• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aquariumvissen

Resultaten voor

Aquariumvissen - Import export

 1. DELTA PET CARE

  België

  Delta Pet Care biedt verzorgingsproducten voor honden, paarden, katten, andere pelsdieren, vogels en siervissen. Sommige producten, zoals Skin and Shine, Pigment plus, K1, e.a., worden door ons zelf samengesteld of met onze formules vervaardigd. Andere, zoals Velcote, Hokamix, Skinner’s en de producten uit de Pet Care Shop importeren we. DPC heeft ook een grote Koi- en vijverafdeling met de naam Nippon Koi Garden. Deze afdeling heeft zich gespecialiseerd in - Exclusieve Japanse Koi - die we rechtstreeks in Japan gaan selecteren. Vanzelfsprekend vindt je bij NKG alles wat je voor je vijver en je vissen nodig hebt.

 2. DEVOET

  België

  Devoet is een centrum van aquarium en vijver. Ze hebben waterplanten en natuursteen. Ze verkopen het materiaal voor vijver en vissen: koi, goudvis, sluierstaarten, steur, shubunkin, sarassa, ruykin, comeet, grondeling, zeelt, goud-blauwe winde, albino graskaper, groene graskarper, zoetwatermossel.

 3. BASSLEER BIOFISH

  België

  Bassleer Biofish is een vlaamse groothandel in tropische en koudwater siervissen, aquariumvissen,  planten, levend voer, Super Premium Korrelvoer, boeken,  verzorgingsproducten, training en opleiding. Het bedrijf verkoopt uitsluitend via de aquariumwinkel of dierenwinkel in België en Frankrijk.

 4. AQUARIUM-3VIS-ION

  België

  Iedereen kan zich een aquarium aanschaffen ongeacht of men nu een studio of kasteel bewoont. Er is zeker een plaats voor een Aquarium-3vis-ion. Het rustgevende van zo een aquarium op de levensomgeving is bewezen. Het kabbelende water, het zwemmen van de vissen, de stille heen en weer beweging van de planten, kortom de aanwezigheid van de Aquarium-3vis-ion werkt ontspannend op de mens. Deze aquarium vraagt slechts 1 tot 2 onderhoudsbeurten per jaar.

 5. IMPERATOR CORALS

  Nederland

  Imperator corals is een zeeaquarium winkel gespecialiseerd in het verkoop van koraal en advies over koraal. Wij staan altijd klaar mochten er onverwachte gebeurtenissen plaats vinden rondom of in het aquarium. Wij verkopen kern gezonde koralen voor uw zeeaquarium. Wij zijn ook gespecialiseerd in het door uw gewenste koraal te zoeken en u voor zeer scherpe peijzen dit te kunnen aanbieden. Onze webshop is zeer divers en zeer scherp geprijst.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND

  Nederland

  Koi en Vijvercentrum Nederland levert alle vijverproducten voor koi, Koivijver, tuinvijver, siervijver, aquarium en balkon vijver. Zo kunt u altijd genieten van de beste aanbiedingen en nieuwste vijverproducten voor uw vijver

 2. KOI FARM UKRAINE

  Oekraïne

 3. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrijk

 4. PREDATORY FISH BAY

  Griekenland

 5. LOTOS AQUA

  Oekraïne

 1. THE SEA FARM

  België

 2. AQUARIUM PULA

  Kroatië

 3. THE GREEN CORAL

  België

 4. ACQUALIFE DI MATTEO CAMPANER

  Italië

 5. REEF JOKER

  Italië

 6. AU POISSON D'OR

  België

 7. BSF FISH

  Spanje

 8. CCGRASS

  China

 9. ARASS GMBH

  Duitsland

 10. BIOTOP

  België

 1. CLADOPHORA-MARKET

  Oekraïne

 2. KOIFUTTERHANDEL.DE

  Duitsland

 3. ANDREW RACE

  Verenigd Koninkrijk

 4. CENTRO AGRARIO BETTINI DI BETTINI MAURO SANTE

  Italië

 5. GLOBAL AQUATIC TECHNOLOGIES

  Spanje

 6. U.K. POND PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. TELBE ENGINEERING S.R.L.

  Italië

 8. MAŁA

  Polen

 9. AQUACLUB1990

  Oekraïne

 10. MODAVIZYON TEKSTIL SAN VE TIC AS

  Turkije