• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • airconditioning - materiaal

Resultaten voor

Airconditioning - materiaal - Import export

 1. ESOLVE-SDC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2019 is ESOLVE-SDC een onafhankelijke dealer gespecialiseerd in materieel voor airco, ventilatie, verwarming en hydraulische systemen in Europa en daarbuiten (Afrika en Overzeese departementen en gebiedsdelen). Sinds 2019 selecteren wij de beste leveranciers en producten om aan de behoeften van onze professionele klanten te voldoen. Onze diensten: Technisch advies voor de verkoop, begeleiding indienststelling, klantenservice, reserveonderdelen, opleiding en samenwerkingsverbanden met de fabrikanten. Onze producten: Airco, verwarming, koelsystemen, ventilatie, hydraulische systemen, regeling en accessoires. Bij ons vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw projecten rond airco, verwarming en luchtbehandeling, inclusief alle randapparatuur. Wij bieden u diensten aan op maat en zijn zo reactief als de projecten van onze klanten dat eisen (adviesbureaus, installateurs, investeerders). Wij begeleiden onze klanten en prospects om technisch-economische oplossingen te vinden. Wij werken voortdurend aan de selectie van talrijke merken en producten die wij te koop aanbieden en aan de prestaties van onze aankopen om onze klanten van de meest aantrekkelijke prijzen te laten profiteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Texa industries biedt een compleet gamma met oplossingen aan voor industriële airconditioning of koeling. Ze is een unieke en volwaardige partner voor haar klanten, en dat voor alle eisen in temperatuurbeheer. Dit bedrijf produceert systemen voor klimaatregeling en warmte-uitwisseling, ventilatiesystemen en accessoires voor schakelkasten, koelsystemen en industriële temperatuurregeling, en dat allemaal 'Made in Italy'. Texa Industries is aanwezig op vijf continenten en 22 landen, dankzij zijn geavanceerde distributienetwerk en een internationaal netwerk van technici en ingenieurs die wereldwijd een continue dienstverlening garanderen. Het bedrijf heeft een zeer gestructureerde productcatalogus, maar biedt ook oplossingen en projecten 'op maat' aan indien de klant dat wenst.

 3. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

 4. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge
 5. FRIGORTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze producten bezitten een speciaal keurmerk: “kwaliteit Made in Germany”. Er zijn goede redenen waarom wij wereldwijd het vertrouwen van duizenden klanten genieten: Wij kennen de branches en bieden concrete oplossingen voor speciale uitdagingen. Wij ontwikkelen technisch beproefde, robuuste producten, produceren deze zelf en testen deze grondig. En wij staan wereldwijd met onze service voor onze klanten klaar. FrigorTec nam het productiegebied koelapparaten over van Axima Refrigeration GmbH (voormalig Sulzer Escher Wyss). Het nieuwe merk staat voor een jonge onderneming die zich kan beroepen op 60 jaar ervaring. Ervaring die wij in de ontwikkeling en productie voor onze klanten inzetten. FrigorTec levert graankoelapparaten, airco's voor kranen, hooidrogers, apparaten voor warmteontsmetting, individuele containerkoelapparaten en standaardkoelapparaten – wereldwijd. Vraag ons naar de koudeoplossing voor uw toepassingsgebied!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN WEST KOELTECHNIEK BV

  Nederland

  Verified by europages badge
 2. AIRVA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Airva is gespecialiseerd in de import van producten voor de ventilatie en airconditioning (ventilatoren, airconditioners en dak-airconditioners voor voertuigen). Airva is de exclusieve distributeur van de producten Coleman-Mach, Marvair en Maxxair. Wij verkopen verschillende assortimenten voor diverse toepassingen, o.m. 12V ventilatoren voor vakantievoertuigen (campers, caravans), dak-airconditioners voor vakantievoertuigen, bedrijfsvoertuigen en alle soorten voertuigen.

 3. 1ADOMICILE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 1ADOMICILE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Auto's - elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Elektrische auto's, Airconditioning - materiaal, en Elektrische auto's. Het is gevestigd in Versailles, Frankrijk.

 4. CLIMATE ENERGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIMATE ENERGY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Neufahrn, Duitsland.

 5. PRESSURE COMPANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRESSURE COMPANY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Kamen, Duitsland.

 1. CONDAIR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONDAIR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 2. ROX KLIMATECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROX KLIMATECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Weitefeld, Duitsland.

 1. A. RICHTER KÄLTE- U. KLIMATECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. RICHTER KÄLTE- U. KLIMATECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Plauen, Duitsland.

 2. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOCYCLE HEAT PUMPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Airconditioning - materiaal, Warmtepompen - industrieel, installaties en verpakking van warmtepompen, montage warmtepompen, Verwarming met warmtepompen, Hernieuwbare energiebronnen, en industriële verwarming. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 3. STIR3 - SCHOLZ TECHNIK IN RADEBERG E.KFM.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STIR3 - SCHOLZ TECHNIK IN RADEBERG E.KFM., is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Radeberg, Duitsland.

 4. SOLARNEXT AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLARNEXT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Bernau, Duitsland.

 5. BM GREEN COOLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BM GREEN COOLING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Schwarzenbruck, Duitsland.

 6. SWEGON GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SWEGON GERMANY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 7. KLIMAMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLIMAMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Offenbach Am Main, Duitsland.

 8. BERTONCELLO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERTONCELLO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, onderhoud van ketels, ontwerp van thermische installaties, Airconditioning - materiaal, airconditionner, koelkasten, houtkachels voor privé gebruik, stijgende stookkanalen van roestvrij staal, en warmtepompen. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

 1. CRYOTHERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRYOTHERM GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Kirchen, Duitsland.

 2. DEUTSCHE-THERMO.DE / LINDENFIELD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEUTSCHE-THERMO.DE / LINDENFIELD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 3. DELTA-TEMP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DELTA-TEMP GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 4. RESEAU CHAUFFALIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESEAU CHAUFFALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, Loodgieterswerk - installaties, verwarmingsinstallaties, airconditioning installaties, en verwarming. Het is gevestigd in Saint-Nazaire, Frankrijk.

 5. KIECHEL & HAGLEITNER GMBH ELEKTRO- UND KÄLTETECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KIECHEL & HAGLEITNER GMBH ELEKTRO- UND KÄLTETECHNIK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Bregenz, Oostenrijk.

 6. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. PFANNENBERG EUROPE GMBH

  Duitsland

  Pfannenberg is een middelgroot bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Hamburg en dat wereldwijd meer dan 400 medewerkers in dienst heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van conditioneringsproducten voor schakelkasten en van signaaltechnologieën voor de industrie en installaties met gesloten koelsysteem (koelunits). Het bedrijf biedt onder meer de volgende oplossingen en producten aan: miniverwarming, koelunits, knipperlichten en apparaten voor brandalarmering.

 8. H + H KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Bent u op zoek naar koelmiddelen, koeltechniek, koeltechniek of producten gerelateerd aan airconditioningtechniek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u een grote selectie producten van bekende fabrikanten.Met onze trefwoordzoekopdracht krijgt u altijd een compacte en praktische weergave van de theoretische basisprincipes van koeling, koelmiddelen en installatietechniek. Mocht u een product in ons assortiment missen, dan komen wij graag met u in contact - wij kunnen u zeker het gewenste product in professionele kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs. Ons assortiment is niet alleen gericht op koeltechnici, maar ook op loopbaanwisselaars uit verschillende aanverwante industrieën. Niet alleen koelmiddelen, maar ook een compleet assortiment aan airco-gereedschappen, montagematerialen en andere interessante producten zoals piggyback units, buiten- en binnenunits, koelcellen en reinigingsmiddelen voor diverse toepassingen wachten op u.

 9. KKT-LACKNER GMBH

  Oostenrijk

  Al 35 jaar lang is de naam KÄLTE- KLIMA-TECHNIK-LACKNER een garantie voor competentie en kwaliteit. De toenemende eisen van onze klanten in termen van kwaliteit en versheid van aangeboden goederen, zoals voedsel, grondstoffen en industriële producten, evenals het comfort van mensen op de werkplek en thuis is voor ons een grote wens. Een aloud traditioneel bedrijf zal u snel en betrouwbaar dienen.Informeer u en neem contact met ons op! "Wij zijn ervan overtuigd dat u het juiste product voor uw vereisten in onze aanbod vindt. Vrij onder het motto: "vertrouwen is de basis voor een goed partnerschap – succes is de som van vele kleine stappen"

 10. VARIA TECHNICS

  België

  Varia Technics uit Bierbeek is een jong en dynamisch bedrijf, waar met vakmanschap wordt gewerkt aan de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatiesysteem, warmtepomp, waterbehandeling en de technische installaties van zwembaden en wellness. Steeds kiezen wij voor betrouwbare producenten en zorgen wij voor een perfecte montage. Een bedrijf met kennis op vele vakgebieden dus, dat met twee ervaren zelfstandige vakmannen op vele jaren ervaring bouwt. Vanuit onze vestiging in Bierbeek is Varia Technics voornamelijk actief in Vlaams-Brabant en Limburg (Leuven, Aarschot, Tienen), maar we zijn ook actief in heel België. Kurt Declerc staat voor u klaar en zorgt dat al uw klussen met goede service en hoogstaande kwaliteit worden uitgevoerd. Kijkt u eens rond op onze website en neem bij vragen of voor een gratis offerte gerust contact met ons op. Wij maken u graag wegwijs in de vele mogelijkheden die momenteel op de markt bestaan. Onze dienstverlening start bij het eerste gesprek, en blijft op hoog niveau bij installatie en later onderhoud.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Airconditioning - materiaal - Import export

Aantal resultaten

2.102 Bedrijven