• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aperatieven- alcoholhoudend

Resultaten voor

Aperatieven- alcoholhoudend - Import export

 1. BALBINE SPIRITS

  Frankrijk

  Balbine Spirits is het eerste merk dat in Frankrijk een assortiment top of the range kant-en-klare cocktails introduceerde en opende zo een heel nieuw marktsegment. De aanpak voor het creëren van de cocktails is echt uniek. Om de aromatische paletten van de cocktails te vangen wordt grondig onderzoek gedaan om de samenstelling van de sterkedranken te bewerken. In samenwerking met een producent van cognac, hadden een ervaren barman en een deskundige op het gebied van parfums talrijke tests nodig om de perfecte combinatie te vinden. Door geselecteerde planten in sterkedrank van topkwaliteit te laten trekken is Balbine Spirits er in geslaagd om deze cocktails opnieuw te creëren en zo hun parfum en essentiële kwaliteiten te bewaren. De onderneming exploreert allerlei combinaties om die formules te vinden die de meeste emoties opwekken. Dankzij de productielocatie in hartje Spirits Valley, in de buurt van Cognac, kan de onderneming ook de beste ingrediënten selecteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ARDUENNA GIN

  België

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN is begonnen met de wens van Martin en François, twee jonge inwoners van de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de prachtige Ardennen te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. De subtiele mix van de ronde mirabellensmaak met de frisse noot van sparrenbomen en het vleugje milde en zoete vlierbes biedt u een ongekende smaakbeleving. Wij nemen u mee op een ware reis door de bossen en valleien van de Ardennen. Ontdek de Arduenna-ervaring en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte landschappen. Geniet van de Arduenna-gin on the rocks, in een cocktail of met een tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Onder de talrijke cocktailrecepten op onze website vindt u nog meer manieren om van de Arduenna-gin te genieten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van privé-evenementen, bedrijfsfeestjes of gewoon voor meer informatie! Wij zijn actief in de 10 provincies van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

  Alle producten voor "aperatieven- alcoholhoudend"

 3. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrijk

  Bij AIRMAIL COCKTAIL zijn we ervan overtuigd dat het genieten van heerlijke cocktails niet beperkt moet blijven tot bars. Op basis van onze ervaring en expertise hebben we de manier waarop cocktails worden gedronken opnieuw uitgedacht om u creatieve kenmerkende recepten te kunnen bieden. Gun uzelf de tijd voor de essentiële dingen en deel een unieke smaakervaring! Bij AIRMAIL COCKTAIL bieden we cocktails in flessen en vaten, bereid met natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, in een doordachte aanpak. We zorgen ervoor dat elk aspect van onze productie in overeenstemming is met onze ethiek en waarden. Onze mixologen kunnen met alle soorten gedistilleerde dranken werken. Van cognac en gin tot armagnac en alles daartussenin. We bieden ook white label-oplossingen. Met andere woorden, we kunnen voor bedrijven unieke recepten, aangepaste flessen en vaten op maat ontwerpen.

 4. MAMA SAMA

  Frankrijk

  Het bedrijf MAMA SAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren rum, Exotisch drankje, vruchtenalcoholl, en alcohol voor de drankindustrie. Het is gevestigd in Merignac, Frankrijk.

 5. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TORINO DISTILLATI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aperatieven, alcoholhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren likeuren, gin, brandewijn, vermouth, limoncello, amarettolikeuren, anijslikeuren, gearomatiseerde likeuren, en alcoholische dranken. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

 2. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

 3. MOVING SPIRITS INTERNATIONAL

  Nederland

  The number 1 European online wholesaler for spirits. Moving Spirits supplies a wide range of spirits and Champagne to businesses throughout Europe and beyond. As our client, you will be able to order via our online sales portal, wherever and whenever you want, at your convenience. You will be also able to see our actual stock and our competitive prices in real time. At Moving Spirits the daily routines are based on the following values: to focus on long-term, to work in a team, to develop ourselves and to enjoy ourselves. This means that we place long-term relationships ahead of quick gains. Is your business looking to source international known top brands of spirits and Champagne? Take the first step and apply for an account on https: //movingspirits.eu/contact/ We are looking forward to get to know you!

  Alle producten voor "aperatieven- alcoholhoudend"

 4. DE STOOP

  België

  De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.

 5. DELUXE DISTILLERY

  België

  Gin (Blind Tiger) en vodka (Mary White).

 1. GOLDEN MOUNTAIN

  België

  Golden Mountain ontwikkelt alcoholische dranken die speciaal zijn door toevoeging van extracten, kruiden en botanicals: Golden Mountain Original en Golden Mountain Raspberry.

 2. SUPREME ENERGY & VODKA

  Nederland

  Supreme Energy & Vodka, energy drank met 6% vol Vodka. made in Austria

 1. TEST GMBH

  Duitsland

  Wij kopen Duitse partijen in

 2. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrijk

 3. MAISON SASSY

  Frankrijk

 4. LATO SENSU LTD

  Israël

 5. SAPORICENTROITALIA

  Italië

 6. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

 7. BIJ CHOI B.V.

  Nederland

 8. MA DAME-JEANNE

  Frankrijk

 1. MAISON SCOUFLAIRE

  België

 2. MONWHISKY

  Frankrijk

 3. FRANCE OF GASTRONOMY

  Frankrijk

 4. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Italië

 5. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Frankrijk

 6. LE ROI DE LA FRAISE

  België

 7. MANOIR D'APREVAL

  Frankrijk

 8. LTD "GOROBINA"

  Oekraïne

 9. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrijk

 10. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis