• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afsluiters en kleppen

Resultaten voor

Afsluiters en kleppen - Import export

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Als snelgroeiend hightechbedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt Schubert & Salzer Control Systems uiterst nauwkeurige regel- en afsluiters voor industrieel gebruik in procestechniek. Op het gebied van energieverbruik, levensduur en geluidsproductie behoren onze afsluiters tot de meest efficiënte op de markt. Hun compacte ontwerp en hoge regelkwaliteit minimaliseren de inspanning die nodig is bij installatie en onderhoud en zorgen voor een hoge bedrijfs- en procesbetrouwbaarheid met uitzonderlijk lange stilstandtijden. Wij, de Schubert & Salzer Control Systems GmbH gevestigd in Ingolstadt, bieden u en uw klanten rechtstreeks of via onze dochterondernemingen in de Benelux, Engeland, Frankrijk, India en de VS, evenals meer dan 40 internationale partners Schubert & Salzer kwaliteitsproducten "Made in Duitsland".

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Met FERGO Armaturen GmbH heeft u een competente en betrouwbare partner in de sector van de besturingstechniek. Wij adviseren u graag over alle soorten schuifafsluiters, afsluit- en terugslagkleppen, evenals pneumatische en elektrische aandrijvingen. Natuurlijk bieden we ook uitgebreide oplossingen voor randapparatuur - bijvoorbeeld voor magneetventielen, klepstandstellers, eindschakelkasten en nog veel meer; ongeacht de omstandigheden en het industriële gebruik van onze producten. Wij zorgen ervoor - dat is onze bedrijfsfilosofie! Absolute klanttevredenheid is een topprioriteit bij FERGO Armaturen GmbH. Hoogwaardige componenten en materialen, gunstige voorwaarden en minimale verwerkings- en levertijden helpen ons om consequent de hoge eisen van onze klanten te overtreffen. Vraag ons het onmogelijke! We werken flexibele oplossingen uit in een zo kort mogelijke tijd.

 3. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

 4. VALVOMEC SRL

  Italië

  Valvomec is een geconsolideerde productie, met 85 jaar ervaring in de sector van industriële kleppen van brons. Het is in dit moderne bedrijf met grote capaciteit dat in Valsesia is gevestigd, in het industriegebied van Roccapietra (Vercelli), werkt jong en dynamisch personeel, dat kan bogen op de ervaring dat het door de jaren heen heeft opgedaan.

 5. IMEBUR ASYSER

  Spanje

  De groep IMEBUR is gespecialiseerd in de vervaardiging van kleppen, regelaars en controle-elementen voor LPG en aardgas. Sinds de oprichting van ons bedrijf werken wij dankzij onze verkoopactiviteiten samen met aardoliemaatschappijen en met fabrikanten van flessen, tanks, verwarmingsketels, boilers, ernaar strevend producten te ontwerpen en te vervaardigen die aan uw vereisten voldoen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AST GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Zwitserland

 3. HAWLIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italië

 5. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 1. ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Duitsland

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Alle producten voor "afsluiters en kleppen"

 2. BRAY CONTROLS BENELUX B.V.

  Nederland

  BRAY is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters en aandrijvingen met bijbehorende accessoires voor industriële toepassingen met alleen al in Europa meer dan 250 werknemers verdeeld over 6 divisies. Wij bieden concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de beheersing van vloeistof en gasstromen. Door constante groei en uitbreiding van het assortiment met verschillende merken (Bray, Flow-Tek, Rite, Vaas e.a.) kan Bray haar klanten het meest geschikte product voor hun toepassing leveren. Bray Controls Benelux B.V. verzorgt de verkoop en distributie voor Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast is zij officieel distributeur van de SISTAG plaatafsluiters (volgens het WEY-concept) in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, Bij Bray Controls Benelux B.V. kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en een professionele dienstverlening. Trefwoorden: Regelkleppen, Plaatafsluiters, Schuifafsluiters, Elektrische aandrijvingen, Pneumatische aandrijvingen, Klepstandstellers, Klepstandsignalering, Magneetventielen, Seriële bus communicatie, Rubbergevoerd, Centrisch, Excentrisch, Dubbel excentrisch, Triple excentrisch, Wafer, Lug, Geflensd, Producent, Voorraadhouder, Reparatie, Onderhoud, Olie & Gas, Petrochemie Chemie, Solids & Bulk, Energie, Pharmaceutisch, Voedingsmiddelen, Afvalwater, Water, Papier & Pulp, Tankopslag, Transport, Machinebouw, Apparatenbouw

  Alle producten voor "afsluiters en kleppen"

 3. BELVEN

  België

  Als we iets beloven, maken we dat waar Belven NV startte 40 jaar geleden als Belgium Ventiel, een servicegerichte producent van kwartslag afsluiters, met hoofdkantoor in Mechelen, centraal in België en in het hart van Europa. De focus ligt op toepassingen in gebouwentechniek, industrie en milieu. Bij het samenstellen van onze productportfolio vullen we ons eigen kleppengamma aan met producten van partnerbedrijven die onze visie delen. Leverbetrouwbaar Als trouwe partner leggen we voor onszelf elke dag de lat hoger om onze slogan voor u tastbaar te maken: “invalved as promised”. Vanuit de Belven filialen, verspreid over 4 continenten en via ons uitgebreid distributienetwerk, leveren we kwaliteitsafsluiters tegen de juiste prijs. In die flow zijn we er ons terdege van bewust hoe belangrijk leverbetrouwbaarheid voor u is. Zo garanderen we dat de goederen ook effectief op de door ons beloofde leverdatum bij u worden aangeboden, op de juiste plaats en verpakt volgens uw verwachting. Altijd… beloofd.

  Alle producten voor "afsluiters en kleppen"

 4. TURKOGLU

  Turkije

  Het bedrijf Sensoylar werd in 1978 opgericht onder de merknaam TURKOGLU. Het is één van de belangrijkste Turkse fabrikanten van bouwmaterialen zoals watermeters, kleppen, flexibele gasleidingen voor warmwaterinstallaties, installaties en fittingen, brandweeruitrustingen en specifieke producties. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de sector door een professionele aanpak en is nu een merk bekend om betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en stabiele producten. Onze producten kunnen worden gebruik binnen alle sectoren van de water- en gasindustrie evenals de afvalwaterverwerking. De onderneming investeert op constante wijze in Onderzoek en Ontwikkeling voor het vervaardigen van technologische producten gebaseerd op de behoeften van de markt waarmee het de verkopen op zowel de binnenlandse als buitenlandse markt verhoogt. De onderneming exporteert naar talloze markten overal ter wereld en laat zijn concurrenten ver achter zich. De meeste productie- en beheerprocessen zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE markering, MID, ISO-EU richtlijn, GOST, EN, TSE normen.

 5. WEGMAN VALVES

  Nederland

  #Wegmanvalves is al decennia lang vertegenwoordiger van #Cameron en vertegenwoordigd de volgende Cameron merken: #Generalvalve, #Orbit, #DouglasChero, #Entech, #Grove, #Ledeen, #Texsteam, #Wheatly, #WKM, #TK, #Demco, #Dynatorque, #Maxtorque, #Newco, etc.De producten uit de Cameron lijn zijn #dualexpandingplugvalves, #risingstemballvalves, #gatevalves, #globevalves, #checkvalves, #ballvalves, #actuators, #butterflyvalves, #nozzlecheckvalves, etc. Daarnaast vertegenwoordigd #Wegman de merken #Xanik en #QTRCO.Xanik heeft zich bewezen op het gebied van afsluiters voor #HFAlkylation / #HFacid toepassingen en is als 1 van de weinigen goedgekeurd door UOP en ConocoPhillips. Daarnaast is Xanik sterk in hoge druk afsluiters en afsluiters vervaardigd uit exotische ook wel high alloy materialen genoemd. De levertijden van Xanik behoren tot de kortste in afsluiterland. 2 weken indien er spoed is en 12 weken zien ze als standaard. QTRCO richt zich op pneumatische aandrijvingen waarbij een standaard uitvoering niet voldoet. Dit kan zijn omdat de sluittijd van de afsluiter zeer kort moet zijn. 0.2 seconden behoort tot de mogelijkheden. GE gebruikt QTRCO bij de veiligheidsafsluiters in hun elektriciteitscentrale. Een andere reden is dat de aandrijvingen extreem veel moeten schakelen, waar anderen stoppen gaat QTRCO verder, ze geven 3 jaar garantie zonder een beperking op het aantal schakelingen. Onderhoud en wijziging vd fail actie kunnen eenvoudig in het veld, we vertellen graag hoe.

 6. ASCO (ASCO CONTROLS BV)

  Nederland

  ASCO, onderdeel van de wereldwijde Emerson-groep, is een toonaangevende leverancier van magneetventielen, pneumatisch bediende afsluiters en pneumatische componenten. Naast een uitgebreid programma standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in het leveren van complete klantgerichte oplossingen voor het optimaliseren van het productieproces. Als onderdeel van Emerson Automation Solutions leveren we ASCO, Aventics and TopWorx producten met daarnaast een netwerk van meer dan 40 lokale service- en distributiecentra. Door de uitgekiende voorraad bij deze verkooppunten is directe beschikbaarheid van de meeste standaardproducten gegarandeerd. Wereldwijde verkrijgbaarheid, internationale certificeringen alsmede innovatieve ventieloplossingen op maat zorgen ervoor dat ASCO de beste partnerkeuze blijft en u profiteert van een breed aanbod dat exact aan uw specifieke behoeften voldoet.

 7. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Sinds 2004 staat de naam Watergates bekend als een betrouwbare partner voor de ontwikkeling, de productie en de distributie van geavanceerde stofschuiven en elektrische aandrijvingen voor de industriële automatisering. Onze klanten waarderen ons als een betrouwbare producent en leverancier met een assortiment van geavanceerde stofschuiven, die naast een standaard assortiment ook innovatieve oplossingen biedt. Tegelijkertijd staan wij bekend als een echte partner op de markt, die op een competente manier adviseert en doeltreffend problemen oplost.

 8. HANDELSONDERNEMING PD

  Nederland

  Handelsonderneming "PD" is een gevestigde naam in de wereld van de gasappendages. Steeds meer klanten weten ons productenpakket te waarderen. “PD” is een onderneming met een duidelijke eigen identiteit waarin kwaliteit, serviceverlening, humor & durf de tref-woorden zijn. De toekomst zien we met vertrouwen tegemoet. Onze missie is en blijft: "PD", een industrieel-technische groothandel voor de gastechniek. Wij vertalen de behoefte van de markt naar de fabrikant, adviseren de afnemers over de toepassing van gasarmaturen en apparaten en streven daarbij naar de grootst mogelijke perfectie. Wij pretenderen kennis te hebben van wetten, richtlijnen en voorschriften in de gastechnische markt en kennen de mogelijkheden van ons productenpakket.

 1. CONSTRUCCIONES HIDRÁULICAS ERNIO

  Spanje

  Hydraulische pompen en aanvullende onderdelen: Pompen voor de chemische, levensmiddelen-, papierindustrie, hoge druk installaties, centrifugaalpompen en dompelpompen. Hydraulicaoplossingen voor de bevoorrading met drinkwater, het omhoogpompen van water, heel diepe waterputten, industriële processen en verwarming. Afvoer van afvalwater en schoon water voor regenwater en filtreersystemen. Oppompen van en bevoorrading met drinkwater, schoon water en afvalwater, heel hoog oppompen van water.

 2. NLT PIVACO GROUP

  België

  Onze Missie Het dagelijks nastreven van onze basiswaarden, als daar zijn: verbondenheid, kwalitatief werk, veiligheid, eerlijkheid en fierheid op het uitgevoerde werk. We willen in de sectoren waarin wij actief zijn onze expertise en specialisatie tot een begrip maken. Deze Sectoren zijn: Voedings- en zuivelsector Brouwerij- en drankensector Farmaceutische sector Energiesector Visie NLT-Pivaco Group uitbouwen tot een multidisciplinair bedrijf.

 3. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Producent van segmentbuiskoppelingen. Leverancier van uitgebreide segmenten voor de constructie van waternetwerken, rioolsystemen, gassystemen, drainage- en industriële systemen. Wij leveren uitgebreide installatiesystemen aan investeerders en aannemers. Kwaliteit, moderniteit en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten. Ga voor meer informatie naar www.tako-ar.eu. Wij nodigen u uit om gebruik te maken van de diensten van Tako Armatura Rurociągi!

 4. GEMÜ BELGIUM

  België

  GEMÜ Belgium, met zijn vestiging in Wemmel, is een belanrijke producent/leverancier van innovatieve afsluiters, regelkleppen en oplossingen voor industriële toepassingen. Onze marktkennis en grondige kennis van industriële processen helpen onze klanten hun productiviteit, efficiëntie en flexibiliteit te verhogen. Onze eindgebruikers citueren zich zowel in de farmaceutische, chemische als procesindustrie. .

 5. ANKERSMID SAMPLING

  België

  Ankersmid Sampling BVBA, opgericht in 2008, en is als zelfstandige onderneming met vestigingen over de hele wereld, bemonstering produceren van gas en airconditioning apparatuur en complete systemen. Ankermsmid Sampling biedt onder meer filters, pompen, valves, flowmeters, koelers, ...

 6. WEYN - LAUWERS

  België

  Weyn-Lauwers is een voorraadhoudende leverancier van afsluiters - flenzen - toebehoren - buizen, DIN en ASTM, staal en roestvrijstaal. Belangrijke voorraad van kogel-, vlinder-en membraanafsluiters, gate-, bol-, balg-, plaatafsluiters, druk-, ​​verminderen-en veiligheidskleppen, filters en keerkleppen.

 7. INDUS AGAR SA

  Spanje

  Volledige afsluiters en centrifugaalpompen geschikt voor allerlei soorten niet-vaste bijtende of schurende stoffen.

 8. GE OIL & GAS

  Frankrijk

  Masoneilan, van de groep Dresser, is leader op internationaal niveau in regelkleppen voor standaard en gecompliceerde toepassingen, in pneumatische regelaars en vaktechnische instrumenten.

 9. GAS FLOW SOLUTIONS

  België

  Het bedrijf produceert gasdrukregelaars, veiligheidsafsluiters en regelkleppen voor uiteenlopende industrieën en is over de hele wereld actief.

 10. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkije