• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afbouw

Resultaten voor

Afbouw - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 2. SIKA BELGIUM NV

  België

  Verified by europages badge

  Sika levert chemicaliën bestemd voor de bouwsector en industrie. De onderneming is marktleider in de ontwikkeling en productie van systemen en producten voor het lijmen, voegen, afdichten, geluiddicht maken, versterken en bescherming de bouwsector en auto-industrie. Wij investeren in innovatie om aan de huidige eisen te voldoen en om producten en diensten van hoog niveau te blijven ontwikkelen.

 3. MEROTTO BAU S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  In de bouw is het combineren van ontwikkeling, harmonie, het gebruik van materialen met een lage milieu-impact en energiebesparing een van de fundamentele principes die de activiteiten van Merotto Francesco altijd hebben geleid. Het bedrijf is in 1968 opgericht door Francesco Merotto. Sinds de jaren 70 heeft Merotto zijn ervaring en activiteiten uitgebreid van Veneto, Friuli tot heel Zuid-Tirol, waar hij de beste thermische en akoestische isolatietechnieken heeft geleerd en verbreid.

 4. TRAVAUX24

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRAVAUX24, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren renovatie badkamer. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. WALTER KURTH GENERALUNTERNEHMEN FUER TROCKNUNGSTECHNIK UND BRANDSCHADENSANIERUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALTER KURTH GENERALUNTERNEHMEN FUER TROCKNUNGSTECHNIK UND BRANDSCHADENSANIERUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STOCRETEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STOCRETEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Kriftel, Duitsland.

 2. S&A BAUTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S&A BAUTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 3. LBT SCHÖFTNER TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LBT SCHÖFTNER TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Eggendorf, Oostenrijk.

 4. IKR PEINTURE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IKR PEINTURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aannemers - schilderwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Stukadoorsbedrijven, Afbouw, Stukadoorsbedrijven, toepassing van coating, en schilderwerk van gebouwen. Het is gevestigd in Talence, Frankrijk.

 5. BMC HAUBRICH - BRANDSCHUTZ MANAGEMENT UND CONSULT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BMC HAUBRICH - BRANDSCHUTZ MANAGEMENT UND CONSULT, is een Distributeur, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Wolfenbüttel, Duitsland.

 1. B & S GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B & S GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is gevestigd in Himmelstadt, Duitsland.

 2. PARI COSTRUZIONI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PARI COSTRUZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, bouwbedrijven, metselaar, Restauratie en renovatiewerken, en restauratie van meubels. Het is gevestigd in Potenza, Italië.

 1. PH TOTAAL BV

  Nederland

  PH TOTAAL BV is importeur en groothandel van materialen en gereedschappen voor het aanbrengen en bewerken van keramiek en natuursteen. Continu op zoek naar innovatieve producten om ons assortiment te versterken. Een toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren enkel A-kwaliteit producten van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan het merk Fix Plus welke ijzersterke tegel leveling produceert. In samenwerking dit merk, wat onder onze hoede valt binnen de Benelux, produceren wij tegeldragers en balkendragers vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Via onze online portalen vindt u een groot assortiment tegelgereedschappen en materialen voor uw tegelwerk. Dit besteld u eenvoudig online, of via de traditionele weg. Wij leveren bij u thuis, op de werkplaats of op de bouw. U leunt achterover en wij zorgen voor uw materiaal.

 2. VOORUITZICHT

  België

  Onze kernactiviteit is projectontwikkeling. Maar VOORUITZICHT differentieert zich van andere projectontwikkelaars door er bewust voor te kiezen het bouwproces strikt in eigen beheer te houden. Wij coördineren ook zelf de ruwbouwwerken, technieken en afwerking. VOORUITZICHT beschikt over een eigen schrijnwerkerij en metaalafdeling ‘in-house’ die mee zorgt voor een piekfijne en gepersonaliseerde afwerking. Gaandeweg heeft VOORUITZICHT zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van grootschalige stedelijke projecten. Naast wonen vinden ook winkelen, werken, ontspannen en gemeenschapsvoorzieningen (zoals scholen, cultuur, recreatieve faciliteiten) hun plaats in onze projecten.

 3. VUURVAST

  België

  Bij Vuurvast staat een brede waaier van vaardigheden en activiteiten ter beschikking. Verschillende divisies werken zeer nauw samen ten dienste van de klant. De dienstverlening steunt op de samengebundelde krachten van een zeer gestructureerd team, niet alleen op het vlak van europa, maar voor gans de wereld. Voor elke fase van het project – van het eerste ontwerp tot de finale oplevering – staat een team eigen specialisten klaar. Het volledige projectbeheer, de detailstudies, de aankoop van het materiaal, de montage, de indienststelling en de controle op de uitgevoerde werken… alles gebeurt door eigen gekwalificeerd personeel en in nauw overleg met de opdrachtgever. De voordelen van deze aanpak: optimale communicatie en een perfecte timing, zodat de werken volgens plan verlopen.

 4. HEVI

  België

  HEVI BVBA heeft momenteel de mogelijkheid volgende werkzaamheden uit te voeren: funderingsputten met een diameter van 1, 00 m tot 2, 00 m grondverdringende schroefpalen tot diameter 600 mm verbuisde schroefboorpalen berlinerwanden grondankers micropalen onderschoeiingen secans en tangentspalenwanden storten van wanden en vloerplaat tot gelijkvloers Met deze verscheidenheid aan methodes en tal van referenties is het aangewezen de firma HEVI BVBA te contacteren alvorens een bouwproject op te starten. Door de samenwerking met de bouwheer, architect, studiebureel e.d. kan worden overgegaan tot het zoeken naar de méést veilige en economische manier van uitvoering.

 5. H.V.S.

  België

  HVS is thuis in vele markten. HVS denkt graag in een vroeg stadium in het proces mee om uw wensen zo goed mogelijk af te stemmen op de technische mogelijkheden. Deskundig advies leidt tot een kwalitatief onverwoestbaar product. Groot of klein, in elke markt... HVS behandelt zwart staal (onbehandeld staal), thermisch verzinkt staal, sendzimir verzinkt staal, RVS (roestvrij staal) en aluminium. HVS is actief op volgende markten: Bouw- en constructie Industriële uitrusting Offshore en petrochemie Land- en tuinbouw Machinebouw Nutsvoorzieningen Straatmeubilair Transport

 6. DE LAERE DECOR

  België

  De Laere Decor is gespecialiseerd in interieurinrichting. Graag begeleiden wij uw project van a tot z. Werfcoördinatie en –opvolging is vaak een tijdrovende en stresserende opdracht maar ligt aan de basis van elk geslaagd bouwtraject. Vertrouw ons uw project toe, en wij begeleiden en coördineren het volledige totaalproject met inbegrip van onder- en nevenaannemers. Inclusief budgetcontrole, planning en de opvolging ervan. Steeds met de precisie van een meubelmaker wat resulteert in een hoogwaardige afwerkingsgraad en een professioneel verloop van de werken. Door onze jarenlange ervaring en productkennis, weten wij als geen ander om mensen te selecteren, te motiveren en te coördineren. We volgen uw project van dichtbij op en werken proactief om problemen te voorkomen. Mochten er toch problemen opduiken, pakken we deze snel en efficiënt aan. De Laere Decor heeft in de loop der jaren een héél solide reputatie inzake service en nazorg opgebouwd en hier blijven we een erezaak van maken.

 7. SALEMBIER

  België

  Wat wij doen ... - Alle schrijn- en timmerwerken met specialisatie in daktimmerwerk (kappen, ramen, deuren, plafonds, ...) - Inrichtingen van zolderverdiepingen - Verbouwingswerken zowel klein als groot - Nieuwbouw - Renovatie - ... Wat wij bieden ... Naast onze ervaring en vakmanschap zijn wij er van overtuigd dat het leveren van een optimale SERVICE aan de klant en de KWALITEIT van ons werk, tegen een BETAALBARE PRIJS, zoveel troeven zijn die wij in de hand hebben om U te overtuigen, en om Uw vertrouwen aan ons te geven voor het uitvoeren van de door U geplande werken.

 8. VERSTRAETE - VANHECKE

  België

  Door haar jarenlange ervaring als algemeen aannemer is Verstraete | Vanhecke uw unieke en betrouwbare partner voor alle nieuwbouw, renovatie- en restauratiewerken. Reeds vele generaties hebben wij deskundigheid verworven in alle aspecten van het bouwproces, zoals in de vorige twee eeuwen bij het bouwen of restaureren van een school of kerk, een klooster of museum. Vandaag staat Verstraete | Vanhecke met haar gespecialiseerde afdelingen klaar om uw restauratiewerf of uw project in residentiële nieuwbouw of renovatie, van ontwerp tot oplevering mee te realiseren.

 1. JACOBS I3

  België

  Aannemer Jacobs i3 realiseert uw bouwdroom Als ondernemer wilt u enkel het beste, ook voor uw bedrijfsgebouw. Wilt u een appartement, een kantoor, een industriegebouw, … waarin uw werknemers zich thuis voelen en dat ook nog eens voldoet aan alle mogelijke kwaliteitseisen? Dan is Jacobs i3 dé geknipte partner om uw bouwdroom te realiseren. Een nieuwbouwproject of een renovatieproject: aannemer Jacobs i3 gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Meedenken met de opdrachtgever Samen met uw architect heeft u deze waarden vertaald in een droombeeld. Als aannemer wil Jacobs i3 niet alleen die droom voor u in de werkelijkheid vertalen. Meer nog, waar mogelijk zetten we onze 60 jaar rijke ervaring in om het concept te verbeteren. Dit zowel constructief, esthetisch als budgettair. Ruime ervaring in industriebouw Al meer dan 60 jaar bouwen en renoveren voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van openbare besturen over private opdrachtgevers tot bouwpromotoren en collega-aannemers.

 2. SCHILDERSBEDRIJF WOUTIM

  België

  DECOREREN IN STIJL Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Bij onze referenties vindt u heel wat realisaties in binnen- en buitenland. Dankzij een team met jarenlange ervaring en vakbekwaamheid kunnen we de meest uiteenlopende opdrachten aan zoals schilder-, behang- en vloerbekledingswerken. Hierbij gebruiken we enkel degelijke en duurzame producten. Bovendien bezorgen wij u een totaalpakket, van studie tot oplevering en dit steeds in overleg met u, de klant. De combinatie van dit alles resulteerde in het behalen van een ISO 9001 en VCA** certificaat. U mag er dus zeker van zijn dat uw project bij ons in goede handen is. Onze diensten bestaan uit: - Schilderwerken; - Behangwerken; - Vloerbekledingen - Parkings.

 3. CHRISTIAENS CARLOS

  België

  Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 50 jaar. Van vader op zoon is het plezier voor het beroep overgegaan. Carlos heeft het bedrijf in 1982 overgenomen van zijn vader Roger en heeft het meer dan 30 jaar uitgebreid. Stilaan werd ons team groter en nu werken we met een flexibele ploeg van 6 man. We werken veel voor aannemers en architecten. Zo pleisteren we veel particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en soms sociale woningen. We werken afwisselend voor aannemers en voor particulieren, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Minerale gevelbepleistering is onze specialiteit.

 4. VANDERMEULEN

  België

  Vlekkeloos, net dat ietsjes meer, zo kunt u het veelzijdige dienstenpakket van Vandermeulen B.V.B.A. gevelrenovatie samenvatten. Of U ons nu inschakelt voor gevelrenovatie, betonherstelling, schilderwerken of verwijderen van Graffiti, bij ons krijgt U het maximaal haalbare resultaat door vakkundige advisering, inzet van de modernste middelen en materialen en de ijver van een goed opgeleid personeel. De mensen van Vandermeulen B.V.B.A. nemen hun werk serieus en werken volgens de laatste nieuwe wetgeving inzake veiligheid en milieuwetgeving. Voor meer informatie of een prijsopgave is men U hier graag persoonlijk van dienst.

 5. ELECTRO GEUKENS

  België

  Electro Geukens beschikt over geschoolde en ervaren monteurs voor de plaatsing van elektrisch materiaal. Sinds het prille begin wordt er gewerkt op professionele wijze.De materialen worden vooral gekozen op basis van jarenlange ervaring van onze eigen dienst na verkoop. Wij kennen de kwaliteit en bijstand van verkopers/fabrikanten. Een goede werking en korrekte montage komt tenslotte iedereen ten goede ! Meer dan 25 jaar verkoopt en plaatst Electro Geukens gekeurde produkten met kennis van zaken. Licht in huis of op kantoor? Ga er niet te licht overheen.

 6. KWANTEN

  België

  Met meer dan 50 jaar ervaring is Kwanten dé specialist in vloer- en wandtegels. Hiernaast hebben wij ook al vele jaren ervaring met natuursteen, parket en laminaat. Wij werken enkel met hoogwaardige producten die een lange levensduur garanderen. In onze toonzaal is er voor ieder wat wils en al onze producten zijn verkrijgbaar aan de scherpste prijzen. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te mogen verwelkomen. Onze verkopers helpen u graag verder met advies en technische info bij uw keuze. voor de professionele plaatser hebben wij onze afhaalbadge. Wat wil dit zeggen? Je kan met deze badge in een speciaal voorzien portaal voor afhaling van goederen buiten de openingsuren. Je kan telefonisch of via mail de bestelling doorgeven voor 17.45u en deze zal dan klaargezet worden. Met de badge heb je toegang tot het portaal en kan je daar je goederen afhalen.

 7. HENDRICKX GEBR.

  België

  Gebroeders Hendrickx Dak- en afdichtingswerken durft er prat op gaan dat het door ons geleverde werk aan de hoogste eisen voldoet. Ruim 50 jaar al zijn we immers thuis in het dichten van platte daken. Sinds 1952 worden in het familiebedrijf de kneepjes van het vak van vader op zoon doorgegeven. Bovendien kunnen we een beroep doen op medewerkers met een jarenlange ervaring. Dankzij de specialisatie in platte daken en onze jarenlange knowhow kunnen we een breed gamma van technieken aanbieden, van de traditionele dakdichtingen zoals roofings tot folietechnieken (EPDM, PVC, PIB, CPE) en polyurethaan coatings. Het overgrote aandeel van de opdrachten van onze firma situeert zich in de industrile sector. Hier werken we in opdracht van de bouwheer of in onderaanneming van metaalconstructeurs en aannemers.

 8. SCHILDERWERKEN BASTIAENS

  België

  Schilderwerken Bastiaens uit Mol zorgt voor al uw Binnenschilderwerk (muren, plafonds, ramen, deuren, ...), buitenschilderwerk (buitenmuren, ramen, deuren, carports, ...), behangwerk (hele ruimtes, accentmuren, ...), plaatsen van renovatievlies, vloerbekledingswerken (laminaat, novilon, tapijt, tapijttegels, ...), zonneweringen (rolgordijnen, japanse rolgordijnen, jaloezieën, ...), plaatsen van decoratieven lijsten(moluren, ...), verfraaien van meubelstukken (m.b.v. verftechnieken) bestek voor (water)schade voor de verzekeringen.

 9. CPH

  België

  Uw gevel, onze zorg. Dat is onze slogan. CPH bvba plaatst allerhande geventileerde gevelbekledingen, nl. vezelcement platen, kunststof panelen, rockpanel, houten bekleding, … Alles wordt geplaatst op een houten of aluminium draagstructuur, voldoende geïsoleerd volgens de richtlijnen. De mogelijkheden zijn enorm én de afwerking is een streling voor het oog. Reeds 35 jaar zorgen wij voor de perfecte afwerking van gevels. Vele duizenden m² gevelbekleding werden reeds kraaknet geplaatst, met oog voor detail. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleide mensen met de nodige kennis van zaken. Doordat we met een beperkt team van mensen werken, kunnen we goed inspelen op elke vraag. Onze projecten gaan van totaalbekledingen qua gevelbekleding voor heuse kantoor- of fabrieksgebouwen tot de kleinere gevels van gebouwen of appartementen.

 10. BOUWONDERNEMING JANSSENS

  België

  -Nieuwbouw --- uitvoering in diverse stijlen en bestemd voor diverse doeleinden - zowel voor privégebruik als voor uitvoering van handelsactiviteiten. -Verbouwing en renovatie --- woningen - open, halfopen en gesloten bebouwingen - maar ook appartementen, handelspanden, fabrieksateliers en kantoren; en dit zowel voor totaalrenovaties als voor kleinere verbouwingswerken. Ook in het professionele segment kunnen wij talrijke referenties voorleggen, dit voor uitvoering van renovatiewerken aan winkel- en bedrijfspanden, nieuwbouw van warenhuizen en productie-units, uitbreidingen van fabrieksateliers en carrosserie-afdelingen, maar nog vele meer. -Restauratie --- met behoud en/of reconstructie van historische architectuur en herstel in oorspronkelijk staat - met integratie van hedendaagse elementen volgens uw wensen, de algemeen geldende normen en de hedendaagse levensstijl.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Afbouw - Import export

Aantal resultaten

112.083 Bedrijven