• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aperatieven- alcoholhoudend

Resultaten voor

Aperatieven- alcoholhoudend - Import export

 1. ARDUENNA GIN

  België

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN is begonnen met de wens van Martin en François, twee jonge inwoners van de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de prachtige Ardennen te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. De subtiele mix van de ronde mirabellensmaak met de frisse noot van sparrenbomen en het vleugje milde en zoete vlierbes biedt u een ongekende smaakbeleving. Wij nemen u mee op een ware reis door de bossen en valleien van de Ardennen. Ontdek de Arduenna-ervaring en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte landschappen. Geniet van de Arduenna-gin on the rocks, in een cocktail of met een tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Onder de talrijke cocktailrecepten op onze website vindt u nog meer manieren om van de Arduenna-gin te genieten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van privé-evenementen, bedrijfsfeestjes of gewoon voor meer informatie! Wij zijn actief in de 10 provincies van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

  Alle producten voor "aperatieven- alcoholhoudend"

 2. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italië

 3. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

 4. MOVING SPIRITS INTERNATIONAL

  Nederland

  The number 1 European online wholesaler for spirits. Moving Spirits supplies a wide range of spirits and Champagne to businesses throughout Europe and beyond. As our client, you will be able to order via our online sales portal, wherever and whenever you want, at your convenience. You will be also able to see our actual stock and our competitive prices in real time. At Moving Spirits the daily routines are based on the following values: to focus on long-term, to work in a team, to develop ourselves and to enjoy ourselves. This means that we place long-term relationships ahead of quick gains. Is your business looking to source international known top brands of spirits and Champagne? Take the first step and apply for an account on https: //movingspirits.eu/contact/ We are looking forward to get to know you!

  Alle producten voor "aperatieven- alcoholhoudend"

 5. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE STOOP

  België

  De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.

 2. DELUXE DISTILLERY

  België

  Gin (Blind Tiger) en vodka (Mary White).

 3. GOLDEN MOUNTAIN

  België

  Golden Mountain ontwikkelt alcoholische dranken die speciaal zijn door toevoeging van extracten, kruiden en botanicals: Golden Mountain Original en Golden Mountain Raspberry.

 4. SUPREME ENERGY & VODKA

  Nederland

  Supreme Energy & Vodka, energy drank met 6% vol Vodka. made in Austria

 5. TEST GMBH

  Duitsland

  Wij kopen Duitse partijen in

 1. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrijk

 2. MAISON SASSY

  Frankrijk

 1. LTD "GOROBINA"

  Oekraïne

 2. ALUXION ALLIANCE SRL

  Italië

 3. SAPORICENTROITALIA

  Italië

 4. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 5. MA DAME-JEANNE

  Frankrijk

 6. L&L

  Frankrijk

 7. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrijk

 8. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

 1. LATO SENSU LTD

  Israël

 2. MAISON SCOUFLAIRE

  België

 3. FRANCE OF GASTRONOMY

  Frankrijk

 4. CHATEAU DU TARIQUET

  Frankrijk

 5. MONWHISKY

  Frankrijk

 6. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Italië

 7. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Frankrijk

 8. BIJ CHOI B.V.

  Nederland

 9. MANOIR D'APREVAL

  Frankrijk

 10. LE ROI DE LA FRAISE

  België

Vind bestekken voor