• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • alternatieve energie - installaties

Resultaten voor

Alternatieve energie - installaties - Import export

 1. JCB ENERGY ELECTRIC POWER INDUSTRY

  Spanje

  Verified by europages badge

  JCB ENERGY is een toonaangevende fabrikant van generatoren in Spanje. Onze grootste prioriteit is een volledige klanttevredenheid die wij verkrijgen dankzij snelle leveringen en efficiënte diensten via krachtig teamwerk en nauwe samenwerking. Wij werken samen met de bekendste en beste motorfabrikanten ter wereld om dit doel te bereiken. Onze onderneming onderscheidt zich door een breed assortiment producten inclusief diesel-aggregraten, benzine-aggregraten, omvormer-aggregraten, waterpompen, lichtzuilen en meer. Alle producten zijn te zien op onze website. Wij focussen op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit en ons verkoopbeleid is gericht op het bieden van uitgebreide service en een distributienetwerk aan onze klanten. Onze producten worden ontworpen en vervaardigd dankzij een geïntegreerd productieproces, om optimale kwaliteit en een prestatievolle werking te garanderen. Wij streven ernaar veilige en betrouwbare producten te leveren die voldoen aan de vereisten van onze klanten, die op ons vertrouwen dankzij onze uitgebreide ervaring in de industrie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. GENPOWER GENERATOR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Genpower is een toonaangevende fabrikant en distributeur van stroomopwekkingsapparatuur in Turkije, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan stroomopwekkingsapparatuur, waaronder draagbare generatoren, lasgeneratoren, diesel- en benzinegeneratoren en industriële generatoren. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse industrieën, zoals bouw, landbouw, mijnbouw, olie en gas, en noodstroomvoorziening. We gebruiken de nieuwste technologie en materialen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen, en we zijn er trots op dat we een uitstekende klantenservice en ondersteuning bieden. Onze ultramoderne faciliteit heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 eenheden, waarbij de nieuwste productiemachines worden gecombineerd met technologie van wereldklasse om hoogwaardige en betrouwbare producten aan onze klanten te leveren. Onze export naar 121 verschillende landen heeft onze naam wereldwijd bekend gemaakt. klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.Of u nu een krachtige generator voor industrieel gebruik of een betrouwbare lasgenerator voor uw lastoepassingen nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om de beste oplossing te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We horen graag van u!

 3. CHEMEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WIJ ZIJN UW COMPETENTE PARTNER VOOR GASANALYSE. CHEMEC werd in 2000 opgericht als ingenieursbureau voor chemische meettechnologie. Wij hebben jarenlange ervaring met het gebruik van gassensoren bij de analyse van biogas, met name op het gebied van warmtegeleidingssensoren en elektrochemische gassensoren. ONZE TECHNOLOGIE BIEDT DE HOOGSTE BETROUWBAARHEID. WIJ GARANDEREN UW SUCCES MET ONS ADVIES EN ONZE SERVICE. Of het nu gaat om fermentatieprocessen in biogasinstallaties in de landbouw of in industriële of gemeentelijke zuiveringsinstallaties: Een nauwkeurige en zeer betrouwbare gasanalyse is cruciaal voor het optimaal functioneren van de systemen. We ontwikkelen en produceren al zo'n 20 jaar gasanalysatoren op basis van onze eigen technologieën.

 4. DEGTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij uw winkel voor zonnepanelen, omvormers, opslagsystemen, wallboxes, montagesystemen en accessoires van de marktleiders tegen de beste prijzen. Wij kunnen u alles bieden wat u nodig hebt voor uw volgende project, inclusief professioneel advies.

 5. THOMAS PRINZ HGS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THOMAS PRINZ HGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Laucha, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRACKERS FEINA S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRACKERS FEINA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonne-energie, Zonne-energie - installaties, Alternatieve energie - installaties, Materieel voor zonne-energie, Zonne-energie, Zonnepanelen, Zonne-energie - installaties, Alternatieve energie - installaties, en Materieel voor zonne-energie. Het is gevestigd in Sant Martí De Torruella, Spanje.

 2. ELITE PV

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELITE PV, is een Distributeur, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Neustadt A. D. Waldnaab, Duitsland.

 3. PROFILAKTIV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFILAKTIV GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Rüsselsheim, Duitsland.

 4. SZYMUSIK

  België

  SZYMUSIK is sinds meer dan 42 jaar gespecialiseerd in de verkoop van verwarmingsinstallaties en sanitaire voorzieningen. Wij hebben een grote voorraad materieel voor doorverkopers en particulieren voor al uw verwarmingsinstallaties en sanitaire voorzieningen. Verwarmingsketels: Elco, Renova Bulex, Vaillant, Sime, radiators, verwarming. Onderdelen, verbruiksartikelen. Buizen Sertis INOXPRES. Afsluiters, kranen, koppelingen verwarming. Industriële kranen, doortreksystemen, verwarmingsketels, zonnepanelen e.d.

 5. BIG SOLAR S.A.

  Griekenland

  BIGSOLAR N.V. werd opgericht in 2009 en is actief in de sectoren van hernieuwbare energiebronnen en energiebesparende oplossingen. Het is de grootste verdeler van uitrustingen voor PV-systemen in Griekenland met kantoren in Athene en Thessaloniki. Het productportfolio omvat onder meer: uitrustingen voor PV-systemen, lucht-water en geothermische warmtepompen, centrale koel- en verwarmingssystemen, gas en biomassa boilers, warmte-krachtgenerators, PV-systemen op zonne-energie of met hybride werking, energieopslagsystemen evenals LED verlichtingssystemen voor iedere toepassing. BIG SOLAR is één van de grootste “one-stop-shops” voor PV-systemen, koel- en verwarmingssystemen en energiebesparende systemen. Het bedrijf werkt samen betrouwbare producenten en heeft altijd voldoende voorraad voor directe levering. Het is gespecialiseerd en handelt in: ontwerp, onderzoek, bouw en beheer van PV-stations, onderzoek en uitvoering van energiebesparende projecten, bouw en beheer van biomassa en biogas units.

 1. BIOLECTRIC

  België

  MESTGASINSTALLATIES VAN 10 KW TOT 44 KW Biolectric maakt en installeert pocketvergisters die op basis van bedrijfseigen mest groene energie maken ten behoeve van jouw boerderij. Een biogasinstallatie van 11 kW levert na een jaar in productie 88.000 kWh aan elektriciteit. Wat heb je nodig? Minimum 1500 m³ drijfmest per jaar en ongeveer 200 m² plaats op de boerderij. Wat krijg je van ons? Een sleutel-op-de-deur kleine microvergister met een vermogen van 10 kW tot 44 kW. Een arbeidsluwe, volautomatische mono-vergister op basis van bedrijfseigen mest. De productie van uw eigen groene energie. Onafhankelijkheid van stroomproducenten en distributeurs. Onafhankelijkheid van prijsstijgingen in de toekomst. Onze installatie is na zes jaar terug verdiend.

 2. DELEKTRO

  België

  Delektro is een referentie voor innovatieve technische installaties, dit op vlak van hernieuwbare energie, telecommunicatie, bordenbouw of als HVAC engineering. Dit voor zowel de particuliere, industriële als tertiaire sector ontwerpen, installeren en optimaliseren we dagelijks grote als kleine projecten. Dankzij de inspanning die Delektro investeert inzake opleiding, infrastructuur, apparatuur en de inzet van haar vakbekwame medewerkers kunnen we klantgerichte service en diensten op maat leveren.

 1. R&R SYSTEMS

  Nederland

  Producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. R&R Systems is dé specialist voor duurzame energieconcepten op basis van warmte en koude opslag, aardwarmte en zonne-energie. We kijken naar uw huidige energiebehoefte en bekijken de mogelijkheden om energie op te wekken en energie op te slaan. We bedenken concepten voor duurzame energie zowel voor bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. Doordat we alle specialismen zelf in huis hebben kunnen wij projecten turn-key opleveren en heeft u slechts met één partij te maken.

 2. COGENGREEN

  België

  Cogengreen fabriceert micro en mini-warmtekrachtkoppelingsinstalalties: op plantaardige olie, biodiesel, aardgas of stookolie... Wij helpen installateurs deze eenheden bij hun klanten ingang te doen vinden. Waarom Cogengreen kiezen? - Een team dat klaarstaat om met u de rendabelheid van uw project te bestuderen en u een technische en financiële oplossing te bieden die past bij uw behoeftes. - Innoverende oplossingen: Onze ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren onophoudelijk onze producten om beter aan wu eisen te kunnen voldoen. Wij stellen onze creativiteit en de ervaring van onze partners tot uw dienst. - Een kwaliteitproduct - Van ontwerp tot installatie via de fabricage in onze werkplaats. onze werkmethodes en kwaliteitsstandaards garanderen u een betrouwbaar en duurzaam product.

 3. LINEA TROVATA SUNTEC NV

  België

  Linea Trovata is sinds haar oprichting in 2007 gefocust op duurzame energieoplossingen. Als referentie in de sector lag het mee aan de basis van de sterke evolutie van fotovoltaïsche en thermische zonne-energie bij particulieren, industrie en landbouw. De kracht van Linea Trovata zit in de gedrevenheid en expertise van enthousiaste ingenieurs die steeds op zoek zijn om ecologie, energie en economie met elkaar te verzoenen. De hechte samenwerking met Natuurpunt vormt het exponent om als organisatie de biodiversiteit te bewaren. Ondertussen hebben ze opnieuw de wind in de zeilen en trekken ze volop de kaart van groene energie met o.a. warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels.

 4. CENERGIE

  België

  Cenergie is een onderneming die integrale advies-, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert voor het energie-efficiënt, duurzaam, passief, energie-neutraal of energie-producerend (ver)bouwen en beheren van gebouwen tijdens hun volledige levenscyclus. Het biedt oplossingen met een duurzaam evenwicht tussen energie-efficiëntie, comfort, kosten-efficiëntie, project- en facilitybeheer van de gebouwde leef- en werkomgeving. Cenergie adviseert, ontwerpt, bewaakt de realisatie en inregeling, controleert de comfort- en energieprestaties, audit en certificeert nieuwe en bestaande gebouwen voor overheden, bedrijven en organisaties.  Daarmee creëert Cenergie bijzondere toegevoegde waarde voor onze klanten, medewerkers en aandeelhouders op economisch, sociaal en ecologisch vlak.

 5. JOHNSON CONTROLS

  België

  Johnson Controls is een wereldwijd gevestigd bedrijf, technologisch en industrieel leidend, en met klanten in meer dan 150 landen. Onze 170.000 werknemers leveren producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit voor optimale energiebesparing en operationele efficiëntie voor gebouwen; loodzuuraccu’s voor auto’s en geavanceerde accu's voor hybride en elektrische voertuigen; en interieursystemen voor auto's. Onze toewijding aan duurzaamheid begon bij onze oprichting in 1885 toen de eerste elektrische kamerthermostaat werd uitgevonden. 

 6. ECOPUUR

  België

  EcoPuur is een waarden gedreven bedrijf dat duurzame en energiezuinige technieken aanbiedt aan particulieren, bedrijven en openbare instellingen, met respect voor menselijke waarden en een evenwicht tussen ecologie en technologie. Innovatie is EcoPuur’s drijfveer, service en kwaliteit zijn handelsmerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toepassing van duurzame energietechnieken en totaalconcepten, voor zowel particulier als bedrijf. Bij EcoPuur kan u terecht voor ondermeer balansventilatie, HVAC, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, pelletverwarming, energiebeheersystemen, sanitair en elektriciteit. Het bedrijf staat u ook bij met advies over energiebeheer, energiezuinig wonen, bouwen of verbouwen.

 7. ECO-TECH

  België

  Warmtepompen : Eco-Tech werkt uitsluitend met de kwaliteitswarmtepompen van Techneco en Viessmann. Techneco is een toeleveringsbedrijf dat al vele jaren actief is in de duurzame energie. Zo hebben ze tien jaar geleden besloten om hun eigen warmtepompen te bouwen, specifiek aangepast aan onze leefomgeving. Lage temperatuur verwarming : Lage temperatuur verwarming is een verwarmingssysteem waarbij er water op een zeer lage temperatuur door de woning wordt geleid. De meeste mensen kennen dit systeem wel als vloerverwarming, maar tegenwoordig is lage temperatuur verwarming (LTV) ook beschikbaar als wandverwarming, plafondverwarming of verwarming met ventilo-convectoren

 8. SOLEMS

  Frankrijk

  SOLEMS is een Franse bedrijf en sinds 30 jaar fabrikant van installaties voor draadloze zonne-energie, voor elektriciteits- en elektronicabedrijven. Solems exporteert door heel Europa en biedt geoptimaliseerde standaardoplossingen en op maat zoals kleine zonnepanelen, zwak verlichtende cellen of detectors van zonnestralen. Solems adviseert u en begeleidt u bij al uw zonne-energieprojecten.

 1. EBS PLANTS SERVICE AND ENGINEERING GROUP

  Spanje

  EBS Plants biedt diverse diensten voor de industrie, energiebedrijven en de bouwsector. Montages voor de industrie, energiebedrijven en de bouwsector. Onderhoudsservice voor industriële locaties, raffinaderijen en kerncentrales.

 2. VYNCKE

  België

  VYNCKE is een dynamisch, hoogtechnologisch familiebedrijf dat sinds haar start in 1912 uitgegroeid is tot een wereldspeler in de sector van cleanenergy technology : het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte energie installaties voor omzetting van biomassa in hernieuwbare energie.

 3. PELLETSOLUCION

  Spanje

  Onderneming gewijd aan de productie en de import van machines voor de verwerking van biomassa. Verkoop van machines en installatie van complete lijnen. Spanje, Portugal, Frankrijk, Marokko, Latijns-Amerika.

 4. DE CNIJF

  België

  Onze firma is in 1971 opgericht als éénmanszaak. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot installatiebedrijf sanitair en centrale verwarming die een perfecte plaatsings en naverkoopdienst garandeert. Sinds 2004 hebben wij ook een doe-het-zelf met technische bijstand en advies geopend. Onze leuze is niet voor niets : "waar keuze en service hand in hand gaan". Onze diensten : - doe het zelf - alternatieve energie - verwarming-airco-ventilatie - badkamers-waterbehandeling

 5. SOLARNOVA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Dankzij onze ervaring zijn wij een internationaal veelgevraagde partner: voor opvallende architectonische projecten, kwaliteitsmodules in klassieke installaties, OEM-partners en turnkey bouwen van complete productielijnen.

 6. LAPEIRRE WONINGBOUW

  België

  Bouwfirma Lapeirre bouwt al meer dan 25 jaar huizen op uw maat. Als totaalaannemer sturen onze vakmensen het bouwproces van A tot Z. Samen met u komen wij doordacht, snel en met de juiste opvolging tot uw persoonlijke droomhuis. Nieuwbouwwoningen, renovatiewerken of energiezuinig bouwen? Klop dan aan bij Lapeirre Woningbouw, wij staan u bij met raad en daad en hebben een lengte voorsprong als het gaat om energiezuinig bouwen. Wij bouwen volgens úw wensen... Lapeirre is er elke dag voor u !

 7. BRONTEC

  België

  Pionier in duurzame energietechniek voor professioneel en residentieel vastgoed. Brontec is een totaalaanbieder in de uitvoering van technieken, met een uitgesproken passie voor duurzame energietechniek.

 8. DEWAELE BOUWBEDRIJVEN

  België

  Dewaele bouwbedrijven beheerst als geen ander de technologie van de energiezuinige houtskeletbouw. Topkwaliteit wordt daarbij gekoppeld aan een zeer hoge graad van architecturale vrijheid. Een woning van Dewaele Bouwbedrijven weerspiegelt daarbij zowel de algemene bezorgdheid om het milieu als de individuele esthetische smaak van de bouwheer. Dewaele bouwbedrijven staat voor: topkwaliteit houtskeletbouw, duurzaam en energiezuinig, comfortabel leefklimaat en architecturale vrijheid.

 9. NEW TECH

  Nederland

  NEW TECH BV is een onafhankelijk adviesbureau, die geheel in dienst staat van de opdrachtgever in het objectief beoordelen en begeleiden bij het uitvoeren van installatietechnische werkzaamheden. NEW TECH BV calculeert, maakt technische berekeningen en ontwerpt installaties en stelt samen met u een betrouwbare Programma van Eisen op, gericht op uw wensen.

 10. HTTPS://WINWINENERGIELABEL.NL/AANBEVOLEN-DIRECTORY/

  Nederland

  Het idee achter Win-Win Energielabel Is dat u als klant voordeel haalt uit de labeling van uw pand. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Immers bij een niet-gelabeld pand, is voor u niet inzichtelijk in welke (energetische) situatie uw pand zich bevindt. Het startpunt van een gezond, energiezuinig en waardevast pand is het bepalen van de labelklasse. Win-Win Energielabel kan de labeling van uw pand verzorgen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Alternatieve energie - installaties - Import export

Aantal resultaten

3.560 Bedrijven