• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • antifrictielagers

Resultaten voor

Antifrictielagers - Import export

 1. FRANKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabricage en verkoop van klantspecifieke wentellagers als lagerelement, dunne ringlagers, draaiverbindingen, schuine kogellagers en lineaire systemen uit aluminium. Producten: kogellagers, lagerelementen, dunne ringlagers, draaiverbindingen, axiale lagers, radiale lagers, schuine kogellagers, vertanding, directe aandrijving, speciale lagers, grote raderlagers, draadwentellagers, looprolgeleiders, kogelomloopgeleiders, rolomloopgeleiders, profielrailgeleiders, aluminium rolgeleiders, lineaire assen, lineaire tafels, lineaire motoren, CNC-aansturingen. Accenten: klantspecifieke uitvoeringen, wentellagers van staal, niron, aluminium, brons, gegoten, kunststof, met geïntegreerde aandrijving, met torquemotor, met vertanding, met draaisensoren, afgedicht, voor hoge toerentallen, geruisloos, geschikt voor schone ruimten, zonder smeermiddelen. Lineaire systemen van aluminium, niron, amagnetisch, geschikt voor schone ruimten, zonder smeermiddelen, met tandriemaandrijving, met spindelaandrijving, met directe aandrijving, metaalafdekking.

 2. HQW PRECISION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HQW Precision GmbH heeft zijn hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Kürnach, Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van hoogwaardige wentellagers en assemblages die zijn afgestemd op de eisen en behoeften van hun klanten en die worden geleverd in een breed scala van kritische en veeleisende toepassingen. De industrieën die worden geleverd, zijn onder meer de lucht- en ruimtevaartindustrie, spindels van hogesnelheids-werktuigen, robotica en kritische medische systemen. Onze producten zijn professioneel ontworpen om in alle gevallen kwaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid te bieden. Deze competentie wordt ondersteund door eersteklas productie- en klantondersteuningsprocessen in onze Duitse fabrieken en verkoopkantoren over de hele wereld.

 3. TIS WÄLZKÖRPERTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en handel in rollagers zoals kogels, cilinderrollen en naaldrollen volgens DIN. Speciale producties en speciale materialen zijn vaak mogelijk. Bovendien kunnen wij kogelrollen aanbieden. Kerncompetenties in de productie van naaldrollen, cilinderrollen en als competente partner voor massieve kogels. Laatstgenoemde kogels zijn in diverse uitvoeringen bijv. als keramische kogels, stalen kogels of roestvaste kogels verkrijgbaar! Als betrouwbare partner van industrie en handel willen wij u graag terzijde staan. Wij realiseren ook individuele klantwensen rondom cilinderrollen, stalen kogels alsmede naaldrollen op tijd en in hoge kwaliteit. Een kort overzicht van ons assortiment: geharde stalen kogel, roestvast staal gehard of ongehard (VA, koolstofstaal gehard en ongehard), hardmetalen kogels, keramische kogels, kunststofkogels, stalen kogels, maalkogels, polijstkogels van 0, 3 mm - 250 mm diameter.

 4. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 5. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gießtechnik Bremer GmbH werd in maart 1992 opgericht. Sindsdien staat de naam Gießtechnik Bremer voor bekwaamheid, klantgerichtheid, en gerichte kwaliteitsbewuste aanschaf van verschillende producten voor zijn klanten. Door de brede ervaring heeft Gießtechnik Bremer de reputatie van betrouwbare partner opgebouwd. De toegewijde en doelgerichte manier van werken met de klanten en de leveranciers vormen de basis voor een gestage groei van het bedrijf. Zo steeg het aantal gekwalificeerde werknemers over de jaren tot een totaal van 12 collega's. Hierdoor is niet alleen een betere ondersteuning van projecten en klanten, maar ook het aanbod van diensten van het bedrijf uitgebreid tot het gebied van bouw en kwaliteitscontrole. Deze holistische aanpak zorgt voor een concurrerende voorsprong voor onze klanten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het leverings- en serviceprogramma van BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omvat: Kogelomloopspindels in gewervelde en geslepen uitvoering, volgens DIN en volgens klanttekeningen met standaard of speciale moeren, trapeziumvormige spindels in gewalste en gewervelde uitvoering, lineaire geleidingen, accessoires zoals lagers en lagerblokken, reparaties en inspecties door KGT.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

 3. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IBC Wälzlager GmbH kan terugkijken op meer dan 45 jaar bedrijfsgeschiedenis op het gebied van wentellagertechnologie. Het zet de traditie voort van Robert Kling Wetzlar GmbH, opgericht in 1972. Veel productlijnen, zoals uiterst nauwkeurige lagers, speciale wentellagers en lineaire lagers, zijn ontwikkeld en op het hoogste technische niveau, met ervaring en uitgebreide expertise. Het strategische belang van kwaliteit en het consequent nastreven van onze bedrijfsstrategie heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van ons bedrijf in alle markten. Competentie en technologische bekwaamheid worden bewezen door voortdurend verder ontwikkelde en geoptimaliseerde producten van de productie van de fabrieken in Solms-Oberbiel (Duitsland), Asslar (Duitsland) en Grenchen (Zwitserland). Een procesgericht kwaliteitsmanagementsysteem zorgt voor een volledige klantgerichtheid.

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

 5. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 100 jaar ervaring voor maximale precisie: Al in de vierde generatie produceert het in Neurenberg gevestigde familiebedrijf GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG uiterst precieze kogellagers, machineassen, vrijwielen voor klemlichamen, contactloze afdichtingen en elektrische aandrijvingen. De meeste hiervan zijn op maat gemaakt voor speciale toepassingen volgens de wensen van onze klanten en worden op verschillende manieren in een breed scala aan toepassingen gebruikt. Maar we richten ons ook op verdere en nieuwe ontwikkelingen, omdat de visie van het bedrijf altijd op de toekomst is gericht. De productie van monsters vindt dus al plaats onder serieomstandigheden, omdat dit de enige manier is om vanaf het begin van de serieproductie dezelfde kwaliteit te garanderen. De basis en een van de belangrijkste succesfactoren bij GMN zijn echter vooral de gekwalificeerde en betrokken medewerkers die onze potentiële klanten en bestaande klanten vakkundig adviseren voor, tijdens en na de aankoop.

 1. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk jaar produceren we meer dan 900 verschillende soorten wentellagers. Onze portfolio varieert van standaard wentellagers tot op maat gemaakte speciale lageroplossingen in een diameterbereik van 50 mm tot 1.500 mm. Naast diverse wentellagercomponenten leveren we onze klanten ook speciale precisiecomponenten en wentellageraccessoires. Onze kracht ligt vooral in onderzoek en ontwikkeling van toepassingsgeoptimaliseerde speciale lagers. In directe samenwerking met de klant worden technische mogelijkheden gecoördineerd, getest en geïmplementeerd. Naast projectgerelateerde berekeningen omvat onze engineeringportefeuille ook praktische levensduur- en sterkteproeven en lagerbeoordelingen. Kwaliteit door competentie - Hoogste kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele productie - van de aankoop van materialen tot de levering van onze producten. KRW rollagers worden al sinds 1934 geproduceerd op de traditionele locatie in het westen van Leipzig. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in China, India, Kazachstan en Zuidoost-Azië om in de directe omgeving van onze klanten aanwezig te zijn en toepassingsspecifieke assistentie te verlenen.

 2. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KIS Antriebstechnik GmbH & Co is opgericht in 1990 in Dortmund, Duitsland. KG is gespecialiseerd in individuele roterende oplossingen en productontwikkelingen op het gebied van wentellagertechnologie voor klanten over de hele wereld. Het merk KIS staat voor langdurige precisie, hoge kwaliteit, uitzonderlijke klantenservice en een innovatieve geest. Als familiebedrijf van de tweede generatie en nicheleider met een succesvolle geschiedenis van 33 jaar levert KIS zijn wentellagers en draaikransen nu aan meer dan 45 landen wereldwijd. KIS producten zijn geen gestandaardiseerde catalogusproducten, maar toepassingsspecifieke aandrijfoplossingen die in nauwe samenwerking met de betreffende partners worden ontwikkeld. Enerzijds creëren we waarde voor onze klanten met innovatieve wentellageroplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan efficiëntie en duurzaamheid in verschillende sectoren van de machine- en installatiebouw. Aan de andere kant nemen we als bedrijf concrete maatregelen met ons initiatief "MISSION ENERGY AUTARKY 2027" op het hoofdkantoor in Dortmund om uiterlijk in 2027 volledig zelfvoorzienend te kunnen werken door middel van zelfvoorziening en zo klimaatneutraliteit in Scope 1 en 2 te kunnen rapporteren. www.kis-gmbh.de

 1. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. RÖCO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖCO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Dichtingen en pakkingen, artikelen voor hydraulica, Vetten - industrieel, kogellagers, en Dichtingen en pakkingen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 3. SDK KUGELLAGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SDK KUGELLAGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 4. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Duitsland

  Meer dan 86 jaar traditie en innovatie hebben ASKUBAL tot een uitmuntend merk gemaakt. Het door de eigenaar beheerde familiebedrijf is nu in zijn vierde generatie goed voorbereid op de toekomst. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op 3 pijlers: HOGE PRODUCTIEKWALITEIT, SNELLE, WERELDWIJDE DISTRIBUTIE OP MAAT. Onze eigen focus ligt op het bereiken van uitmuntendheid op alle gebieden. De flexibele productie op de locatie in Stuttgart maakt het mogelijk om meer dan 6000 standaardversies te produceren, evenals de productie van speciale onderdelen op maat en just-in-time. De basis voor dit succes is de decennia-lange ervaring van onze ontwikkelingsafdeling, die nauw samenwerkt met nationale onderzoeksinstellingen. De veiligheid van mens en milieu is altijd onze prioriteit. Onze ambitie: Toekomstige generaties een intacte ecologische, sociale en economische onderneming doorgeven.

 5. GGB FRANCE

  Frankrijk

  GGB draagt bij aan de creatie van een bewegende wereld, dankzij de technologie van oppervlakte-engineering en glijlager die wrijvingsverliezen vermindert. Met onderzoekscentra, testbanken en productielocaties in de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Slowakije en China, werkt GGB nauw samen met klanten over de hele wereld om ontwerp tribologische oplossingen die op maat gemaakt, efficiënt en milieuvriendelijk zijn. De GGB-ingenieurs werken met passie aan hun tribologische expertise voor een breed scala van industrieën, waaronder de automobiel-, ruimtevaart- en industriële productie. Bezoek onze website op www.ggbearings.com voor meer informatie over de expertise van GGB op het gebied van oppervlaktetechnologie voor tribologische prestaties.

 6. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Duitsland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs GmbH is een leverancier voor machinegereedschapsbouw, speciale machinebouw, elektromotorconstructie, alsmede voor meet- en regeltechniek, luchtvaarttechnologie en reparatietechnologie, lineaire geleiding en spleetafdichtingen. Ons productengamma in de sector van antifrictielagers en pakkingen omvat: antifrictielagers (metrisch en inch), miniatuur kogellagers, NIRO-lagers, askogellagers, machine-assen, schroefklemvrijwielen, labyrint en spleetpakkingen en smeermiddelen.

 7. FEKA

  België

  Feka, betrouwbare partner voor uw beroep en uw industrie, sinds 76 jaar. Onze werkplaats voor algemene mechanica stelt ons in staat machines en machine-onderdelen te vervaardigen, aan te passen en te repareren. Veel industriële artikelen komen direct uit de voorraad, met name een groot aantal producten die weinig worden gevraagd of die moeilijk te vinden zijn. De sectoren van de Feka producten: Industriële artikelen - Perslucht - Krachtoverbrenging - Waterpompen - Buizen en pijpen - Werkplaats.

 8. KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Fabrikant van hoogwaardige technische precisiekunststofdelen (speciaal gebied: kunststof kooien voor rollagers)

 1. W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Langenargen, Duitsland.

 2. HEKI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEKI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Kirchheim Unter Teck, Duitsland.

 3. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALPHA WÄLZLAGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antifrictielagers, lagers, precisielagers, Antifrictielagers, en Lagers voor walsmachine. Het is gevestigd in Villach, Oostenrijk.

 4. ITM UNITEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ITM UNITEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Backnang, Duitsland.

 5. GEBR. HILGENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBR. HILGENBERG GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 6. WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren v-snaren, kettingen, koppeling, en Pakkingen en dichtingen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. MANDOTEC TECHNISCHER HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MANDOTEC TECHNISCHER HANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 8. MTO & CO. AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MTO & CO. AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is gevestigd in Vilters, Zwitserland.

 9. ZOLLERN BHW GLEITLAGER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZOLLERN BHW GLEITLAGER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogel-, naald- en rollagers, Glijlagers, Antifrictielagers, Voertuigen - mechanische onderdelen, Kogel-, naald- en rollagers, Glijlagers, Antifrictielagers, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 10. ZVL SLOVAKIA, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf ZVL SLOVAKIA, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antifrictielagers, Kogel-, naald- en rollagers, Antifrictielagers, en Kogel-, naald- en rollagers. Het is gevestigd in Zilina, Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis