• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aquaria en viskommen

Resultaten voor

Aquaria en viskommen - Import export

 1. TROPICAL

  Polen

  Al 45 jaar genieten TROPICAL-voeders een grote populariteit en erkenning in de aquariumindustrie. Zij exporteren aan meer dan 80 landen in de wereld. Ons aanbod: •WATERBEHANDELINGSPRODUCT. Producten voor de behandeling van tropisch water bevatten alle noodzakelijke ingrediënten om het water in het aquarium te behandelen en aan te passen aan de behoeften van de daarin levende dieren. Het aanbod wordt aangevuld met gespecialiseerde zouten die nuttig zijn tijdens transport en uitbroeden. •PRO DEFENCE – PROBIOTISCHE VOEDING IN DE PROBIOTIC-LIJN PRO DEFENCE bevat voedingsmiddelen met probiotica voor het dagelijks voeren van vissen. Het voer is verkrijgbaar in vier groottes: Micro, XXS, S en M. •SOFT LINE – INNOVATIEF CONCEPT VAN AQUARIUMPRODUCTEN. Zachte korrels, hoge hydrostabiliteit, uitzonderlijke assimilatie en overvloed aan voedingsstoffen – dit zijn werkelijk unieke kenmerken van deze lijn van aquariumproducten. De Poolse fabrikant heeft een unieke methode ontwikkeld om zacht geëxtrudeerd voedsel te produceren, dat aantrekkelijker is voor vissen en gemakkelijker verteerbaar is. •TROPICAL PREMIUM LINE. Premium Line bevat zowel universeel als speciaal voer voor vissen met specifieke voedingsbehoeften. •TROPICAL MARINE POWER. Dit is een lijn van voedingsmiddelen, waterbehandelingsproducten, zeezout ontworpen voor zeeaquaria. In het tropisch aanbod mag gespecialiseerd voer niet ontbreken voor siervijvervissen als kois, steuren en andere soorten.

 2. MANUFAKTUR VON DOBERSTEIN

  Duitsland

  Het element water vormt onze motivatie. Onze competentie als producent en dienstverlener is verdeeld in verschillende afdelingen.Een belangrijke pijler is de aquariumconstructie, wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte plexiglas, acryl- en glazen aquaria, evenals grote aquaria.Als aanvulling hebben we ook onze eigen filters, meet- en verlichtingstechnologie ontwikkeld om het aanbod te voltooien.We bieden op dit gebied een all-round service.Verzorging en onderhoud van aquaria met bijbehorende technologie.Een andere zeer belangrijke productieafdeling voor ons vormen waterspellen.Het waterspel als een belangrijk onderdeel van de moderne in-house buitenarchitectuur.De watermuur speelt een belangrijke rol, of het nu gaat om cortenstaal, roestvrij staal, glas of acryl.Wij produceren volgens klantvereisten, waaronder waterkolommen en wandfonteinen.De derde belangrijke pijler zijn fonteinen.Ons productieprogramma omvat hoogwaardige fonteinen die gemaakt zijn van geselecteerde materialen.

 3. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italië

  Green Center is het grootste tuincentrum in het hele centrum van Italië en biedt producten van uitstekende kwaliteit en met zorg verleende diensten. De firma kan voldoen aan iedere vraag naar planten. U kunt hier allerlei soorten planten kopen (vruchtplanten, water- en moerasplanten, tuinplanten, vetplanten, vleesetende planten, palm, olijfbomen, geënte planten en veel meer), maar ook priëlen, metalen tuinmeubels, artistiek aardewerk, meststoffen, pot- en tuinaarde, kunstbloemen en bovengrondse zwembaden.

 4. SHRIMPPARADISE

  Nederland

  Shrimpparadise is de specialist op het gebied van siergarnalenkweek. Wij verkopen garnalen van een hoge kwaliteit aan dierenwinkels, webshops en particulieren. Sinds kort verkopen we ook artikelen zoals garnalenvoer, mineralen, natuurproducten en pH-verlagende bodems. Graag willen wij distributeur worden voor bekende merken zoals Dennerle, aqua tropica, Sky Fish, Biomax Ebi Pro en Ebi Gold. Sinds 2006 kweken wij hoge gradaties crystal reds, crystal blacks, taiwan bee en pinto garnalen. Op het gebied van garnalenkweek hebben wij veel kennis opgedaan. In de loop der jaren hebben we vaak op beurzen gestaan zoals vivarium en de aqua-expo-tage. In binnen en buitenland hebben we veel connenties en kunnen zodoende aan elke vraag voldoen.

 5. HELDERE5ER

  Nederland

  Vijvers, koi, vijvervissen, anti alg ... Alles voor de vijver, helderheid is onze specialiteit. heldere5er is tevens uw vijver hovenier. Koi, karpers importeren wij zelf uit Japan, en verkopen wij tegen zeer concurrerende prijzen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOCAFISH AQUARIUM

  België

 2. MEIN AQUARIUMPROFI INH. JEFFREY MÖWERT

  Duitsland

 3. DS GMBH

  Oostenrijk

 4. AQUARIUM TONNDORF

  Duitsland

 5. AC AQUATICS

  Verenigd Koninkrijk

 1. MINIAQUA77

  Frankrijk

 2. AQUADOR

  Luxemburg

 1. PARA ESTANQUES

  Spanje

 2. AQUARIONATURE

  België

 3. AQUARISTIK-BAYERN

  Duitsland

 4. HANDELSONDERNEMING T. BIJNSDORP

  Nederland

 5. MONIS I/S

  Denemarken

 6. ACUARIO MALAGA

  Spanje

 7. LES MONDES DE ROMAIN

  België

 8. THE SEA FARM

  België

 1. SPLASH SNC

  Italië

 2. FIT FILTRATION

  Verenigd Koninkrijk

 3. AQUALED

  Polen

 4. AQUARIUM SHOP

  Verenigd Koninkrijk

 5. ALLEN

  China

 6. PRODAC INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

 7. GROUPE ANTINEA

  Frankrijk

 8. MAT AKVARYUM FILT.SAN.AS

  Turkije

 9. REEF JOKER

  Italië

 10. ANIMO DISTRI

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis