• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalpersen en -vermalers

Resultaten voor

Afvalpersen en -vermalers - Import export

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Nara Machinery CO., LTD. Filiaal in Europa! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! In de sectoren slijpen, drogen en nanotechnologie breiden we het onderzoek steeds verder uit, om u nieuwe en geoptimaliseerde procedures te kunnen presenteren.

  Website Open In New icon
 2. ALTERVAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALTERVAL is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van afvalpersen voor karton, plastic, kratten, gemeen industrieel afval (GIA)... wij hebben de oplossing en de compactor voor de verwerking van uw afval. Ons vlaggenschipproduct, de Valpak roterende compactor, wordt gemaakt in Frankrijk.We bieden ook andere oplossingen voor afvalbeheer (verhuur of verkoop van handpersen, verticale persen, schroefverdichters, monoblokken, brekers, enz.). We hebben ook een dehydrateermachine voor voedselafval, de LYOPHIVAL, om uw bioafval met 80% te verminderen. We zijn momenteel aanwezig in Spanje, België, Italië, Réunion, DOM TOM, Polen ...In totaal zijn er wereldwijd meer dan 5.500 machines geïnstalleerd. ALTERVAL heeft een eigen ontwerpbureau waardoor de machine kan worden aangepast aan uw wensen (haalbaarheidsstudie, indelingsplan, etc.). Vervolgens nemen onze technische teams de installatie en het onderhoud van uw installaties over.

  Website Open In New icon
 3. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Binology LLC is een ontwikkelaar en producent van slimme stad oplossingen die tot 70% besparingen op het afvalbeheer mogelijk maken. Onze favoriete modellen zijn: SmartCity Bin 120 - automatische op zonne-energie werkende Slimme IoT Vuilbak met ingebouwde pers, meetsystemen voor vulniveau, weerstations, slimme energiebesparende en brandbeveiligingsalgoritmes in een schokbestendige verzinkte stalen behuizing; SmartCity Scheidstation 2 en 3 - afvalscheidingsstations op basis van Biology smart container voor gescheiden inzameling; SmartCity Indoor TV - binnenoplossing met Full HD zijschermen en luidsprekers; SmartCity WSens - ultrasone niveausonde geschikt voor elk type 0, 08 - 24 m3 containers en bunkers, geleverd met schokbestendige behuizing en geïntegreerde temperatuursonde; Intelligente cloud software en mobiele App "SmartCity Management" voor efficiënt personeelsbeheer, dynamische routing functie, het traceren van type afval, geavanceerde controle en verslagtools voor afvalbeheer en op het gebied van afvalinzameling.

  Website Open In New icon
 4. FRATELLI MAZZOCCHIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia S.p.a., opgericht in 1966, is een koploper in Italië en de rest van Europa op het gebied van de bouw van voertuigen, uitrusting en technische installaties voor de inzameling en verwerking van afval. De ervaring die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgedaan bij het inspelen op de ontwikkelingen in de afvalbeheersector, stelt het bedrijf in staat om voortdurend projecten te ontwikkelen om het assortiment producten van Mazzocchia te verbeteren en te innoveren met de meest geavanceerde technologische oplossingen.

  Website Open In New icon
 5. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italië

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AB-EX

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 4. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. GETECHA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunesië

  De bouwer van installaties met de naam NIELSEN, behoort tot de groep Aramis en is werkzaam in de sector voor het milieu, de inzameling, de scheiding en de recycling van afval en materialen sinds 1988. In 2004 heeft het besloten om een nieuw gamma van verticale balenpersen te lanceren.De doelstelling was één van de laagste prijzen per kilo te verkrijgen voor samengedrukt materiaal en om tot 90% de volumes aan afval in bulk te verminderen. Sindsdien zijn er andere producten ontwikkeld, zoals grijpbakken, maalmachines en walsen

 3. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  België

  Containerdienst Vande Velde uit Gent, Zwijnaarde is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar afvalcontainers verhuurt. Onze vakkennis wordt doorgegeven van vader op zoon. Zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Wilt u afvalcontainers huren? Dan bent u bij onze containerdienst aan het juiste adres. Verhuur van afvalcontainers U verbouwt? Dan hebt u waarschijnlijk al bergen afval verzameld. Afval die u kwijt kunt in onze containers. Wij komen de containers bij u plaatsen. Hebt u de container helemaal gevuld met afval? Dan komen wij die bij u ophalen. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over waar u met al dat afval heen moet. Familiebedrijf met eerlijke prijzen Door onze jarenlange ervaring weten we waarmee we bezig zijn. Containerdienst Vande Velde is geen reusachtig bedrijf dat u van het kastje naar de muur stuurt– integendeel. Wij garanderen u een: goede service eerlijke prijs persoonlijke opvolging

 4. DEGETECH

  België

  Wij zijn uw partner voor de meest geschikte en efficiënte oplossing van uw afvalprobleem. Degetech, is door de jaren ervaring gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en herstelling van machines gebruikt in de afval industrie. PRODUCTEN: Afvalbakken, balenpersen, beugels, bindkoord, blikjespersen, containerpersen, containers, ontwateringsinstallaties, papiermanden, pedaalemmers, sorteerbakken, ontgeurnstallaties, vatenpersen, vlamdovende papiermanden, vuilnisemmers, wasinstallaties, zakhouders, zelfpersende containers.

 5. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  België

  Bent u op zoek naar een container voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid afval? Dan bieden wij u een gepaste oplossing door het verhuren van containers, om allerhande puin, grond, huisvuil of andere soorten afval op een verantwoorde manier te verwijderen. Grond en steenpuin 10m3 container max. 13 ton. Om uw grondafval goed te kunnen sorteren en recycleren is het belangrijk om enkel volgend soort afval in deze container te storten: onvervuilde grond, zand, tuinaarde, steen, beton, gewapend beton, natuursteen, baksteen en dakpannen. Vermijd volgende materialen: boomstronken, wortels, papier, plastic, glas, beton, gips- en pleisterwerk. Ook vervuilde grond door chemische producten, asbest, olie of andere vloeistoffen horen niet in de container thuis.

 6. TOP-MIX

  België

  TOP-MIX is een verwerker van diverse afvalstoffen met exploitaties te Brugge en Oostende. Deze afvalstromen komen hoofdzakelijk uit de bouwsector en worden herwerkt tot secundaire granulaten die opnieuw inzetbaar zijn in de wegenbouw en in grondwerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Aanvoer van bouw- en sloopafval/ grond / verontreinigde grond - Afhaling of levering van diverse puingranulaten/ grond / teelaarde - Afhaling en levering van magere betonprodukten - Aanlevering van grachten- of baggerslib - Aanlevering van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen. Door het aanbiedingen van ecologische totaaloplossingen wordt de transport- en verwerkingskost voor de klant aanzienlijk beperkt.

 7. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  België

  Wanneer je de afvalcontainer gebruikt op privé terrein moet je geen aanvraag indienen bij de stadsdiensten of politie, dit moet enkel gebeuren wanneer je de container gaat gebruiken op de openbare weg. Bij ons kan u terecht voor het GRATIS GEBRUIK van de verkeersborden verboden parkeren. Tip: Borden plaatsen in een drukke straat is altijd aanbevolen. Zo zijn er geen problemen als de chauffeur met uw container toekomt Vergeet ook zeker niet uw aanvraag in te dienen bij stad of gemeente voor inname van het openbaar domein. Dit is handig op het moment dat u verhuist of verbouwd. U hebt zo de mogelijkheid om op een wettelijke manier een stuk van de straat te reserveren voor de container. U dient zeker wel contact te nemen met uw plaatselijke verkeerstechnische politiedienst. De politie zal u een toelating geven tot het plaatsen van de borden en kort toelichten hoe en wanneer de plaatsing dient te gebeuren.

 8. DENEYER ALAIN

  België

  Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode is uw specialist in afbraakwerken en grondwerken. Daarnaast zorgen wij ook de het transport van het puin. Wij zorgen voor de plaatsing en ophaling, van containers ook in het weekend. U kan bij ons zowel containers en als machines huren. We zijn ook specialist in nivelleringswerken. Deneyer Alain doet werken aan grasperken, opritten en parkings ook het vellen van bomen en het verhakselen van al uw snoeihout. We beschikken over een kleine kraan voor graafwerken en nivellering. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in afbraakwerken en grondwerken, dan is Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode diegene die u zoekt!

 9. TEIRLINCK & CO

  België

  Teirlinck & Co bvba is een bedrijf dat zich bezighoudt met afbraakwerken en algemene bouwwerken (bouwen en verbouwen). Naast grond- en graafwerken nemen we ook kleinere werken voor onze rekening, zoals het plaatsen van septische putten, waterputten, enz.. Voor particulieren en bedrijven verhuren we afval- en opslagcontainers op maat. We streven steeds naar de beste service tegen de beste prijs. Vakmanschap en tevredenheid van de klant zijn onze grootste troeven. OVAM-erkend onder nummer 73933

 10. GREEN TRASH BV

  Nederland

  Green Trash BV optimaliseert uw afvalbeheer door de inzet van innovatieve , duurzame en circulaire oplossingen. Wij leveren diverse afval reductie en/of scheidingsmachines op basis van een IoT based software management pakket. Profiteer van een afvalvolumereductie tot wel 90% met onze Superlizzy en/of nauwkeurige afvalscheiding tot wel 95% met de Bin-E automatische afvalscheidingsmachine. Tevens levert Green Trash BV diverse aanverwante producten voor bedrijven die graag stappen willen maken naar een afvalvrij kantoor met circulaire en duurzame doelstellingen. Green Trash levert Smart Waste Bins en doeltreffende afvalscheidingsbakken en rolcontainers met of zonder slimme sensoren. Met onze adviestak denken wij graag met u mee! Wilt u direct geld besparen op uw afvalbeheer? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak en wij zijn u graag van dienst. Kijk op onze website voor meer informatie over onze diensten en producten. Naast de distributie van onze systemen bieden wij ook advies en service werkzaamheden aan. Met een showroom in Utrecht bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvende presentatie.

 1. WYFFELS

  België

  Wyffels bvba werd opgericht in 1977 en groeide door de jaren heen uit tot een modern familiebedrijf gespecialiseerd in de ophaling en verwerking van alle niet-gevaarlijke afvalstoffen. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u voor elk van deze afvalstoffen een ecologisch én economisch verantwoorde oplossing kunnen aanbieden. Overleg, flexibiliteit en stiptheid zijn de troeven waarmee wij de relatie met onze klanten onderbouwen. 30 jaar ervaring Stipte en correcte service Een oplossing op maat voor iedereen Neem vrijblijvend contact met ons op voor inlichtingen, offertes of bestellingen: 0476 599 699.

 2. MIL-TEK

  België

  Bespaar op afval. Mil-tek is de wereldleider in de productie en distributie van pneumatische afvalpersen. De Mil-tek balenpersen verminderen aanzienlijk het volume van uw afval en alle aanverwante behandelingskosten. Het sorteren en recyclen van uw afval, gevolgd door het samenpersen van het materiaal, zullen uw afval afhalingskosten helpen verminderen, veel vrije ruimte maken, tijd besparen, het hygiëne en netheid van uw werkplaats verbeteren en daardoor het milieu beschermen. De Mil-tek persen werken op perslucht. Ze sluiten zich rechtstreeks aan op uw luchtnetwerk of aan een geschikte compressor. Hun efficiëntie, uitzonderlijk op plastic, is te danken aan de continue luchtdruk op het afval en laag energieverbruik. De pneumatische persen van Mil-tek bevatten geen enkel elektrisch onderdeel of olie. Ze zijn veilig, gemakklijk te gebruiken en te onderhouden.

 3. CONTAINERDIENST DEKEYSER

  België

  Dekeyser nv staat sinds 1954 garant voor vertrouwen, veiligheid, kwaliteit en een professionele dienstverlening. In onze familiale structuur staat menselijk contact centraal. We kunnen rekenen op een 160-tal medewerkers. Jaarlijks beëindigen werknemers hun actieve loopbaan met een dienstenstaat van 30 à 40 jaar!

 4. STUER CONTAINERDIENST

  België

  Stuer Vervoer en Containerdienst is actief in het afhalen en verwerken van de volgende afvalstromen : bouw-en sloopafval (zowel privé als onderneming); industrieel afval; houtafval (paletten, ramen en alle afbraak hout); papier en karton; snoei- en tuinafval en metaal.

 5. A.C. VAN DYCK

  België

  A.C. Van Dyck is uw specialist voor de verhuur van afvalcontainers. Wij verhuren afvalcontainers aan bedrijven, particulieren en aannemers. Een weekend betekent vrijdag plaatsen en maandag ophalen. Wij verhuren containers voor verbouwingen, nieuwbouw, afbraak, inboedels en groenafval.

 6. RECUPERMA

  België

  Recuperma BVBA is sinds 1973 actief als leverancier en constructeur. Al 40 jaar levert het bedrijf machines voor de recyclingindustrie. Hun programma omvat zowel nieuwe als gebruikte machines, en omvat onder meer: schrootscharen, alligatorscharen, schrootpersen, shredders, verkleiners, compacte kabel granuleer installaties, granulatoren, sorteersystemen, kabelpellers, velgenpersen. Daarbij gaan advies, levering, en volledig onderhoud hand in hand.

 7. CATTE CONTAINERS

  België

  Containerverhuur voor particulieren en professionelen WIJ VERWERKEN UW AFVAL OP DE JUISTE MANIER ZODAT U OP UW TWEE OREN KAN SLAPEN

 8. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanje

 9. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Oostenrijk

 10. COMITEC S.R.L.

  Italië