• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • applicators voor lijm- en kleefstoffen

Resultaten voor

Applicators voor lijm- en kleefstoffen - Import export

 1. EMFI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  EMFI, opgericht in 1965, is gevestigd in Haguenau (Elzas). De onderneming is gespecialiseerd in de fabricage van lijm en kit voor de industrie en voor de bouw- en transportsector. EMFI biedt polyurethaan kit, siliconenkit, hybride lijmen, vinyllijmen of lijmen op waterbasis evenals gereedschap voor het aanbrengen: spuitpistolen, spatels of kammen en nog veel meer producten. Onze researchteams stellen hun knowhow ter beschikking van professionele gebruikers uit de industrie en de bouwsector. Elk jaar investeren we in nieuwe technologieën die de prestaties van onze werkplaatsen en producten nog verbeteren en die tegelijk de impact ervan op het milieu beperken. Onze kleefstoffen en kits zijn vandaag niet te omzeilen producten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, het transport over de weg, het spoor en over zee. Wij zijn op onze EcoVadis Gold certificering en op onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen.

 2. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

 3. BRÄNDSTRÖM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRÄNDSTRÖM, is een Distributeur, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Applicators voor lijm- en kleefstoffen, kleefbanden voor verpakking, verstevigingsbanden, en Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Neuilly Sur Seine, Frankrijk.

 4. SM COATING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SM COATING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 5. H & H MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H & H MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Porta Westfalica, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UES AG

  Duitsland

  Onze producten zijn nu al meer dan 15 jaar op de markten voor lijmtechniek beschikbaar.UES AG is op dit moment een van de grootste aanbieders geworden voor een breed scala van industrieën en toepassingsgebieden. Voor veel klanten hebben de UES-systeemoplossingen een permanent plek in de productielijnen ingenomen.Dat is nog geen reden om te ontspannen! Door continue ontwikkeling van onze producten en de invoering van nieuwe technologie, is de kwaliteit en het leven aanzienlijk verbeterd zodat we uiteindelijk moderne apparatuur en tevreden klanten hebben. Maar niet alleen de producten, service en klantenservice worden voortdurend aan uw behoeften aangepast.Dankzij de hypermoderne producten, hoge flexibiliteit en een betrouwbaar partnerschap, vertrouwen veel tevreden klanten in UES AG.Vertrouwt u ook op ons. We bieden veel knowhow om uw projecten met succes te ondersteunen.

 2. KLEI ADHESIVE MACHINERY

  Oekraïne

  Het bedrijf KLEI ADHESIVE MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleefstofopbrengtoestellen, en pneumatische persen. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. GOATEC D.T.M.

  Italië

  Het bedrijf GOATEC D.T.M., is een Multi-Category, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanbrengen van lijm, en Smeltlijmpistolen. Het is gevestigd in Pineta Di Laives, Italië.

 4. BEYER & OTTO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BEYER & OTTO GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekplaat, en zuigers. Het is gevestigd in Kleinostheim, Duitsland.

 5. INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Bad Schönborn, Duitsland.

 1. ADHÉTECH

  Frankrijk

  Het bedrijf ADHÉTECH, is een Distributeur, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, industriële lijmen, Oppervlaktebehandeling, en Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Hurigny, Frankrijk.

 2. NIEMES DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NIEMES DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Grünstadt, Duitsland.

 1. FRABO KIMYASAL MADDELER SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf FRABO KIMYASAL MADDELER SAN. VE TIC. LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleefstoffen voor schoenfabrikanten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. HERBERT SCHÄFER KLEBETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HERBERT SCHÄFER KLEBETECHNIK, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hot-melt kleefmiddel. Het is gevestigd in Sandhausen, Duitsland.

 3. AP HOLDING

  Turkije

  Het bedrijf AP HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijmmachines voor houtpanelen, kleefstoffen voor hout, kleefstoffen voor scheepvaart, en niet-giftige lijmen en kleefstoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. QCUBO, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf QCUBO, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Paços De Ferreira, Portugal.

 5. ROBATECH

  Frankrijk

  Het bedrijf ROBATECH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Applicators voor lijm- en kleefstoffen, lijmen en kleefmiddelen, lijming, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, en smeltlijm. Het is gevestigd in Chauvoncourt, Frankrijk.

 6. PIERRE SOLIDE DESIGN

  Frankrijk

  Het bedrijf PIERRE SOLIDE DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylaatplaten, Kunststenen, composiete materialen met harsen, en groothandel badkameraccessoires. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. A.S. EXCLUSIV

  Duitsland

  Het bedrijf A.S. EXCLUSIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltlijm in stickvorm, Smeltlijmpistolen, smeltlijm in korrelvorm, en apparatuur voor thermofusie. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. LERA MELT

  Turkije

  Het bedrijf LERA MELT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijmer van kanten, smeltlijmen, en lijmen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. FOCKE MELER GLUING SOLUTIONS

  Spanje

  Het bedrijf FOCKE MELER GLUING SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijmmachines voor boekbinderijen, industriële lijmmachines, en lijmopbrengmachines voor artikelen van papier en karton. Het is gevestigd in Arazuri/navarra, Spanje.

 2. ATILLA PELISTER HOLDING A.S

  Turkije

  Het bedrijf ATILLA PELISTER HOLDING A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. WINKEL ADHESIVES, SEALANTS & LUBRICANTS

  Turkije

  Het bedrijf WINKEL ADHESIVES, SEALANTS & LUBRICANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. KLEBE ANLAGEBAUTEILE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KLEBE ANLAGEBAUTEILE AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Internationaal expediteur, Harsen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, en Internationaal expediteur. Het is gevestigd in Münchenstein, Zwitserland.

 5. LAK SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAK SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Harsen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Harsen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 6. ECRAN SUD

  Frankrijk

  Het bedrijf ECRAN SUD, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in RUEIL MALMAISON, Frankrijk.

 7. TUTES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TUTES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 8. WOLFF PACKAGING SOLUTIONS INH. FRANK WOLFF

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFF PACKAGING SOLUTIONS INH. FRANK WOLFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kantoormachines en accessoires, Kantoorartikelen, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kantoormachines en accessoires, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Hohentengen, Duitsland.

 9. MELER GLUING SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf MELER GLUING SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Radars en radionavigatiemateriaal, Kantoorartikelen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Radars en radionavigatiemateriaal, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Sankt Augustin, Duitsland.

 10. SPI DEVELOPMENTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPI DEVELOPMENTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis