• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aperatieven- alcoholhoudend

Resultaten voor

Aperatieven- alcoholhoudend - Import export

 1. 366 PUNCHS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Laat u verleiden door de betoverende exotische sfeer van 366 PUNCHS, een gedurfde creatie die zich kenmerkt door de combinatie van de heerlijkste tropische vruchten en agrarische bielle rum uit Guadeloupe. Elke slok voert u mee naar de zonovergoten stranden van tropische eilanden, waar bruisende smaken op elegante wijze uw smaakpapillen strelen. Wij bieden u een onvergetelijke smaakervaring, waar ambachtelijke methodes en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten verweven worden om een uitzonderlijk premium product te creëren. Bij 366 PUNCHS, zetten wij ons om de beste vruchten en kruiden te combineren met agrarische bielle rum uit Guadeloupe, om u een cocktail te bieden die u meevoert op een culinaire droomreis naar exotische oorden. Voor een gezellige avond met vrienden, een speciale gelegenheid of om eenvoudig weg te ontspannen, dankzij onze punch waant u zich direct op zonovergoten stranden omgeven door bruisende geuren en kleuren. En voor extra plezier, kunt u dankzij onze snelle leveringsdienst, uw gewilde fles 366 PUNCHS ontvangen waar u maar wilt, in Frankrijk o het buitenland. Ontdek snel deze cocktail met een ongeëvenaarde smaak, een smaakvolle uitnodiging die u zeker niet af moet slaan.

 2. BALBINE SPIRITS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Balbine Spirits is het eerste merk dat in Frankrijk een assortiment top of the range kant-en-klare cocktails introduceerde en opende zo een heel nieuw marktsegment. De aanpak voor het creëren van de cocktails is echt uniek. Om de aromatische paletten van de cocktails te vangen wordt grondig onderzoek gedaan om de samenstelling van de sterkedranken te bewerken. In samenwerking met een producent van cognac, hadden een ervaren barman en een deskundige op het gebied van parfums talrijke tests nodig om de perfecte combinatie te vinden. Door geselecteerde planten in sterkedrank van topkwaliteit te laten trekken is Balbine Spirits er in geslaagd om deze cocktails opnieuw te creëren en zo hun parfum en essentiële kwaliteiten te bewaren. De onderneming exploreert allerlei combinaties om die formules te vinden die de meeste emoties opwekken. Dankzij de productielocatie in hartje Spirits Valley, in de buurt van Cognac, kan de onderneming ook de beste ingrediënten selecteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. ARDUENNA GIN

  België

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN is begonnen met de wens van Martin en François, twee jonge inwoners uit de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de prachtige Ardennen te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. Wij nemen u mee op een ware reis door de bossen en valleien van de Ardennen. Ontdek de Arduenna en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte landschappen. Geniet van de Arduenna-gin on the rocks, in een cocktail of met een tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Op onze website vindt u nog andere manieren om van de Arduenna Gin te genieten dankzij onze talrijke cocktailrecepten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van privé-evenementen, bedrijfsfeestjes of gewoon voor meer informatie! Wij zijn actief in de 10 provincies van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

 4. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij AIRMAIL COCKTAIL zijn we ervan overtuigd dat het genieten van heerlijke cocktails niet beperkt moet blijven tot bars. Op basis van onze ervaring en expertise hebben we de manier waarop cocktails worden gedronken opnieuw uitgedacht om u creatieve kenmerkende recepten te kunnen bieden. Gun uzelf de tijd voor de essentiële dingen en deel een unieke smaakervaring! Bij AIRMAIL COCKTAIL bieden we cocktails in flessen en vaten, bereid met natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, in een doordachte aanpak. We zorgen ervoor dat elk aspect van onze productie in overeenstemming is met onze ethiek en waarden. Onze mixologen kunnen met alle soorten gedistilleerde dranken werken. Van cognac en gin tot armagnac en alles daartussenin. We bieden ook white label-oplossingen. Met andere woorden, we kunnen voor bedrijven unieke recepten, aangepaste flessen en vaten op maat ontwerpen.

 5. MAMA SAMA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAMA SAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren rum, Exotisch drankje, vruchtenalcoholl, en alcohol voor de drankindustrie. Het is gevestigd in Merignac, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cocktails. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, alcoholische dranken, Aperatieven, alcoholhoudend, en sterke drank. Het is gevestigd in Neufmoutiers-En-Brie, Frankrijk.

 2. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORINO DISTILLATI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren likeuren, gin, brandewijn, en vermouth. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

 3. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

 4. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

 5. MOVING SPIRITS INTERNATIONAL

  Nederland

  The number 1 European online wholesaler for spirits. Moving Spirits supplies a wide range of spirits and Champagne to businesses throughout Europe and beyond. As our client, you will be able to order via our online sales portal, wherever and whenever you want, at your convenience. You will be also able to see our actual stock and our competitive prices in real time. At Moving Spirits the daily routines are based on the following values: to focus on long-term, to work in a team, to develop ourselves and to enjoy ourselves. This means that we place long-term relationships ahead of quick gains. Is your business looking to source international known top brands of spirits and Champagne? Take the first step and apply for an account on https: //movingspirits.eu/contact/ We are looking forward to get to know you!

 1. DE STOOP

  België

  De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.

 2. DELUXE DISTILLERY

  België

  Gin (Blind Tiger) en vodka (Mary White).

 1. GOLDEN MOUNTAIN

  België

  Golden Mountain ontwikkelt alcoholische dranken die speciaal zijn door toevoeging van extracten, kruiden en botanicals: Golden Mountain Original en Golden Mountain Raspberry.

 2. SUPREME ENERGY & VODKA

  Nederland

  Supreme Energy & Vodka, energy drank met 6% vol Vodka. made in Austria

 3. TEST GMBH

  Duitsland

  Wij kopen Duitse partijen in

 4. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrijk

  Het bedrijf SECRET ARTS OF SPIRITS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Dranken - import-export, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, rum, wodka, en Dranken - import-export. Het is gevestigd in Saint Mitre Les Remparts, Frankrijk.

 5. MAISON SASSY

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON SASSY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren cider, en perencider. Het is gevestigd in Manneville-La-Pipard, Frankrijk.

 6. BIJ CHOI B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BIJ CHOI B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is gevestigd in Peize, Nederland.

 7. MAISON MANIGART

  België

  Het bedrijf MAISON MANIGART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Aperatieven, alcoholhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, artikelen voor de wijnkelder, en azijn. Het is gevestigd in Arlon, België.

 8. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

  Het bedrijf INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, kant-en-klare cocktails, en vruchtenlikeuren. Het is gevestigd in Veracruz, Mexico.

 1. LE ROI DE LA FRAISE

  België

  Het bedrijf LE ROI DE LA FRAISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren fruitige wijn. Het is gevestigd in Trois-Ponts, België.

 2. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, Aperatieven, alcoholhoudend, en alcoholische dranken. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. LTD "GOROBINA"

  Oekraïne

  Het bedrijf LTD "GOROBINA", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren wodka, vermouth, en vesce. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 4. ALUXION ALLIANCE SRL

  Italië

  Het bedrijf ALUXION ALLIANCE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruidenthee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, Aperatieven, alcoholhoudend, truffel bianco d'alba, en gin. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 5. L&L

  Frankrijk

  Het bedrijf L&L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, Cocktails, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Aperatieven, alcoholhoudend, Cocktails, logistiek, en Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Boe, Frankrijk.

 6. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrijk

  Het bedrijf DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, gentiaan, Producent van pastis, Aperitief met absint, en Aperatieven, alcoholhoudend. Het is gevestigd in Pontarlier, Frankrijk.

 7. DISTILLERIE LAMBICOOL

  België

  Het bedrijf DISTILLERIE LAMBICOOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke stokerij, en brandewijn. Het is gevestigd in Grâce-Hollogne, België.

 8. MANOIR D'APREVAL

  Frankrijk

  Het bedrijf MANOIR D'APREVAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren zoete cider, droge cider, cider, en calvados. Het is gevestigd in Pennedepie, Frankrijk.

 9. MAISON SCOUFLAIRE

  België

  Het bedrijf MAISON SCOUFLAIRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, alcoholische dranken, zachte likeuren, Aperatieven, alcoholhoudend, en ambachtelijke stokerij. Het is gevestigd in Herchies, België.

 10. CHATEAU DU TARIQUET

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU DU TARIQUET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn uit zuid-west Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aperatieven, alcoholhoudend, Aperatieven, alcoholhoudend, droge witte wijn, en armagnac. Het is gevestigd in Eauze, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis