• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminiumfolie voor verpakking

Resultaten voor

Aluminiumfolie voor verpakking - Import export

 1. PETROPLAST GMBH

  Duitsland

  PETROPLAST is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van snijden en wikkelen van films in alle sectoren.Vanuit ons hoofdkantoor in Neuss leveren wij onze klanten in binnen- en buitenland films van de hoogste kwaliteit - dit wordt gegarandeerd en verzorgd door onze ongeveer 60 werknemers.We zijn niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en levering van films, maar ook in filmverwerking, zoals snijstukken, perforaties of afwerkingen.Onze kerncompetentie is het snijden en wikkelen van folie! Daarnaast produceren wij slimme en alledaagse verpakkingsoplossingen met onze ultramoderne lasersystemen.Als onderdeel van onze serviceactiviteiten zijn wij een onmisbare partner en leverancier van converters.Met onze lean structuur en state-of-the-art productietechnologie leveren wij overwegend middelgrote bedrijven van de hoogste kwaliteit.Zelfs kleine bestelmaten worden verwerkt tegen eerlijke prijzen.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 3. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Duitsland

  Als fabrikant van droogmiddelzakjes en droogmiddeloplossingen zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de bescherming van goederen en producten tegen vocht - "made in Germany"! Door het systematische, berekende gebruik van droogmiddelen kan een groot aantal goederen - geneesmiddelen en levensmiddelen, maar ook machines en textiel - worden beschermd tegen waardeverlies door vocht. Vocht vormt een groot economisch risico voor fabrikanten, vervoerders en afnemers. Verpakking, vervoer en opslag zijn belangrijke punten waar ontoereikende voorzorgsmaatregelen zich kunnen wreken. Een hermetische verpakking is niet voldoende.Wisselende klimaatomstandigheden met wisselende temperaturen tijdens het vervoer over zee gedurende meerdere weken leiden tot condensatie, die corrosie van metalen veroorzaakt.Indien geen beschermende maatregelen worden genomen, zijn schade aan oppervlakken, verminderde opslagmogelijkheden en doeltreffendheid of functionele gebreken alsmede "total loss" de gevolgen. Met TROPACK kunnen risico en sociale verzekering worden berekend! De toepassingsmethode en hoeveelheid variëren per branche, product en geval. De benodigde uitrusting van een zending met droogmiddelen wordt voor elk geval afzonderlijk wiskundig berekend met behulp van een speciaal door TROPACK ontwikkeld programma op basis van DIN 55474.

 4. KORFF AG

  Zwitserland

  We bieden een uitgebreide selectie aluminiumfolies. U vindt dus naast de klassieke aluminiumfolie voor het huishouden - als een praktische vouwfilm of Pop-up vellen - inclusief aluminium zelfklevende films, aluminium strips of aluminiumfolie-stempels. Verschillende reliëfs en perforaties zijn beschikbaar, evenals laminaten en coatings. Een belangrijke voorwaarde voor de uitvoering is de zeer uitgebreide voorraad aluminiumfolie. U hebt toegang tot meer dan 1.000 ton aluminiumfolie, zoals gestempelde onderdelen, rollen, formaten of samengestelde folies, in de dikten van 0, 008 mm tot 0, 300 mm - in principe zonder minimale bestelhoeveelheid, omdat we werken volgens het motto: "Geen bestelling is te klein dat bij ons niet welkom is". De platte hiërarchie met lage overheadkosten stelt ons in staat om kleine bestellingen tegen concurrerende prijzen uit te voeren. Korff AG heeft naam gemaakt in de productie van speciale aluminiumfolies.

 5. DISTRIBUCIONES JULMARSA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DISTRIBUCIONES JULMARSA S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren dubbelzijdige plakband, aluminium plakband, schuim plakband, kleefbanden voor elektrische toepassingen, kapton plakband, kleefbanden op hoge temperatuur, en weefsel plakband. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

  Alle producten voor "aluminiumfolie voor verpakking"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIROLL VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf DIROLL VERPACKUNGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Lichtenfels, Duitsland.

 2. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALUJET-UNIVERSAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. WIPF AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WIPF AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 4. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BANHOLZER U. WENZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 5. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Duitsland

  Het bedrijf KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Frankenberg/sachsen, Duitsland.

 1. HUTT-VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf HUTT-VERPACKUNGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Lorch, Duitsland.

 2. GUDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUDE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 1. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Hongarije

  Het bedrijf ALUXFOIL - BAZIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumfolie voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium rollen voor levensmiddelen, bedrukte aluminiumfolie, en aluminium rollen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. VDL

  België

  Leverancier van verpakkings- en reinigingsproducten Hygiene en onderhoudsproducten VDL NV is uw professionele totaalleverancier voor alle hygiëne en onderhoudsproducten. Via optimale samenwerking met onze leveranciers, een grote stock en een eigen besteldienst voorzien wij in een snelle aanlevering ... VERPAKKING EN PAPIERWAREN Vanuit ons magazijn in Mortsel leveren wij papierwaren en verpakkingsproducten in heel Vlaanderen. Deze kunnen al dan niet gepersonaliseerd aangeleverd worden. U kan bij ons ook terecht voor kaarsen, kassarollen, toiletpapier, ...

 3. A PLAST B.V.

  Nederland

  A Plast B.V. is een jong , snelgroeiende onderneming gevestigd in bedrijvenpark Spaanse Polder te Rotterdam. Wij zijn importeurs van verpakkingsmaterialen en disposables. Op de juiste manier proberen wij onze klanten de juiste service aan te bieden op gebied van kwaliteit en beste prijs.

 4. BWASSE

  België

  Verpakkingsspecialist met grote logistieke capaciteit, waaronder een gekoeld magazijn.

 5. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Oostenrijk

 6. BADEMCI HANDELS GMBH

  Duitsland

 7. MEDEWO GMBH

  Duitsland

 8. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Duitsland

 1. DUPATEC GMBH

  Duitsland

 2. BEST PACKAGING GMBH

  Duitsland

 3. ALUCOAT CONVERSION

  Spanje

 4. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokko

 5. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turkije

 6. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Duitsland

 7. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Italië

 9. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. ALHADAF INTL CO. FOR IMPORTING & INDUSTRY

  Jordanië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis