• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afzuiginstallaties voor gas en rook

Resultaten voor

Afzuiginstallaties voor gas en rook - Import export

 1. CORAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

 2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 3. MARINGER WALTER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINGER WALTER GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kobenz, Oostenrijk.

 4. ULMATEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ULMATEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Elchingen, Duitsland.

 5. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Ventilatoren - industrieel, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Verven - machines en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Industriële aanzuiginstallaties, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BÜCHEL GMBH LUFTREINHALTUNG UND ANLAGENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜCHEL GMBH LUFTREINHALTUNG UND ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Asselfingen, Duitsland.

 2. LYSAIR

  België

  Lysair is gespecialiseerd in technieken bestemd voor milieubehoud, ontwikkelt en vervaardigt installaties voor industriële ontstoffing, pneumatisch transport en rookgaswassing. Lysair biedt een waaier van producten aan: Leidingwerk en kanaalwerk in staal, roestvrij of gegalvaniseerd staal, ventilatoren, verschillende soorten filters, wassers voor natte en droge toepassingen, sluizen, enz.... De sterkte van Lysair ligt in het brede gamma: Voor zowel afzonderlijke componenten (ventilator, extractiesluis, ...) als deelinstallaties (kanaalwerk, aftransport, ...) en volledige installaties (volledige ontstoffing van de afzuigpunten tot en met de opslag van het gefilterde materiaal) staan wij garant voor een perfecte afwerking die wij volledig (van engineering tot en met onderhoud) zelf kunnen verzorgen.

 3. EURO-ROLLER TECHNICS BV

  Nederland

  Euro-Roller Technics BV is een specialist op het gebied van uitlaatgas en lasrook afzuigsystemen voor de personenwagen en truck werkplaatsen. Tevens hebben wij een compleet programma voor de landbouwmechanisatie en industrie.Ook opzet roetfilters voor persoenenwagens, vrachtwagens en bussen hebben wij in het programma. Al deze producten worden in onze eigen fabriek in Abcoude geproduceert. Voor het afzuigen van voertuigen op vermogensbanken hebben wij een groot programma aan slangen met uiteen lopende specificaties aangaande temperatuur bestendigheid, flexibliteit en stromingseigenschappen. Ventilatoren kunnen worden geleverd voor elke toepassing met een capaciteit van 10 tot 100.000 m3/u. Ook installatie en montage op locatie kan door onze eigen mensen of door ons erkende installateurs worden uitgevoerd.

 4. ALFA SYSTEMS

  België

  Alfa Systems is actief in de luchtfiltratie sector. He tbedrijf is invoerder van de zeer bedrijfszekere TRION air cleaners en daarnaast produceren wij onze eigen EXOS air cleaners , die het resultaat zijn van de juiste combinatie van High Tech technologie , Belgisch vakmanschap en tijdloze vormgeving. Alfa Systems biedt de volgende producten: air cleaners, huishoudelijke luchtontvochitgers, afzuigsystemen, ...

 5. NEDERMAN

  België

  De Nederman groep is wereldwijd een toonaangevend leverancier en ontwikkelaar van producten en oplossingen binnen de milieutechnologiesector Als wereldleider op het gebied van industriële luchtfiltering en resourcemanagement, hebben we ons erop toegelegd een cruciale rol te spelen voor een duurzame en efficiënte industriële productie.

 1. VANDEWALLE-VENTILO

  België

  Vandewalle-Ventilo is gespecialiseerd in onstoffingsinstallaties. Ze bieden ook afzuiginstallaties, metaal en plaatconstructies, montage, onderhoud, regiewerken en maken van sokkels voor elektrische kasten.

 2. FLANDERS AIR TECHNIC

  België

  Flanders Air Technic is gespecialiseerd in ventilatie- en luchtbehandelingstechnieken, maar ook in oplossingen in het kader van problemen met reuk, stoom, temperatuur, stof, schadelijke gassen, enz.

 1. AERSERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf AERSERVICE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële afzuiginstallaties. Het is gevestigd in Legnaro, Italië.

 2. PLYMOTH-PLYMEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLYMOTH-PLYMEX GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Bad Honnef, Duitsland.

 3. WAL - WERKSTATT AUSRÜSTUNG LEITNER JOSEF

  Oostenrijk

  Het bedrijf WAL - WERKSTATT AUSRÜSTUNG LEITNER JOSEF, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Vöcklamarkt, Oostenrijk.

 4. ILT INDUSTRIE-LUFTFILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILT INDUSTRIE-LUFTFILTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, elektrofilters, installaties van luchtfiltrering, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Ruppichteroth, Duitsland.

 5. ABSAUGTECHNIK GEOVENT

  Duitsland

  Het bedrijf ABSAUGTECHNIK GEOVENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 6. FIROK LIMITED ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf FIROK LIMITED ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, is een Distributeur, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 7. TÉCNICOS DE CAPTACIÓN Y SERVICIOS,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TÉCNICOS DE CAPTACIÓN Y SERVICIOS,S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële afzuiging, en industriële stofzuigers. Het is gevestigd in Bilbao, Spanje.

 8. EMOSAN MOTOR

  Turkije

  Het bedrijf EMOSAN MOTOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Turquie, Turkije.

 1. 3VENT VERWALTUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 3VENT VERWALTUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Lübbecke, Duitsland.

 2. SAVIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SAVIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Afzuiginstallaties voor gas en rook, en industriële ventilatoren. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 3. PHARAON

  Frankrijk

  Het bedrijf PHARAON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, en Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in St Amand Les Eaux Cedex, Frankrijk.

 4. LA TERMOCAMINO SRL

  Italië

  Het bedrijf LA TERMOCAMINO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Coriano, Italië.

 5. ENGELBRECHT ABSAUGTECHNIK INH. EVELYN ENGELBRECHT

  Duitsland

  Het bedrijf ENGELBRECHT ABSAUGTECHNIK INH. EVELYN ENGELBRECHT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 6. TOLERIE VENTILATION SAINT LIN

  Frankrijk

  Het bedrijf TOLERIE VENTILATION SAINT LIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Afzuiginstallaties voor gas en rook, en industriële afzuiging. Het is gevestigd in Saint Lin, Frankrijk.

 7. ATN ABSAUG TECHNIK NORD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATN ABSAUG TECHNIK NORD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, en Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 8. LWT MARTIN STEINER

  Zwitserland

  Het bedrijf LWT MARTIN STEINER, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Hinwil, Zwitserland.

 9. ROLEFF ABSAUGTECHNIK, INH. M.L. REUTER ROLEFF

  Duitsland

  Het bedrijf ROLEFF ABSAUGTECHNIK, INH. M.L. REUTER ROLEFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Ense, Duitsland.

 10. AEROMAG FILTERSYSTEME AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AEROMAG FILTERSYSTEME AG, is een Distributeur, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Afzuiginstallaties voor gas en rook, en Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Reinach, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis