• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afvalverwerking en recycling - machines en installaties

Resultaten voor

Afvalverwerking en recycling - machines en installaties - Import export

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verbrijzelaar, shredder en individuele recyclinginstallaties - dit is de wereld van ERDWICH. Wij zijn een gespecialiseerde engineering en productiebedrijf van recycling- en shreddertechnologie. Onze kerncompetenties zijn vermalers, complete installaties en uitgebreide services. Of het nu gaat om de industrie of in afvalverwerkingsbedrijven - wanneer het gaat om het verbverbrijzelenom recycling, is ERDWICH uw contactpersoon.Onze een-assige, twee-assige of drie-assige shredder en complete oplossingen zorgen voor efficiënte materiaalrecycling- als een enkele verbrijzelingsmachine of geïntegreerd in een complete shredder- en recyclinginstallatie. Ook op het gebied van LCD monitor recycling gebruikt ERDWICH de nieuwe normen en ondersteunt met twee verschillende benaderingen voor de besparende recycling van LCD-monitors tot 55 ". ERDWICH verbrijzelaar overtuigen door betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 2. SBM-IRFI S.R.L.

  Italië

  In Italië en daarbuiten ontwerpt, levert, monteert en demonteert SBM-IRFI installaties van de volgende types: staalindustrie, petrochemie/aardolie & gas, afvalwaterzuivering, chemische installaties, klaarvaten, verdikkers, anaerobe gistingstanken, warmtewisselaars, gasmeters, bruggen voor primaire tanks, klaringsbekken, ventilators, transportschroeven, installaties voor de productie en distributie van energie, gasleidingen en oliepijpleidingen, verwijderingsinstallaties van rook en stof, pneumatisch transport van stof, installaties voor het recyclen van huishoudelijk en/of industrieel afval, verbrandingsovens, persleidingen. SBM-IRFI produceert alle soorten recipiënten onder druk volgens de normen ASME VIII div. I en II, PED en GOST. De onderneming biedt tevens de volgende diensten: mechanische verwerking, lassen gecertificeerd volgens UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalanderen, verven, zandstralen en alle soorten middelzwaar timmerwerk en speciaal timmerwerk.

 3. RVG MBH

  Duitsland

  Handel - Recycling - Verwijdering De in januari 2001 opgerichte RVG mbH in Dinslaken is een internationaal actieve onderneming in de handel met vaste en vloeibare bijproducten, energiedragers, vervangingsreductiemiddelen, chemicaliën en afval. Vooral tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om met de kostbare grondstoffen die ons op aarde ter beschikking staan zorgzaam om te gaan. In nauwe samenwerking met de industrie spannen wij ons voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van het efficiënt gebruik van industrieel afval en bijproducten. Een oplossing moet daarom zowel milieuvriendelijk alsook een kostenefficiënte verwijdering of recycling voor onze klanten zijn.

 4. ALPHATRONICS

  België

  Belgische fabrikant van toegangscontrole, hardware en software. Alphatronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toegangscontrole – systemen. Made in Belgium! Als leverancier van oplossingen met meer dan 30 jaar ervaring, levert Alphatronics haar producten in meer dan 50 landen. Onze corebusiness richt zich op de ontwikkeling van toegangscontrole- en parkeersystemen voor gebruik in de industrie, de zorg sector en de waste markt. Innoveren staat bij ons centraal. Het zit in ons DNA om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe en nuttige functionaliteiten met state of the art technologie. Ons doel bestaat eruit meerwaarde te creëren met technologie. Bij de ontwikkeling van onze slagbomen, speedgates, draaikruizen, badgelezers en andere toegangscontrole modules wordt de Industry 4.0 norm nauwgezet gevolgd. Alphatronics is gevestigd in Lokeren en streeft ernaar de productie zoveel mogelijk zelf te beheersen. Hiervoor hebben wij onder andere in 2007 een eigen mechanische afdeling opgestart waar de behuizingen en metalen constructies van de producten worden geproduceerd. Dankzij ons uitgebreid machinepark en de laatste CADCAM-software zijn wij in staat om snel in te spelen op specifieke marktvragen. Kwaliteit is onze focus. Dit trekken wij door in onze communicatie, ons contact met de klanten, onze service na verkoop en de behandeling van vragen en feedback. Het volledige AT-team spant zich in om deze kwaliteit te kunnen bieden, dag na dag.

  Alle producten voor "afvalverwerking en recycling - machines en installaties"

 5. LESSINE

  België

  Lessine Tailored Bulk Technologies, al 125 jaar actief in de industrie van stortgoederen en poedervormige producten, is een fabrikant van machines en een engineeringbureau gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, de bouw en de installatie van industriële machines en oplossingen. Lessine heeft de vijf voornaamste technologieën in deze sector onder de knie: malen, mengen, drogen, zeven en intern transport. De installaties van de onderneming voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Duitsland

 2. NCA FRANCE

  Frankrijk

 3. BINBIN

  Nederland

 4. UVR-FIA GMBH

  Duitsland

 5. GROUPE GARONNE

  Frankrijk

 1. ECOSYSTEMES

  België

  Invoerder van het merk FORMECO sinds 1988, het bedrijf ECOSYSTEMES is gespecialiseerd in het onderzoek en de distributie van apparatuur voor de behandeling van oplosmiddelen en industrieel vervuild water, maar eveneens in reinigers van verfpistolen. Wij bieden een breed gamma van distilleertoestel van oplosmiddelen en water verdamper met een aangepaste service voor onderzoek naar noodzakelijk materiaal, naar gelang de hoeveelheid en te behandelen mengsels zodat zo goed mogelijk wordt ingegaan op de behoeften van de klant. Deze service wordt samen geleverd met het productiebedrijf van apparatuur en heeft hierdoor de beschikking over een brede ervaring en apparatuur dat geschikt is, geleid door vakkundige mensen. Wij zijn in het bezit van veel referenties uit de hele wereld, om wat voor toepassing het ook gaat.

 2. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunesië

  De bouwer van installaties met de naam NIELSEN, behoort tot de groep Aramis en is werkzaam in de sector voor het milieu, de inzameling, de scheiding en de recycling van afval en materialen sinds 1988. In 2004 heeft het besloten om een nieuw gamma van verticale balenpersen te lanceren.De doelstelling was één van de laagste prijzen per kilo te verkrijgen voor samengedrukt materiaal en om tot 90% de volumes aan afval in bulk te verminderen. Sindsdien zijn er andere producten ontwikkeld, zoals grijpbakken, maalmachines en walsen

 1. IUT BEYELER AG

  Zwitserland

  Al meer dan 30 jaar ontwerpt, levert en installeert IUT Beyeler AG recyclingmachines in bijna alle EU-landen enerzijds, maar ook in landen buiten de EU, met name in Rusland en de voormalige GOS-staten. Voor de oprichter van het bedrijf en werktuigbouwkundig ingenieur, de heer Peter Beyeler, was een goed ontwikkelde service altijd belangrijk. Tegenwoordig heeft IUT Beyeler AG vestigingen in Zwitserland, Duitsland, Nederland, Polen, Rusland en de Baltische Staten. De duurzame kwaliteit, gekoppeld aan een competente service, maakt het voor IUT Beyeler AG mogelijk om gebruikte machines in te ruilen tegen een goede prijs bij aankoop van een nieuwe machine. IUT Beyeler AG plant, verkoopt en installeert: SCHROOTSCHAREN VAN TAURUS: TAURUS hydraulische scharen van 400 tot 1600 ton knipkracht, gebouwd als dekscharen in de gebruikelijke, robuuste en hoogwaardige stijl. De scharen zijn gebouwd op HEB-frames en zijn voorzien van geboute slijtplaten.

 2. SUTCO RECYCLING TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 480 referentie-fabrieken wereldwijd heeft het bedrijf zich met succes gevestigd in de afvalbeheersector in zijn ruim 30-jarige geschiedenis. EEN SUCCESVOLLE GESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJF Sutco werd in 1985 opgericht als Sutco Maschinenbau GmbH en breidde in 1991 in Polen uit met Sutco Polska en in 1993 met Sutco Inzynierskie.In 2003 veranderde het bedrijf zijn naam in Sutco RecyclingTechnik GmbH & Co. KG onder de paraplu van de LM-GROUP, waarna de ontwikkeling snel verloopt. Sutco Polska verhuist naar Katowice en in 2006 wordt Sutco Iberica opgericht in Barcelona. In 2011 verwerft Sutco de resterende aandelen in de joint venture OKLM en richt Sutco UK op in het Verenigd Koninkrijk, met een vertegenwoordigingskantoor in Singapore en sinds 2014 een eigen bedrijf in Brazilië, Sutco Brasil, Sutco RecyclingTechnik GmbH beveiligd op de internationale markt.

 3. CRETES

  België

  Cretes staat voor creatieve, technische oplossingen voor: Vezelverwerking Biomassa Afvalverwerking Scheiden & recycleren Textielmanipulatie Manipuleren & behandelen van plaatmateriaal Cretes biedt haar klanten enkelvoudige componenten tot volledige productielijnen van concept tot en met de constructie inclusief de installatie op de werf. Wij bieden onze klanten een brede waaier aan diensten, machines en onderdelen. Van standaard componenten tot heel specifieke én unieke oplossingen. Cretes beschikt over een team van enthousiaste ingenieurs en een eigen werkplaats met ervaren monteurs, waarmee een wereldwijde service gegarandeerd wordt. Als Belgische firma zijn wij wereldwijd actief met projecten in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

 4. TEIRLINCK & CO

  België

  Teirlinck & Co bvba is een bedrijf dat zich bezighoudt met afbraakwerken en algemene bouwwerken (bouwen en verbouwen). Naast grond- en graafwerken nemen we ook kleinere werken voor onze rekening, zoals het plaatsen van septische putten, waterputten, enz.. Voor particulieren en bedrijven verhuren we afval- en opslagcontainers op maat. We streven steeds naar de beste service tegen de beste prijs. Vakmanschap en tevredenheid van de klant zijn onze grootste troeven. OVAM-erkend onder nummer 73933

 5. DENEYER ALAIN

  België

  Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode is uw specialist in afbraakwerken en grondwerken. Daarnaast zorgen wij ook de het transport van het puin. Wij zorgen voor de plaatsing en ophaling, van containers ook in het weekend. U kan bij ons zowel containers en als machines huren. We zijn ook specialist in nivelleringswerken. Deneyer Alain doet werken aan grasperken, opritten en parkings ook het vellen van bomen en het verhakselen van al uw snoeihout. We beschikken over een kleine kraan voor graafwerken en nivellering. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in afbraakwerken en grondwerken, dan is Deneyer Alain te Sint-Genesius-Rode diegene die u zoekt!

 6. EGGERSMANN GMBH

  Duitsland

  Eggersmannn GmbH bezit als eerste en enige bedrijf in de recyclage-industrie een compleet aanbod van mobiele en stationaire machines. Als eerste bedrijf dat volledige assortimenten levert, verkoopt Eggersmann GmbH producten van beroemde merken zoals BACKHUS, BRT HARTNER, Eggersmann, FORUS en Terra Select en levert op deze manieren oplossingen voor een breed scala aan toepassingssectoren, zoals bijvoorbeeld compostering, doseren, opslaan, openen, verkleinen, zeven of selecteren uit één hand. Het bedrijf biedt een individuele, klantspecifieke en technische verkoopservice met gepaste begeleiding - van het idee tot aan de uitvoering. U kunt bogen op tientallen jaren ervaring en knowhow van eenmanszaken waardoor Eggersmann GmbH, die overal ter wereld werkzaam is, zorgt voor een optimaal eindresultaat. Het doel is een langdurige en constructieve samenwerking met onze klanten.

 7. NYS METAALRECYCLAGE

  België

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalrecyclage. Particulieren Ook particulieren met allerhande metaal uit huis, tuin of hobby zijn welkom om hun metaalafval bij ons te leveren, of het nu gaat om grote hoeveelheden of enkele kilo's. Wat doen we? Onze hoofdactiviteiten zijn: - aankoop - verkoop - verwerking van oude metalen waaronder ijzer en non-ferro's. Maar ook: - Plaatsen van gratis containers voor oude metalen. - Verhuur containers voor bouwpuin. Bedrijven U bent een bedrijf dat regelmatig metaal afval heeft uit productie-afval, restfracties of gewoon schroot van afbraak? Vraag ons naar uw GRATIS permanente container die op regelmatige tijdstippen door ons geledigd wordt.

 8. TOP-MIX

  België

  TOP-MIX is een verwerker van diverse afvalstoffen met exploitaties te Brugge en Oostende. Deze afvalstromen komen hoofdzakelijk uit de bouwsector en worden herwerkt tot secundaire granulaten die opnieuw inzetbaar zijn in de wegenbouw en in grondwerken. Bij ons kunt u terecht voor: - Aanvoer van bouw- en sloopafval/ grond / verontreinigde grond - Afhaling of levering van diverse puingranulaten/ grond / teelaarde - Afhaling en levering van magere betonprodukten - Aanlevering van grachten- of baggerslib - Aanlevering van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen. Door het aanbiedingen van ecologische totaaloplossingen wordt de transport- en verwerkingskost voor de klant aanzienlijk beperkt.

 1. CGB

  België

  Ecoservice Plus is gespecialiseerd als groenbedrijf in ontbossingswerken voor privé en industrie, groenonderhoud en allerhande cultuurtechnische verrichtingen. Onze activiteiten : Algemene grondwerken en bouwrijp maken van bouwgronden en industrieterreinen Aanleg industrie- en privéparkings Aanleg sportvelden en looppistes Lasergestuurd fijnnivelleren van industriehallen en parkings Landbouwnivelleerwerken Nivelleren en grondverzet op drassige percelen Rioleringswerken Verhuur van machines met machinist

 2. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  België

  Wanneer je de afvalcontainer gebruikt op privé terrein moet je geen aanvraag indienen bij de stadsdiensten of politie, dit moet enkel gebeuren wanneer je de container gaat gebruiken op de openbare weg. Bij ons kan u terecht voor het GRATIS GEBRUIK van de verkeersborden verboden parkeren. Tip: Borden plaatsen in een drukke straat is altijd aanbevolen. Zo zijn er geen problemen als de chauffeur met uw container toekomt Vergeet ook zeker niet uw aanvraag in te dienen bij stad of gemeente voor inname van het openbaar domein. Dit is handig op het moment dat u verhuist of verbouwd. U hebt zo de mogelijkheid om op een wettelijke manier een stuk van de straat te reserveren voor de container. U dient zeker wel contact te nemen met uw plaatselijke verkeerstechnische politiedienst. De politie zal u een toelating geven tot het plaatsen van de borden en kort toelichten hoe en wanneer de plaatsing dient te gebeuren.

 3. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  België

  Bent u op zoek naar een container voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid afval? Dan bieden wij u een gepaste oplossing door het verhuren van containers, om allerhande puin, grond, huisvuil of andere soorten afval op een verantwoorde manier te verwijderen. Grond en steenpuin 10m3 container max. 13 ton. Om uw grondafval goed te kunnen sorteren en recycleren is het belangrijk om enkel volgend soort afval in deze container te storten: onvervuilde grond, zand, tuinaarde, steen, beton, gewapend beton, natuursteen, baksteen en dakpannen. Vermijd volgende materialen: boomstronken, wortels, papier, plastic, glas, beton, gips- en pleisterwerk. Ook vervuilde grond door chemische producten, asbest, olie of andere vloeistoffen horen niet in de container thuis.

 4. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  België

  Containerdienst Vande Velde uit Gent, Zwijnaarde is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar afvalcontainers verhuurt. Onze vakkennis wordt doorgegeven van vader op zoon. Zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Wilt u afvalcontainers huren? Dan bent u bij onze containerdienst aan het juiste adres. Verhuur van afvalcontainers U verbouwt? Dan hebt u waarschijnlijk al bergen afval verzameld. Afval die u kwijt kunt in onze containers. Wij komen de containers bij u plaatsen. Hebt u de container helemaal gevuld met afval? Dan komen wij die bij u ophalen. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over waar u met al dat afval heen moet. Familiebedrijf met eerlijke prijzen Door onze jarenlange ervaring weten we waarmee we bezig zijn. Containerdienst Vande Velde is geen reusachtig bedrijf dat u van het kastje naar de muur stuurt– integendeel. Wij garanderen u een: goede service eerlijke prijs persoonlijke opvolging

 5. GALLOO KONSTRUKTIE

  België

  We zijn gespecialiseerd in machinebouw, onderaanneming, revisies, herstelling en onderhoud van machines en installaties, fabricatie van wisselstukken. We zijn sterk gespecialiseerd in de recuperatiesector. We hebben klanten in de ferro- en non-ferro metaalverwerking, afvalverwerking, plastiekrecyclage, recyclage van industriële verpakkingen, ... . Onze competenties stellen we echter ook ter beschikking van andere industrieën of sectoren. Recuperatie van grondstoffen: ferro en non-ferro We bouwen complete installaties voor het verwerken en herwinnen van ferro en non-ferro metalen. Uiteraard kunnen we ook delen van uw nieuwe machine construeren. •transportbanden •elevatoren •transportschroeven •sorteermachines en scheidingsinstallaties •brekerinstallaties •feeders, doseerbunkers ... Recuperatie van grondstoffen: plastics Installaties voor het recupereren van plastics: •transportschroeven •scheidingsinstallaties (separatoren) •zeeftrommels ... Recuperatie van industriële verpakkingen: vaten We ontwikkelen installaties voor het verwerken van industriële verpakkingen. Het gaat hier onder meer over metalen 200 liter vaten. Voor deze specifieke verwerking bouwden we reeds: •halfautomatische en volautomatische opensnijmachines •rechte boordmachines •kraalmachines... Recuperatie van industriële verpakkingen: IBC's We bouwden reeds verschillende types wasinstallaties voor het behandelen van IBC (Internal Bulk Container).

 6. BOUWAFVAL.NL

  Nederland

  Welkom op de website van Bouwafval.nl onderdeel van MDK Containers & Recycling! Bouwafval.nl is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

 7. MIL-TEK

  België

  Bespaar op afval. Mil-tek is de wereldleider in de productie en distributie van pneumatische afvalpersen. De Mil-tek balenpersen verminderen aanzienlijk het volume van uw afval en alle aanverwante behandelingskosten. Het sorteren en recyclen van uw afval, gevolgd door het samenpersen van het materiaal, zullen uw afval afhalingskosten helpen verminderen, veel vrije ruimte maken, tijd besparen, het hygiëne en netheid van uw werkplaats verbeteren en daardoor het milieu beschermen. De Mil-tek persen werken op perslucht. Ze sluiten zich rechtstreeks aan op uw luchtnetwerk of aan een geschikte compressor. Hun efficiëntie, uitzonderlijk op plastic, is te danken aan de continue luchtdruk op het afval en laag energieverbruik. De pneumatische persen van Mil-tek bevatten geen enkel elektrisch onderdeel of olie. Ze zijn veilig, gemakklijk te gebruiken en te onderhouden.

 8. AD REM

  België

  Ad Rem (Advanced design of Recycling machines) is een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, en constructie van machines voor de recyclage-, minerale- en groenten verwerkende industrie. Een wijd gamma aan verschillende technologieën wordt gebruikt in/voor deze machines. Het bedrijf Ad Rem heeft een sterk fundament. Ad Rem is een joint venture tussen de Groep Galloo en de Valtech Group, beiden sterk in hun vakgebied. Groep Galloo is een van de grootste en meest gerenommeerde recyclagebedrijven in Europa. Het ambitieuze personeel van Ad Rem strijdt dagelijks om de positie van Ad Rem als innovator in zijn marktsegment te behouden. Allemaal zijn ze gebeten door de missie: “Providing solutions to improve resource recovery from shredder waste worldwide. Leading through technological innovation.” Doorheen zijn bestaan heeft Ad Rem dan ook bestaande processen geoptimaliseerd en nieuwe manieren gezocht om verschillende afvalstromen te valoriseren, met succes. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe upgrades, aanpassingen en oplossingen voor onze klanten.

 9. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  België

  Van Raemdonck Groenrecycling is een bedrijf welk zich al sinds jaren specialiseert in het verwerken en verkleinen van groenafval. Zij hebben bijgevolg tonnen ervaring betreft het verkleinen van groenafval. Ons bedrijf blijft met de tijd meegaan en vernieuwen, daardoor kunnen wij u steeds bedienen met de nieuwste apparatuur voor het: Verhakselen van klein en groot hout. Verkleinen van groenafval en stronken tot 2, 5 m. Afzeven van grond, afzeven van zand, afzeven van compost, afzeven van puin, afzeven van steenpuin. Maken van Biomassa… Onze klanten kunnen reeds 12 jaar rekenen op ons als betrouwbare partner voor het verwerken van hun groenafval.

 10. VBS Machinery - MACHINES FOR RECYCLING AND SEPARATION

  België

  VBS Machinery is gespecialiseerd in: • VERDICHTEN: balenpersen, afvalpersen, zelfpersende containers, stationaire persen, rolpersen, vijspersen, vatenpersen, monobloks, schroefpersen, … • VERMALEN: voorbrekers, maalmolens, brekers, shredders, monorotoren, messenmolens, hamermolens, poedermolens, walsen, … PS: fijn vermalers worden ook in het productieproces toegepast • SCHEIDING: magneten, non-ferro scheiding, densimetrische / vloeibaar, vast • ZEVEN Of het nu gaat over scheiding, zuivering, zeven, recyclage, herwaardering, vernietiging of een industrieel procedé, VBS Machinery kan u de gepaste installatie leveren die het best aan uw specifieke wensen voldoet.

Filters

Resultaten voor

Afvalverwerking en recycling - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

2.529 bedrijven