• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aquariumvissen

Resultaten voor

Aquariumvissen - Import export

 1. TROPICAL

  Polen

  Al 45 jaar genieten TROPICAL-voeders een grote populariteit en erkenning in de aquariumindustrie. Zij exporteren aan meer dan 80 landen in de wereld. Ons aanbod: •WATERBEHANDELINGSPRODUCT. Producten voor de behandeling van tropisch water bevatten alle noodzakelijke ingrediënten om het water in het aquarium te behandelen en aan te passen aan de behoeften van de daarin levende dieren. Het aanbod wordt aangevuld met gespecialiseerde zouten die nuttig zijn tijdens transport en uitbroeden. •PRO DEFENCE – PROBIOTISCHE VOEDING IN DE PROBIOTIC-LIJN PRO DEFENCE bevat voedingsmiddelen met probiotica voor het dagelijks voeren van vissen. Het voer is verkrijgbaar in vier groottes: Micro, XXS, S en M. •SOFT LINE – INNOVATIEF CONCEPT VAN AQUARIUMPRODUCTEN. Zachte korrels, hoge hydrostabiliteit, uitzonderlijke assimilatie en overvloed aan voedingsstoffen – dit zijn werkelijk unieke kenmerken van deze lijn van aquariumproducten. De Poolse fabrikant heeft een unieke methode ontwikkeld om zacht geëxtrudeerd voedsel te produceren, dat aantrekkelijker is voor vissen en gemakkelijker verteerbaar is. •TROPICAL PREMIUM LINE. Premium Line bevat zowel universeel als speciaal voer voor vissen met specifieke voedingsbehoeften. •TROPICAL MARINE POWER. Dit is een lijn van voedingsmiddelen, waterbehandelingsproducten, zeezout ontworpen voor zeeaquaria. In het tropisch aanbod mag gespecialiseerd voer niet ontbreken voor siervijvervissen als kois, steuren en andere soorten.

 2. KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND

  Nederland

  Koi en Vijvercentrum Nederland levert alle vijverproducten voor koi, Koivijver, tuinvijver, siervijver, aquarium en balkon vijver. Zo kunt u altijd genieten van de beste aanbiedingen en nieuwste vijverproducten voor uw vijver

 3. IMPERATOR CORALS

  Nederland

  Imperator corals is een zeeaquarium winkel gespecialiseerd in het verkoop van koraal en advies over koraal. Wij staan altijd klaar mochten er onverwachte gebeurtenissen plaats vinden rondom of in het aquarium. Wij verkopen kern gezonde koralen voor uw zeeaquarium. Wij zijn ook gespecialiseerd in het door uw gewenste koraal te zoeken en u voor zeer scherpe peijzen dit te kunnen aanbieden. Onze webshop is zeer divers en zeer scherp geprijst.

 4. AQUARIUM-3VIS-ION

  België

  Iedereen kan zich een aquarium aanschaffen ongeacht of men nu een studio of kasteel bewoont. Er is zeker een plaats voor een Aquarium-3vis-ion. Het rustgevende van zo een aquarium op de levensomgeving is bewezen. Het kabbelende water, het zwemmen van de vissen, de stille heen en weer beweging van de planten, kortom de aanwezigheid van de Aquarium-3vis-ion werkt ontspannend op de mens. Deze aquarium vraagt slechts 1 tot 2 onderhoudsbeurten per jaar.

 5. BASSLEER BIOFISH

  België

  Bassleer Biofish is een vlaamse groothandel in tropische en koudwater siervissen, aquariumvissen,  planten, levend voer, Super Premium Korrelvoer, boeken,  verzorgingsproducten, training en opleiding. Het bedrijf verkoopt uitsluitend via de aquariumwinkel of dierenwinkel in België en Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEVOET

  België

  Devoet is een centrum van aquarium en vijver. Ze hebben waterplanten en natuursteen. Ze verkopen het materiaal voor vijver en vissen: koi, goudvis, sluierstaarten, steur, shubunkin, sarassa, ruykin, comeet, grondeling, zeelt, goud-blauwe winde, albino graskaper, groene graskarper, zoetwatermossel.

 2. KOI FARM UKRAINE

  Oekraïne

 3. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrijk

 4. THE SEA FARM

  België

 5. THE GREEN CORAL

  België

 1. AQUARIUM PULA

  Kroatië

 2. ACQUALIFE DI MATTEO CAMPANER

  Italië

 1. LOTOS AQUA

  Oekraïne

 2. REEF JOKER

  Italië

 3. BSF FISH

  Spanje

 4. CCGRASS

  China

 5. BIOTOP

  België

 6. ARASS GMBH

  Duitsland

 7. KOIFUTTERHANDEL.DE

  Duitsland

 8. ANDREW RACE

  Verenigd Koninkrijk

 1. GLOBAL AQUATIC TECHNOLOGIES

  Spanje

 2. CENTRO AGRARIO BETTINI DI BETTINI MAURO SANTE

  Italië

 3. CLADOPHORA-MARKET

  Oekraïne

 4. KORKMAZ AKVARYUM

  Turkije

 5. VON WUSSOW IMPORTE GMBH

  Duitsland

 6. NIL AKVARYUM PETSHOP

  Turkije

 7. MAŁA

  Polen

 8. EXPORT QUALITY FISH

  Colombia

 9. MODAVIZYON TEKSTIL SAN VE TIC AS

  Turkije

 10. AQUACLUB1990

  Oekraïne