• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afval- huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen

Resultaten voor

Afval- huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen - Import export

 1. INCIPROM LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  De firma Inciprom LLC ontwerpt en produceert verbrandingsovens, installaties voor de verbranding van afval en vuil. De firma vervaardigt de volgende uitrustingen met industriële gasbranders voor de behandeling van biologisch, medisch, industrieel en vast gemeentelijk afval: •de INSI B series verbrandingsovens worden gebruikt voor de behandeling van dierlijk, medisch en biologisch gevaarlijk afval enz. De verbrandingscapaciteit bedraagt 50 tot 350 kg/u. •de INSI C series zijn de verbrandingsovens met maximale productiviteit voor het verbranden van alle soorten afval, inclusief verontreinigde biomaterialen. De verbrandingscapaciteit bedraagt 500 tot 1000 kg/u. •Hulpuitrusting en accessoires voor het laden van afval, het vervoer van verbrandingsovens, energievoeding en verhoging van de verbrandingsefficiëntie. De productlijn van Insiprom bestaat uit verbrandingsovens in 12 modellen, waarmee 150 kg tot 8 ton afval kan worden behandeld. De firma produceert niet alleen standaard afvalbehandelingsinstallaties, maar kan ook installaties op maat vervaardigen afgestemd op de behoeftes van de klanten. Insiprom produceert al sinds 2013 verbrandingsovens en afvalverbrandingsinstallaties. De fabrikant verkoopt installaties voor de meest aantrekkelijke prijzen, heeft een uitgebreide ervaring in de vervaardiging van verbrandingsovens, beschikt over vakbekwame ontwerp- en productieteams en verleent onderhoudsdiensten van hoogwaardige kwaliteit. De productie van Insiprom is ISO 9001: 2015 gecertificeerd en de geproduceerde eenheden zijn in overeenstemming met de eisen van de TR CU 010/2011, GOST R normen, enz.

  Website Open In New icon
 2. ALPHATRONICS

  België

  Verified by europages badge

  Belgische fabrikant van toegangscontrole, hardware en software. Alphatronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toegangscontrole – systemen. Made in Belgium! Als leverancier van oplossingen met meer dan 30 jaar ervaring, levert Alphatronics haar producten in meer dan 50 landen. Onze corebusiness richt zich op de ontwikkeling van toegangscontrole- en parkeersystemen voor gebruik in de industrie, de zorg sector en de waste markt. Innoveren staat bij ons centraal. Het zit in ons DNA om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe en nuttige functionaliteiten met state of the art technologie. Ons doel bestaat eruit meerwaarde te creëren met technologie. Bij de ontwikkeling van onze slagbomen, speedgates, draaikruizen, badgelezers en andere toegangscontrole modules wordt de Industry 4.0 norm nauwgezet gevolgd. Alphatronics is gevestigd in Lokeren en streeft ernaar de productie zoveel mogelijk zelf te beheersen. Hiervoor hebben wij onder andere in 2007 een eigen mechanische afdeling opgestart waar de behuizingen en metalen constructies van de producten worden geproduceerd. Dankzij ons uitgebreid machinepark en de laatste CADCAM-software zijn wij in staat om snel in te spelen op specifieke marktvragen. Kwaliteit is onze focus. Dit trekken wij door in onze communicatie, ons contact met de klanten, onze service na verkoop en de behandeling van vragen en feedback. Het volledige AT-team spant zich in om deze kwaliteit te kunnen bieden, dag na dag.

  Website Open In New icon
 3. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 4. MENART

  België

 5. HYGEA

  België

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Frankrijk

 2. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 3. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Frankrijk

 4. LUTTJEBOER B.V.

  Nederland

 5. KAPELLA CHUTES

  Turkije

 1. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

 2. TWENCE B.V.

  Nederland

 3. TIRME SA

  Spanje

 4. SPAARNELANDEN N.V.

  Nederland

 5. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Duitsland

 6. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Polen

 7. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Denemarken

 8. MARDEL WASTE CARE PRODUCTS LIMITED

  Ierland

 9. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Spanje

 10. ØVERLAND RENOVASJON AS

  Noorwegen

 1. SA PIAT ANDRE

  Frankrijk

 2. ECOSIR OY

  Finland

 3. VADS SPOL. S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. P.F. AHERN (LONDON) LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. MERCITAS MATERIAL HANDLING

  Ierland

 6. URBANTECHNOLOGY

  Spanje

 7. LIMBURG.NET

  België

  Limburg.net is de afvalintercommunale van Limburg en Diest. We staan in voor de afvalpreventie en inzameling van de 44 gemeenten in de provincie Limburg en de stad Diest. Afval voorkomen - afval zelf verwerken - afval sorteren - afval inzameling - 2de leven van de afval

 8. LANGIPEX IRODA KFT

  Hongarije

 9. SAREN

  Frankrijk

 10. BIOMETSA S.L.

  Spanje