWERKEN

  België

  ADG (Alle Dak- en Gevelbekleding) is gespecialiseerd in het maken van nieuwe daken en herstellingen aan bestaande daken en gevelbekledingen in Antwerpen en wijde omgeving (provincie Antwerpen, provincie Oost-Vlaanderen). Wij renoveren zowel hellende als platte daken. Wij bespreken samen met u de ideale bekleding voor uw dak: roofing, pannen, leien, epdm, etc. Voor gevels maken we vaak gebruik van sidings, leien, van Eternit.Maar ook bekleding in hout behoren tot de mogelijkheden en dit alles met of zonder isolatie.

 6. CHRISTIAENS CARLOS

  België

  Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 50 jaar. Van vader op zoon is het plezier voor het beroep overgegaan. Carlos heeft het bedrijf in 1982 overgenomen van zijn vader Roger en heeft het meer dan 30 jaar uitgebreid. Stilaan werd ons team groter en nu werken we met een flexibele ploeg van 6 man. We werken veel voor aannemers en architecten. Zo pleisteren we veel particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en soms sociale woningen. We werken afwisselend voor aannemers en voor particulieren, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Minerale gevelbepleistering is onze specialiteit.

 7. CPH

  België

  Uw gevel, onze zorg. Dat is onze slogan. CPH bvba plaatst allerhande geventileerde gevelbekledingen, nl. vezelcement platen, kunststof panelen, rockpanel, houten bekleding, … Alles wordt geplaatst op een houten of aluminium draagstructuur, voldoende geïsoleerd volgens de richtlijnen. De mogelijkheden zijn enorm én de afwerking is een streling voor het oog. Reeds 35 jaar zorgen wij voor de perfecte afwerking van gevels. Vele duizenden m² gevelbekleding werden reeds kraaknet geplaatst, met oog voor detail. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleide mensen met de nodige kennis van zaken. Doordat we met een beperkt team van mensen werken, kunnen we goed inspelen op elke vraag. Onze projecten gaan van totaalbekledingen qua gevelbekleding voor heuse kantoor- of fabrieksgebouwen tot de kleinere gevels van gebouwen of appartementen.

 8. APK BOUW

  België

  APK is uw partner in infrastructurele werkzaamheden hiervoor bieden we volgende diensten aan. Mobiliteit, energie en informatie vragen om verbindingen. Of het nu gaat om kabels, leidingen, wegen, vaarwegen of wandelpaden. Van ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van wegen, vaarwegen en infrastructuur voor energie en water tot milieusanering en groenaanleg. In feite alles om zowel van A naar B te komen, als ook de inrichting van de openbare ruimte. Dat is wat we onder verbinden verstaan. Verbindingen realiseren we voor veel verschillende klanten. Van overheden zoals nutsbedrijven tot particuliere klanten zoals projectontwikkelaars. Wenst u een betrouwbare partner die uw netwerken onderhoudt en uw bedrijfsprocessen verzekert, dan staat APK group u met raad en daad bij en kan u op 24/7 service rekenen.

 1. ELECTRICITEITSWERKEN GIELEN

  België

  Gielen nv is een middelgroot installatiebedrijf voor elektriciteitswerken dat na ruim 25 jaar is uitgegroeid tot een vaste waarde op de bouwmarkt. Deze stabiele reputatie hebben we niet zomaar opgebouwd. Hard werk in combinatie met vakmanschap, een no-nonsens instelling, goede organisatie en kwalitatieve resultaten liggen hieraan ten grondslag. Bovendien blijven we geworteld in onze sterkste troef: een zéér goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met een team van een 40-tal medewerkers ligt onze focus voornamelijk op overheidsopdrachten. Hierbij denken we aan scholen, administratieve gebouwen, rusthuizen, openbare gebouwen enz. We werken rechtstreeks in opdracht of in samenwerking met gerenommeerde bouwbedrijven.

 2. AWAH

  België

  A.W.A.H BVBA is een Belgisch Rope Access bedrijf dat gespecialeerd is in het uitvoeren van werken op moeilijke bereikbare plaatsen d.m.v. industriële touwtechnieken, tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van valbeveiligingsproducten en het geven van doelgerichte opleidingen op locatie voor derden. Rope access is een wettelijke werkmethode dat een zeer veilig alternatief biedt t.o.v andere systemen zoals stellingen, hoogwerkers, hangbakken, kranen, ... ook omdat deze niet altijd mogelijk zijn.

 3. ALBO BETONBOUW

  België

  ALBO Betonbouw N.V., de specialist in de betonwereld, werd opgericht in 1990. Sindsdien hebben wij een ruime ervaring kunnen opbouwen. Onze werknemers zorgen er steeds voor dat jaarlijks 150 à 200 werven in België en Nederland gegarandeerd tijdig worden opgeleverd. 100% vaste planning dragen wij namelijk hoog in het vaandel. Je kan bij ons terecht voor al je betonwerken zoals betonkelders, betonwanden, betonvloeren, ... De +/- 50.000m³ beton die ALBO Betonbouw NV jaarlijks verwerkt, dragen een 10-jarige garantie. Op deze manier zorgen wij steeds voor de beste en goedkoopste bewerking van uw project. Al onze opdrachten worden rechtstreeks door eigen mensen uitgevoerd. Tevens wordt alle bewapening, die in onze betonconstructies gaan, in eigen atelier op maat gemaakt zodat wij zeker zijn dat uw bouwproject tijdig en perfect in orde is.

 4. ALGEMENE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN ZEMCO

  België

  Zemco uit Antwerpen is uw specialist in schilder- en decoratiewerken en in gevelwerken. Wij zijn immers al 35 jaar actief in en rond Antwerpen.Bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleine projecten van schilderwerken en gevelwerken. Wij leiden zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in goede banen. En of u nu een particulier bent of een professional (architect, bedrijf of interieurontwerper), dat maakt ons niks uit. Wij zorgen voor de realisatie van uw project. Wij beschikken over professioneel opgeleid personeel, met intussen al jaren ervaring op de teller, waardoor ze uitgegroeid zijn tot echte vakmensen. Dit zorgt er ook voor dat u bij ons terechtkunt voor hoogwaardige kwaliteit met veel zorg voor details. Wij leveren ook professioneel advies op maat van de klant. Zo kunt u bij ons kleuradvies krijgen van een interieurarchitect. En dat alles kan natuurlijk tegen democratische prijzen. Wij streven een mooie prijs-kwaliteitsverhouding na.

 5. INTER SYSTEMS

  België

  Inter-Systems verwerkt reeds sinds 1984 VOLKERN in allerhande toepassingen en is zowel op de Belgische als buitenlandse markt actief. Onze exportpartners hebben vestigingen in zowel West- als Oost-Europa. De specifieke eigenschappen van VOLKERN, ook wel bekend als HPL (High Pressure Laminate) maken het materiaal uiterst geschikt voor toepassingen in vochtige en publieke ruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers voor zwembaden, de farmaceutische-, vlees-, melk- en andere industrieën. In nauwe samenwerking met onze partners en klanten streven we voor ieder project steeds naar het beste resultaat. Via geautomatiseerde productiemethoden, de ontwikkeling van intuïtieve modulaire producten, duidelijke handleidingen en een servicegerichte interne klantendienst trachten wij steeds een concurrentieel voordeel aan te houden. Volkern is naast binnen- ook verkrijgbaar in buitenkwaliteit. Het wordt reeds veelvuldig verwerkt in gevelbekleding, bekleding van kroonlijsten, dakkapellen enz. Dit geldt zowel voor particuliere woningbouw als voor grote industriële projecten. Sinds 2006 is Inter-Systems eveneens een erkend CORIAN-verwerker. Onze afzetmarkt is hierbij voornamelijk gericht op het aanleveren van werkbladen voor interieurbouwers en schrijnwerkers.

 6. A.E.W.

  België

  AEW oftewel Algemene Elektriciteitswerken is een dynamische elektrotechnische onderneming met ca. 60 medewerkers en een omzet van 14 miljoen EUR. Sinds de start in 1985 installeert en onderhoudt AEW elektrotechnische installaties. Het werkterrein is breed: van winkelcentrum tot kantoor, van ziekenhuis tot fabriek, van elementaire stroomvoorziening tot verlichtingsstudies, van databekabeling tot sturingsprocessen. Kenmerkend voor de werkwijze is dat de installaties met het oog op de toekomst ontworpen worden. Daar waar mogelijk worden nu al de voorzieningen getroffen waarvan de opdrachtgever in de toekomst gebruik kan maken. AEW is 24 uur op 24 beschikbaar zodat ook bij problemen de continuïteit gewaarborgd blijft. De eigen service- en onderhoudsdienst bestaat uit allround specialisten die continu paraat staan om storingen te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Diverse vaktechnische erkenningen, zoals o.a. een erkenning in de klasse 7 P1 en het VCA**-certificaat zijn een formele bevestiging van de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen waarop opdrachtgevers kunnen rekenen. AEW is VCA** gecertificeerd en heeft een erkenning in de klasse 7 P1, Klasse 5 P2 P3 S1.

 7. APK

  België

  APK is uw partner in infrastructurele werkzaamheden. APK group wil met een minimum aan hinder bijdragen tot het comfort van de consument. In dit kader werd een engagement aangegaan om met de verschillende partners een Minder Hinder Plan uit te werken. Wekelijks worden op de werf de mogelijke risico's voor hinder geanalyseerd om via die weg eventueel tijdig maatregelen te voorzien die de hinder voor alle partijen tot een strikt minimum beperken. Ook op dit vlak speelt de APK Group een rol als gangmaker. APK Group wil de beste oplossing bieden voor een probleem of behoefte mbt infrastructuur en bouw. Dit bereiken we door ons op te stellen als totaaloplosser en integrator.

 8. DE LAERE DECOR

  België

  De Laere Decor is gespecialiseerd in interieurinrichting. Graag begeleiden wij uw project van a tot z. Werfcoördinatie en –opvolging is vaak een tijdrovende en stresserende opdracht maar ligt aan de basis van elk geslaagd bouwtraject. Vertrouw ons uw project toe, en wij begeleiden en coördineren het volledige totaalproject met inbegrip van onder- en nevenaannemers. Inclusief budgetcontrole, planning en de opvolging ervan. Steeds met de precisie van een meubelmaker wat resulteert in een hoogwaardige afwerkingsgraad en een professioneel verloop van de werken. Door onze jarenlange ervaring en productkennis, weten wij als geen ander om mensen te selecteren, te motiveren en te coördineren. We volgen uw project van dichtbij op en werken proactief om problemen te voorkomen. Mochten er toch problemen opduiken, pakken we deze snel en efficiënt aan. De Laere Decor heeft in de loop der jaren een héél solide reputatie inzake service en nazorg opgebouwd en hier blijven we een erezaak van maken.

 9. PH TOTAAL BV

  Nederland

  PH TOTAAL BV is importeur en groothandel van materialen en gereedschappen voor het aanbrengen en bewerken van keramiek en natuursteen. Continu op zoek naar innovatieve producten om ons assortiment te versterken. Een toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren enkel A-kwaliteit producten van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan het merk Fix Plus welke ijzersterke tegel leveling produceert. In samenwerking dit merk, wat onder onze hoede valt binnen de Benelux, produceren wij tegeldragers en balkendragers vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Via onze online portalen vindt u een groot assortiment tegelgereedschappen en materialen voor uw tegelwerk. Dit besteld u eenvoudig online, of via de traditionele weg. Wij leveren bij u thuis, op de werkplaats of op de bouw. U leunt achterover en wij zorgen voor uw materiaal.

 10. SYSTEEMPLAFONDSGEERTVANHAREN

  Nederland

  Systeemplafond en LED verlichting Wij bieden aan systeemplafonds en LED verlichting tegen concurrerende prijzen. Ook inclusief montage is uiteraard mogelijk. In ons assortiment hebben wij plafonds bestaande uit systeem van de merken CMC, API, Trulok en Geipel en panelen van de merken Rockfon, Armstrong (Knauf), Ecophon, Owa, AMF. Onze sterke punten zijn betrouwbaarheid, ervaring, degelijkheid en afspraken nakomen zodat wij tevreden klanten hebben en ook behouden. Wij zijn ook na kantoortijd en in het weekend te bereiken en onze service staat ook goed bekend. Daarom bestaan wij al meer dan 25 jaar. Onder onze klanten behoren b.v. aannemers, ziekenhuizen, andere zorginstellingen, overheidsinstellingen waaronder gemeentes, winkels, kantoren, scholen, sportverenigingen, fitnesscentra, enz enz. Ook LED verlichting passend in systeemplafonds kunnen wij leveren en eventueel ook monteren. Ons bedrijf staat sinds 1995 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is VCA gecertificeerd. U kunt ons bereiken per mail, telefoon of per post. Ook buiten kantoortijden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Afbouw - Import export

Aantal resultaten

111.949 Bedrijven