• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminium en -legeringen

Resultaten voor

Aluminium en -legeringen - Import export

 1. STANDART ALUMINIUM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium is een innovatief en technologisch georiënteerd bedrijf dat uitblinkt in de productie van hoogwaardige aluminium profielen en de levering van complete systeemoplossingen, waaronder montagesystemen en ontwerpen op maat voor zonnesystemen. Onze geavanceerde faciliteit heeft een oppervlakte van 25.000 vierkante meter en heeft alles in huis om op efficiënte en nauwgezette wijze aan al uw behoeften te voldoen. Onze productiefaciliteit is uitgerust met baanbrekende technologieën en biedt uiteenlopende diensten, zoals: • Extrusie • Elektrostatische poedercoating • Geanodiseerde afwerking • Mechanische bewerking Standart Aluminium is enorm trots op zijn klantgerichte aanpak. Omdat we ons continu willen verbeteren, zijn we een van de marktleiders geworden. Bij alles wat we doen, streven we altijd naar uitmuntendheid. We vinden het heel belangrijk om op basis van respect en eerlijkheid een langdurige relatie met onze partners, klanten en medewerkers op te bouwen. Onze niet-aflatende inzet voor integriteit creëert een omgeving van vertrouwen en betrouwbaarheid, waardoor we een trouwe partner zijn voor uw projecten. Om een snelle, hoogwaardige en zorgvuldige dienstverlening te kunnen garanderen, werken we samen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun buitengewone materiaalkwaliteit en naleving van de internationale normen. Door deze samenwerking kunnen we betrouwbare en optimale oplossingen bieden. Of u nu aluminium profielen op maat of specialistische bewerkingsdiensten wilt, Standart Aluminium staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

 3. BLECHA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Aluminium profielen, speciale profielen, staafbeslag: Pijpbochten, T-stukken, verloopstukken, moffen, nippels en flenzen Hekkensystemen: Hekwerklatten, palissaden, gesmede hekken Toeleveringsonderdelen voor vacuümtransportsystemen SPECIALE PROFILES Onze topcompetentie ligt op het gebied van voorradige speciale profielen. Wij leveren een grote verscheidenheid aan aluminium profielen uit ons voorraadprogramma voor podium- en tentbouw, meubelbouw, als zon- en insectenwering, voor de voertuigbouw, gevels, terras- en glasbouw. Naast de voedingsindustrie leveren wij ook aan de reclametechnologiesector en de energie-industrie. Indien daarentegen andere speciale profielen vereist zijn, werken wij samen met onze klanten om het vereiste profiel te ontwikkelen dat aan hun behoeften voldoet. We leveren oplossingen op maat: niet alleen voor onze klanten, maar MET onze klanten. HEKWERK & BALKON SYSTEMEN Eindelijk goede vooruitzichten met een aluminium hekwerk van BLECHA. Aluminium omheiningen, balkons of balustrades bieden niet alleen aanzienlijke voordelen tegen de weersomstandigheden, maar ook de duurzaamheid en de nagenoeg onderhoudsvrije installatie maken van een aluminium omheining iets dat lang meegaat. Voor elke visuele voorkeur hebben wij de juiste designvarianten op voorraad. Onze afrasteringspanelen, afrasteringskappen, leuningen en toebehoren kunnen worden gepoedercoat of geanodiseerd in de gewenste RAL-kleuren of houtdecor-look, passend bij de omgeving. Een aluminium omheining van BLECHA is tijdloos, duurzaam en mooi vormgegeven.

 4. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Laserdraden, staven en spoelen 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0mm. Hooggelegeerd speciaal materiaal. Voor gereedschapsmachines, machines en uitrusting voor medische technologie / farmaceutische industrie / chemische en voedingsmiddelenindustrie / ruimtevaart / brandstofcellen

 5. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van uw eerste idee tot de uiteindelijke productie, wij garanderen de hoogste efficiëntie en kwaliteit dankzij tientallen jaren ervaring op het gebied van gegoten aluminium. Met ons vakkundig advies begeleiden wij u van het ontwerp tot het meest voordelige gietstuk. Ons team kijkt uit naar uw offerte-aanvraag.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken creativiteit" aangehangen, met 14 jaar ervaring binnen de export, zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders. In 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste montageruimte van 2.800 vierkante meter, 4 productielijnen & een capaciteit van 150.000 stuks/maand om te garanderen dat alle bestellingen tijdig geleverd worden. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams zetten al uw ideeën om in werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koeriers zorgt voor gunstige verzendkosten naar Europa en on-time levering.

 2. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn een team van ingenieurs, technici en eersteklas experts met 30 jaar ervaring in gieten en machinale bewerking. Ons doel is om een langdurige samenwerking en relatie op te bouwen op basis van wederzijds respect en we willen de 1e keuze leverancier zijn we streven ernaar om scherp geprijsde producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. BRONSGIETERIJ: KIGEMA is gespecialiseerd in centrifugaal gieten voor de productie van bussen, ringen en moffen met behulp van een uitgebreide reeks koperlegeringen die voldoen aan internationale en lokale gietnormen (zoals DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) en speciale legeringen. Onze aangeboden materialen omvatten brons, aluminiumbrons, brons in lood, speciaalbrons, messing en aangepaste legeringen. CNC-VERSPANING: Volledige bewerkingsoplossingen in staal, gietijzer, non-ferrometalen en technische kunststoffen. We voeren opdrachten uit voor hoge precisie, middelgrote en kleine series in een breed scala aan afmetingen. We hanteren kwaliteitssystemen zoals iso 9001: 2009, iso 18001-2004 en iso 14001-2005. IGEMA beschikt over een laboratorium om de mechanische eigenschappen van producten te testen, zoals hardheid, rek, micrometer. KIGEMA voert ook penetratie- en ultrasoontesten uit en geeft conformiteitscertificaten af volgens EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Daarnaast beschikt het bedrijf over een meetkamer met airconditioning en hoogwaardige meetapparatuur.

 3. MAGMETT METALL INC.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Magmett Metall Inc. wij nodigen u uit ons uitgebreide productassortiment te bekijken. Wij leggen de focus op uiteenlopende grondstoffen en legeringen op maat afgestemd op uw specificaties. Wij kunnen bogen op flexibiliteit en zijn dan ook een veelzijdige leverancier voor tal van industrieën. Bij Magmett, geven we voorrang aan topkwaliteit en gebruiken geavanceerde technieken en ultramoderne apparatuur voor nauwkeurige en consistente profielen. Ons streven naar klanttevredenheid is constant en onze doorwinterde professionals zetten zich in om uitmuntende service te bieden. Het opbouwen van duurzame banden gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid staat centraal binnen onze kernwaarden. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overschrijden. Ons productfolie omvat een breed assortiment producten zoals: •Primair & Secundair Aluminium •Metallisch magnesium •Metallisch silicium •Meester legeringen •Aluminium profielen Deze producten worden met zorg vervaardigd om aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen te voldoen. Daar de vraag naar essentiële grondstoffen zoals Aluminium staven, magnesium, silicium en aluminium profielen een stijgende lijn kent, blijft Magmett een toonaangevend bedrijf op de markt. Ons bedrijf kenmerkt zich door constante ontwikkeling om aan de veranderende eisen van onze klanten te blijven voldoen. Met trots dragen we bij aan de groei van de aluminiumsector in Turkije en we zullen u de komende jaren met uitmuntendheid van dienst zijn. Vertrouw op Magmett Metall Inc. voor al uw behoeften aan aluminiumlegeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de productie van aluminiumlegeringen en reductiemiddelen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons gekwalificeerde personeel kunnen we aan de behoeften van onze klanten voldoen. We leveren aluminiumlegeringen in de vorm van staven en reductiemiddelen in de vorm van granulaten. Door continue investering in ons productieproces kunnen we de kwaliteit van onze producten steeds verder verbeteren. Onze gegoten aluminiumlegeringen worden geproduceerd in overeenstemming met de toepasselijke normen zoals PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14 of aangepast op basis van de door de klant aangegeven chemische samenstelling. Elke legering wordt gefilterd en gezuiverd, zodat deze aan hoogwaardige normen voldoet. Daarnaast leveren we aluminium voor de deoxidatie van staal in de soorten A2, A4, A5 en A6. Het kan ook geproduceerd worden volgens de door de klant aangegeven chemische samenstelling. Onze reductiemiddelen worden gebruikt dor toonaangevende ondernemingen in de staalindustrie.

 5. ALUMINIUM FERRI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1938 heeft ALUMINIUM FERRI zijn expertise opgebouwd rond drie centra van uitmuntendheid: machinaal bewerken, polijsten en anodiseren.De reputatie van ALUMINIUM FERRI is gebaseerd op een ongeëvenaarde expertise in de productie van esthetische onderdelen, of ze nu gepolijst, geborsteld, gezandstraald, mat, satijnachtig, glanzend of gekleurd zijn in tinten zoals goud, koper, olijfbruin, nikkel, grijs, zwart of brons. ALUMINIUM FERRI gebruikt zijn expertise om samen met uw ontwerpers en ontwerpers de perfecte aluminium profielen te definiëren. Deze profielen worden vervolgens naar de beste Europese specialisten gestuurd voor extrusie.Een enorme voorraad van enkele duizenden standaard en speciale staven is altijd beschikbaar.

 1. DRADIN ET FILS

  België

  Verified by europages badge
 2. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Aluminium Gieterij Oldenzaal is uw partner voor aluminiumgietwerk, vanaf het eerste ontwerp tot het eindproduct, inclusief bewerking, oppervlaktebehandeling en assemblage. Wij bieden de volgende diensten: zandgietwerk, core package gietwerk, coquillegietwerk, hogedrukgietwerk, gegoten artikelen met alle mogelijke afmetingen, unieke stukken of seriewerk. We werken nauw samen met onze klanten om hun een optimale oplossing te garanderen voor gietwerk. Onze IATF 16949 en ISO 9001 certificeringen zijn een kwaliteitsgarantie.

 1. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALÚRGICA FONSECA & FLORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zink en -legeringen, opofferingsanodes, anoden, corrosiebescherming, zink, Zink en -legeringen, elementen en onderdelen van schepen en boten, Bewerkte onderdelen, en zinkanodes. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 2. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 3. ALUMAX

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, aluminium accessoires, geëxtrudeerde aluminiumprofielen, artikelen van aluminium, aluminium profielen, CNC aluminium verwerking, anodisering, geanodiseerd aluminium, en waterstraalsnijden. Het is gevestigd in Chalkida, Griekenland.

 4. ALSAN ALUMINYUM PROFIL VE REKLAM MALZEMELERI LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALSAN ALUMINYUM PROFIL VE REKLAM MALZEMELERI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, aluminium gevels, aluminium platen, aluminium plaatwerk, Aluminiumfolie, aluminiumplaten, Aluminium en -legeringen, composietpanelen, en aluminium afwerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Crailsheim, Duitsland.

 6. EXALPRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXALPRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 7. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 8. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Schönwalde-Glien, Duitsland.

 1. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU MENZIKEN EXTRUSION AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Reinach Ag, Zwitserland.

 2. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMET METALLHANDELSGES. MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Kissenbrück, Duitsland.

 3. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Suhl, Duitsland.

 4. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Neustadt/wstr, Duitsland.

 5. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R. FISCHBACHER AG METALLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Dietikon, Zwitserland.

 6. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, Aluminium en -legeringen, aluminiumgieterijen, precisiegietwerk, Aluminiumgieterij, aluminium gieting, Aluminium en -legeringen, mechanisch precisiewerk, en smelting van aluminium. Het is gevestigd in Poggibonsi, Italië.

 7. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 8. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vespaning non-ferrometalen en legeringen, aluminium in baren, aluminium en legeringen, aluminium, en metaalhoudende legeringen. Het is gevestigd in Rovello Porro, Italië.

 9. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Rielasingen-Worblingen, Duitsland.

 10. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is gevestigd in Dußlingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis