• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aperatieven- alcoholhoudend

Resultaten voor

Aperatieven- alcoholhoudend - Import export

 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Verified by europages badge

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

  Website Open In New icon
 2. ARDUENNA GIN

  België

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN start met het streven van Martin en François, twee jonge inwoners van de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de fraaie Ardennen streek te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. De subtiele melange van de ronde mirabellensmaak met de frisse noot van sparrenbomen en het vleugje milde en zoete vlierbessen biedt u een ongekend smaakbeleving. Wij bieden u een ware reis door de bossen en dalen van de Ardennen. Ontdek de Arduenna ervaring en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte ruimtes. Geniet van Arduenna op ijs, in cocktails of in een gin tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Op onze website vindt u overige manieren om van de Arduenna Gin te genieten dankzij onze talrijke cocktailrecepten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor de organisatie van privé-evenementen, bedrijfsfeesten, enz. of voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge
 4. MOVING SPIRITS INTERNATIONAL

  Nederland

  The number 1 European online wholesaler for spirits. Moving Spirits supplies a wide range of spirits and Champagne to businesses throughout Europe and beyond. As our client, you will be able to order via our online sales portal, wherever and whenever you want, at your convenience. You will be also able to see our actual stock and our competitive prices in real time. At Moving Spirits the daily routines are based on the following values: to focus on long-term, to work in a team, to develop ourselves and to enjoy ourselves. This means that we place long-term relationships ahead of quick gains. Is your business looking to source international known top brands of spirits and Champagne? Take the first step and apply for an account on https: //movingspirits.eu/contact/ We are looking forward to get to know you!

 5. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLAN B BREWERY

  Rusland

  Plan B is de Yaroslavl-brouwerij die ambachtelijk bier van reguliere en seizoensgebonden merken produceert, inclusief dat van langdurige opslag en wilde gisting. De specialiteit van de brouwerij is het bier met een duidelijk hop-ingrediënt; het weigerde ‘gewoon zacht ongefilterd bier’ te maken dat door de meeste meesterbrouwers werd geproduceerd.Het merkenassortiment omvat bieren op fles van reguliere merken en sessiemerken van de volgende categorieën: American en Double IPA, Sour ale, Imperial Porter, Barley wine, Stout beer (melk, havermout, Russian Imperial), enz. Sinds 2013 brouwt Plan B op zijn eigen productielocatie in Yaroslavl.Het bedrijf experimenteert met de stijlen, volgt constant de biertendensen die in de wereld verschijnen, produceert nieuwe smaken en biedt momenteel meer dan 120 merken ambachtelijk bier aan, vervaardigd volgens zijn eigen recepten.Wij staan klaar om u het bier aan te bieden dat ver buiten de lijnen van de massamerken valt en u vertrouwd maakt met verschillende stijlen, speciale smaak- en smaakkenmerken.

 2. DE STOOP

  België

  De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.

 3. SUPREME ENERGY & VODKA

  Nederland

 4. DELUXE DISTILLERY

  België

  Gin (Blind Tiger) en vodka (Mary White).

 5. GOLDEN MOUNTAIN

  België

  Golden Mountain ontwikkelt alcoholische dranken die speciaal zijn door toevoeging van extracten, kruiden en botanicals: Golden Mountain Original en Golden Mountain Raspberry.

 1. TEST GMBH

  Duitsland

  Wij kopen Duitse partijen in

 2. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrijk

 3. MAISON SASSY

  Frankrijk

 4. SORDIS

  Rusland

 5. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrijk

 6. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Italië

 7. BIJ CHOI B.V.

  Nederland

 8. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Frankrijk

 9. CHATEAU DU TARIQUET

  Frankrijk

 10. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 1. MANOIR D'APREVAL

  Frankrijk

 2. FRANCE OF GASTRONOMY

  Frankrijk

 3. LATO SENSU LTD

  Israël

 4. GUILLAUMETTE

  Frankrijk

 5. SAPORICENTROITALIA

  Italië

 6. MAISON SCOUFLAIRE

  België

 7. MONWHISKY

  Frankrijk

 8. LE ROI DE LA FRAISE

  België

 9. MA DAME-JEANNE

  Frankrijk

 10. L&L

  Frankrijk