• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • alternatieve energie - installaties

Resultaten voor

Alternatieve energie - installaties - Import export

 1. JCB ENERGY ELECTRIC POWER INDUSTRY

  Spanje

  JCB ENERGY is een toonaangevende fabrikant van generatoren in Turkije. Onze grootste prioriteit is een volledige klanttevredenheid die wij verkrijgen dankzij snelle leveringen en efficiënte diensten via krachtig teamwerk en nauwe samenwerking. Wij werken samen met de bekendste en beste motorfabrikanten ter wereld om dit doel te bereiken. Onze onderneming onderscheidt zich door een breed assortiment producten inclusief diesel-aggregraten, benzine-aggregraten, omvormer-aggregraten, waterpompen, lichtzuilen en meer. Alle producten zijn te zien op onze website. Wij focussen op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit en ons verkoopbeleid is gericht op het bieden van uitgebreide service en een distributienetwerk aan onze klanten. Onze producten worden ontworpen en vervaardigd dankzij een geïntegreerd productieproces, om optimale kwaliteit en een prestatievolle werking te garanderen. Wij streven ernaar veilige en betrouwbare producten te leveren die voldoen aan de vereisten van onze klanten, die op ons vertrouwen dankzij onze uitgebreide ervaring in de industrie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. CHEMEC GMBH

  Duitsland

  WIJ ZIJN UW COMPETENTE PARTNER VOOR GASANALYSE. CHEMEC werd in 2000 opgericht als ingenieursbureau voor chemische meettechnologie. Wij hebben jarenlange ervaring met het gebruik van gassensoren bij de analyse van biogas, met name op het gebied van warmtegeleidingssensoren en elektrochemische gassensoren. ONZE TECHNOLOGIE BIEDT DE HOOGSTE BETROUWBAARHEID. WIJ GARANDEREN UW SUCCES MET ONS ADVIES EN ONZE SERVICE. Of het nu gaat om fermentatieprocessen in biogasinstallaties in de landbouw of in industriële of gemeentelijke zuiveringsinstallaties: Een nauwkeurige en zeer betrouwbare gasanalyse is cruciaal voor het optimaal functioneren van de systemen. We ontwikkelen en produceren al zo'n 20 jaar gasanalysatoren op basis van onze eigen technologieën.

 3. GENPOWER GENERATOR

  Turkije

  Genpower is een toonaangevende fabrikant en distributeur van stroomopwekkingsapparatuur in Turkije, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan stroomopwekkingsapparatuur, waaronder draagbare generatoren, lasgeneratoren, diesel- en benzinegeneratoren en industriële generatoren. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse industrieën, zoals bouw, landbouw, mijnbouw, olie en gas, en noodstroomvoorziening. We gebruiken de nieuwste technologie en materialen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen, en we zijn er trots op dat we een uitstekende klantenservice en ondersteuning bieden. Onze ultramoderne faciliteit heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 eenheden, waarbij de nieuwste productiemachines worden gecombineerd met technologie van wereldklasse om hoogwaardige en betrouwbare producten aan onze klanten te leveren. Onze export naar 121 verschillende landen heeft onze naam wereldwijd bekend gemaakt. klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.Of u nu een krachtige generator voor industrieel gebruik of een betrouwbare lasgenerator voor uw lastoepassingen nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om de beste oplossing te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We horen graag van u!

 4. TURN SOLAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TURN SOLAR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. THOMAS PRINZ HGS

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS PRINZ HGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Laucha, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SUNCATCHER HOLDING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SUNCATCHER HOLDING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. WE PLUS GROUP

  Turkije

  Het bedrijf WE PLUS GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geothermische installaties, Alternatieve energie - installaties, Biologische voeding, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Delicatessen, Hygiëne- en toiletproducten, Generatoren, elektrisch, Geothermische installaties, en pelletkachel. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 3. PROFILAKTIV GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILAKTIV GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Rüsselsheim, Duitsland.

 4. ELITE PV

  Duitsland

  Het bedrijf ELITE PV, is een Distributeur, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Neustadt A. D. Waldnaab, Duitsland.

 5. SZYMUSIK

  België

  SZYMUSIK is sinds meer dan 42 jaar gespecialiseerd in de verkoop van verwarmingsinstallaties en sanitaire voorzieningen. Wij hebben een grote voorraad materieel voor doorverkopers en particulieren voor al uw verwarmingsinstallaties en sanitaire voorzieningen. Verwarmingsketels: Elco, Renova Bulex, Vaillant, Sime, radiators, verwarming. Onderdelen, verbruiksartikelen. Buizen Sertis INOXPRES. Afsluiters, kranen, koppelingen verwarming. Industriële kranen, doortreksystemen, verwarmingsketels, zonnepanelen e.d.

 1. BIG SOLAR S.A.

  Griekenland

  BIGSOLAR N.V. werd opgericht in 2009 en is actief in de sectoren van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparende oplossingen. Het is de grootste verdeler van uitrustingen voor PV-systemen in Griekenland met kantoren in Athene en Thessaloniki. Het productportfolio omvat onder meer: uitrustingen voor PV-systemen, lucht-water en geothermische warmtepompen, centrale koel- en verwarmingssystemen, gas en biomassa boilers, warmte-krachtgenerators, PV-systemen op zonne-energie of met hybride werking, energieopslagsystemen evenals LED verlichtingssystemen voor iedere toepassing. BIG SOLAR is één van de grootste “one-stop-shops” voor PV-systemen, koel- en verwarmingssystemen en energiebesparende systemen. Het bedrijf werkt samen betrouwbare producenten en heeft altijd voldoende voorraad voor directe levering. Het is gespecialiseerd en handelt in: ontwerp, onderzoek, bouw en beheer van PV-stations, onderzoek en uitvoering van energiebesparende projecten, bouw en beheer van biomassa en biogas units.

 2. BIOLECTRIC

  België

  MESTGASINSTALLATIES VAN 10 KW TOT 44 KW Biolectric maakt en installeert pocketvergisters die op basis van bedrijfseigen mest groene energie maken ten behoeve van jouw boerderij. Een biogasinstallatie van 11 kW levert na een jaar in productie 88.000 kWh aan elektriciteit. Wat heb je nodig? Minimum 1500 m³ drijfmest per jaar en ongeveer 200 m² plaats op de boerderij. Wat krijg je van ons? Een sleutel-op-de-deur kleine microvergister met een vermogen van 10 kW tot 44 kW. Een arbeidsluwe, volautomatische mono-vergister op basis van bedrijfseigen mest. De productie van uw eigen groene energie. Onafhankelijkheid van stroomproducenten en distributeurs. Onafhankelijkheid van prijsstijgingen in de toekomst. Onze installatie is na zes jaar terug verdiend.

 1. R&R SYSTEMS

  Nederland

  Producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. R&R Systems is dé specialist voor duurzame energieconcepten op basis van warmte en koude opslag, aardwarmte en zonne-energie. We kijken naar uw huidige energiebehoefte en bekijken de mogelijkheden om energie op te wekken en energie op te slaan. We bedenken concepten voor duurzame energie zowel voor bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. Doordat we alle specialismen zelf in huis hebben kunnen wij projecten turn-key opleveren en heeft u slechts met één partij te maken.

 2. DELEKTRO

  België

  Delektro is een referentie voor innovatieve technische installaties, dit op vlak van hernieuwbare energie, telecommunicatie, bordenbouw of als HVAC engineering. Dit voor zowel de particuliere, industriële als tertiaire sector ontwerpen, installeren en optimaliseren we dagelijks grote als kleine projecten. Dankzij de inspanning die Delektro investeert inzake opleiding, infrastructuur, apparatuur en de inzet van haar vakbekwame medewerkers kunnen we klantgerichte service en diensten op maat leveren.

 3. LINEA TROVATA SUNTEC NV

  België

  Linea Trovata is sinds haar oprichting in 2007 gefocust op duurzame energieoplossingen. Als referentie in de sector lag het mee aan de basis van de sterke evolutie van fotovoltaïsche en thermische zonne-energie bij particulieren, industrie en landbouw. De kracht van Linea Trovata zit in de gedrevenheid en expertise van enthousiaste ingenieurs die steeds op zoek zijn om ecologie, energie en economie met elkaar te verzoenen. De hechte samenwerking met Natuurpunt vormt het exponent om als organisatie de biodiversiteit te bewaren. Ondertussen hebben ze opnieuw de wind in de zeilen en trekken ze volop de kaart van groene energie met o.a. warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels.

 4. ECOPUUR

  België

  EcoPuur is een waarden gedreven bedrijf dat duurzame en energiezuinige technieken aanbiedt aan particulieren, bedrijven en openbare instellingen, met respect voor menselijke waarden en een evenwicht tussen ecologie en technologie. Innovatie is EcoPuur’s drijfveer, service en kwaliteit zijn handelsmerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toepassing van duurzame energietechnieken en totaalconcepten, voor zowel particulier als bedrijf. Bij EcoPuur kan u terecht voor ondermeer balansventilatie, HVAC, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, pelletverwarming, energiebeheersystemen, sanitair en elektriciteit. Het bedrijf staat u ook bij met advies over energiebeheer, energiezuinig wonen, bouwen of verbouwen.

 5. CENERGIE

  België

  Cenergie is een onderneming die integrale advies-, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert voor het energie-efficiënt, duurzaam, passief, energie-neutraal of energie-producerend (ver)bouwen en beheren van gebouwen tijdens hun volledige levenscyclus. Het biedt oplossingen met een duurzaam evenwicht tussen energie-efficiëntie, comfort, kosten-efficiëntie, project- en facilitybeheer van de gebouwde leef- en werkomgeving. Cenergie adviseert, ontwerpt, bewaakt de realisatie en inregeling, controleert de comfort- en energieprestaties, audit en certificeert nieuwe en bestaande gebouwen voor overheden, bedrijven en organisaties.  Daarmee creëert Cenergie bijzondere toegevoegde waarde voor onze klanten, medewerkers en aandeelhouders op economisch, sociaal en ecologisch vlak.

 6. SOLEMS

  Frankrijk

  SOLEMS is een Franse bedrijf en sinds 30 jaar fabrikant van installaties voor draadloze zonne-energie, voor elektriciteits- en elektronicabedrijven. Solems exporteert door heel Europa en biedt geoptimaliseerde standaardoplossingen en op maat zoals kleine zonnepanelen, zwak verlichtende cellen of detectors van zonnestralen. Solems adviseert u en begeleidt u bij al uw zonne-energieprojecten.

 7. EBS PLANTS SERVICE AND ENGINEERING GROUP

  Spanje

  EBS Plants biedt diverse diensten voor de industrie, energiebedrijven en de bouwsector. Montages voor de industrie, energiebedrijven en de bouwsector. Onderhoudsservice voor industriële locaties, raffinaderijen en kerncentrales.

 8. DE CNIJF

  België

  Onze firma is in 1971 opgericht als éénmanszaak. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot installatiebedrijf sanitair en centrale verwarming die een perfecte plaatsings en naverkoopdienst garandeert. Sinds 2004 hebben wij ook een doe-het-zelf met technische bijstand en advies geopend. Onze leuze is niet voor niets : "waar keuze en service hand in hand gaan". Onze diensten : - doe het zelf - alternatieve energie - verwarming-airco-ventilatie - badkamers-waterbehandeling

 1. VYNCKE

  België

  VYNCKE is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van cleanenergy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.

 2. PELLETSOLUCION

  Spanje

  Onderneming gewijd aan de productie en de import van machines voor de verwerking van biomassa. Verkoop van machines en installatie van complete lijnen. Spanje, Portugal, Frankrijk, Marokko, Latijns-Amerika.

 3. SOLARNOVA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Dankzij onze ervaring zijn wij een internationaal veelgevraagde partner: voor opvallende architectonische projecten, kwaliteitsmodules in klassieke installaties, OEM-partners en turnkey bouwen van complete productielijnen.

 4. NEW TECH

  Nederland

  NEW TECH BV is een onafhankelijk adviesbureau, die geheel in dienst staat van de opdrachtgever in het objectief beoordelen en begeleiden bij het uitvoeren van installatietechnische werkzaamheden. NEW TECH BV calculeert, maakt technische berekeningen en ontwerpt installaties en stelt samen met u een betrouwbare Programma van Eisen op, gericht op uw wensen.

 5. HTTPS://WINWINENERGIELABEL.NL/AANBEVOLEN-DIRECTORY/

  Nederland

  Het idee achter Win-Win Energielabel Is dat u als klant voordeel haalt uit de labeling van uw pand. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Het startpunt van een gezond, energiezuinig en waardevast pand is het bepalen van de labelklasse. Win-Win Energielabel kan de labeling van uw pand verzorgen.

 6. ENERGIE ADVIESBANK

  Nederland

  Vergelijk duurzame oplossingen, vraag direct snel en gratis meerdere offertes aan. Besparen, opwekken en bezuinigen op energie. Meer dan 1000 bedrijven zijn aangesloten bij de Energie Adviesbank. Hierdoor kunnen wij u een eerlijk en ongedwongen advies geven en kunt u een vergelijking maken tussen oplossingen en aanbieders. Zonnepanelen, LED verlichting, Zonneboiler, Warmtepomp, CV-ketel, Isolatie, Pelletkachel, Ramen en kozijnen en energie contracten. Alles onder één dak

 7. BRINKMAN

  België

  Royal Brinkman is leverancier, adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw.

 8. BOSTOEN

  België

  Omdat comfortabel wonen een behoefte is van iedereen (ver)bouwt Bostoen betaalbare, energievriendelijke wooneenheden met respect voor mens en milieu.

 9. BD GRID

  België

  BD Grid NV verkoopt fotovoltaïsche panelen en solar systems.

 10. PV GLOBAL GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Alternatieve energie - installaties - Import export

Aantal resultaten

3.558 Bedrijven