• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalverwerking en recycling - machines en installaties

Resultaten voor

Afvalverwerking en recycling - machines en installaties - Import export

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Verbrijzelaar, shredder en individuele recyclinginstallaties - dit is de wereld van ERDWICH. Wij zijn een gespecialiseerde engineering en productiebedrijf van recycling- en shreddertechnologie. Onze kerncompetenties zijn vermalers, complete installaties en uitgebreide services. Of het nu gaat om de industrie of in afvalverwerkingsbedrijven - wanneer het gaat om het verbverbrijzelenom recycling, is ERDWICH uw contactpersoon.Onze een-assige, twee-assige of drie-assige shredder en complete oplossingen zorgen voor efficiënte materiaalrecycling- als een enkele verbrijzelingsmachine of geïntegreerd in een complete shredder- en recyclinginstallatie. Ook op het gebied van LCD monitor recycling gebruikt ERDWICH de nieuwe normen en ondersteunt met twee verschillende benaderingen voor de besparende recycling van LCD-monitors tot 55 ". ERDWICH verbrijzelaar overtuigen door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

  Website Open In New icon
 2. GRUMBACH UND PETERMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn een kleine, gevestigde onderneming met 30 jaar ervaring op het gebied van speciale machinebouw voor recyclingtechniek en metaalverwerking en kenmerken ons door snelle, flexibele en vooral klantgerichte oplossingen. GuP GmbH werd in 1989 door Udo Grumbach en zijn zwager Hermann Petermann in Harsewinkel opgericht met als doel het omslachtige legen van papiercontainers te vereenvoudigen. Een containersysteem inclusief grijpertechnologie is gemaakt, gepatenteerd en maakt nog steeds deel uit van de productportfolio van het bedrijf. Sinds 2003 wordt het assortiment aangevuld met transport- en sorteertechnologie, met name de PaperSpike®, die nu in de tweede productgeneratie op de markt is en met een mechanisch systeem papier van karton scheiden. Ons assortiment wordt afgerond door een metalen constructie. Hier bieden wij onze klanten het complete pakket bestaande uit het ontwerp, de fabricage en het onderhoud van lasapparatuur en transportrekken. Niettemin zijn speciale constructies voor andere toepassingsgebieden voor ons in principe geen probleem.

  Website Open In New icon
 3. GEYZER (KZKO LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Geyzer, LLC is een fabrikant van verwarmingsapparatuur en richt zich specifiek op verbrandingsovens. De populariteit van deze installaties wordt steeds groter vanwege de milieuvriendelijke en kostenefficiënte methode van afvalbehandeling. Onze firma is één van de grootste bedrijven in deze branche geworden en groeit zeer snel. Wij bieden een goede kwaliteit, betaalbare prijzen en aantrekkelijke voorwaarden. Verbranding is de meest efficiënte methode voor afvalvernietiging. Ook zwavelhoudende componenten en gevaarlijke koolwaterstoffen uit de aardolie- en gasindustrie, BTEX inbegrepen, kunnen worden verbrand. Onze hoogtechnologische constructies kunnen, afhankelijk van de verbrande stoffen, een efficiëntie van 99, 9 % (DRF) bereiken. Afval van de voedingsmiddelenindustrie; Ziekenhuis-, laboratorium-, farmaceutisch afval; Olie-industrie; Marine/ offshore; Moeilijk toegankelijke plaatsen; Militaire bases en ziekenhuizen; Mobiele verbrandingsovens die nuttig kunnen zijn in ecologisch schadelijke omstandigheden. Wij bieden goede kwaliteit, betaalbare prijzen en aantrekkelijke voorwaarden.

  Website Open In New icon
 4. IUT BEYELER AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 30 jaar ontwerpt, levert en installeert IUT Beyeler AG recyclingmachines in bijna alle EU-landen en in niet-EU-landen, met name in Rusland en de voormalige GOS-staten. De oprichter en mechanisch ingenieur van het bedrijf, de heer Peter Beyeler, vindt goed ontwikkelde service zeer belangrijk. Tegenwoordig heeft de IUT Beyeler AG bases in Zwitserland, Duitsland, Nederland, Polen, Rusland en de Baltische staten. Dankzij zijn duurzame kwaliteit, in combinatie met een competente service, kan de IUT Beyeler AG, gebruikte machines, een nieuwe machine kopen voor een goede prijs De IUT Beyeler AG plant, verkoopt en assembleert: SCHURTTSCHEREN TAURUS: Hydraulische scharen TAURUS van 400 tot 1600 ton snijkracht, gebouwd als een dekselschaar in de gebruikelijke, robuuste en kwalitatief hoogwaardige kunst. De scharen zijn gebouwd op HEB-frames en zijn uitgerust met geschroefde slijtplaten.

  Website Open In New icon
 5. INCIPROM LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  De firma Inciprom LLC ontwerpt en produceert verbrandingsovens, installaties voor de verbranding van afval en vuil. De firma vervaardigt de volgende uitrustingen met industriële gasbranders voor de behandeling van biologisch, medisch, industrieel en vast gemeentelijk afval: •de INSI B series verbrandingsovens worden gebruikt voor de behandeling van dierlijk, medisch en biologisch gevaarlijk afval enz. De verbrandingscapaciteit bedraagt 50 tot 350 kg/u. •de INSI C series zijn de verbrandingsovens met maximale productiviteit voor het verbranden van alle soorten afval, inclusief verontreinigde biomaterialen. De verbrandingscapaciteit bedraagt 500 tot 1000 kg/u. •Hulpuitrusting en accessoires voor het laden van afval, het vervoer van verbrandingsovens, energievoeding en verhoging van de verbrandingsefficiëntie. De productlijn van Insiprom bestaat uit verbrandingsovens in 12 modellen, waarmee 150 kg tot 8 ton afval kan worden behandeld. De firma produceert niet alleen standaard afvalbehandelingsinstallaties, maar kan ook installaties op maat vervaardigen afgestemd op de behoeftes van de klanten. Insiprom produceert al sinds 2013 verbrandingsovens en afvalverbrandingsinstallaties. De fabrikant verkoopt installaties voor de meest aantrekkelijke prijzen, heeft een uitgebreide ervaring in de vervaardiging van verbrandingsovens, beschikt over vakbekwame ontwerp- en productieteams en verleent onderhoudsdiensten van hoogwaardige kwaliteit. De productie van Insiprom is ISO 9001: 2015 gecertificeerd en de geproduceerde eenheden zijn in overeenstemming met de eisen van de TR CU 010/2011, GOST R normen, enz.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. SBM-IRFI S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge

  In Italië en daarbuiten ontwerpt, levert, monteert en demonteert SBM-IRFI installaties van de volgende types: staalindustrie, petrochemie/aardolie & gas, afvalwaterzuivering, chemische installaties, klaarvaten, verdikkers, anaerobe gistingstanken, warmtewisselaars, gasmeters, bruggen voor primaire tanks, klaringsbekken, ventilators, transportschroeven, installaties voor de productie en distributie van energie, gasleidingen en oliepijpleidingen, verwijderingsinstallaties van rook en stof, pneumatisch transport van stof, installaties voor het recyclen van huishoudelijk en/of industrieel afval, verbrandingsovens, persleidingen. SBM-IRFI SPA produceert alle soorten recipiënten onder druk volgens de normen ASME VIII div. I en II, PED en GOST. De onderneming biedt tevens de volgende diensten: mechanische verwerking, lassen gecertificeerd volgens UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalanderen, verven, zandstralen en alle soorten middelzwaar timmerwerk en speciaal timmerwerk.

  Website Open In New icon
 2. RVG MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Handel - Recycling - Verwijdering De in januari 2001 opgerichte RVG mbH in Dinslaken is een internationaal actieve onderneming in de handel met vaste en vloeibare bijproducten, energiedragers, vervangingsreductiemiddelen, chemicaliën en afval. Vooral tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om met de kostbare grondstoffen die ons op aarde ter beschikking staan zorgzaam om te gaan. In nauwe samenwerking met de industrie spannen wij ons voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van het efficiënt gebruik van industrieel afval en bijproducten. Een oplossing moet daarom zowel milieuvriendelijk alsook een kostenefficiënte verwijdering of recycling voor onze klanten zijn.

  Website Open In New icon
 3. LESSINE

  België

  Verified by Europages badge

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

  Website Open In New icon
 4. ALPHATRONICS

  België

  Verified by Europages badge

  Belgische fabrikant van toegangscontrole, hardware en software. Alphatronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toegangscontrole – systemen. Made in Belgium! Als leverancier van oplossingen met meer dan 30 jaar ervaring, levert Alphatronics haar producten in meer dan 50 landen. Onze corebusiness richt zich op de ontwikkeling van toegangscontrole- en parkeersystemen voor gebruik in de industrie, de zorg sector en de waste markt. Innoveren staat bij ons centraal. Het zit in ons DNA om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe en nuttige functionaliteiten met state of the art technologie. Ons doel bestaat eruit meerwaarde te creëren met technologie. Bij de ontwikkeling van onze slagbomen, speedgates, draaikruizen, badgelezers en andere toegangscontrole modules wordt de Industry 4.0 norm nauwgezet gevolgd. Alphatronics is gevestigd in Lokeren en streeft ernaar de productie zoveel mogelijk zelf te beheersen. Hiervoor hebben wij onder andere in 2007 een eigen mechanische afdeling opgestart waar de behuizingen en metalen constructies van de producten worden geproduceerd. Dankzij ons uitgebreid machinepark en de laatste CADCAM-software zijn wij in staat om snel in te spelen op specifieke marktvragen. Kwaliteit is onze focus. Dit trekken wij door in onze communicatie, ons contact met de klanten, onze service na verkoop en de behandeling van vragen en feedback. Het volledige AT-team spant zich in om deze kwaliteit te kunnen bieden, dag na dag.

  Website Open In New icon
 5. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. CEMEPRE

  België

  Verified by Europages badge
 2. NCA FRANCE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. UVR-FIA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. ECOSYSTEMES

  België

  Invoerder van het merk FORMECO sinds 1988, het bedrijf ECOSYSTEMES is gespecialiseerd in het onderzoek en de distributie van apparatuur voor de behandeling van oplosmiddelen en industrieel vervuild water, maar eveneens in reinigers van verfpistolen. Wij bieden een breed gamma van distilleertoestel van oplosmiddelen en water verdamper met een aangepaste service voor onderzoek naar noodzakelijk materiaal, naar gelang de hoeveelheid en te behandelen mengsels zodat zo goed mogelijk wordt ingegaan op de behoeften van de klant. Deze service wordt samen geleverd met het productiebedrijf van apparatuur en heeft hierdoor de beschikking over een brede ervaring en apparatuur dat geschikt is, geleid door vakkundige mensen. Wij zijn in het bezit van veel referenties uit de hele wereld, om wat voor toepassing het ook gaat.

 5. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunesië

  De bouwer van installaties met de naam NIELSEN, behoort tot de groep Aramis en is werkzaam in de sector voor het milieu, de inzameling, de scheiding en de recycling van afval en materialen sinds 1988. In 2004 heeft het besloten om een nieuw gamma van verticale balenpersen te lanceren.De doelstelling was één van de laagste prijzen per kilo te verkrijgen voor samengedrukt materiaal en om tot 90% de volumes aan afval in bulk te verminderen. Sindsdien zijn er andere producten ontwikkeld, zoals grijpbakken, maalmachines en walsen

 6. SUTCO RECYCLING TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 480 referentie-fabrieken wereldwijd heeft het bedrijf zich met succes gevestigd in de afvalbeheersector in zijn ruim 30-jarige geschiedenis. EEN SUCCESVOLLE GESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJF Sutco werd in 1985 opgericht als Sutco Maschinenbau GmbH en breidde in 1991 in Polen uit met Sutco Polska en in 1993 met Sutco Inzynierskie.In 2003 veranderde het bedrijf zijn naam in Sutco RecyclingTechnik GmbH & Co. KG onder de paraplu van de LM-GROUP, waarna de ontwikkeling snel verloopt. Sutco Polska verhuist naar Katowice en in 2006 wordt Sutco Iberica opgericht in Barcelona. In 2011 verwerft Sutco de resterende aandelen in de joint venture OKLM en richt Sutco UK op in het Verenigd Koninkrijk, met een vertegenwoordigingskantoor in Singapore en sinds 2014 een eigen bedrijf in Brazilië, Sutco Brasil, Sutco RecyclingTechnik GmbH beveiligd op de internationale markt.

 7. CRETES

  België

  Cretes staat voor creatieve, technische oplossingen voor: Vezelverwerking Biomassa Afvalverwerking Scheiden & recycleren Textielmanipulatie Manipuleren & behandelen van plaatmateriaal Cretes biedt haar klanten enkelvoudige componenten tot volledige productielijnen van concept tot en met de constructie inclusief de installatie op de werf. Wij bieden onze klanten een brede waaier aan diensten, machines en onderdelen. Van standaard componenten tot heel specifieke én unieke oplossingen. Cretes beschikt over een team van enthousiaste ingenieurs en een eigen werkplaats met ervaren monteurs, waarmee een wereldwijde service gegarandeerd wordt. Als Belgische firma zijn wij wereldwijd actief met projecten in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

 8. CONDEBO

  België

  U kan ook bij Condebo zelf afval aanleveren tegen meer dan goede voorwaarden en een flexibele dienst alle werkdagen van 7h doorlopend tot 18h. We beschikken over een eigen weegbrug en voldoende opslagcapaciteit zodat u in no-time gelost bent. Restafval, A en B hout, groenafval, kunststofafval, eternit, autobanden en alle andere niet gevaarlijke afvalstromen zijn geen probleem. Tevens aanvaarden wij opgeschuimde stookolietanks dewelke in ons verwerkingscentrum worden ontmanteld, zie ook www.thaann.be voor meer info ivm buiten dienst stellen van onder en boven grondse stookolie en opslagtanks

 9. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 10. NYS METAALRECYCLAGE

  België

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalrecyclage. Particulieren Ook particulieren met allerhande metaal uit huis, tuin of hobby zijn welkom om hun metaalafval bij ons te leveren, of het nu gaat om grote hoeveelheden of enkele kilo's. Wat doen we? Onze hoofdactiviteiten zijn: - aankoop - verkoop - verwerking van oude metalen waaronder ijzer en non-ferro's. Maar ook: - Plaatsen van gratis containers voor oude metalen. - Verhuur containers voor bouwpuin. Bedrijven U bent een bedrijf dat regelmatig metaal afval heeft uit productie-afval, restfracties of gewoon schroot van afbraak? Vraag ons naar uw GRATIS permanente container die op regelmatige tijdstippen door ons geledigd wordt.

 1. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  België

  Wanneer je de afvalcontainer gebruikt op privé terrein moet je geen aanvraag indienen bij de stadsdiensten of politie, dit moet enkel gebeuren wanneer je de container gaat gebruiken op de openbare weg. Bij ons kan u terecht voor het GRATIS GEBRUIK van de verkeersborden verboden parkeren. Tip: Borden plaatsen in een drukke straat is altijd aanbevolen. Zo zijn er geen problemen als de chauffeur met uw container toekomt Vergeet ook zeker niet uw aanvraag in te dienen bij stad of gemeente voor inname van het openbaar domein. Dit is handig op het moment dat u verhuist of verbouwd. U hebt zo de mogelijkheid om op een wettelijke manier een stuk van de straat te reserveren voor de container. U dient zeker wel contact te nemen met uw plaatselijke verkeerstechnische politiedienst. De politie zal u een toelating geven tot het plaatsen van de borden en kort toelichten hoe en wanneer de plaatsing dient te gebeuren.

 2. DENEYER ALAIN

  België

  Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode is uw specialist in afbraakwerken en grondwerken. Daarnaast zorgen wij ook de het transport van het puin. Wij zorgen voor de plaatsing en ophaling, van containers ook in het weekend. U kan bij ons zowel containers en als machines huren. We zijn ook specialist in nivelleringswerken. Deneyer Alain doet werken aan grasperken, opritten en parkings ook het vellen van bomen en het verhakselen van al uw snoeihout. We beschikken over een kleine kraan voor graafwerken en nivellering. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in afbraakwerken en grondwerken, dan is Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode diegene die u zoekt!

 3. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  België

  Bent u op zoek naar een container voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid afval? Dan bieden wij u een gepaste oplossing door het verhuren van containers, om allerhande puin, grond, huisvuil of andere soorten afval op een verantwoorde manier te verwijderen. Grond en steenpuin 10m3 container max. 13 ton. Om uw grondafval goed te kunnen sorteren en recycleren is het belangrijk om enkel volgend soort afval in deze container te storten: onvervuilde grond, zand, tuinaarde, steen, beton, gewapend beton, natuursteen, baksteen en dakpannen. Vermijd volgende materialen: boomstronken, wortels, papier, plastic, glas, beton, gips- en pleisterwerk. Ook vervuilde grond door chemische producten, asbest, olie of andere vloeistoffen horen niet in de container thuis.

 4. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  België

  Containerdienst Vande Velde uit Gent, Zwijnaarde is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar afvalcontainers verhuurt. Onze vakkennis wordt doorgegeven van vader op zoon. Zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Wilt u afvalcontainers huren? Dan bent u bij onze containerdienst aan het juiste adres. Verhuur van afvalcontainers U verbouwt? Dan hebt u waarschijnlijk al bergen afval verzameld. Afval die u kwijt kunt in onze containers. Wij komen de containers bij u plaatsen. Hebt u de container helemaal gevuld met afval? Dan komen wij die bij u ophalen. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over waar u met al dat afval heen moet. Familiebedrijf met eerlijke prijzen Door onze jarenlange ervaring weten we waarmee we bezig zijn. Containerdienst Vande Velde is geen reusachtig bedrijf dat u van het kastje naar de muur stuurt– integendeel. Wij garanderen u een: goede service eerlijke prijs persoonlijke opvolging

 5. PYROX

  België

  Pyrox is een toonaangevende onderneming op vlak van industriële reiniging en recycling. Ontdek het ruime assortiment producten en diensten en wat Pyrox voor U kan betekenen. Pyrox ovens Voor de reiniging van uw onderdelen verwacht u het allerbeste. De laag-zuurstof reinigingsoven van Pyrox biedt u het allerbeste op vlak van reiniging van uw onderdelen. Dankzij de brede inzetbaarheid en het ruime assortiment biedt de oven van Pyrox altijd de perfecte mix tussen efficiënt en kostenbesparend reinigen. Metox ovens De Metox oven vindt zijn toepassing daar waar grote onderdelen moeten worden gereinigd, maar met een kleine hoeveelheid organisch materiaal. Dit model is voorzien van eenzelfde sturing als onze Pyrox ovens, maar uitgerust met een kleinere nabrandkamer. Mubox ovens De Mubox ovens van Pyrox vormen een ideaal alternatief (budgetvriendelijk) voor de traditionele manier van industriële reiniging. Op deze manier bent u in staat om op een efficiënte manier uw onderdelen vakkundig te reinigen en de levensduur ervan te verlengen. Droogovens De droogovens van Pyrox zijn multifunctioneel inzetbaar. Dankzij de zeer brede waaier aan toepassingen is de droogoven van Pyrox onmisbaar in menig werkplaats. Of het nu gaat om het drogen of uitharden van verf en lakken, harsen op elektromotoren of het voorverwarmen van materialen voor bewerking, de droogovens van Pyrox hebben alle eigenschappen in huis om deze taken succesvol te voltooien.

 6. DE CEUSTER

  België

  Bij ons kan u terecht voor de ophaling en verwerking van allerhande afval. Wij beschikken hiervoor over een modern en aangepast wagenpark. We beschikken over ruim 350 containers van 12m³ tot 40m³ zowel voor bedrijven als voor particulieren. In ons eigen recyclagecentrum wordt elke container zorgvuldig gesorteerd. Alle houtsoorten worden gesorteerd, vermalen en afgevoerd naar spaanplaatfabrikanten. Steenpuin wordt gebroken en verwerkt in de wegenbouw. U kan bij ons o.a. terecht voor: - DCH Recycling vrachtwagen met aanhanger - Bouw- en sloopafval - Bedrijfsafval - Hout en groenafval - Grond - Restafval - Metaal - PVC - Papier en karton ...

 7. HOBART BELGIUM

  België

  Hobart is wereldwijd leverancier en fabrikant van professionele vaatwas apparatuur. Toestellen van Hobart staan voor topkwaliteit, innovatie, efficientie en design. Hobart Belgium verkoopt geen machines, maar echte oplossingen. Onze toegevoegde waarden voor de klant zijn de ervaring en de innovatie van een marktleider, de betrouwbaarheid, de verantwoordelijkheid, de kracht van een persoonlijke aanpak en een eigen technische dienst die u 7 dagen op 7 met raad en daad ter zijde staat. Met fabrieken over de gehele wereld levert Hobart hoogwaardige apparatuur aan o.a. horeca, instellingen, supermarkten, ziekenhuizen, bedrijfrestaurants, catering, overheid, scholen, bakkerijen, slagerijen, en scheepvaart.

 8. TEIRLINCK & CO

  België

  Teirlinck & Co bvba is een bedrijf dat zich bezighoudt met afbraakwerken en algemene bouwwerken (bouwen en verbouwen). Naast grond- en graafwerken nemen we ook kleinere werken voor onze rekening, zoals het plaatsen van septische putten, waterputten, enz.. Voor particulieren en bedrijven verhuren we afval- en opslagcontainers op maat. We streven steeds naar de beste service tegen de beste prijs. Vakmanschap en tevredenheid van de klant zijn onze grootste troeven. OVAM-erkend onder nummer 73933

 9. TOP-MIX

  België

  TOP-MIX is een verwerker van diverse afvalstoffen met exploitaties te Brugge en Oostende. Deze afvalstromen komen hoofdzakelijk uit de bouwsector en worden herwerkt tot secundaire granulaten die opnieuw inzetbaar zijn in de wegenbouw en in grondwerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Aanvoer van bouw- en sloopafval/ grond / verontreinigde grond - Afhaling of levering van diverse puingranulaten/ grond / teelaarde - Afhaling en levering van magere betonprodukten - Aanlevering van grachten- of baggerslib - Aanlevering van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen. Door het aanbiedingen van ecologische totaaloplossingen wordt de transport- en verwerkingskost voor de klant aanzienlijk beperkt.

 10. EGGERSMANN GMBH

  Duitsland

  Eggersmannn GmbH bezit als eerste en enige bedrijf in de recyclage-industrie een compleet aanbod van mobiele en stationaire machines. Als eerste bedrijf dat volledige assortimenten levert, verkoopt Eggersmann GmbH producten van beroemde merken zoals BACKHUS, BRT HARTNER, Eggersmann, FORUS en Terra Select en levert op deze manieren oplossingen voor een breed scala aan toepassingssectoren, zoals bijvoorbeeld compostering, doseren, opslaan, openen, verkleinen, zeven of selecteren uit één hand. Het bedrijf biedt een individuele, klantspecifieke en technische verkoopservice met gepaste begeleiding - van het idee tot aan de uitvoering. U kunt bogen op tientallen jaren ervaring en knowhow van eenmanszaken waardoor Eggersmann GmbH, die overal ter wereld werkzaam is, zorgt voor een optimaal eindresultaat. Het doel is een langdurige en constructieve samenwerking met onze klanten.

Filters

Resultaten voor

Afvalverwerking en recycling - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

2.782 bedrijven