• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminium bekleding

Resultaten voor

Aluminium bekleding - Import export

 1. STANDART ALUMINIUM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium is een innovatief en technologisch georiënteerd bedrijf dat uitblinkt in de productie van hoogwaardige aluminium profielen en de levering van complete systeemoplossingen, waaronder montagesystemen en ontwerpen op maat voor zonnesystemen. Onze geavanceerde faciliteit heeft een oppervlakte van 25.000 vierkante meter en heeft alles in huis om op efficiënte en nauwgezette wijze aan al uw behoeften te voldoen. Onze productiefaciliteit is uitgerust met baanbrekende technologieën en biedt uiteenlopende diensten, zoals: • Extrusie • Elektrostatische poedercoating • Geanodiseerde afwerking • Mechanische bewerking Standart Aluminium is enorm trots op zijn klantgerichte aanpak. Omdat we ons continu willen verbeteren, zijn we een van de marktleiders geworden. Bij alles wat we doen, streven we altijd naar uitmuntendheid. We vinden het heel belangrijk om op basis van respect en eerlijkheid een langdurige relatie met onze partners, klanten en medewerkers op te bouwen. Onze niet-aflatende inzet voor integriteit creëert een omgeving van vertrouwen en betrouwbaarheid, waardoor we een trouwe partner zijn voor uw projecten. Om een snelle, hoogwaardige en zorgvuldige dienstverlening te kunnen garanderen, werken we samen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun buitengewone materiaalkwaliteit en naleving van de internationale normen. Door deze samenwerking kunnen we betrouwbare en optimale oplossingen bieden. Of u nu aluminium profielen op maat of specialistische bewerkingsdiensten wilt, Standart Aluminium staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. HESCOAT GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf HESCOAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische binding tegengaande middelen voor de voedingsindustrie, en afweekmiddelen. Het is gevestigd in Thayngen, Zwitserland.

 3. FURKANLAR ALUMINYUM IMPORT&EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf FURKANLAR ALUMINYUM IMPORT&EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires van plexiglas. Het is gevestigd in Sultanbeyli, Turkije.

 4. BLADECO FETÖ ALIMINUM ARCHITECTURAL SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf BLADECO FETÖ ALIMINUM ARCHITECTURAL SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. HÜPPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÜPPE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Bad Zwischenahn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FORAL METAL SANAYI TICARET LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf FORAL METAL SANAYI TICARET LTD.ŞTI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van aluminium. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LACADOS Y ANODIZADOS DE CASTILLA LA MANCHA - ELOXAL - ANOLASA

  Spanje

  Het bedrijf LACADOS Y ANODIZADOS DE CASTILLA LA MANCHA - ELOXAL - ANOLASA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, en anodisering. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 3. PROCOLOR

  Frankrijk

  Het bedrijf PROCOLOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium bekleding, Aluminium bekleding, poederverf, en chromering. Het is gevestigd in Auterive, Frankrijk.

 4. VANS POWDER COATING

  Turkije

  Het bedrijf VANS POWDER COATING, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium bekleding, Oppervlaktebehandeling - staal en metalen, Aluminium bekleding, Elektrostatische poedercoating, en corrosiewerende coating van metalen. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 5. AJP

  Frankrijk

  Het bedrijf AJP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Papierpulp. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium bekleding, Bewerking van kunststoffen, installaties machines en apparatuur voor de afwerking en behandeling van papier en karton, papier op rollen, Aluminium bekleding, en Bewerking van kunststoffen. Het is gevestigd in Vieux-Condé, Frankrijk.

 1. SOYKAN ALUMINYUM GIYDIRME CEPHE SISTEMLERI SAN. TIC. LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf SOYKAN ALUMINYUM GIYDIRME CEPHE SISTEMLERI SAN. TIC. LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trusts en Nalatenschappen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ALUMAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALUMAT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Ciserano, Italië.

 1. EUROTUBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROTUBI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 2. ALZA GLOBO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALZA GLOBO S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Ponte San Pietro, Italië.

 3. CENTRO ALLUMINIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO ALLUMINIO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 4. PRIMALL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRIMALL S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Assago, Italië.

 5. ECO - METAL TUBES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECO - METAL TUBES S.R.L., en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 6. C.L.L. - COMMERCIO LEGHE LEGGERE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf C.L.L. - COMMERCIO LEGHE LEGGERE S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Bosco Marengo, Italië.

 7. L.A.G. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf L.A.G. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Cardano Al Campo, Italië.

 8. TEKNALSYSTEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEKNALSYSTEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Tiriolo, Italië.

 1. PESSINA ANGELO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PESSINA ANGELO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuurwerende vloerbekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium bekleding, Corrosiewerende bekledingen, Aluminium bekleding, en Corrosiewerende bekledingen. Het is gevestigd in Fara Gera D'adda, Italië.

 2. GENOVA ALLUMINIO METALLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GENOVA ALLUMINIO METALLI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 3. SPACCATROSI FABIO

  Italië

  Het bedrijf SPACCATROSI FABIO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Marino, Italië.

 4. GEAS RIVESTIMENTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEAS RIVESTIMENTI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Zuurwerende vloerbekledingen, Corrosiewerende bekledingen, en Zuurwerende vloerbekledingen. Het is gevestigd in Casirate D'adda, Italië.

 5. ERDEM ALÜMINYUM CEPHE SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf ERDEM ALÜMINYUM CEPHE SISTEMLERI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Edirne, Turkije.

 6. BERTULETTI OSCAR

  Italië

  Het bedrijf BERTULETTI OSCAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Terno D'isola, Italië.

 7. LA MERAL SUD GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA MERAL SUD GROUP S.R.L., en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Eboli, Italië.

 8. ALCOB S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALCOB S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Castegnato, Italië.

 9. ALUBREMEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALUBREMEN S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Malo, Italië.

 10. SEGIAL DI SELLITRI GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf SEGIAL DI SELLITRI GIUSEPPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Aluminium bekleding, Legeringen - aluminium, en Aluminium bekleding. Het is gevestigd in Andria, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis