• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aquacultuur en visteelt

Resultaten voor

Aquacultuur en visteelt - Import export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan vijftig jaar ervaring in de kunststofverwerking, produceren wij onze Hel-x vullichaampjes voor biologische behandeling van afvalwater en gasbehandelingen voor gebruik in de aquacultuur. U kunt bouwen op deze ervaring als basis voor kwalitatief hoogwaardige Hel-x vullichaampjes van plastic! De productie vloeit voort volgens een in-house ontwikkeld proces, met strenge naleving van hoge kwaliteits- en milieunormen en uitsluitend op onze locatie in Duitsland. Dankzij de lage investerings- en bedrijfskosten, het eenvoudige gebruik en hoge rendement zijn onze Hel-x vullichaampjes voor u een milieuvriendelijk en economisch alternatief. Hel-x vullichaampjesworden wereldwijd ingezet voor stedelijke en industriële waterzuivering in MBBR- en IFAS-systemen. Ook in de aquacultuur en biogasinstallaties zijn talrijke toepassingen mogelijk.

 2. NUTRIFISH

  Tunesië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUTRIFISH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, en aquacultuur van zalmen. Het is gevestigd in Monastir, Tunesië.

 3. GRANJA AGAS SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRANJA AGAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, Aquacultuur en visteelt, kwarteleitjes, kippeneieren, kippeneieren die in de open lucht gefokt zijn, eieren in spanje, eieren in cuenca, en verpakt vers ei. Het is gevestigd in Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanje.

 4. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Zweden

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAMMADOV-CAVIAR-COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steurkaviaar, Steur voor kaviaar, Kweekkaviaar, Wilde kaviaar, kaviaar, en steuren. Het is gevestigd in Göteborg, Zweden.

 5. TRADE TIME B.V.

  Nederland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VISKWEKERIJ CORTEN

  België

  Viskwekerij Corten nv is sinds 1981 gespecialiseerd in het kweken en verkopen van zoetwatervis. Wij bieden onze klanten een zeer ruim gamma van siervissen en vissen voor de hengelsport aan, in alle maten en gewichten. Door onze jarenlange ervaring in het kweken van vissen en het selecteren van leveranciers beschikken wij vandaag over vissen met een gegarandeerde kwaliteit die voldoen aan al uw eisen en dat allemaal aan gunstige prijzen. Al onze activiteiten worden opgevolgd onder het toeziend oog van Eddy Corten en zijn vrouw Huguette, en zonen Kim en Nick. Van maart tot en met september kunnen klein– en groothandelaars bij ons terecht voor koudwatersiervissen. Ons assortiment aan deze siervissen, waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt, is zeer uitgebreid en ze worden u aangeboden aan de scherpste prijzen. Ons streefdoel bestaat er dan ook in om u te voorzien van de gezondste vissen met de gewenste kleuren of maten en met een absolute kwaliteit. In de winterperiode kunt u bij ons terecht voor pootvis en vissen voor de hengelsport. Van november tot en met maart leveren we vissen voor hengelsportclubs, eigenaars van privévijvers, gemeenten, steden en de Vlaamse provincies. Kortom, over heel Vlaanderen. We leveren u de meest voorkomende vissoorten. Hierbij staan we steeds garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De leveringen gebeuren onder de meest optimale omstandigheden dankzij ons eigen aangepast en gespecialiseerd vervoer.

 2. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  België

  Onze viskwekerij is gelegen in het grootste vijvergebied van België, namelijk 'De Wijers' in Midden-Limburg en dit sinds 1865. In dit gebied liggen een duizendtal vijvers met een totale oppervlakte van ongeveer 700 hectare water omringd door duizenden kilometers slootjes en beken. Dat is evenveel als 1.400 voetbalvelden! Ons familiebedrijf bestaat reeds 4 generaties en ons team van zeven mensen beheert het grootste deel van deze vijvers. Gedurende vele jaren is onze kwekerij uitgegroeid tot het grootste netwerk van vijvers in België en bestaat voornamelijk uit kweekvijvers, natuurlijke groeivijvers en stockeervijvers. Hier kweken wij het ruimste aanbod van zoetwatervissen, namelijk : - pootvis en vissen voor de hengelsport - levende aasvisjes voor snoekbaars, snoek, forel en baars Door onze jarenlange ervaring, die altijd overgedragen is van vader op zoon, zijn we sterk in : vissen leveren van uitstekende kwaliteit, stiptheid en juistheid in de uitvoering van uw bestelling en een prima service. En dit allemaal aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kan bij ons ook terecht voor alle soorten visvoeders en apparaten voor zuurstofinbreng en ontgassing van vijvers.

 3. HOMARIUM

  België

  Al meer dan 40 jaar produceren wij leefsystemen voor schaaldieren. Wij hebben drie verschillende pijlers in ons aanbod : een standaardgamma, maatwerk en maatwerk stockage.

 4. AQUA KOI

  België

  Aqua-Koi nv te Balen-Hulsen staat al jarenlang voor u klaar met een ruim aanbod aan vissen, planten en vijvermaterialen.

 5. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf PARLIER ENVIRONNEMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquacultuur van schelpdieren in de zee, onderzoeks- en ontwikkelingsbureaus in de landbouwsector en zootechnische sector, technologische opleiding en innovatie van bedrijven, en advies in biologie. Het is gevestigd in La Roche Sur Yon, Frankrijk.

 1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

  Het bedrijf SEAWELL HIRTSHALS A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 2. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMEC AQUACULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, geviste zeevis, steuren, en Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Airvault, Frankrijk.

 1. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLACK CAVIAR CLUB LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Swadlincote, Verenigd Koninkrijk.

 2. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Schirgiswalde-Kirschau, Duitsland.

 3. LANDING AQUACULTURE

  Nederland

  Het bedrijf LANDING AQUACULTURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Oirschot, Nederland.

 4. PACIFICO AQUACULTURE

  Mexico

  Het bedrijf PACIFICO AQUACULTURE, is een Distributeur, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Ensenada, Mexico.

 5. ROMNETS CORPORATION

  Roemenië

  Het bedrijf ROMNETS CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 6. SPAROS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SPAROS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, en Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Olhão, Portugal.

 7. TRUST CARE COMPANY

  Egypte

  Het bedrijf TRUST CARE COMPANY, is een Distributeur, en actief in de sector Veterinaire producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, en Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Obour, Egypte.

 8. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren kuipen voor visteelt, Buigen pijpen, pleziervaartuigen, en verkoop van halfveredelde vis, schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Canada

  Het bedrijf MATRIX ENVIRONMENT INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Montreal (laval), Canada.

 2. OYSTERWORLD

  Portugal

  Het bedrijf OYSTERWORLD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren oesters, tapijtschelpen, en mosselen. Het is gevestigd in Queijas, Portugal.

 3. AQUATROPICAL

  Kongo, Democratische Republiek

  Het bedrijf AQUATROPICAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Kinshasa, Kongo, Democratische Republiek.

 4. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Italië

  Het bedrijf VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsalg. Het is gevestigd in Cavallino-Treporti, Italië.

 5. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spanje

  Het bedrijf IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, Strategie voor onderzoek en ontwikkeling, Geologisch onderzoek, privewerken, Aquacultuur en visteelt, en Strategie voor onderzoek en ontwikkeling. Het is gevestigd in Coruño (llanera)-Asturias, Spanje.

 6. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VISION GREEN SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontsmettingsmiddelen voor waterbehandeling, chemische desinfectie water, en desinfecties bactericiden van gebouwen, milieus en installaties. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 7. FINITTICA SRL

  Italië

  Het bedrijf FINITTICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische fokkerij, en tapijtschelpen. Het is gevestigd in Goro, Italië.

 8. VDM GALICIA SL

  Spanje

  Het bedrijf VDM GALICIA SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, Levensmiddelen - import-export, groothandelsmarkten, schelpdieren, Aquacultuur en visteelt, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Ribeira, Spanje.

 9. REDES DOS MARES

  Spanje

  Het bedrijf REDES DOS MARES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Cartagena, Spanje.

 10. NEPTUNE LED

  Frankrijk

  Het bedrijf NEPTUNE LED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderwaterverlichting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, en Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Ste Anne / Gervonde, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor