• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afval- huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen

Resultaten voor

Afval- huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen - Import export

 1. INCIPROM LLC

  Rusland

  De firma Inciprom LLC ontwerpt en produceert verbrandingsovens, installaties voor de verbranding van afval en vuil. De firma vervaardigt de volgende uitrustingen met industriële gasbranders voor de behandeling van biologisch, medisch, industrieel en vast gemeentelijk afval: •de INSI B series verbrandingsovens worden gebruikt voor de behandeling van dierlijk, medisch en biologisch gevaarlijk afval enz. De verbrandingscapaciteit bedraagt 50 tot 350 kg/u. •de INSI C series zijn de verbrandingsovens met maximale productiviteit voor het verbranden van alle soorten afval, inclusief verontreinigde biomaterialen. De verbrandingscapaciteit bedraagt 500 tot 1000 kg/u. •Hulpuitrusting en accessoires voor het laden van afval, het vervoer van verbrandingsovens, energievoeding en verhoging van de verbrandingsefficiëntie. De productlijn van Insiprom bestaat uit verbrandingsovens in 12 modellen, waarmee 150 kg tot 8 ton afval kan worden behandeld. De firma produceert niet alleen standaard afvalbehandelingsinstallaties, maar kan ook installaties op maat vervaardigen afgestemd op de behoeftes van de klanten. Insiprom produceert al sinds 2013 verbrandingsovens en afvalverbrandingsinstallaties. De fabrikant verkoopt installaties voor de meest aantrekkelijke prijzen, heeft een uitgebreide ervaring in de vervaardiging van verbrandingsovens, beschikt over vakbekwame ontwerp- en productieteams en verleent onderhoudsdiensten van hoogwaardige kwaliteit. De productie van Insiprom is ISO 9001: 2015 gecertificeerd en de geproduceerde eenheden zijn in overeenstemming met de eisen van de TR CU 010/2011, GOST R normen, enz.

 2. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 3. LIMBURG.NET

  België

  Limburg.net is de afvalintercommunale van Limburg en Diest. We staan in voor de afvalpreventie en inzameling van de 44 gemeenten in de provincie Limburg en de stad Diest. Afval voorkomen - afval zelf verwerken - afval sorteren - afval inzameling - 2de leven van de afval

 4. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Frankrijk.

 5. MENART

  België

  Het bedrijf MENART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, industriële vermalers voor de recycling van afval, Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Dour, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HYGEA

  België

  Het bedrijf HYGEA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Verwerking en recycling van afval, Recycling van groen afval, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, advies inzake recycling van afval, Verwerking en recycling van afval, en Recycling van groen afval. Het is gevestigd in Havré, België.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf EXPRUM D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport van afval, Containers, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Transport van afval, Containers, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 3. PANNÓNIA-Z KFT

  Hongarije

  Het bedrijf PANNÓNIA-Z KFT, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Verwerking van industrieel afval - diensten, Huishoudelijk afval - verwerking, Verwerking en recycling van afval, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Verwerking van industrieel afval - diensten, Huishoudelijk afval - verwerking, en Verwerking en recycling van afval. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 4. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OKTAGON ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Graben-Neudorf, Duitsland.

 5. BIOMETSA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BIOMETSA S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren toorts voor biogas, afvalpersen, malers, en verbrandingssystemen voor afval van ziekenhuizen en dergelijke. Het is gevestigd in El Masnou ( Barcelona), Spanje.

 1. LANGIPEX IRODA KFT

  Hongarije

  Het bedrijf LANGIPEX IRODA KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Huishoudelijke - grote apparaten, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Huishoudelijke - grote apparaten. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. TIRME SA

  Spanje

  Het bedrijf TIRME SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Palma, Spanje.

 1. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Polen

  Het bedrijf KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zand en grind, en Zand en grind. Het is gevestigd in Kotlarnia, Polen.

 2. VADS SPOL. S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VADS SPOL. S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Bohumin, Tsjechische Rep..

 3. SPAARNELANDEN N.V.

  Nederland

  Het bedrijf SPAARNELANDEN N.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Haarlem, Nederland.

 4. TWENCE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TWENCE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Hengelo Ov, Nederland.

 5. KAPELLA CHUTES

  Turkije

  Het bedrijf KAPELLA CHUTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Menemen, Turkije.

 6. GRESSANI SRL

  Italië

  Het bedrijf GRESSANI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Susegana, Italië.

 7. RE ENTSORGUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RE ENTSORGUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Herten, Duitsland.

 8. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Rennes, Frankrijk.

 1. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 2. H.E.W. A/S

  Denemarken

  Het bedrijf H.E.W. A/S, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Soendersoe, Denemarken.

 3. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIBYLLE STELLRECHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 4. LUTTJEBOER B.V.

  Nederland

  Het bedrijf LUTTJEBOER B.V., en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Veendam, Nederland.

 5. URBANTECHNOLOGY

  Spanje

  Het bedrijf URBANTECHNOLOGY, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 6. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwerking en recycling van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Roskilde, Denemarken.

 7. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DYANAMIC FLOOR S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 8. MERCITAS MATERIAL HANDLING

  Ierland

 9. ECOSIR OY

  Finland

 10. ALEXANDER BASTING GMBH & CO. KG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis