• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • anti-glansschermen - glas

Resultaten voor

Anti-glansschermen - glas - Import export

 1. SMARTLOUVRE TECHNOLOGY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Smartlouvre technologie: baanbrekende en duurzame zonweringen, bij Smartlouvre zorgen we voor baanbrekende veranderingen op het gebied van de interactie tussen de zon en gebouwen. Onze geavanceerde oplossing in een unieke & duurzame methode om de zonnewarmte te blokkeren voordat dat het gebouw binnendringt. Met een warmteweringscapaciteit van 100%, beperkt onze technologie de behoefte aan airconditioning met wel 68%, wat een doorbraak is voor zowel comfort als duurzaamheid. Maar onze innovatie gaat nog een stapje verder; het verwijdert tevens schitteringen en behoudt het natuurlijke licht, ventilatie & garandeert een vrij zicht. Onze technologie werd gebruikt voor enkele meest duurzame structuren in Europa, waardoor het een reputatie als uitmuntende passieve zonwering heeft kunnen opbouwen. Wat maakt het verschil? Onze inzet om overmatige warmte uit gebouwen af te drijven zonder het milieu te belasten. Ons product wordt vervaardigd van gerecycled materiaal en is niet alleen milieuvriendelijk maar ook volledig reclyclebaar. Het is gemaakt om decennia lang te duren, zodat het product duurzaamheid en milieuvriendelijkheid combineert. En het beste nieuws? Onze passieve zonweringssysteem heeft een ongekende efficiëntie van 100%, zonder elektriciteit of overige energiebronnen te gebruiken. De uitgebreide lijst van legendarische installaties spreekt boekdelen: van de Eiffeltoren tot Buckingham Palace, het Houses of Parliament tot de gerenoveerde Science and Natural History Museums in Londen & zelfs het Louvre in Parijs. Onze technologie werd tevens gebruikt voor de Hoover Building FBI Headquarters in Washington D.C., Dallas Fort Worth Air & meer.

 2. SOLLINGGLAS BAU UND VEREDELUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLLINGGLAS BAU UND VEREDELUNGS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in Derental, Duitsland.

 3. PONTREE CO., LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf PONTREE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-accessoires, en accessoires voor muziekinstrumenten. Het is gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

 4. GLASS DECORATOR

  Polen

  Het bedrijf GLASS DECORATOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehard glas. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. ISOLAR ISOLIERGLASERZEUGUNG GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ISOLAR ISOLIERGLASERZEUGUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLABEG

  Frankrijk

  Het bedrijf FLABEG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vensterglas en spiegelglas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anti-glansschermen - glas, Glas voor de voertuigenindustrie, bol glas, metaliseren van glas, Anti-glansschermen - glas, en Glas voor de voertuigenindustrie. Het is gevestigd in Sarre-Union, Frankrijk.

 2. KG HANSEATA GESELLSCHAFT FÜR ÜBERSEEHANDEL MBH

  Duitsland

  Het bedrijf KG HANSEATA GESELLSCHAFT FÜR ÜBERSEEHANDEL MBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in Wentorf, Duitsland.

 3. F.P.H.U.TREMO

  Polen

  Het bedrijf F.P.H.U.TREMO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 4. ALPHA SOLAR SECURITY

  België

  Het bedrijf ALPHA SOLAR SECURITY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonwering - binnen en buiten, anti-inbraakglas, Zonwering - binnen en buiten, luiken op maat, en zonwerende afdekkingen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. EPOGLASS

  Polen

  Het bedrijf EPOGLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in WARSZAWA, Polen.

 1. SEVASA

  Spanje

  Het bedrijf SEVASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. SAINT BEST GROUP

  China

  Het bedrijf SAINT BEST GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in QINGDAO, China.

 1. COVIPOR-COMPANHIA VIDREIRA DO PORTO, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf COVIPOR-COMPANHIA VIDREIRA DO PORTO, UNIPESSOAL, LDA, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anti-glansschermen - glas, en Anti-glansschermen - glas. Het is gevestigd in Couto (santa Cristina), Portugal.

 2. C.J. KOFOED-IBSEN A/S

  Denemarken

 3. GLAS-BERNINGER GMBH & CO.KG

  Duitsland

 4. ARTISAN GLASS STUDIOS LTD

  Ierland

 5. SATIS VACUUM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 6. VIDRAREL - SOCIEDADE REVENDEDORA DE VIDROS E MATERIAIS DE CONSTRUCAO, LDA

  Portugal

 7. NEOXUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 2009 leveren wij nationale en internationale bedrijven en groepen uit verschillende sectoren.Op maat gemaakte oplossingen, zoals speciale vormen, speciale afmetingen of zelfs graveren van de filmoppervlakken (serienummers, klantlogo's, inventarisnummers) zijn onze specialiteit en we houden momenteel (vanaf 03/2018) een database bij voor meer dan 25.000 modellen: van de standaardgrootte, via op maat gemaakte vormen voor mobiele telefoon, tablet, camera, notebook en meer, tot echt grote flatscreen-tv's met een diagonaal van maximaal 50 inch. We bieden ook displayfolie voor zwaar industrieel gebruik tot een grootte van 50 inch. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO9001: 2015 zorgen we voor de behoeften van onze klanten.Wij staan u als uw partner met woord en daad terzijde, niet alleen als het gaat om gewone beschermingsfolie, maar ook op het gebied van OEM/ODM, kunnen wij u helpen en een perfect eindresultaat presenteren.

 8. GLASS PARTNERS SOLUTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf GLASS PARTNERS SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vensterglas en spiegelglas. Het is tevens aanwezig in de sectoren fotovoltaïsche panelen, anti-weerspiegeling vlak glas, en zelfreinigend glas. Het is gevestigd in Anglet, Frankrijk.

 1. VETRARIA PESCINI S.R.L.

  Italië