• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ankerwikkelmachines

Resultaten voor

Ankerwikkelmachines - Import export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het machinespectrum bevat o.a.: Ringkernwikkelmachines en -automaten; Statorwikkelmachines en -automaten; Gecombineerde draad- en bandwikkelinstallaties; Bandageermachines en -halfautomaten; Draadremmen; Spoelwikkelmachines; Bandageermachines voor generatorstaven; Verwarmingsstrip- en spiraalwikkelmachines; Spiraalwikkelmachines; Laagwikkel- en ringwikkelmachines. Verder houdt de onderneming zich bezig met: Regeneratie van gebruikte wikkelmachines naar de modernste normen op gebied van techniek en besturing. Mechanische verwerking van alle in de machinebouw gebruikelijke materialen. Montage van mechanische resp. elektromechanische onderdelen. PLC-programmeren. Het bedrijf biedt zijn klanten omvangrijk advies en hulp als zij problemen ondervinden met wikkelen. Sinds CWIEME meer dan 20 jaar geleden in Berlijn geopend werd, is F.U.R. daar aanwezig en toont het nationale en internationale publiek jaarlijks zijn nieuwste generaties machines.

 2. WINDING AND MORE SRL

  Italië

  Het bedrijf WINDING AND MORE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ankerwikkelmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de bereiding van patat. Het is gevestigd in Chieve, Italië.

 3. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Arco, Italië.

 4. AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C.

  Italië

  Het bedrijf AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Arzignano, Italië.

 5. ATAM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ATAM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Agrate Brianza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FAI.S SRLS

  Italië

  Het bedrijf FAI.S SRLS, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Olbia, Italië.

 2. MABE

  Italië

  Het bedrijf MABE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Ossana, Italië.

 3. BORGONOVO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BORGONOVO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Arzignano, Italië.

 4. ELAS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELAS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Martinengo, Italië.

 5. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Ferrandina, Italië.

 1. RICCI DOMENICO

  Italië

  Het bedrijf RICCI DOMENICO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 2. TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO

  Italië

  Het bedrijf TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Salerno, Italië.

 1. LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI

  Italië

  Het bedrijf LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Camerata Picena, Italië.

 2. BODINET S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BODINET S.N.C., en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Volvera, Italië.

 3. COILS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COILS S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Leini, Italië.

 4. ZUCCONI ALDO

  Italië

  Het bedrijf ZUCCONI ALDO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Montecatini Terme, Italië.

 5. C.E.A.

  Italië

  Het bedrijf C.E.A., en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Carugate, Italië.

 6. ELETTROMECCANICA APRILIA

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA APRILIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 7. ROMINSERV IAIFO ZALAU

  Roemenië

  Het bedrijf ROMINSERV IAIFO ZALAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ankerwikkelmachines, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Zalau, Roemenië.

 8. GROOTHANDEL DE LEEDE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GROOTHANDEL DE LEEDE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ankerwikkelmachines, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Gouda, Nederland.

 1. AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ankerwikkelmachines, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C., en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Bovisio Masciago, Italië.

 3. GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L., en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Pisa, Italië.

 4. ART - TRA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ART - TRA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transformatoren, convertors en gelijkrichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Carmignano, Italië.

 5. EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Berra, Italië.

 6. MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 7. VOLPETTI GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf VOLPETTI GIOVANNI, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Tirano, Italië.

 8. PRO.EL

  Italië

  Het bedrijf PRO.EL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Villanova Di Camposampiero, Italië.

 9. CO.EL. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.EL. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstekingsverdelers en -spoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Ankerwikkelmachines, Wikkelingen - elektrisch, en Ankerwikkelmachines. Het is gevestigd in Castiglione Del Lago, Italië.

 10. ELETTROMECCANICA DI LICITRA ROSARIO

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis