• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • albast

Resultaten voor

Albast - Import export

 1. ALABASTROS ARAGONESES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALABASTROS ARAGONESES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Albast. Het is tevens aanwezig in de sectoren borden, lambriseringen, meubilering en ontwerp, projecten, lampen, verkoop van albast, en albast gebouw. Het is gevestigd in San Juan De Mozarrifar-Zaragoza, Spanje.

 2. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italië

  M.G.F., gevestigd in Motta di Livenza, is gespecialiseerd in de bewerking van marmer en graniet. Onder de zorgvuldig met materialen van de allerbeste kwaliteit vervaardigde producten treft u bekledingen aan voor badkamers en muren, trappen, vloerbekledingen van marmer of steen, vensterbanken, schoorsteenmantels, uitvaartobjecten en keukenbladen, bladen voor bars en open keukens. Alle artikelen zijn te verkrijgen in diverse stijlen, van klassiek tot modern, zonder de rustieke stijl te vergeten. M.G.F. gebruikt materialen met een EEG-label.

 3. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italië

  De werkplaats van de familie Fucci onderscheidt zich door zijn strikt ambachtelijke bewerking van marmer, graniet en natuursteen van lokale herkomst. De onderneming beschikt over ruim 60 jaar ervaring: het was namelijk Nicola Fucci die als eerste in de familie de drijfhamer en beitel hanteerde.

 4. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italië

  Marmostil Mancin Gino di Fietta Marinella is een marmerbedrijf dat marmer bewerkt. Vakkundigheid, ervaring en professionaliteit zijn gegarandeerd dankzij tientallen jaren ervaring in deze sector. Marmostil is gespecialiseerd in grafkunst en biedt een breed assortiment producten in verschillende prijscategorieën, uitgevoerd in verschillende kleuren en rond uiteenlopende thema's. Het bedrijf voert ook kwaliteitswerk uit volgens tekeningen. Marmostil maakt vooral grafstenen van marmer.

 5. ALABASTER NEW CONCEPT

  Spanje

  Het bedrijf ALABASTER NEW CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Albast. Het is gevestigd in Sarral, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REBEKA MARBLE

  Turkije

  Het bedrijf REBEKA MARBLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Albast, mozaieken zwembad, marmermozaieken, Albast, en tegels van travertijn. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. KETIROGLU MARBLE

  Turkije

  Het bedrijf KETIROGLU MARBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Albast. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Trappen - marmer, marmer uit trentin, fabricage van tandwieloverbrengingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Trappen - marmer. Het is gevestigd in Afyon, Turkije.

 3. KERANDO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KERANDO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Albast, Granito, Tegels en plavuizen, Albast, Granito, en Tegels en plavuizen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. IBRAHIMOGULLARI MARBLE

  Turkije

  Het bedrijf IBRAHIMOGULLARI MARBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Albast, Travertijn, travertijn, Albast, Travertijn, en blokken travertijn. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 5. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Edelstenen en natuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Import-export van energie en grondstoffen, Marmer, Albast, Marmer en natuursteen, Import-export van energie en grondstoffen, Marmer, en Albast. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. ERHAN TASDEMIR

  Turkije

  Het bedrijf ERHAN TASDEMIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Albast. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MONCAYOFRIO

  Spanje

  Het bedrijf MONCAYOFRIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Albast. Het is tevens aanwezig in de sectoren albast voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Cuarte De Huerva, Spanje.

 1. AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Albast, en Albast. Het is gevestigd in Coalville, Verenigd Koninkrijk.

 2. DREMAR MERMER DIS TIC. LTD STI.

  Turkije

 3. VETRUGNO VITO

  Italië

 4. ARTESANIA RINCON S.L.

  Spanje

 5. ARAGONESA DEL ALABASTRO SA

  Spanje

 6. TRIBE ITALIA

  Italië

 7. EYUPOGLU MERMER SAN. TIC. LTD

  Turkije

 8. A.BENTO VERMELHO, LDA

  Portugal

 1. MHAMARBLE

  Turkije

  Het bedrijf MHAMARBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren wit marmer, albast voor de bouwindustrie, en travertijn voor de bouw. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. GLOBAL ROAD WIN & ASSOCIATES

  Frankrijk

  Het bedrijf GLOBAL ROAD WIN & ASSOCIATES, is een Distributeur, en actief in de sector Automaten - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorassen en -distributie, vormgevingsschool, en albast voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Sevran, Frankrijk.

 3. SANCAR HASAN

  Oostenrijk

  Het bedrijf SANCAR HASAN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren albast voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.