• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • airconditioning - materiaal

Resultaten voor

Airconditioning - materiaal - Import export

 1. ESOLVE-SDC

  Frankrijk

  Sinds 2019 is ESOLVE-SDC een onafhankelijke dealer gespecialiseerd in materieel voor airco, ventilatie, verwarming en hydraulische systemen in Europa en daarbuiten (Afrika en Overzeese departementen en gebiedsdelen). Sinds 2019 selecteren wij de beste leveranciers en producten om aan de behoeften van onze professionele klanten te voldoen. Onze diensten: Technisch advies voor de verkoop, begeleiding indienststelling, klantenservice, reserveonderdelen, opleiding en samenwerkingsverbanden met de fabrikanten. Onze producten: Airco, verwarming, koelsystemen, ventilatie, hydraulische systemen, regeling en accessoires. Bij ons vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw projecten rond airco, verwarming en luchtbehandeling, inclusief alle randapparatuur. Wij bieden u diensten aan op maat en zijn zo reactief als de projecten van onze klanten dat eisen (adviesbureaus, installateurs, investeerders). Wij begeleiden onze klanten en prospects om technisch-economische oplossingen te vinden. Wij werken voortdurend aan de selectie van talrijke merken en producten die wij te koop aanbieden en aan de prestaties van onze aankopen om onze klanten van de meest aantrekkelijke prijzen te laten profiteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Texa industries biedt een compleet gamma met oplossingen aan voor industriële airconditioning of koeling. Ze is een unieke en volwaardige partner voor haar klanten, en dat voor alle eisen in temperatuurbeheer. Dit bedrijf produceert systemen voor klimaatregeling en warmte-uitwisseling, ventilatiesystemen en accessoires voor schakelkasten, koelsystemen en industriële temperatuurregeling, en dat allemaal 'Made in Italy'. Texa Industries is aanwezig op vijf continenten en 22 landen, dankzij zijn geavanceerde distributienetwerk en een internationaal netwerk van technici en ingenieurs die wereldwijd een continue dienstverlening garanderen. Het bedrijf heeft een zeer gestructureerde productcatalogus, maar biedt ook oplossingen en projecten 'op maat' aan indien de klant dat wenst.

 3. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

 4. FRIGORTEC GMBH

  Duitsland

  Onze producten bezitten een speciaal keurmerk: “kwaliteit Made in Germany”. Er zijn goede redenen waarom wij wereldwijd het vertrouwen van duizenden klanten genieten: Wij kennen de branches en bieden concrete oplossingen voor speciale uitdagingen. Wij ontwikkelen technisch beproefde, robuuste producten, produceren deze zelf en testen deze grondig. En wij staan wereldwijd met onze service voor onze klanten klaar. FrigorTec nam het productiegebied koelapparaten over van Axima Refrigeration GmbH (voormalig Sulzer Escher Wyss). Het nieuwe merk staat voor een jonge onderneming die zich kan beroepen op 50 jaar ervaring. Ervaring die wij in de ontwikkeling en productie voor onze klanten inzetten. Vraag ons naar de koudeoplossing voor uw toepassingsgebied. FrigorTec levert graankoelapparaten, airco's voor kranen, hooidrogers, apparaten voor warmteontsmetting, individuele containerkoelapparaten en standaardkoelapparaten – wereldwijd.

 5. AIRVA

  Frankrijk

  Airva is gespecialiseerd in de import van producten voor de ventilatie en airconditioning (ventilatoren, airconditioners en dak-airconditioners voor voertuigen). Airva is de exclusieve distributeur van de producten Coleman-Mach, Marvair en Maxxair. Wij verkopen verschillende assortimenten voor diverse toepassingen, o.m. 12V ventilatoren voor vakantievoertuigen (campers, caravans), dak-airconditioners voor vakantievoertuigen, bedrijfsvoertuigen en alle soorten voertuigen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRESSURE COMPANY GMBH

  Duitsland

 2. ROX KLIMATECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. CONDAIR GMBH

  Duitsland

 4. CLIMATE ENERGY GMBH

  Duitsland

 5. AKYOL GMBH

  Duitsland

 1. HOTMOBIL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 2. A. RICHTER KÄLTE- U. KLIMATECHNIK

  Duitsland

 1. SOLARNEXT AG

  Duitsland

 2. STIR3 - SCHOLZ TECHNIK IN RADEBERG E.KFM.

  Duitsland

 3. SATURN HANDELS GMBH

  Duitsland

 4. BM GREEN COOLING GMBH

  Duitsland

 5. KLIMAMANN GMBH

  Duitsland

 6. SWEGON GERMANY GMBH

  Duitsland

 7. BERTONCELLO SRL

  Italië

 8. CRYOTHERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. SIRET IMPIANTI S.R.L.

  Italië

 2. GPT GMBH

  Duitsland

 3. KIECHEL & HAGLEITNER GMBH ELEKTRO- UND KÄLTETECHNIK

  Oostenrijk

 4. DEUTSCHE-THERMO.DE / LINDENFIELD GMBH

  Duitsland

 5. DELTA-TEMP GMBH

  Duitsland

 6. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 720 medewerkers en 16 vestigingen wereldwijd is Kampmann een toonaangevende onderneming uit de bouwen VSK-branche. Kampmannsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie zijn tegenwoordig in veel verschillende marktsegmenten toonaangevend. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 heeft Kampmann GmbH zich voortdurend verder ontwikkeld. Uitstekend opgeleid en gekwalificeerd personeel vervaardigt in Duitsland en Polen kwaliteitsproducten voor klanten in de hele wereld. In 1983 is Kampmann GmbH begonnen haar producten in het Verenigd Koninkrijk te verkopen, sinds 2013 als Kampmann UK Ltd. De Kampmann Heating, Cooling, Ventilation Ltd., opgericht in 2016, is verantwoordelijk voor de verkoop in de Verenigde Staten en Canada.

 7. PFANNENBERG EUROPE GMBH

  Duitsland

  Pfannenberg is een middelgroot bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Hamburg en dat wereldwijd meer dan 400 medewerkers in dienst heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van conditioneringsproducten voor schakelkasten en van signaaltechnologieën voor de industrie en installaties met gesloten koelsysteem (koelunits). Het bedrijf biedt onder meer de volgende oplossingen en producten aan: miniverwarming, koelunits, knipperlichten en apparaten voor brandalarmering.

 8. KKT-LACKNER GMBH

  Oostenrijk

  Al 35 jaar lang is de naam KÄLTE- KLIMA-TECHNIK-LACKNER een garantie voor competentie en kwaliteit. De toenemende eisen van onze klanten in termen van kwaliteit en versheid van aangeboden goederen, zoals voedsel, grondstoffen en industriële producten, evenals het comfort van mensen op de werkplek en thuis is voor ons een grote wens. Een aloud traditioneel bedrijf zal u snel en betrouwbaar dienen.Informeer u en neem contact met ons op! "Wij zijn ervan overtuigd dat u het juiste product voor uw vereisten in onze aanbod vindt. Vrij onder het motto: "vertrouwen is de basis voor een goed partnerschap – succes is de som van vele kleine stappen"

 9. H + H KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Bent u op zoek naar koelmiddelen, koeltechniek, koeltechniek of producten gerelateerd aan airconditioningtechniek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u een grote selectie producten van bekende fabrikanten.Met onze trefwoordzoekopdracht krijgt u altijd een compacte en praktische weergave van de theoretische basisprincipes van koeling, koelmiddelen en installatietechniek. Mocht u een product in ons assortiment missen, dan komen wij graag met u in contact - wij kunnen u zeker het gewenste product in professionele kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs. Ons assortiment is niet alleen gericht op koeltechnici, maar ook op loopbaanwisselaars uit verschillende aanverwante industrieën. Niet alleen koelmiddelen, maar ook een compleet assortiment aan airco-gereedschappen, montagematerialen en andere interessante producten zoals piggyback units, buiten- en binnenunits, koelcellen en reinigingsmiddelen voor diverse toepassingen wachten op u.

 10. CHAUFFAGE DE PAUW

  België

  Enkele uitgevoerde realisaties: Proximus te Brussel - Plaatsen koelmachines en klimaatregelaars (491.910 €) Belgacom te Brussel - Plaatsen koelmachines en klimaatregelaars (423.800 €) De Post - Plaatsen luchtverhitters (165.100 €) Senaat te Brussel - Klimatisatie (95.400 €) Gevangenis St. Gillis - Vernieuwen ketels 1200 KW (32.500 €) College De Valck te Leuven - Inrichting stookplaats (156.800 €) Landbouwinstituut te Heverlee - Inrichting stookplaats (209.200 €) Belgacom Lebeau - Plaatsen brandhaspels (103.900 €) Ministerie van Landsverdediging (Kwartier koning Elizabeth) - Airco installatie server lokalen (149.900 €) TMVW te Asse - Inrichting stookplaats APPAREC te Tisselt - Plaatsen hoogrendementsstralers op aardgas

Filters

Resultaten voor

Airconditioning - materiaal - Import export

Aantal resultaten

2.101 bedrijven