• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalsortering - machines en materieel

Resultaten voor

Afvalsortering - machines en materieel - Import export

 1. MEVATEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MEVA is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van onder andere afvalcontainers, opslag en materiaal voor goederenhantering en stedelijke voorzieningen. Ons productassortiment omvat meer specifieke afvalbakken voor binnen of buiten, regenwatertanks, containers voor gevaarlijk afval, containers voor medisch afval, hefplatforms, pallettrucks, plastic of houten pallets evenals banken, tafels en drinkfonteinen voor gemeentes. Ons bedrijf werd opgericht in 1898 en wij zijn trots op onze lange geschiedenis, uitgebreide kennis en ervaring. Wij kiezen voor een individuele aanpak voor elk klant om er zeker van te zijn dat wij aan hun specifieke behoeften voldoen en om samen de beste oplossing te vinden. Wij bieden producten op maat naargelang de vraag van de klant. Daarnaast hebben wij de meeste van onze producten op voorraad voor een snelle levering. Sinds de oprichting, streeft MEVA altijd dezelfde waarden na: vertrouwen en betrouwbaarheid. Wij willen duurzame en succesvolle samenwerkingen met onze klanten opbouwen. Onze kracht schuilt in onze capaciteit om zich aan te passen aan de eisen van een constant veranderende markt. Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en ontwerp. Wij bieden tevens aan onze producten verbonden diensten, van montage tot transport. Neem gerust contact met ons op een neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Wij bieden u met veel plezier het nodige advies.

 2. MACFAB SYSTEMS LTD

  Ierland

  Verified by europages badge

  MACFAB Systems Ltd is gevestigd in Co. Monaghan, Ierland en vervaardigt afvalcompacters zoals verticale balenpersen en voorgespanen uitrustingen voor de prefab betonindustrie. Ons aanbod omvangt verticale balenpersen, trommelbrekers, zakcompactors, glasbrekers, kleine afvalpersen en een breed assortiment te personaliseren opties; onze producten worden verkocht in 35 landen wereldwijd. De uitrustingen worden gebruikt in talloze bedrijfssectoren en bieden de volgende voordelen. * Beperkt de lasten voor afvalverwerking afhankelijk van het materiaal. * Beperkt de CO2-voetafdruk van het bedrijf en verhoogt het recylcingsgehalte. * Bevordert een schone werkplaats door het volume afval in opslagruimtes te beperken. Ons assortiment van voorgespannen uitrustingen wordt gebruik binnen de bouwindustrie voor het maken van diverse types voorgespannen betonproducten van T-balken en vloerblokken, voorgespannen lateien, voorgespannen wandplaten tot voorgespannen betonnen zuilen. Wij hebben deze uitrustingen geleverd aan over de hele wereld verspreide fabrikanten van betonen prefab producten.

 3. ALUMINIUM KRÜGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUM KRÜGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren geen ijzerhoudende metalen en legering, recycling afval, en recycling schroot. Het is gevestigd in Verl, Duitsland.

 4. BINDER+CO AG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BINDER+CO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Gleisdorf, Oostenrijk.

 5. ALTOLA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTOLA AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Olten, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunesië

  De bouwer van installaties met de naam NIELSEN, behoort tot de groep Aramis en is werkzaam in de sector voor het milieu, de inzameling, de scheiding en de recycling van afval en materialen sinds 1988. In 2004 heeft het besloten om een nieuw gamma van verticale balenpersen te lanceren.De doelstelling was één van de laagste prijzen per kilo te verkrijgen voor samengedrukt materiaal en om tot 90% de volumes aan afval in bulk te verminderen. Sindsdien zijn er andere producten ontwikkeld, zoals grijpbakken, maalmachines en walsen

 2. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC is een ontwikkelaar en producent van slimme stad oplossingen die tot 70% besparingen op het afvalbeheer mogelijk maken. Onze favoriete modellen zijn: SmartCity Bin 120 - automatische op zonne-energie werkende Slimme IoT Vuilbak met ingebouwde pers, meetsystemen voor vulniveau, weerstations, slimme energiebesparende en brandbeveiligingsalgoritmes in een schokbestendige verzinkte stalen behuizing; SmartCity Scheidstation 2 en 3 - afvalscheidingsstations op basis van Biology smart container voor gescheiden inzameling; SmartCity Indoor TV - binnenoplossing met Full HD zijschermen en luidsprekers; SmartCity WSens - ultrasone niveausonde geschikt voor elk type 0, 08 - 24 m3 containers en bunkers, geleverd met schokbestendige behuizing en geïntegreerde temperatuursonde; Intelligente cloud software en mobiele App "SmartCity Management" voor efficiënt personeelsbeheer, dynamische routing functie, het traceren van type afval, geavanceerde controle en verslagtools voor afvalbeheer en op het gebied van afvalinzameling.

 3. ILVA

  België

  Naar aanleiding van het nieuwe decreet op de intergemeentelijke samenwerking is de Intercommunale Land van Aalst sinds 31 oktober 2003 opgesplitst in twee intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Het dienstverlenende samenwerkingsverband blijft voortbestaan onder de naam SOLVA. Het neemt de activiteiten op het vlak van streekontwikkeling en ruimtelijke ordening voor haar rekening. De afvaltak van de vroegere Intercommunale is ondergebracht in ILvA, het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu. ILvA heeft drie opdrachten: afvalpreventie afvalinzameling (zowel aan huis als via de recyclageparken) afvalverwerking ILvA werkt samen met de gemeenten om de inzameling en de verwerking van huishoudelijk afval op de beste manier aan te pakken. Ongeveer 325.000 inwoners of 145.000 gezinnen maken van de diensten gebruik. GFT, restfractie, grof huisvuil, papier, glas, PMD en snoeihout worden selectief opgehaald aan huis.

 4. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 5. CRETES

  België

  Cretes staat voor creatieve, technische oplossingen voor: Vezelverwerking Biomassa Afvalverwerking Scheiden & recycleren Textielmanipulatie Manipuleren & behandelen van plaatmateriaal Cretes biedt haar klanten enkelvoudige componenten tot volledige productielijnen van concept tot en met de constructie inclusief de installatie op de werf. Wij bieden onze klanten een brede waaier aan diensten, machines en onderdelen. Van standaard componenten tot heel specifieke én unieke oplossingen. Cretes beschikt over een team van enthousiaste ingenieurs en een eigen werkplaats met ervaren monteurs, waarmee een wereldwijde service gegarandeerd wordt. Als Belgische firma zijn wij wereldwijd actief met projecten in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

 1. CONDEBO

  België

  U kan ook bij Condebo zelf afval aanleveren tegen meer dan goede voorwaarden en een flexibele dienst alle werkdagen van 7h doorlopend tot 18h. We beschikken over een eigen weegbrug en voldoende opslagcapaciteit zodat u in no-time gelost bent. Restafval, A en B hout, groenafval, kunststofafval, eternit, autobanden en alle andere niet gevaarlijke afvalstromen zijn geen probleem. Tevens aanvaarden wij opgeschuimde stookolietanks dewelke in ons verwerkingscentrum worden ontmanteld, zie ook www.thaann.be voor meer info ivm buiten dienst stellen van onder en boven grondse stookolie en opslagtanks

 2. IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID

  België

  IGEAN milieu & veiligheid is een intergemeentelijke vereniging die werkzaam is in het arrondissement Antwerpen. Ze heeft kantoren in Wommelgem, een overslag- en verwerkingseenheid voor GFT+ en groenafval in Brecht en Edegem en een aantal containerparken. De intergemeentelijke vereniging staat ten dienste van 30 aangesloten gemeenten voor alles wat te maken heeft met milieu, huisvuilverwerking en arbeidsveiligheid. IGEAN milieu & veiligheid is er door en voor de gemeenten. Dat blijkt ook in de doelstellingen en de samenstelling van de bestuursorganen van de intergemeentelijke vereniging. IGEAN milieu & veiligheid handelt steeds in het belang van de aangesloten besturen. Zowel in de raad van bestuur als in het directiecomité van de intergemeentelijke vereniging zijn de aangesloten besturen vertegenwoordigd. In dit deel van de website vindt u meer informatie over de doelstellingen, de historiek, de interne structuur en de bestuursorganen van IGEAN milieu & veiligheid.

 1. GIELEN

  België

  Gielen Recyclage is uw specialist in afvalbeheer en containerverhuur. U kan huren gesloten containers, slibcontainers, stofcontainers, perscontainers, open containers en magazijncontainers. Ze bieden ook rolcontainers voor bedrijfsafval, papier en karton, restafval, plastic, garageafval en glas.

 2. ALREC-TEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALREC-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwerking en recycling van afval, Afvalsortering - machines en materieel, sorteersystemen, metaaldetectoren, Verwerking en recycling van afval, en Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Mömbris, Duitsland.

 3. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Turkije

  Het bedrijf EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalsortering - machines en materieel, installaties voor herwinning en recyclering van afval, en Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. BIOTRANS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIOTRANS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 5. SORTEERCENTRUM SORET

  België

  Het bedrijf SORTEERCENTRUM SORET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalsortering - machines en materieel, Afvalsortering - machines en materieel, containerdienst, Afvalcontainers, en beheer van afval. Het is gevestigd in Nijvel, België.

 6. MENART

  België

  Het bedrijf MENART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, industriële vermalers voor de recycling van afval, Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Dour, België.

 7. HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Machines en materialen voor maalderijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilnisbakken - afvalcontainers, Afvalsortering - machines en materieel, Weginformatie - diensten, Recycling en goedereninzameling, Vuilnisbakken - afvalcontainers, Afvalsortering - machines en materieel, Weginformatie - diensten, en Recycling en goedereninzameling. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. MALAMAN CTC

  Italië

  Het bedrijf MALAMAN CTC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Travagliato, Italië.

 1. ASSOCIATION KONSORT

  Oekraïne

  Het bedrijf ASSOCIATION KONSORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportsystemen, Afvalsortering - machines en materieel, Transportsystemen, Afvalsortering - machines en materieel, en installaties en apparatuur voor het sorteren en selecteren van groente en fruit. Het is gevestigd in Poltava, Oekraïne.

 2. GREENBANK COMPACTORS LLP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREENBANK COMPACTORS LLP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren balenpersen voor afvalverwerking. Het is gevestigd in Middlesbrough, Verenigd Koninkrijk.

 3. RW RECYCLING WORLD GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf RW RECYCLING WORLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kunststofindustrie - machines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Afvalsortering - machines en materieel, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Kunststofindustrie - machines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Merishausen, Zwitserland.

 4. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Afvalsortering - machines en materieel, Recycling - machines en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Afvalsortering - machines en materieel, en Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Eppingen, Duitsland.

 5. ECOTEC

  Luxemburg

  Het bedrijf ECOTEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijk afval - verwerking, Afvalsortering - machines en materieel, Afbraak- en bouwafval - recycling, Huishoudelijk afval - verwerking, Afvalsortering - machines en materieel, en Afbraak- en bouwafval - recycling. Het is gevestigd in Sanem, Luxemburg.

 6. CONTAINERUTLEIE OSLO

  Noorwegen

  Het bedrijf CONTAINERUTLEIE OSLO, is een Distributeur, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalsortering - machines en materieel, Vuilverwerking - bedrijven, Verwerking en recycling van afval, Afvalsortering - machines en materieel, Vuilverwerking - bedrijven, en Verwerking en recycling van afval. Het is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

 7. NUGGETS - JUERGEN DAHLMANN - +49 (0) 700 DETEKTOR

  Oostenrijk

  Het bedrijf NUGGETS - JUERGEN DAHLMANN - +49 (0) 700 DETEKTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, Milieubescherming - machines en installaties, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten, Recycling - machines en installaties, Milieubescherming - machines en installaties, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, en Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 8. SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Afvalsortering - machines en materieel, Recycling - machines en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Afvalsortering - machines en materieel, en Recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 9. ORTUNGSSYSTEME - RÖHER INH. MATTHIAS W. RÖHER KAUFMANN DER GRSTK. U. WW

  Duitsland

  Het bedrijf ORTUNGSSYSTEME - RÖHER INH. MATTHIAS W. RÖHER KAUFMANN DER GRSTK. U. WW, is een Distributeur, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling - machines en installaties, Milieubescherming - machines en installaties, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten, Recycling - machines en installaties, Milieubescherming - machines en installaties, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, en Controle- en sturingsapparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Niederkassel, Duitsland.

 10. JONO RECYCLING TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JONO RECYCLING TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële vermalers voor de recycling van afval. Het is gevestigd in Suzhou, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis