• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afslijpen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Afslijpen - gereedschapsmachines - Import export

 1. FLP MICROFINISHING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In FLP Microfinishing GmbH vinden onze klanten een deskundige partner voor complexe oplossingen op het gebied van machineconstructie, machinebouw, ontwikkeling van gereedschappen en oppervlaktebewerking via microverspaning. In de fabriek in Zörbig ontwikkelen en produceren wij oplossingen voor vele branches zoals de automobielindustrie, machinebouw, medische techniek, optiek, keramische industrie en nog veel meer. Om de allerhoogste nauwkeurigheid, een grote spaanverwijdering en korte procestijden te kunnen garanderen hebben wij het innovatieve machineconcept van de tweeschijvenmachine FLP HIGH PRECISION ontwikkeld. Of het nu om installatie, inbedrijfstelling, onderhoud, reparatie of technisch advies gaat, ons serviceteam staat met raad en daad graag tot uw beschikking. Profiteer van onze competentie en tientallen jaren ervaring als moderne, dynamische en internationaal opererende onderneming. Steeds individueel op uw processen toegesneden.

 2. PRECISION SURFACING SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al decennia lang hebben alle PRECISION SURFACING SOLUTIONS-merken een bewezen geschiedenis van het succesvol ontwikkelen van kosteneffectieve verwerkingsoplossingen voor fijnslijpen, profiel- en kruipsnelheidslijpen, boorhonen en afwerken, lappen / polijsten en metallografische markten via een groeiend netwerk van verkoop- en servicekantoren over de hele wereld. Precision Surfacing Solutions ondersteunt fabrikanten in een breed scala van industrieën waar precisieslijpen, leppen, polijsten, ontbramen en verwerkingsapparatuur voor geavanceerde materialen op grote schaal worden gebruikt. Het merk Peter Wolters is al eeuwenlang een gevestigde naam in de markt van hoogwaardige precisiemachines en -systemen voor oppervlakteafwerking van verschillende materialen. Onze producten worden met succes gebruikt waar de hoogste eisen aan oppervlaktekwaliteit, vlakke parallelliteit, vlakheid en maatnauwkeurigheid efficiënt moeten worden geïmplementeerd.

 3. DINCER MAKINE MÜHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf DINCER MAKINE MÜHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwmachines voor papier en karton, Voor-vouwmachine voor de drukkerij, lijmopbrengmachines voor papier en karton, en lijmmachines voor papier doorgaand. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. BIERTHER SUBMIKRON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIERTHER SUBMIKRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmiddelen, polijstschijven, metrologie, en Diamantpoeder. Het is gevestigd in Bretzenheim, Duitsland.

 5. PERFECBORE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PERFECBORE AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Port, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STÄHLI LÄPP-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STÄHLI LÄPP-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Weil im Schönbuch, Duitsland.

 2. STAHLI

  Frankrijk

  Het bedrijf STAHLI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fijnslijpmachines haalmessen, en ronde slijpmachine. Het is gevestigd in Saint Paul En Jarez, Frankrijk.

 3. COPIER BEVELMACHINES

  Nederland

  Het bedrijf COPIER BEVELMACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren afschuinmachines, buisbuigmachines, pijpbuigen, en lasmachines. Het is gevestigd in Giessen, Nederland.

 4. GRENOBLE RODAGE INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf GRENOBLE RODAGE INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Rives, Frankrijk.

 5. LISKA RECTIFICATION

  Frankrijk

  Het bedrijf LISKA RECTIFICATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, bijslijpen, cnc slijpers, afslijpen metalen, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Montesson, Frankrijk.

 1. PALMECA

  Frankrijk

  Het bedrijf PALMECA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, polijsten, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Metaalbewerking, en gritstralen. Het is gevestigd in Eaubonne, Frankrijk.

 2. NANO ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NANO ABRASIVES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijsten metalen, en schuur- en polijstmiddelen. Het is gevestigd in Harbke, Duitsland.

 1. MELCHIORRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MELCHIORRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Precisiemechanica, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afslijpen - gereedschapsmachines, Precisiemechanica, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Bollate, Italië.

 2. KOVO KÖRNER S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOVO KÖRNER S.R.O., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Verpakking - metaal, Scheepswerktuigkunde, Afslijpen - gereedschapsmachines, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Verpakking - metaal, Scheepswerktuigkunde, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Šumperk, Tsjechische Rep..

 3. LAPMASTER WOLTERS

  Duitsland

  Het bedrijf LAPMASTER WOLTERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Rendsburg, Duitsland.

 4. STÄHLI LÄPP TECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STÄHLI LÄPP TECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afslijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Pieterlen, Zwitserland.

 5. MICRO ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MICRO ABRASIVES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afslijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Steinenbronn, Duitsland.

 6. NS - MÁQUINAS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf NS - MÁQUINAS INDUSTRIAIS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisie-polijstwerktuigen en -ponsmachines voor metaalbewerking, en schuurmachines. Het is gevestigd in Gondomar, Portugal.

 7. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOTZIAN-KIRCH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, Scherpen - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijstmiddelen, Scherpen - gereedschapsmachines, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 8. COSTA LEVIGATRICI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COSTA LEVIGATRICI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 1. DAMEC SRL

  Italië

  Het bedrijf DAMEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurstenen. Het is gevestigd in Nerviano, Italië.

 2. EFFECIEMME ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf EFFECIEMME ( S.N.C. ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bernareggio, Italië.

 3. FEMI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FEMI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - handgereedschap, Afslijpen - gereedschapsmachines, Schuurmachines - handgereedschap, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 4. BOGNÁR OTTÓ EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

  Hongarije

  Het bedrijf BOGNÁR OTTÓ EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Györ, Hongarije.

 5. LVD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LVD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Banbury, Verenigd Koninkrijk.

 6. FIAR DUE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIAR DUE S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, Afslijpen - gereedschapsmachines, en Polijsten - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Pasiano Di Pordenone, Italië.

 7. WYTWARZANIE SEGMENTOW SCIERNYCH KRZEMEX G W GUSTYNSCY SPOLKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf WYTWARZANIE SEGMENTOW SCIERNYCH KRZEMEX G W GUSTYNSCY SPOLKA JAWNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, en Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Zywiec, Polen.

 8. ZOF MAURIZIO & C.

  Italië

 9. AIRWAL S.P.A.

  Italië

 10. MINAVER S.A.S.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis