• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aquaria en viskommen

Resultaten voor

Aquaria en viskommen - Import export

 1. MANUFAKTUR VON DOBERSTEIN

  Duitsland

  Het element water vormt onze motivatie. Onze competentie als producent en dienstverlener is verdeeld in verschillende afdelingen.Een belangrijke pijler is de aquariumconstructie, wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte plexiglas, acryl- en glazen aquaria, evenals grote aquaria.Als aanvulling hebben we ook onze eigen filters, meet- en verlichtingstechnologie ontwikkeld om het aanbod te voltooien.We bieden op dit gebied een all-round service.Verzorging en onderhoud van aquaria met bijbehorende technologie.Een andere zeer belangrijke productieafdeling voor ons vormen waterspellen.Het waterspel als een belangrijk onderdeel van de moderne in-house buitenarchitectuur.De watermuur speelt een belangrijke rol, of het nu gaat om cortenstaal, roestvrij staal, glas of acryl.Wij produceren volgens klantvereisten, waaronder waterkolommen en wandfonteinen.De derde belangrijke pijler zijn fonteinen.Ons productieprogramma omvat hoogwaardige fonteinen die gemaakt zijn van geselecteerde materialen.

 2. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italië

  Green Center is het grootste tuincentrum in het hele centrum van Italië en biedt producten van uitstekende kwaliteit en met zorg verleende diensten. De firma kan voldoen aan iedere vraag naar planten. U kunt hier allerlei soorten planten kopen (vruchtplanten, water- en moerasplanten, tuinplanten, vetplanten, vleesetende planten, palm, olijfbomen, geënte planten en veel meer), maar ook priëlen, metalen tuinmeubels, artistiek aardewerk, meststoffen, pot- en tuinaarde, kunstbloemen en bovengrondse zwembaden.

 3. SHRIMPPARADISE

  Nederland

  Shrimpparadise is de specialist op het gebied van siergarnalenkweek. Wij verkopen garnalen van een hoge kwaliteit aan dierenwinkels, webshops en particulieren. Sinds kort verkopen we ook artikelen zoals garnalenvoer, mineralen, natuurproducten en pH-verlagende bodems. Graag willen wij distributeur worden voor bekende merken zoals Dennerle, aqua tropica, Sky Fish, Biomax Ebi Pro en Ebi Gold. Sinds 2006 kweken wij hoge gradaties crystal reds, crystal blacks, taiwan bee en pinto garnalen. Op het gebied van garnalenkweek hebben wij veel kennis opgedaan. In de loop der jaren hebben we vaak op beurzen gestaan zoals vivarium en de aqua-expo-tage. In binnen en buitenland hebben we veel connenties en kunnen zodoende aan elke vraag voldoen.

 4. HELDERE5ER

  Nederland

  Vijvers, koi, vijvervissen, anti alg ... Alles voor de vijver, helderheid is onze specialiteit. heldere5er is tevens uw vijver hovenier. Koi, karpers importeren wij zelf uit Japan, en verkopen wij tegen zeer concurrerende prijzen.

 5. BELCOPET

  België

  Reeds meer dan 50 jaar en 3 generaties lang is firma Belcopet een toonaangevend familiebedrijf in de huisdierenbranche.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOCAFISH AQUARIUM

  België

  Het bedrijf LOCAFISH AQUARIUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquaria, verhuur aquarium, en LED-aquariumverlichting. Het is gevestigd in Grâce-Hollogne, België.

 2. MEIN AQUARIUMPROFI INH. JEFFREY MÖWERT

  Duitsland

  Het bedrijf MEIN AQUARIUMPROFI INH. JEFFREY MÖWERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Giesen, Duitsland.

 3. DS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf DS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, Acrylaatglas, Puttenbouw, waterspeelvoorzieningen, en Producten voor het dichten van zwembaden. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 4. AC AQUATICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AC AQUATICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumverlichting. Het is gevestigd in Rowlands Gill, Verenigd Koninkrijk.

 5. AQUARISTIK-BAYERN

  Duitsland

  Het bedrijf AQUARISTIK-BAYERN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Loitzendorf, Duitsland.

 1. FIT FILTRATION

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FIT FILTRATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquariums op maat, zee-aquaria, zuurstofverrijkingssystemen voor aquariums, en neonlampen en lampen voor aquariums en reptielariums. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 2. LES MONDES DE ROMAIN

  België

  Het bedrijf LES MONDES DE ROMAIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquaria, aquariums op maat, installatie aquaria, en met ornamenten versierde aquaria. Het is gevestigd in Grandmetz, België.

 1. LIWEBE - NATURNAHE AQUARIUM BELEUCHTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf LIWEBE - NATURNAHE AQUARIUM BELEUCHTUNG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquariologie, aquaria van viswinkels, en LED-aquariumverlichting. Het is gevestigd in Dorum, Duitsland.

 2. MONIS I/S

  Denemarken

  Het bedrijf MONIS I/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdieren - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquaria en viskommen, Terraria en accessoires, Aquaria en viskommen, Terraria en accessoires, schildpadden voor vivariums, en terrarium. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 3. HANDELSONDERNEMING T. BIJNSDORP

  Nederland

  Het bedrijf HANDELSONDERNEMING T. BIJNSDORP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Ijmuiden, Nederland.

 4. AQUARIONATURE

  België

  Het bedrijf AQUARIONATURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Leuze-En-Hainaut, België.

 5. AQUARIUM TONNDORF

  Duitsland

  Het bedrijf AQUARIUM TONNDORF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Aquaria en viskommen, Voeder voor industriële visteelt, en Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. MINIAQUA77

  Frankrijk

  Het bedrijf MINIAQUA77, is een Multi-Category, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in La Ferté Gaucher, Frankrijk.

 7. SPLASH SNC

  Italië

  Het bedrijf SPLASH SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Isernia, Italië.

 8. PARA ESTANQUES

  Spanje

  Het bedrijf PARA ESTANQUES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Salamanca, Spanje.

 1. AQUALED

  Polen

  Het bedrijf AQUALED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires aquarium, en aquariologie. Het is gevestigd in Kałuszyn, Polen.

 2. ACUARIO MALAGA

  Spanje

  Het bedrijf ACUARIO MALAGA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 3. THE SEA FARM

  België

  Het bedrijf THE SEA FARM, is een Distributeur, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, Koraal, aquaria, accessoires aquarium, Aquariumvissen, en Koraal. Het is gevestigd in Liège, België.

 4. REEF JOKER

  Italië

  Het bedrijf REEF JOKER, is een Distributeur, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, aquariologie, en Aquariumvissen. Het is gevestigd in Garbagnate Milanese, Italië.

 5. PASIONREEF

  Spanje

  Het bedrijf PASIONREEF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 6. MAT AKVARYUM FILT.SAN.AS

  Turkije

  Het bedrijf MAT AKVARYUM FILT.SAN.AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren filters voor aquariums. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. AQUADOR

  Luxemburg

  Het bedrijf AQUADOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Terraria en accessoires, Vis, terrarium, Terraria en accessoires, Vis, en accessoires aquarium. Het is gevestigd in Clémency, Luxemburg.

 8. AQUARIUM SHOP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AQUARIUM SHOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Swindon, Verenigd Koninkrijk.

 9. PRODAC INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRODAC INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor aquariumvissen. Het is gevestigd in Cittadella, Italië.

 10. GROUPE ANTINEA

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE ANTINEA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium, aquaria, dierenvoer, en omgekeerde osmose. Het is gevestigd in Saint Jean De Vedas, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis