• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminiumfolie voor verpakking

Resultaten voor

Aluminiumfolie voor verpakking - Import export

 1. PETROPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PETROPLAST is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van snijden en wikkelen van films in alle sectoren.Vanuit ons hoofdkantoor in Neuss leveren wij onze klanten in binnen- en buitenland films van de hoogste kwaliteit - dit wordt gegarandeerd en verzorgd door onze ongeveer 60 werknemers.We zijn niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en levering van films, maar ook in filmverwerking, zoals snijstukken, perforaties of afwerkingen.Onze kerncompetentie is het snijden en wikkelen van folie! Daarnaast produceren wij slimme en alledaagse verpakkingsoplossingen met onze ultramoderne lasersystemen.Als onderdeel van onze serviceactiviteiten zijn wij een onmisbare partner en leverancier van converters.Met onze lean structuur en state-of-the-art productietechnologie leveren wij overwegend middelgrote bedrijven van de hoogste kwaliteit.Zelfs kleine bestelmaten worden verwerkt tegen eerlijke prijzen.

  Website Open In New icon
 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

  Website Open In New icon
 3. KORFF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We bieden een uitgebreide selectie aluminiumfolies. U vindt dus naast de klassieke aluminiumfolie voor het huishouden - als een praktische vouwfilm of Pop-up vellen - inclusief aluminium zelfklevende films, aluminium strips of aluminiumfolie-stempels. Verschillende reliëfs en perforaties zijn beschikbaar, evenals laminaten en coatings. Een belangrijke voorwaarde voor de uitvoering is de zeer uitgebreide voorraad aluminiumfolie. U hebt toegang tot meer dan 1.000 ton aluminiumfolie, zoals gestempelde onderdelen, rollen, formaten of samengestelde folies, in de dikten van 0, 008 mm tot 0, 300 mm - in principe zonder minimale bestelhoeveelheid, omdat we werken volgens het motto: "Geen bestelling is te klein dat bij ons niet welkom is". De platte hiërarchie met lage overheadkosten stelt ons in staat om kleine bestellingen tegen concurrerende prijzen uit te voeren. Korff AG heeft naam gemaakt in de productie van speciale aluminiumfolies.

  Website Open In New icon
 4. COOLED SOLUTIONS

  Nederland

  Verified by europages badge

  COOLED SOLUTIONS is een van de Europese leiders op het gebied van de productie van thermische afdekkingen en isolatiefolies. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 heeft Cooled Solutions verpakkingsoplossingen geleverd aan klanten in en buiten Europa die actief zijn in de voedingsmiddelen-, medische, vis- en bloemenindustrie Bent u op zoek naar een geconditioneerde verpakkingsoplossing? Neem contact op met onze specialisten.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. DISTRIBUCIONES JULMARSA S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIROLL VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. WIPF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 5. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. HUTT-VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. GUDE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Hongarije

  Verified by europages badge
 5. VDL

  België

  Leverancier van verpakkings- en reinigingsproducten Hygiene en onderhoudsproducten VDL NV is uw professionele totaalleverancier voor alle hygiëne en onderhoudsproducten. Via optimale samenwerking met onze leveranciers, een grote stock en een eigen besteldienst voorzien wij in een snelle aanlevering ... VERPAKKING EN PAPIERWAREN Vanuit ons magazijn in Mortsel leveren wij papierwaren en verpakkingsproducten in heel Vlaanderen. Deze kunnen al dan niet gepersonaliseerd aangeleverd worden. U kan bij ons ook terecht voor kaarsen, kassarollen, toiletpapier, ...

 6. A PLAST B.V.

  Nederland

  A Plast B.V. is een jong , snelgroeiende onderneming gevestigd in bedrijvenpark Spaanse Polder te Rotterdam. Wij zijn importeurs van verpakkingsmaterialen en disposables. Op de juiste manier proberen wij onze klanten de juiste service aan te bieden op gebied van kwaliteit en beste prijs.

 7. BWASSE

  België

  Verpakkingsspecialist met grote logistieke capaciteit, waaronder een gekoeld magazijn.

 8. DUPATEC GMBH

  Duitsland

 9. MEDEWO GMBH

  Duitsland

 10. BADEMCI HANDELS GMBH

  Duitsland

 1. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Duitsland

 2. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Oostenrijk

 3. ALUCOAT CONVERSION

  Spanje

 4. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokko

 5. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Italië

 6. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Duitsland

 7. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turkije

 8. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. ALUBASE

  Duitsland