• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afsluiters en kleppen

Resultaten voor

Afsluiters en kleppen - Import export

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als snelgroeiend hightechbedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert Schubert &Salzer Control Systems zeer nauwkeurige regel- en afsluitkleppen voor industrieel gebruik in procestechnologische processen. Op het gebied van energieverbruik, levensduur en geluidsproductie behoren onze afsluiters tot de meest efficiënte op de markt. Hun compacte ontwerp en hoge regelkwaliteit minimaliseren de inspanning die nodig is bij installatie en onderhoud en zorgen voor een hoge bedrijfs- en procesbetrouwbaarheid met uitzonderlijk lange stilstandtijden. Wij, Schubert & Salzer Control Systems GmbH, gevestigd in Ingolstadt, Duitsland, biedt u en uw klanten rechtstreeks of via onze dochterondernemingen in de Benelux, Engeland, Frankrijk, India en de VS, evenals meer dan 40 internationale partners Schubert & Salzer. Kwaliteitsproducten "Made in Germany".

 2. FRITZ GYGER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Fritz Gyger AG is een specialist in microtechnologie voor microkleppen en doseerapparaten. We ontwikkelen, produceren, distribueren en bieden service via onze partners of onszelf, wereldwijd. Opgericht in 1959, begonnen met grammofoonnaalden gemaakt van saffier. In 1978 high-end diamantstyli met gepatenteerde Gyger slijpvorm. Vandaag, twee generaties later, zijn het nog steeds de onstuitbare nieuwsgierigheid, vindingrijkheid en liefde voor perfectie die ons ertoe aanzetten het onmogelijke te trotseren. In 1992 de ontwikkeling en productie van gepatenteerde elektromagnetische 2/2-weg microklep, gemaakt van hard materiaal en roestvrijstalen onderdelen, voor contactloze dosering. Nieuwe maatstaven in grootte, precisie, snelheid en duurzaamheid. Modulaire doseersystemen in het micro- en nanoliterbereik. Vloeistofdispenser CERTUS FLEX doseert vloeistoffen met kleine volumes. Meerkanaalsdosering tot 8 onafhankelijke kanalen met hoge snelheid in enkelvoudige of parallelle werking. Ventielkop met rechte of schuin gerichte doseerstraal, voor het doseren van verschillende vloeistoffen en volumes. Onbeperkte programmeermogelijkheden in een brede waaier van toepassingen. Vloeistoffen uit flessen of spuiten in alle gangbare microtiterplaten doseren. Kan worden geïntegreerd in je automatiseringsworkflow via de SiLA interface. CLEANING STATION, voor snelle en geautomatiseerde reiniging van 3 reinigingsoplossingen voor maximaal 8 microkleppen samen voor optimale reinigingsresultaten.

 3. FERGO ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met FERGO Armaturen GmbH heeft u een competente en betrouwbare partner in de sector van de besturingstechniek. Wij adviseren u graag over alle soorten schuifafsluiters, afsluit- en terugslagkleppen, evenals pneumatische en elektrische aandrijvingen. Natuurlijk bieden we ook uitgebreide oplossingen voor randapparatuur - bijvoorbeeld voor magneetventielen, klepstandstellers, eindschakelkasten en nog veel meer; ongeacht de omstandigheden en het industriële gebruik van onze producten. Wij zorgen ervoor - dat is onze bedrijfsfilosofie! Absolute klanttevredenheid is een topprioriteit bij FERGO Armaturen GmbH. Hoogwaardige componenten en materialen, gunstige voorwaarden en minimale verwerkings- en levertijden helpen ons om consequent de hoge eisen van onze klanten te overtreffen. Vraag ons het onmogelijke! We werken flexibele oplossingen uit in een zo kort mogelijke tijd.

 4. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VALVOMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Valvomec is een geconsolideerde productie, met 85 jaar ervaring in de sector van industriële kleppen van brons. Het is in dit moderne bedrijf met grote capaciteit dat in Valsesia is gevestigd, in het industriegebied van Roccapietra (Vercelli), werkt jong en dynamisch personeel, dat kan bogen op de ervaring dat het door de jaren heen heeft opgedaan.

 2. GEP VALVES SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf Gep Valves sas een referentie voor de levering en technische ondersteuning van industriële afsluiters die geschikt zijn voor de petrochemische industrie, scheepsbouw, staalindustrie en machinebouw. Door onze constante zoektocht naar innovatie en verbetering van onze productieketen zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de partner van vele nationale en internationale bedrijven.

 3. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

 4. IMEBUR ASYSER

  Spanje

  Verified by europages badge

  De groep IMEBUR is gespecialiseerd in de vervaardiging van kleppen, regelaars en controle-elementen voor LPG en aardgas. Sinds de oprichting van ons bedrijf werken wij dankzij onze verkoopactiviteiten samen met aardoliemaatschappijen en met fabrikanten van flessen, tanks, verwarmingsketels, boilers, ernaar strevend producten te ontwerpen en te vervaardigen die aan uw vereisten voldoen.

 5. AST GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AST GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDRÉ RAMSEYER AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Flamatt, Zwitserland.

 2. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÜHME ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 1. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, klepafsluiter, kipper-terugslagklep, Afsluiters en kleppen, en schermafsluiters. Het is gevestigd in Borgosesia, Italië.

 2. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A & S FÖRDERANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Oelde, Duitsland.

 3. BRAY CONTROLS BENELUX B.V.

  Nederland

  BRAY is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters en aandrijvingen met bijbehorende accessoires voor industriële toepassingen met alleen al in Europa meer dan 250 werknemers verdeeld over 6 divisies. Wij bieden concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de beheersing van vloeistof en gasstromen. Door constante groei en uitbreiding van het assortiment met verschillende merken (Bray, Flow-Tek, Rite, Vaas e.a.) kan Bray haar klanten het meest geschikte product voor hun toepassing leveren. Bray Controls Benelux B.V. verzorgt de verkoop en distributie voor Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast is zij officieel distributeur van de SISTAG plaatafsluiters (volgens het WEY-concept) in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, Bij Bray Controls Benelux B.V. kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en een professionele dienstverlening. Trefwoorden: Regelkleppen, Plaatafsluiters, Schuifafsluiters, Elektrische aandrijvingen, Pneumatische aandrijvingen, Klepstandstellers, Klepstandsignalering, Magneetventielen, Seriële bus communicatie, Rubbergevoerd, Centrisch, Excentrisch, Dubbel excentrisch, Triple excentrisch, Wafer, Lug, Geflensd, Producent, Voorraadhouder, Reparatie, Onderhoud, Olie & Gas, Petrochemie Chemie, Solids & Bulk, Energie, Pharmaceutisch, Voedingsmiddelen, Afvalwater, Water, Papier & Pulp, Tankopslag, Transport, Machinebouw, Apparatenbouw

 4. BELVEN

  België

  Als we iets beloven, maken we dat waar Belven NV startte 40 jaar geleden als Belgium Ventiel, een servicegerichte producent van kwartslag afsluiters, met hoofdkantoor in Mechelen, centraal in België en in het hart van Europa. De focus ligt op toepassingen in gebouwentechniek, industrie en milieu. Bij het samenstellen van onze productportfolio vullen we ons eigen kleppengamma aan met producten van partnerbedrijven die onze visie delen. Leverbetrouwbaar Als trouwe partner leggen we voor onszelf elke dag de lat hoger om onze slogan voor u tastbaar te maken: “invalved as promised”. Vanuit de Belven filialen, verspreid over 4 continenten en via ons uitgebreid distributienetwerk, leveren we kwaliteitsafsluiters tegen de juiste prijs. In die flow zijn we er ons terdege van bewust hoe belangrijk leverbetrouwbaarheid voor u is. Zo garanderen we dat de goederen ook effectief op de door ons beloofde leverdatum bij u worden aangeboden, op de juiste plaats en verpakt volgens uw verwachting. Altijd… beloofd.

 5. TURKOGLU

  Turkije

  Het bedrijf Sensoylar werd in 1978 opgericht onder de merknaam TURKOGLU. Het is één van de belangrijkste Turkse fabrikanten van bouwmaterialen zoals watermeters, kleppen, flexibele gasleidingen voor warmwaterinstallaties, installaties en fittingen, brandweeruitrustingen en specifieke producties. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de sector door een professionele aanpak en is nu een merk bekend om betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en stabiele producten. Onze producten kunnen worden gebruik binnen alle sectoren van de water- en gasindustrie evenals de afvalwaterverwerking. De onderneming investeert op constante wijze in Onderzoek en Ontwikkeling voor het vervaardigen van technologische producten gebaseerd op de behoeften van de markt waarmee het de verkopen op zowel de binnenlandse als buitenlandse markt verhoogt. De onderneming exporteert naar talloze markten overal ter wereld en laat zijn concurrenten ver achter zich. De meeste productie- en beheerprocessen zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE markering, MID, ISO-EU richtlijn, GOST, EN, TSE normen.

 6. WEGMAN VALVES

  Nederland

  #Wegmanvalves is al decennia lang vertegenwoordiger van #Cameron en vertegenwoordigd de volgende Cameron merken: #Generalvalve, #Orbit, #DouglasChero, #Entech, #Grove, #Ledeen, #Texsteam, #Wheatly, #WKM, #TK, #Demco, #Dynatorque, #Maxtorque, #Newco, etc.De producten uit de Cameron lijn zijn #dualexpandingplugvalves, #risingstemballvalves, #gatevalves, #globevalves, #checkvalves, #ballvalves, #actuators, #butterflyvalves, #nozzlecheckvalves, etc. Daarnaast vertegenwoordigd #Wegman de merken #Xanik en #QTRCO.Xanik heeft zich bewezen op het gebied van afsluiters voor #HFAlkylation / #HFacid toepassingen en is als 1 van de weinigen goedgekeurd door UOP en ConocoPhillips. Daarnaast is Xanik sterk in hoge druk afsluiters en afsluiters vervaardigd uit exotische ook wel high alloy materialen genoemd. De levertijden van Xanik behoren tot de kortste in afsluiterland. 2 weken indien er spoed is en 12 weken zien ze als standaard. QTRCO richt zich op pneumatische aandrijvingen waarbij een standaard uitvoering niet voldoet. Dit kan zijn omdat de sluittijd van de afsluiter zeer kort moet zijn. 0.2 seconden behoort tot de mogelijkheden. GE gebruikt QTRCO bij de veiligheidsafsluiters in hun elektriciteitscentrale. Een andere reden is dat de aandrijvingen extreem veel moeten schakelen, waar anderen stoppen gaat QTRCO verder, ze geven 3 jaar garantie zonder een beperking op het aantal schakelingen. Onderhoud en wijziging vd fail actie kunnen eenvoudig in het veld, we vertellen graag hoe.

 7. ECONOSTO

  België

  Econosto heeft zich tussen 1892 en 2014 ontwikkeld van een innovatief technisch adviesbureau voor Economische Stoomproductie tot een internationale dienstverlener met klantgerichte totaaloplossingen op het gebied van stromingstechniek. Econosto levert een compleet programma hoogwaardige componenten – veelal samengebouwd tot complete systemen - aan bedrijven in de markten: (petro)chemie, olie- & gas, tank op- & overslag, scheepsbouw & -reparatie, utiliteitsbouw, water, OEM en industrie breed. Het kernassortiment bestaat uit hoogwaardige afsluiters, appendages en meet & regel componenten van het eigen label Econ® en gerenommeerde A-merken.

 8. HANDELSONDERNEMING PD

  Nederland

  Handelsonderneming "PD" is een gevestigde naam in de wereld van de gasappendages. Steeds meer klanten weten ons productenpakket te waarderen. “PD” is een onderneming met een duidelijke eigen identiteit waarin kwaliteit, serviceverlening, humor & durf de tref-woorden zijn. De toekomst zien we met vertrouwen tegemoet. Onze missie is en blijft: "PD", een industrieel-technische groothandel voor de gastechniek. Wij vertalen de behoefte van de markt naar de fabrikant, adviseren de afnemers over de toepassing van gasarmaturen en apparaten en streven daarbij naar de grootst mogelijke perfectie. Wij pretenderen kennis te hebben van wetten, richtlijnen en voorschriften in de gastechnische markt en kennen de mogelijkheden van ons productenpakket.

 1. BOSTA BELGIE

  België

  Bosta België is een voorraadhoudende technische groothandel in componenten voor leidingsystemen. Zo levert Bosta buizen, fittingen, afsluiters, pompen en meet- en regel-apparatuur in metaal en kunststoffen. Vanuit de Belgische vestiging in Mariakerke (Gent) beleveren het bedrijf zijn klanten in België, Luxemburg en daarbuiten.  Bosta heeft reeds meer dan 60 jaar ervaring in de toelevering van leidingsystemen voor de procesindustrie, apparatenbouw, land- en tuinbouw en de grond- weg- en waterbouw. Maar hun producten vinden ook hun weg naar de transportsector, zwembadbouw en doe-het-zelf sector.

 2. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Sinds 2004 staat de naam Watergates bekend als een betrouwbare partner voor de ontwikkeling, de productie en de distributie van geavanceerde stofschuiven en elektrische aandrijvingen voor de industriële automatisering. Onze klanten waarderen ons als een betrouwbare producent en leverancier met een assortiment van geavanceerde stofschuiven, die naast een standaard assortiment ook innovatieve oplossingen biedt. Tegelijkertijd staan wij bekend als een echte partner op de markt, die op een competente manier adviseert en doeltreffend problemen oplost.

 3. ASCO (ASCO CONTROLS BV)

  Nederland

  ASCO, onderdeel van de wereldwijde Emerson-groep, is een toonaangevende leverancier van magneetventielen, pneumatisch bediende afsluiters en pneumatische componenten. Naast een uitgebreid programma standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in het leveren van complete klantgerichte oplossingen voor het optimaliseren van het productieproces. Als onderdeel van Emerson Automation Solutions leveren we ASCO, Aventics and TopWorx producten met daarnaast een netwerk van meer dan 40 lokale service- en distributiecentra. Door de uitgekiende voorraad bij deze verkooppunten is directe beschikbaarheid van de meeste standaardproducten gegarandeerd. Wereldwijde verkrijgbaarheid, internationale certificeringen alsmede innovatieve ventieloplossingen op maat zorgen ervoor dat ASCO de beste partnerkeuze blijft en u profiteert van een breed aanbod dat exact aan uw specifieke behoeften voldoet.

 4. NLT PIVACO GROUP

  België

  Onze Missie Het dagelijks nastreven van onze basiswaarden, als daar zijn: verbondenheid, kwalitatief werk, veiligheid, eerlijkheid en fierheid op het uitgevoerde werk. We willen in de sectoren waarin wij actief zijn onze expertise en specialisatie tot een begrip maken. Deze Sectoren zijn: Voedings- en zuivelsector Brouwerij- en drankensector Farmaceutische sector Energiesector Visie NLT-Pivaco Group uitbouwen tot een multidisciplinair bedrijf.

 5. GEMÜ BELGIUM

  België

  GEMÜ Belgium, met zijn vestiging in Wemmel, is een belanrijke producent/leverancier van innovatieve afsluiters, regelkleppen en oplossingen voor industriële toepassingen. Onze marktkennis en grondige kennis van industriële processen helpen onze klanten hun productiviteit, efficiëntie en flexibiliteit te verhogen. Onze eindgebruikers citueren zich zowel in de farmaceutische, chemische als procesindustrie. .

 6. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Producent van segmentbuiskoppelingen. Leverancier van uitgebreide segmenten voor de constructie van waternetwerken, rioolsystemen, gassystemen, drainage- en industriële systemen. Wij leveren uitgebreide installatiesystemen aan investeerders en aannemers. Kwaliteit, moderniteit en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten. Ga voor meer informatie naar www.tako-ar.eu. Wij nodigen u uit om gebruik te maken van de diensten van Tako Armatura Rurociągi!

 7. AFSLUITINGEN VERMEULEN

  België

  Afsluitingen vindt u in alle maten, kleuren en materialen. Wij leveren en plaatsen afsluitingen voor zowel particulier, industrie als openbare domeinen. Vanzelfsprekend zijn de materialen aangepast aan het beoogde doel. Wij nemen graag samen met u uw afrasteringsproject door, teneinde u een passende oplossing te kunnen voorstellen met de aangepaste materialen.

 8. AVK BELGIUM

  België

  AVK Belgium nv is een deel van de AVK Groep die wereldwijd bekend staat als producent van hoogwaardige afsluiters, hydranten, straatpotten en toebehoren voor het water- en gasdistributienet, de behandeling van afvalwater en brandbestrijding. We zijn toeleveranciers van een breed gamma voor de nutsbedrijven en aannemers op de Belgische en Luxemburgse markt. Het is onze taak samen met onze klanten naar innovatieve oplossingen te zoeken.

 9. ANKERSMID SAMPLING

  België

  Ankersmid Sampling BVBA, opgericht in 2008, en is als zelfstandige onderneming met vestigingen over de hele wereld, bemonstering produceren van gas en airconditioning apparatuur en complete systemen. Ankermsmid Sampling biedt onder meer filters, pompen, valves, flowmeters, koelers, ...

 10. GEORG FISCHER

  België

  GF Piping Systems is een van de 3 divisies binnen het Georg Fischer concern. GF Piping Systems is een toonaangevende leverancier van kunststof leidingsystemen en zijn wereldwijd vertegenwoordigd. De productportfolio bevat onder andere buizen, fittingen, afsluiters en de bijbehorende automatiserings- en verbindingstechnologie voor industrie, Building Technology en water en gas.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis