• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • amandelpers

Resultaten voor

Amandelpers - Import export

 1. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

 2. HWB NUSSWELT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HWB NUSSWELT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsspecialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Verpakkingen, amandelen, hazelnoten, pistaches, macadamianoten, pijnboompitten, Amandelpers, en krokant. Het is gevestigd in Husum, Duitsland.

 3. SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 4. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren amandelpasta, amandelpers, pralines, en vergine amandelolie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

  Spanje

  Het bedrijf MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren amandelen, en amandelpitten. Het is gevestigd in Hellín, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUTH GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUTH GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - papier en karton, Amandelpers, Verpakking - papier en karton, Kleurstoffen voor voedingsmiddelen, chocolade, en Amandelpers. Het is gevestigd in Bochum-Wattenscheid, Duitsland.

 2. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Noga, chocolade, en amandelen. Het is gevestigd in Stockelsdorf, Duitsland.

 3. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, Snoepjes met caramel, marsepeinen versieringen, Snoepgoed met chocolade, hangsloten, en Snoepjes met caramel. Het is gevestigd in Weilbach, Duitsland.

 4. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Amandelpers, marsepeinen versieringen, chocolade, en likeuren. Het is gevestigd in Bad Liebenzell, Duitsland.

 5. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, en Noga. Het is gevestigd in Lübeck, Duitsland.

 1. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Spanje

  Het bedrijf TRIAS GALETES-BISCUITS, en actief in de sector Machines en materialen voor biscuitbakkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Amandelpers, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, biscuits, en fabriek van biscuits en koekjes. Het is gevestigd in SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Spanje.

 2. ALMENDRINA

  Spanje

  Het bedrijf ALMENDRINA, en actief in de sector Amandelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Hazelnoten, Pimpernoten, Gedroogde vruchten, Hazelnoten, Pimpernoten, en amandelpers. Het is gevestigd in REUS - TARRAGONA, Spanje.

 1. PÉCHÉS GOURMANDS

  Frankrijk

  Het bedrijf PÉCHÉS GOURMANDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuits en koekjes, Suikerwaren, Amandelpers, Biscuits en koekjes, Suikerwaren, en Amandelpers. Het is gevestigd in Six Fours Les Plages, Frankrijk.

 2. BACKTRAUM

  Duitsland

  Het bedrijf BACKTRAUM, is een Distributeur, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Diepvriesproducten, Amandelpers, Brood en gebak, Vis, Diepvriesproducten, Amandelpers, en Brood en gebak. Het is gevestigd in Eggenthal, Duitsland.

 3. WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf WIEBOLD CONFISERIE GMBH &CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Gebak, Suiker, Cacao en chocolade, Brood en gebak, Gebak, Suiker, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Elmshorn, Duitsland.

 4. BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Brood en gebak, Gebak, Bakkerij - industriële, Amandelpers, Brood en gebak, Gebak, en Bakkerij - industriële. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Gebak, Suiker, Cacao en chocolade, Brood en gebak, Gebak, Suiker, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. MOLL MARZIPAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOLL MARZIPAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren marsepeinen versieringen, royale pasta, en krokant. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. SCHELSHORN-FOODLINE

  Duitsland

  Het bedrijf SCHELSHORN-FOODLINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Gedroogde vruchten, Dieet- en biologische voeding, Amandelpers, Vis, Gedroogde vruchten, Dieet- en biologische voeding, en Amandelpers. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 8. SCHOKOLADENA

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOKOLADENA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Gebak, Suiker, Cacao en chocolade, Brood en gebak, Gebak, Suiker, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Mechernich, Duitsland.

 1. CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL

  Oostenrijk

  Het bedrijf CONFISERIE ISABELLA KARL BLÖCHL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Suiker, Cacao en chocolade, Snoepgoed met chocolade, Brood en gebak, Suiker, Cacao en chocolade, en Snoepgoed met chocolade. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 2. MARZIPANSTUDIO RIEGER

  Duitsland

  Het bedrijf MARZIPANSTUDIO RIEGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Gebak, Suiker, Cacao en chocolade, Brood en gebak, Gebak, Suiker, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 3. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, pistaches, pompoenzaad, zonnedaken, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. MAISTER KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf MAISTER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Amandelpers, Brood en gebak, Gebak, Vis, Amandelpers, Brood en gebak, en Gebak. Het is gevestigd in Waidhofen An Der Thaya, Oostenrijk.

 5. ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ADORATIO SCHOKOLADENKUNST NASCHWERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Gebak, Suiker, Cacao en chocolade, Brood en gebak, Gebak, Suiker, en Cacao en chocolade. Het is gevestigd in Struppen Ot Thürmsdorf, Duitsland.

 6. HANSE BONBON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSE BONBON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Dieet- en biologische voeding, Amandelpers, Suiker, Vis, Dieet- en biologische voeding, Amandelpers, en Suiker. Het is gevestigd in Weyhe, Duitsland.

 7. CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - industriële, Cacao en chocolade, Snoepgoed met chocolade, Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen, Banketbakkerij - industriële, Cacao en chocolade, Snoepgoed met chocolade, en Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is gevestigd in Seckau, Oostenrijk.

 8. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Amandelpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Noga, amandelen, en hazelnoten. Het is gevestigd in Stockelsdorf / Lübeck, Duitsland.

 9. HOFGUT UNTERBACH

  Duitsland

  Het bedrijf HOFGUT UNTERBACH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Import-export - levensmiddelen, Levensmiddelen - import-export, Amandelpers, Import-export - levensmiddelen, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Owingen, Duitsland.

 10. BAYERN-HASELNUSS MAYER

  Duitsland

  Het bedrijf BAYERN-HASELNUSS MAYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Import-export - levensmiddelen, Levensmiddelen - import-export, Amandelpers, Import-export - levensmiddelen, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Neumarkt-Sankt Veit, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis