• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aftapkranen

Resultaten voor

Aftapkranen - Import export

 1. BÜRKLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bürkle ontwikkelt, produceert en verkoopt samplers, bemonsteringssystemen en accessoires voor bemonstering, vulapparatuur, vatpompen en containerpompen voor agressieve en gevaarlijke vloeistoffen zoals zuren, logen en oplosmiddelen, evenals een verscheidenheid aan laboratoriumapparatuur en laboratoriumbenodigdheden die voornamelijk uit kunststof zijn. Meer dan 2.000 producten worden verkocht via handelspartners wereldwijd verkocht. De klanten van Bürkle zijn voornamelijk actief in de chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en milieu-industrie.Bürkle biedt het meest uitgebreide assortiment handmatige samplers en vulinrichtingen in Europa. Bürkle-producten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd, probleemoplossingen en nicheproducten zijn een specialiteit en ook een geheim van succes bij Bürkle. Talloze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met chemische en farmaceutische bedrijven, en sinds 1994 is Bürkle gecertificeerd volgens DIN / EN ISO 9001.

 2. ADK SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf ADK SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, vlinderkleppen, dilatatievoegen, kleppen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Oytier Saint Oblas, Frankrijk.

 3. MEKTEKNO SRLS

  Italië

  Het bedrijf MEKTEKNO SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren biomassa, en veiligheidskleppen. Het is gevestigd in Ripa Teatina, Italië.

 4. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  België

  Het bedrijf ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE, is een Multi-Category, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Loodgieterij - industrieel, Debietmeter, luchtbevochtigingsapparaten, en industriële koelinstallaties. Het is gevestigd in HERSTAL, België.

 5. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftappers condenswater. Het is gevestigd in Sintra, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. F-DGS

  Frankrijk

  Het bedrijf F-DGS, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, Membraancompressoren, gascompressoren, Compressoren, Zuiger- en schroefcompressoren, en Membraancompressoren. Het is gevestigd in EVRY CEDEX, Frankrijk.

 2. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, Aftapkranen, Aftappers condenswater, kleppen, en keerkleppen. Het is gevestigd in Toussieu, Frankrijk.

 3. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Aftapkranen, Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, en Kleppen en ventielen, hydraulisch. Het is gevestigd in Plzen, Tsjechische Rep..

 4. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, Afsluiters en kleppen, en Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 5. SC ARMATURA SA

  Roemenië

  Het bedrijf SC ARMATURA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, Muziekinstrumenten en accessoires, Aftapkranen, en Muziekinstrumenten en accessoires. Het is gevestigd in Clunj-Napoca, Roemenië.

 1. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Aftapkranen, Pompen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Bratislava 3 , Slowakije.

 2. ROMINSERV S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf ROMINSERV S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Aftapkranen, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 1. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Roemenië

  Het bedrijf BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Aftapkranen, Kunststofindustrie - machines, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Baia Mare, Roemenië.

 2. GRIFOSO

  Spanje

  Het bedrijf GRIFOSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleine kranen voor de bouwnijverheid. Het is gevestigd in Cieza, Spanje.

 3. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Roemenië

  Het bedrijf UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Bacau, Roemenië.

 4. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanje

  Het bedrijf SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Flenzen - sanitair, Afsluiters en kleppen, en Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Quart De Poblet, Spanje.

 5. WATEC S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf WATEC S.R.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Bratislava 1 , Slowakije.

 6. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aftapkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Hulín, Tsjechische Rep..

 7. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Roemenië

  Het bedrijf ROM ENERGY ARMSTRONG SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 8. OSTACO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf OSTACO, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Velesín , Tsjechische Rep..

 1. AMPO SL

  Spanje

  Het bedrijf AMPO SL, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Aftapkranen, Afsluiters en kleppen, en Aftapkranen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Tsjechische Rep.

 3. ROLIMA IMPEX SRL

  Roemenië

 4. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Slowakije

 5. AUTOSPURGO: ROMA PREZZI IDROAMBIENTE.NET. RM. ...

  Italië

  Het bedrijf AUTOSPURGO: ROMA PREZZI IDROAMBIENTE.NET. RM. ..., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transport van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Toiletten - openbare, afvoer beerputten en rioleringen, opblaasbare vaten voor aftapkranen, en Toiletten - openbare. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. CDB ENGINEERING SPA

  Italië

  Het bedrijf CDB ENGINEERING SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters en filterelementen, industriecomplexen, aftapkranen voor condenswater, en installaties en machines voor scheiding van condensaat. Het is gevestigd in Casalpusterlengo, Italië.

 7. CONA SRL

  Italië

  Het bedrijf CONA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters, aftapkranen voor condenswater, vloestofniveau-indicatoren, en compensatiekoppelingen. Het is gevestigd in San Marco Evangelista, Italië.

 8. SUDAC AIR SERVICE - AGENCE NORD - DENAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf SUDAC AIR SERVICE - AGENCE NORD - DENAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Compressoren, schroefcompressoren, condensaatafscheiders, en aftapkranen voor condenswater. Het is gevestigd in Denain, Frankrijk.

 9. THREE COUNTIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THREE COUNTIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dubbele beglazing. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc vensters, en aftapkranen voor condenswater. Het is gevestigd in Camberley, Verenigd Koninkrijk.

 10. HOLLAND DAMP PROOFING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOLLAND DAMP PROOFING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakstenen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling tegen vocht, en aftapkranen voor condenswater. Het is gevestigd in Northwich, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis