• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aggregaten voor koeling

Resultaten voor

Aggregaten voor koeling - Import export

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thailand

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltanks, Aggregaten voor koeling, commerciele koelkasten, koeltanks, afsluiters voor koel uitrustingen en -installaties, koelgas, flessen voor gas, industriële koeling, en inbouwkoelkasten. Het is gevestigd in Samut Prakan, Thailand.

 2. DELTA-TEMP

  België

  Verified by europages badge

  Delta-Temp is de specialist in verhuur en verkoop van industriële koeling, airconditioning, ventilatie en verwarming. Zij bieden oplossingen voor zowel comfortkoeling als voor industriële proceskoeling. Door hun sterke groei de afgelopen jaren kunnen ze hun vloot voortdurend uitbreiden met moderne en energiezuinige toestellen. De verhuurvloot bestaat uit moderne chillers, mobiele split-airco’s, adiabatische koelers, low-temp units, rooftops en luchtbehandelingskasten. De koeltechnici van Delta-Temp hebben heel wat projecten verwezenlijkt in de meest uiteenlopende sectoren zoals de voedingsindustrie, pharma- en chemiesector, de maakindustrie, IT, enz… Gaat de vaste koelinstallatie in storing of is er een onderhoud gepland? Is er tijdens de warme zomer meer koelcapaciteit nodig? Wenst u een magazijn tijdelijk te koelen? Bent u opzoek naar een mobiele airco voor kantoor of winkelruimte? Uw atelier koelen met onze mobiele adiabatische koelers? Contacteer ons gerust. Onze product managers vinden vast en zeker een oplossing op maat.

  Alle producten voor "aggregaten voor koeling"

 3. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Bad Saulgau, Duitsland.

 4. UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Unterhaching, Duitsland.

 5. VAUST KÜHLTECHNIK GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VAUST KÜHLTECHNIK GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Weilmünster, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THÜMAG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THÜMAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtepompen, en Koelmateriaal. Het is gevestigd in Döbritschen, Duitsland.

 2. SCHNEIDER MEDICAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHNEIDER MEDICAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Welzijn en fitness, stoffen voor thermisch comfort, Welzijn en fitness, orthopedische artikelen, en instantijszakjes. Het is gevestigd in Rheinau, Duitsland.

 3. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Dankzij meer dan 60 jaar ervaring in de industrie en de bewezen service, betrouwbaarheid en innovatie is Horton wereldwijd voorkeursleverancier van hoogwaardige motorkoelsystemen. Het bedrijf produceert en verkoopt ventilatorkoppelingen, ventilatoren voor OEM-toepassingen en de wereldwijde vervangingsmarkten. Onze producten: koelinstallaties, tussenkoelers, koelventilatoren voor motoren, koelinstallaties voor voertuigen, koelinstallaties voor de industrie, luchtgekoelde radiateurs en nog veel meer

 4. KUSTEC KÄLTE- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  KUSTEC Kälte- und Systemtechnik GmbH is uw ervaren en competente partner in alle professionele koeltechnische zaken.Als expert in klimaat- en installatietechniek voor industriële installaties en als toeleverancier voor installateurs, zakelijke en particuliere klanten staan wij bij onze klanten en leveranciers bekend om langdurige, eerlijke relaties en enthousiasme voor ons werk. Onze medewerkers zijn een team van zeer gemotiveerde vakmensen en staan garant voor deskundig advies, perfecte installaties en, indien nodig, snelle foutdiagnose en -herstel. Met KUSTEC Kälte- und Systemtechnik GmbH hebt u een wereldwijd actief bedrijf aan uw zijde dat innovatieve koelmachines voor de koeling van waterstof in waterstoftankstations voor auto's vervaardigt. KUSTEC levert koelconcepten voor waterstoftankstations, oplossingen voor de elektromobiliteit van de toekomst op lange afstand!

 5. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

  Nederland

  Energyst is een CAT Rental Company voor stroomopwekking en klimaatbeheersing. Maar eerlijk gezegd is het niet de energie van onze huuroplossingen die het verschil maakt. Het echte verschil zit ’m in de energie van onze mensen. Betrokken specialisten die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen.

 1. COFELY AXIMA REFRIGERATION

  België

  Cofely Axima Refrigeration is specialist in koeltechniek en biedt haar klanten milieuvriendelijke en energie-efficiënte koel- en vriesoplossingen op maat. Wij ontwerpen, bouwen en beheren koelinstallaties op maat. Of het nu gaat om een kleine of een grote installatie, van eenvoudig tot erg complex, u kunt steeds bij ons terecht.

 2. BEIJER REFRIGERATION, UAB

  Litouwen

  Groothandel in uitrustingen voor koeling en airconditioning, vullen, freon, compressors, isolatie, pijpleidingen, fittings, verdampers, condensatoren, automatisering, gereedschap.

 1. WATTS MICROFLEX

  België

  Groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming.

 2. S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION

  Turkije

  Het bedrijf S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële keukens, en koelcellen, koelinstallaties. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. PARS SOGUTMA

  Turkije

  Het bedrijf PARS SOGUTMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aggregaten voor koeling, Aggregaten voor koeling, en koelbuffet voor gebak. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TECHNOTRANS SE

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNOTRANS SE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële koelinstallaties, en industriële koeluitrustingen en -installaties. Het is gevestigd in Sassenberg, Duitsland.

 5. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Aggregaten voor koeling, Koelvitrines, Vriesdrooginstallaties, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Aggregaten voor koeling, Koelvitrines, en Vriesdrooginstallaties. Het is gevestigd in Sivas, Turkije.

 6. LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren cryostaten, kunststofindustrie, thermostaten, en wagens voor laboratoriums. Het is gevestigd in Arnsdorf, Duitsland.

 7. ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION

  Turkije

  Het bedrijf ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelbuffet voor gebak, Koelvitrines voor banketbakkerijen en cafés, en koelkasten voor banketbakkerijen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS

  Duitsland

  Het bedrijf BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Burladingen, Duitsland.

 1. KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenherstelling, industrieel - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aggregaten voor koeling, Lepels, vorken en messen, Aggregaten voor koeling, Lepels, vorken en messen, en reinigingswagens. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 3. FRIMONDO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIMONDO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. BOXCOLD ROMÂNIA

  Roemenië

  Het bedrijf BOXCOLD ROMÂNIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 5. ACT COMMODITIES

  Nederland

  Het bedrijf ACT COMMODITIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beurzen - geld en goederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aggregaten voor koeling, brandstof, Aggregaten voor koeling, olien, en biologische brandstoffen. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 6. JACINTO REDONDO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf JACINTO REDONDO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Plasencia, Spanje.

 7. DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI., is een Distributeur, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van kauwgom. Het is gevestigd in Turgutlu, Turkije.

 8. PUR-SYSTEMBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PUR-SYSTEMBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is gevestigd in Michelau, Duitsland.

 9. DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S.

  Turkije

  Het bedrijf DAKY TEKNOLOJI OTOMASYON SAN TIC A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelbuffet voor gebak, en broodtoonbanken. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. TIARADEVELOPMENT

  Slowakije

  Het bedrijf TIARADEVELOPMENT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aggregaten voor koeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren eindkoelers. Het is gevestigd in Košice, Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis