• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afdichtingen- mechanisch

Resultaten voor

Afdichtingen- mechanisch - Import export

 1. CHETRA DICHTUNGSTECHNIK AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ontworpen voor de hoogste kwaliteit. Welkom bij CHETRA! Wij zijn een internationale specialist voor veeleisende en efficiënte mechanische pakkingen. Zelfs hoge en hoogste technische eisen worden beheerst door onze producten en oplossingen. De expertise en ervaring van CHETRA is niet alleen breed en omvat de belangrijkste industriële sectoren. CHETRA werkt ook om de kwaliteit "Made in Germany" voor elk product te garanderen. Gericht op individuele klantbehoeften. Of mechanische pakkingen volgens de nieuwste standaard voor complexe toepassingen. Of het nu gaat om pakkingen, afdichtingsbanden, Reingraft pakkingen, vloeibare pakkingen, afdichtingspasta's of service: In het portfolio van CHETRA vindt u de oplossing voor uw behoeften. En mocht het basisproductassortiment niet volstaan: Onze experts staan klaar om een oplossing op maat te ontwikkelen. Wij adviseren en begeleiden u vanaf het eerste idee tot inbedrijfstelling en onze aftersales service.

 2. TMR TURBO-MISCH- UND RÜHRANLAGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TMR Turbo Misch- und Rühranlagen GmbH & Co. KG (kortweg TMR) vindt de optimale oplossing voor alle industriële roertaken*. Rekening houdend met alle proces relevante parameters, worden de roertaken van de klant individueel geanalyseerd en worden perfecte resultaten bereikt. Door de roertaken uit te voeren met gestandaardiseerde componenten, kunnen meer dan 5.000 roervarianten op korte termijn worden geleverd. De op maat gemaakte roertechnologie wordt geleverd aan meer dan 70 landen wereldwijd. Tot de klanten van TMR behoren bekende Duitse en internationale bedrijven uit de farmaceutische, voedsel-, chemische, galvanische en waterzuiveringsindustrie. TMR produceert speciaal voor klanten uit de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie volgens de hygiënische normen van de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA en de European Hygienic Engineering & Design Group EHEDG

 3. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en verkoop met de volgende afdichtingen: Vlakafdichtingen, dichtingen, gestanste pakkingplaten, PTFE (Teflon®), grafietafdichtingen, spiraalafdichtingen, en daarnaast leveren wij pakkingsafdichtingsbanden, vlakafdichtingen afdichtingen en nog veel meer. U profiteert van onze grote voorraad. Bijna alle standaard afdichtingen in bijna alle materiaalcombinaties en afmetingen zijn bij ons op voorraad beschikbaar (meer dan 80.000 onderdelen).

 4. WIESNER DICHTUNGSTECHNIK & ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIESNER DICHTUNGSTECHNIK & ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Auerbach In Der Oberpfalz, Duitsland.

 5. SICIL CARBONGRAFITE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICIL CARBONGRAFITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen en pakkingen, Afdichtingen, mechanisch, waterdichte ringen, grafietringen, Dichtingen en pakkingen, carbonringen, en Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in San Michele Di Ganzaria, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAKOTEK PUMPEN- UND GLEITRINGDICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAKOTEK PUMPEN- UND GLEITRINGDICHTUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Ebreichsdorf, Oostenrijk.

 2. BEKAERT SEALS

  België

  Bekaert Seals BVBA heeft als specialiteit binnen de afdichtingen voor roterende assen een compleet gamma om poeders, abrasieven en hoge viscositeiten af te dichten. Daarnaast zijn de asafdichtingen van Woodex-MECO uniek op het gebied van tolereren van excentrische as bewegingen. Deze dichtingen zijn veelvuldig toegepast op doseersluizen, schroeftransporten, mixers, extruders, drogers, extractoren, etc. Atex keuringen en voedings certificaten zijn ook mogelijk. Aanvullend leveren wij ook mechanische dichtingen, koordpakkingen, oliekeerringen en hydraulische dichtingen.

 3. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italië

  Gasket Italy is de evolutie van een 40-jarige traditie in de sector industriële pakkingen, gecreëerd om de uitdagingen van een steeds veranderende internationale zakelijke realiteit aan te gaan. Wij bieden gewoon de beste kwaliteit op maat van de klant. Onze knowhow die we gedurende vele jaren van activiteit hebben opgedaan, stelt ons in staat om zeer nauwkeurige artikelen te creëren, het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling om hun kwaliteit steeds verder te verbeteren. Onze uitgebreide catalogus bevat alleen en uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten, met een garantie van volledig Italiaanse productie en met de Europese oorsprong van alle grondstoffen en halffabrikaten. Een grote productie van spiraalvormige industriële pakkingen, metaalkunststoffen, ringverbindingspakkingen, metalen en gestanste pakkingen (asbest, grafiet, kurk, rubber, PTFE-vrij) in verpakkingen.

 4. MCM-OL SEALS

  België

  We zijn fabrikant van afdichtingen voor groot aantal toepassingen (fabrieken in Denemarken en Italië).Ons centraal distributie- en logistiek centrum is gelegen in Merchtem (tussen Antwerpen en Brussel). Naast het gamma van dichtingen kan u ook bij ons ook terecht voor vlakke dichtingen, circlipsen, keys en divers bevestigingsmateriaal. Eveneens behoren allerlei vormstukken tot onze ruime mogelijkheden. Wij leveren dichtingen van gecertificeerde, op wereldvlak leidende fabrikanten, bekend voor hun betrouwbaarheid en kwaliteit: MCM S.p.A., een specialist van FKM en FFKM rubber compounds heeft talrijke internationale goedkeuringen voor niet-standaard / standaard toepassingen. Ol-Seals is dan weer actief op het gebied van plastic / PTFE. Deze combinatie, samen met een uitgebreide voorraad biedt een ideaal platform voor succesvolle zaken met klanten die professionele technische support en hoogwaardige componenten nodig hebben.uw full-service partnerde uitgebreide gespecialiseerde kennis van onze engineering afdeling in combinatie met uitgebreide productiecapaciteiten, biedt innovatieve en klantgerichte oplossingenonze jarenlange globale inkoop- en productieervaring wereldwijd, bieden u de garantie tot kwalitatief hoogstaande afgewerkte eindprodukte wij staan voor intensieve technische ondersteuning en productiekennis! Wij onderhouden eigen productiebedrijven. Deze zijn gespecialiseerd in afdichtingen, die ten aanzien van eisen en productietechniek boven de standaardmaat uitgaan.

 5. R.B.S. YEDEK PARCA VE MAKINA SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turkije

  RBS produceert al 25 jaar lang voor de automobiel-, machine- en luchtvaartindustrie. Alle productiefases worden intern uitgevoerd, zoals bewerking, coating, hechten, metaal stampen en vulkaniseren. Expert in het lanceren van nieuwe projecten. Monster binnen 1 week geleverd. TS16949: 2009, ISO 9001: 2008 en ISO 14001: 2004 gecertificeerd. Onze producten: rubberen lagerpakkingen, gegoten onderdelen op maat, oliepakkingen, O-ringen, technische rubberen onderdelen, pakkingen, afdichtingselementen.

 1. KLINGER APPENDAGES

  Nederland

  SPECIALIST IN PROCES- GERELATEERDE PRODUCTEN KLINGER biedt een compleet pakket van geavanceerde technische componenten direct gerelateerd aan uw productieproces. Als strategisch partner bent u verzekerd van: Betrouwbaar advies Op het juiste moment Met de geschikte kwalitatief hoogstaande producten Specifiek afgestemd op uw productieproces

 2. EKATO RÜHR- UND MISCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EKATO RÜHR- UND MISCHTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren roerwerken, explosieveilige, magnetische schudmachines, en industriële roerwerken. Het is gevestigd in Schopfheim, Duitsland.

 1. MUT-TSCHAMBER MISCH- UND TRENNTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MUT-TSCHAMBER MISCH- UND TRENNTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Wehr, Duitsland.

 2. KREMENCHUKGUMOTECHNIKA P.P.

  Oekraïne

  Het bedrijf KREMENCHUKGUMOTECHNIKA P.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen, mechanisch, Rubberproducten, halve afwerking en afdichting volgens tekening van rubber, Afdichtingen, mechanisch, Rubberproducten, en dichtingsringen voor draaiende assen. Het is gevestigd in Pischane, Kremenchuk District, Poltava Region, Oekraïne.

 3. RS RITTEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RS RITTEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Gladbeck, Duitsland.

 4. PROTECHSEAL D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf PROTECHSEAL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 5. TECHNETICS GROUP GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNETICS GROUP GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen, mechanisch, Opblaasbare pakking van siliconen, en Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 6. KROMA LTD

  Servië

  Het bedrijf KROMA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische isolatie met patroon voor pompen. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 7. HEBEI FUYANG SEAL FACTORY

  China

  Het bedrijf HEBEI FUYANG SEAL FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Xingtai, China.

 8. TEDD-CHESTERTON

  Frankrijk

  Het bedrijf TEDD-CHESTERTON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen, mechanisch, Dichtingen, afsnijding voor afdichtingen, Afdichtingen, mechanisch, en Dichtingen. Het is gevestigd in Fos Sur Mer, Frankrijk.

 1. LEKON INDUSTRIAL PARTS

  Duitsland

  Het bedrijf LEKON INDUSTRIAL PARTS, is een Distributeur, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Pompen, en fabricage van mechanische artikelen. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 2. SAPPARTS EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAPPARTS EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 3. CALDER FLOWSERVE QRC

  Zwitserland

  Het bedrijf CALDER FLOWSERVE QRC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Egliswil, Zwitserland.

 4. MUNSCH CHEMIE-PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MUNSCH CHEMIE-PUMPEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen, mechanisch, Plastic pompen, verticale pompen, Afdichtingen, mechanisch, en horizontale pompen. Het is gevestigd in Ransbach-Baumbach, Duitsland.

 5. GLEITRINGDICHTUNG-DIREKT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GLEITRINGDICHTUNG-DIREKT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Stuhr, Duitsland.

 6. RAM REMAN LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RAM REMAN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Afdichtingen, mechanisch, Pompen, hydraulisch, Kleppen en ventielen, hydraulisch, en Afdichtingen, mechanisch. Het is gevestigd in Wimborne, Verenigd Koninkrijk.

 7. LMS LIMAN MARINE SERVICES

  Duitsland

  Het bedrijf LMS LIMAN MARINE SERVICES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen, mechanisch, Dichtingen en pakkingen, Dichtingen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Afdichtingen, mechanisch, Dichtingen en pakkingen, Dichtingen, en Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. AESPUMP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AESPUMP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antifrictielagers, Afdichtingen, mechanisch, Dichtingen en pakkingen, Dichtingen, Antifrictielagers, Afdichtingen, mechanisch, Dichtingen en pakkingen, en Dichtingen. Het is gevestigd in Kronau, Duitsland.

 9. SCHMITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMITZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Afdichtingen, mechanisch, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Pompen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Afdichtingen, mechanisch, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Pompen. Het is gevestigd in Brüggen, Duitsland.

 10. KÖTHENER SPEZIALDICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖTHENER SPEZIALDICHTUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Afdichtingen, mechanisch, Pompen, Dichtingen en pakkingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Afdichtingen, mechanisch, Pompen, en Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Wülknitz, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis