• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalsortering - machines en materieel

Resultaten voor

Afvalsortering - machines en materieel - Import export

 1. GRUMBACH UND PETERMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een kleine, gevestigde onderneming met 30 jaar ervaring op het gebied van speciale machinebouw voor recyclingtechniek en metaalverwerking en kenmerken ons door snelle, flexibele en vooral klantgerichte oplossingen. GuP GmbH werd in 1989 door Udo Grumbach en zijn zwager Hermann Petermann in Harsewinkel opgericht met als doel het omslachtige legen van papiercontainers te vereenvoudigen. Een containersysteem inclusief grijpertechnologie is gemaakt, gepatenteerd en maakt nog steeds deel uit van de productportfolio van het bedrijf. Sinds 2003 wordt het assortiment aangevuld met transport- en sorteertechnologie, met name de PaperSpike®, die nu in de tweede productgeneratie op de markt is en met een mechanisch systeem papier van karton scheiden. Ons assortiment wordt afgerond door een metalen constructie. Hier bieden wij onze klanten het complete pakket bestaande uit het ontwerp, de fabricage en het onderhoud van lasapparatuur en transportrekken. Niettemin zijn speciale constructies voor andere toepassingsgebieden voor ons in principe geen probleem.

  Website Open In New icon
 2. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Binology LLC is een ontwikkelaar en producent van slimme stad oplossingen die tot 70% besparingen op het afvalbeheer mogelijk maken. Onze favoriete modellen zijn: SmartCity Bin 120 - automatische op zonne-energie werkende Slimme IoT Vuilbak met ingebouwde pers, meetsystemen voor vulniveau, weerstations, slimme energiebesparende en brandbeveiligingsalgoritmes in een schokbestendige verzinkte stalen behuizing; SmartCity Scheidstation 2 en 3 - afvalscheidingsstations op basis van Biology smart container voor gescheiden inzameling; SmartCity Indoor TV - binnenoplossing met Full HD zijschermen en luidsprekers; SmartCity WSens - ultrasone niveausonde geschikt voor elk type 0, 08 - 24 m3 containers en bunkers, geleverd met schokbestendige behuizing en geïntegreerde temperatuursonde; Intelligente cloud software en mobiele App "SmartCity Management" voor efficiënt personeelsbeheer, dynamische routing functie, het traceren van type afval, geavanceerde controle en verslagtools voor afvalbeheer en op het gebied van afvalinzameling.

  Website Open In New icon
 3. ALUMINIUM KRÜGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. BINDER+CO AG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 5. ALTOLA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunesië

  De bouwer van installaties met de naam NIELSEN, behoort tot de groep Aramis en is werkzaam in de sector voor het milieu, de inzameling, de scheiding en de recycling van afval en materialen sinds 1988. In 2004 heeft het besloten om een nieuw gamma van verticale balenpersen te lanceren.De doelstelling was één van de laagste prijzen per kilo te verkrijgen voor samengedrukt materiaal en om tot 90% de volumes aan afval in bulk te verminderen. Sindsdien zijn er andere producten ontwikkeld, zoals grijpbakken, maalmachines en walsen

 2. CRETES

  België

  Cretes staat voor creatieve, technische oplossingen voor: Vezelverwerking Biomassa Afvalverwerking Scheiden & recycleren Textielmanipulatie Manipuleren & behandelen van plaatmateriaal Cretes biedt haar klanten enkelvoudige componenten tot volledige productielijnen van concept tot en met de constructie inclusief de installatie op de werf. Wij bieden onze klanten een brede waaier aan diensten, machines en onderdelen. Van standaard componenten tot heel specifieke én unieke oplossingen. Cretes beschikt over een team van enthousiaste ingenieurs en een eigen werkplaats met ervaren monteurs, waarmee een wereldwijde service gegarandeerd wordt. Als Belgische firma zijn wij wereldwijd actief met projecten in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

 3. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 4. IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID

  België

  IGEAN milieu & veiligheid is een intergemeentelijke vereniging die werkzaam is in het arrondissement Antwerpen. Ze heeft kantoren in Wommelgem, een overslag- en verwerkingseenheid voor GFT+ en groenafval in Brecht en Edegem en een aantal containerparken. De intergemeentelijke vereniging staat ten dienste van 30 aangesloten gemeenten voor alles wat te maken heeft met milieu, huisvuilverwerking en arbeidsveiligheid. IGEAN milieu & veiligheid is er door en voor de gemeenten. Dat blijkt ook in de doelstellingen en de samenstelling van de bestuursorganen van de intergemeentelijke vereniging. IGEAN milieu & veiligheid handelt steeds in het belang van de aangesloten besturen. Zowel in de raad van bestuur als in het directiecomité van de intergemeentelijke vereniging zijn de aangesloten besturen vertegenwoordigd. In dit deel van de website vindt u meer informatie over de doelstellingen, de historiek, de interne structuur en de bestuursorganen van IGEAN milieu & veiligheid.

 5. GIELEN

  België

  Gielen Recyclage is uw specialist in afvalbeheer en containerverhuur. U kan huren gesloten containers, slibcontainers, stofcontainers, perscontainers, open containers en magazijncontainers. Ze bieden ook rolcontainers voor bedrijfsafval, papier en karton, restafval, plastic, garageafval en glas.

 1. ALREC-TEC GMBH

  Duitsland

 2. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Turkije

 3. BIOTRANS GMBH

  Duitsland

 4. HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH

  Duitsland

 5. MENART

  België

 6. MALAMAN CTC

  Italië

 7. ASSOCIATION KONSORT

  Oekraïne

 8. GREENBANK COMPACTORS LLP

  Verenigd Koninkrijk

 9. KUNZ ROHSTOFF HANDEL GMBH

  Duitsland

 10. ECOTEC

  Luxemburg

 1. AMYECO

  Mexico

 2. TERRA WASTE GMBH

  Duitsland

 3. MILTEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italië

 4. NOVENTIZ GMBH

  Duitsland

 5. GREEN OFFICE

  Frankrijk

 6. KEN MILLS EUROPE

  België

 7. I.C.E. AG

  Zwitserland

 8. AGROMECH SP. Z O.O.

  Polen

 9. ECOHOG LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. SECHE ECO INDUSTRIES

  Frankrijk