• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalpersen en -vermalers

Resultaten voor

Afvalpersen en -vermalers - Import export

 1. IDS ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met IDS Environnement, wordt u begeleid bij het beheer van uw afval. Wij begeleiden al meer dan tien jaar het beheerproces van afval voor elk type onderneming ongeacht hun omvang of volume! De kosten voor het betalen, de opslag en het verwijderen van afval kunnen uw budget drukken, uw ecologische voetstap vergroten en u achterstellen bij uw concurrenten. Wij helpen u uw afvalbeheer te organiseren en het afval drastisch te beperken. IDS Environnement begeleidt u voornamelijk binnen de volgende twee domeinen: de milieubescherming en geld besparen. Wij zijn de specialist in Frankrijk om uw afval eenvoudig ter plaatse te verwijderen! Karton, papier, kunststof of organisch afval, staal, hout, glas... bespaar tijd, energie en geld. Ontdoe u van de zorgen en stress rond het hanteren van afval en verwijder op efficiënte wijze elk type materiaal. Begin nu met het verwijderen van afval ter plaatse met onze indrukwekkende oplossing! Sluit u aan bij de duizenden Franse ondernemingen die ons al hun vertrouwen schonken.

 2. BARRADAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Barradas GmbH is in 1997 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Dortmund. Eigenaar en managing director: Rui J. Barradas. Barradas staat voor power, speed en precision. Daarachter staan innovatieve, op maat gemaakte oplossingen en concepten voor recyclinginstallaties, indrukwekkende en robuuste machines, een gemotiveerd, deskundig en doelgericht team en nauwkeurige werkzaamheden tijdens elke processtap. Onze zwaartepunten zijn: machine- en installatiebouw, advisering over en optimalisatie van bestaande machines en installaties, nieuwe concepten en oplossingen en slijtdelen voor recyclingmachines en -installaties in combinatie met een uitstekende service. Onze machines hebben zich met succes op de markt bewezen. Hiertoe behoren de Barradas-rotorscharen (BRS), onze speciale 4-assige rotorschaar (BRS 4CUT), onze Barradas-rotorbrekers (BRR) en onze granulators (BGF/BGT/BGX). Onze concepten voor recyclinginstallaties omvatten lithiumionbatterijen, koelapparaten (ELF), afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA), metaal, kabels, kunststof en uiteenlopende soorten banden.

 3. MACFAB SYSTEMS LTD

  Ierland

  Verified by europages badge

  MACFAB Systems Ltd is gevestigd in Co. Monaghan, Ierland en vervaardigt afvalcompacters zoals verticale balenpersen en voorgespanen uitrustingen voor de prefab betonindustrie. Ons aanbod omvangt verticale balenpersen, trommelbrekers, zakcompactors, glasbrekers, kleine afvalpersen en een breed assortiment te personaliseren opties; onze producten worden verkocht in 35 landen wereldwijd. De uitrustingen worden gebruikt in talloze bedrijfssectoren en bieden de volgende voordelen. * Beperkt de lasten voor afvalverwerking afhankelijk van het materiaal. * Beperkt de CO2-voetafdruk van het bedrijf en verhoogt het recylcingsgehalte. * Bevordert een schone werkplaats door het volume afval in opslagruimtes te beperken. Ons assortiment van voorgespannen uitrustingen wordt gebruik binnen de bouwindustrie voor het maken van diverse types voorgespannen betonproducten van T-balken en vloerblokken, voorgespannen lateien, voorgespannen wandplaten tot voorgespannen betonnen zuilen. Wij hebben deze uitrustingen geleverd aan over de hele wereld verspreide fabrikanten van betonen prefab producten.

 4. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOLOGIA ESPOSITO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwerking van industrieel afval - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalpersen en -vermalers, aftapping van installaties voor slib- en gierbehandeling, reiniging riolering, Afvalpersen en -vermalers, en video-inspectie afvoersporen. Het is gevestigd in Volla, Italië.

 5. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Afvalpersen en -vermalers. Het is gevestigd in Glandorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AB-EX

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AB-EX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalpersen en -vermalers. Het is gevestigd in Bramsche, Duitsland.

 2. GETECHA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GETECHA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalpersen en -vermalers. Het is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland.

 3. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalpersen en -vermalers. Het is gevestigd in Bad Iburg, Duitsland.

 4. DEGETECH

  België

  Wij zijn uw partner voor de meest geschikte en efficiënte oplossing van uw afvalprobleem. Degetech, is door de jaren ervaring gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en herstelling van machines gebruikt in de afval industrie. PRODUCTEN: Afvalbakken, balenpersen, beugels, bindkoord, blikjespersen, containerpersen, containers, ontwateringsinstallaties, papiermanden, pedaalemmers, sorteerbakken, ontgeurnstallaties, vatenpersen, vlamdovende papiermanden, vuilnisemmers, wasinstallaties, zakhouders, zelfpersende containers.

 5. ALTERVAL

  Frankrijk

  ALTERVAL is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van afvalpersen voor karton, plastic, kratten, gemeen industrieel afval (GIA)... wij hebben de oplossing en de compactor voor de verwerking van uw afval. Ons vlaggenschipproduct, de Valpak roterende compactor, wordt gemaakt in Frankrijk.We bieden ook andere oplossingen voor afvalbeheer (verhuur of verkoop van handpersen, verticale persen, schroefverdichters, monoblokken, brekers, enz.). We hebben ook een dehydrateermachine voor voedselafval, de LYOPHIVAL, om uw bioafval met 80% te verminderen. We zijn momenteel aanwezig in Spanje, België, Italië, Réunion, DOM TOM, Polen ...In totaal zijn er wereldwijd meer dan 5.500 machines geïnstalleerd. ALTERVAL heeft een eigen ontwerpbureau waardoor de machine kan worden aangepast aan uw wensen (haalbaarheidsstudie, indelingsplan, etc.). Vervolgens nemen onze technische teams de installatie en het onderhoud van uw installaties over.

 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunesië

  De bouwer van installaties met de naam NIELSEN, behoort tot de groep Aramis en is werkzaam in de sector voor het milieu, de inzameling, de scheiding en de recycling van afval en materialen sinds 1988. In 2004 heeft het besloten om een nieuw gamma van verticale balenpersen te lanceren.De doelstelling was één van de laagste prijzen per kilo te verkrijgen voor samengedrukt materiaal en om tot 90% de volumes aan afval in bulk te verminderen. Sindsdien zijn er andere producten ontwikkeld, zoals grijpbakken, maalmachines en walsen

 2. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC is een ontwikkelaar en producent van slimme stad oplossingen die tot 70% besparingen op het afvalbeheer mogelijk maken. Onze favoriete modellen zijn: SmartCity Bin 120 - automatische op zonne-energie werkende Slimme IoT Vuilbak met ingebouwde pers, meetsystemen voor vulniveau, weerstations, slimme energiebesparende en brandbeveiligingsalgoritmes in een schokbestendige verzinkte stalen behuizing; SmartCity Scheidstation 2 en 3 - afvalscheidingsstations op basis van Biology smart container voor gescheiden inzameling; SmartCity Indoor TV - binnenoplossing met Full HD zijschermen en luidsprekers; SmartCity WSens - ultrasone niveausonde geschikt voor elk type 0, 08 - 24 m3 containers en bunkers, geleverd met schokbestendige behuizing en geïntegreerde temperatuursonde; Intelligente cloud software en mobiele App "SmartCity Management" voor efficiënt personeelsbeheer, dynamische routing functie, het traceren van type afval, geavanceerde controle en verslagtools voor afvalbeheer en op het gebied van afvalinzameling.

 1. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  België

  Wanneer je de afvalcontainer gebruikt op privé terrein moet je geen aanvraag indienen bij de stadsdiensten of politie, dit moet enkel gebeuren wanneer je de container gaat gebruiken op de openbare weg. Bij ons kan u terecht voor het GRATIS GEBRUIK van de verkeersborden verboden parkeren. Tip: Borden plaatsen in een drukke straat is altijd aanbevolen. Zo zijn er geen problemen als de chauffeur met uw container toekomt Vergeet ook zeker niet uw aanvraag in te dienen bij stad of gemeente voor inname van het openbaar domein. Dit is handig op het moment dat u verhuist of verbouwd. U hebt zo de mogelijkheid om op een wettelijke manier een stuk van de straat te reserveren voor de container. U dient zeker wel contact te nemen met uw plaatselijke verkeerstechnische politiedienst. De politie zal u een toelating geven tot het plaatsen van de borden en kort toelichten hoe en wanneer de plaatsing dient te gebeuren.

 2. DENEYER ALAIN

  België

  Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode is uw specialist in afbraakwerken en grondwerken. Daarnaast zorgen wij ook de het transport van het puin. Wij zorgen voor de plaatsing en ophaling, van containers ook in het weekend. U kan bij ons zowel containers en als machines huren. We zijn ook specialist in nivelleringswerken. Deneyer Alain doet werken aan grasperken, opritten en parkings ook het vellen van bomen en het verhakselen van al uw snoeihout. We beschikken over een kleine kraan voor graafwerken en nivellering. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in afbraakwerken en grondwerken, dan is Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode diegene die u zoekt!

 3. CONDEBO

  België

  U kan ook bij Condebo zelf afval aanleveren tegen meer dan goede voorwaarden en een flexibele dienst alle werkdagen van 7h doorlopend tot 18h. We beschikken over een eigen weegbrug en voldoende opslagcapaciteit zodat u in no-time gelost bent. Restafval, A en B hout, groenafval, kunststofafval, eternit, autobanden en alle andere niet gevaarlijke afvalstromen zijn geen probleem. Tevens aanvaarden wij opgeschuimde stookolietanks dewelke in ons verwerkingscentrum worden ontmanteld, zie ook www.thaann.be voor meer info ivm buiten dienst stellen van onder en boven grondse stookolie en opslagtanks

 4. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  België

  Containerdienst Vande Velde uit Gent, Zwijnaarde is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar afvalcontainers verhuurt. Onze vakkennis wordt doorgegeven van vader op zoon. Zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Wilt u afvalcontainers huren? Dan bent u bij onze containerdienst aan het juiste adres. Verhuur van afvalcontainers U verbouwt? Dan hebt u waarschijnlijk al bergen afval verzameld. Afval die u kwijt kunt in onze containers. Wij komen de containers bij u plaatsen. Hebt u de container helemaal gevuld met afval? Dan komen wij die bij u ophalen. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over waar u met al dat afval heen moet. Familiebedrijf met eerlijke prijzen Door onze jarenlange ervaring weten we waarmee we bezig zijn. Containerdienst Vande Velde is geen reusachtig bedrijf dat u van het kastje naar de muur stuurt– integendeel. Wij garanderen u een: goede service eerlijke prijs persoonlijke opvolging

 5. TOP-MIX

  België

  TOP-MIX is een verwerker van diverse afvalstoffen met exploitaties te Brugge en Oostende. Deze afvalstromen komen hoofdzakelijk uit de bouwsector en worden herwerkt tot secundaire granulaten die opnieuw inzetbaar zijn in de wegenbouw en in grondwerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Aanvoer van bouw- en sloopafval/ grond / verontreinigde grond - Afhaling of levering van diverse puingranulaten/ grond / teelaarde - Afhaling en levering van magere betonprodukten - Aanlevering van grachten- of baggerslib - Aanlevering van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen. Door het aanbiedingen van ecologische totaaloplossingen wordt de transport- en verwerkingskost voor de klant aanzienlijk beperkt.

 6. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  België

  Bent u op zoek naar een container voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid afval? Dan bieden wij u een gepaste oplossing door het verhuren van containers, om allerhande puin, grond, huisvuil of andere soorten afval op een verantwoorde manier te verwijderen. Grond en steenpuin 10m3 container max. 13 ton. Om uw grondafval goed te kunnen sorteren en recycleren is het belangrijk om enkel volgend soort afval in deze container te storten: onvervuilde grond, zand, tuinaarde, steen, beton, gewapend beton, natuursteen, baksteen en dakpannen. Vermijd volgende materialen: boomstronken, wortels, papier, plastic, glas, beton, gips- en pleisterwerk. Ook vervuilde grond door chemische producten, asbest, olie of andere vloeistoffen horen niet in de container thuis.

 7. TEIRLINCK & CO

  België

  Teirlinck & Co bvba is een bedrijf dat zich bezighoudt met afbraakwerken en algemene bouwwerken (bouwen en verbouwen). Naast grond- en graafwerken nemen we ook kleinere werken voor onze rekening, zoals het plaatsen van septische putten, waterputten, enz.. Voor particulieren en bedrijven verhuren we afval- en opslagcontainers op maat. We streven steeds naar de beste service tegen de beste prijs. Vakmanschap en tevredenheid van de klant zijn onze grootste troeven. OVAM-erkend onder nummer 73933

 8. PALLMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Expertise uit meer dan 100 jaar ervaring PALLMANN - 1903 werd als machinefabriek opgericht, en blikt terug als een middelgroot familiebedrijf op 7 generaties van molenaars en molenfabrikanten. Als wereldwijd actief bedrijf heeft het bedrijf PALLMANN zich gericht op het grote gebied van de breek- en processingtechnologie. We zijn in talrijke industrieën werkzaam en bieden vandaag de dag meer dan 1000 machinetypes van's werelds grootste productgamma in versnippertechnologie voor alle zachte tot medium-harde, broze tot taaie, elastische en vezelige producten. De PALLMANN group telt ongeveer 700 ervaren en hooggekwalificeerde werknemers wereldwijd. Eigen machinefabrieken, dochterondernemingen, loonslijpmachines en verkooppunten in Europa, Noord - en Zuid-Amerika, Azië en China zorgen voor uitzonderlijke service en deskundig advies en ondersteuning bij de planning, installatie, de inbedrijfstelling en de levering van reserveonderdelen van onze machines en installaties wereldwijd.

 1. GREEN TRASH BV

  Nederland

  Green Trash BV optimaliseert uw afvalbeheer door de inzet van innovatieve , duurzame en circulaire oplossingen. Wij leveren diverse afval reductie en/of scheidingsmachines op basis van een IoT based software management pakket. Profiteer van een afvalvolumereductie tot wel 90% met onze Superlizzy en/of nauwkeurige afvalscheiding tot wel 95% met de Bin-E automatische afvalscheidingsmachine. Tevens levert Green Trash BV diverse aanverwante producten voor bedrijven die graag stappen willen maken naar een afvalvrij kantoor met circulaire en duurzame doelstellingen. Green Trash levert Smart Waste Bins en doeltreffende afvalscheidingsbakken en rolcontainers met of zonder slimme sensoren. Met onze adviestak denken wij graag met u mee! Wilt u direct geld besparen op uw afvalbeheer? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak en wij zijn u graag van dienst. Kijk op onze website voor meer informatie over onze diensten en producten. Naast de distributie van onze systemen bieden wij ook advies en service werkzaamheden aan. Met een showroom in Utrecht bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvende presentatie.

 2. MIL-TEK

  België

  Bespaar op afval. Mil-tek is de wereldleider in de productie en distributie van pneumatische afvalpersen. De Mil-tek balenpersen verminderen aanzienlijk het volume van uw afval en alle aanverwante behandelingskosten. Het sorteren en recyclen van uw afval, gevolgd door het samenpersen van het materiaal, zullen uw afval afhalingskosten helpen verminderen, veel vrije ruimte maken, tijd besparen, het hygiëne en netheid van uw werkplaats verbeteren en daardoor het milieu beschermen. De Mil-tek persen werken op perslucht. Ze sluiten zich rechtstreeks aan op uw luchtnetwerk of aan een geschikte compressor. Hun efficiëntie, uitzonderlijk op plastic, is te danken aan de continue luchtdruk op het afval en laag energieverbruik. De pneumatische persen van Mil-tek bevatten geen enkel elektrisch onderdeel of olie. Ze zijn veilig, gemakklijk te gebruiken en te onderhouden.

 3. MEULENBROEK MACHINEBOUW B.V.

  Nederland

  Meulenbroek Perscontainers heeft zich ten doel gesteld, om zich met kennis van zaken te blijven onderscheiden van onze concurrenten op het gebied van kwaliteit, klantspecifieke persen, innovaties, service en persoonlijke aandacht. Het meedenken met onze opdrachtgevers staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er al 35 jaar van overtuigd dat we, door te leren van het verleden en te kijken naar de toekomst, de beste perscontainers en stationaire persen bouwen en leveren, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Al onze produkten worden geheel in eigen beheer in onze Nederlandse fabriek geproduceerd. Met behulp van moderne technieken en door modulair te bouwen, maken we onze produktie telkens efficiënter. Tegelijk worden hierdoor onze produkten steeds beter, bedrijfszekerder en met een bewezen, lange levensduur!

 4. KNAEPKENS CONTAINERDIENST

  België

  Knaepkens containerdienst is een familie bedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van afvalcontainers, de verkoop en vervoer van bouwmaterialen. Door ethisch verantwoord en milieubewust te ondernemen met respect voor mens en natuur willen wij meewerken aan een duurzame ontwikkeling voor toekomstige generaties. Knaepkens containers biedt diverse oplossingen voor het ophalen van uw afval voor zowel bedrijven als particulieren. Verschillende afvalstromen worden door ons gesorteerd en verwerkt om te komen tot nieuwe grondstof. Zo krijgt ook uw afval een nieuwe toekomst.

 5. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

 6. CEYSSENS

  België

  Ceyssens nv is een familiale KMO. Wij houden ons in hoofdzaak bezig met de inzameling van afval en het verstrekken van advies. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht met hun afvalprobleem. U vindt bij ons ongetwijfeld het juiste type container en verwerkingswijze voor uw afval. Wij vervoeren eveneens uw goederen in afzetcontainers. Meer specifieke informatie vindt U in de concrete rubrieken. Blijft U daarna nog met vragen zitten, stel ze ons gerust!

 7. STUER CONTAINERDIENST

  België

  Stuer Vervoer en Containerdienst is actief in het afhalen en verwerken van de volgende afvalstromen : bouw-en sloopafval (zowel privé als onderneming); industrieel afval; houtafval (paletten, ramen en alle afbraak hout); papier en karton; snoei- en tuinafval en metaal.

 8. CONTAINERDIENST DEKEYSER

  België

  Dekeyser nv staat sinds 1954 garant voor vertrouwen, veiligheid, kwaliteit en een professionele dienstverlening. In onze familiale structuur staat menselijk contact centraal. We kunnen rekenen op een 160-tal medewerkers. Jaarlijks beëindigen werknemers hun actieve loopbaan met een dienstenstaat van 30 à 40 jaar!

 9. A.C. VAN DYCK

  België

  A.C. Van Dyck is uw specialist voor de verhuur van afvalcontainers. Wij verhuren afvalcontainers aan bedrijven, particulieren en aannemers. Een weekend betekent vrijdag plaatsen en maandag ophalen. Wij verhuren containers voor verbouwingen, nieuwbouw, afbraak, inboedels en groenafval.

 10. RECUPERMA

  België

  Recuperma BVBA is sinds 1973 actief als leverancier en constructeur. Al 40 jaar levert het bedrijf machines voor de recyclingindustrie. Hun programma omvat zowel nieuwe als gebruikte machines, en omvat onder meer: schrootscharen, alligatorscharen, schrootpersen, shredders, verkleiners, compacte kabel granuleer installaties, granulatoren, sorteersystemen, kabelpellers, velgenpersen. Daarbij gaan advies, levering, en volledig onderhoud hand in hand.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis