• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aquariumvissen

Resultaten voor

Aquariumvissen - Import export

 1. DELTA PET CARE

  België

  Delta Pet Care biedt verzorgingsproducten voor honden, paarden, katten, andere pelsdieren, vogels en siervissen. Sommige producten, zoals Skin and Shine, Pigment plus, K1, e.a., worden door ons zelf samengesteld of met onze formules vervaardigd. Andere, zoals Velcote, Hokamix, Skinner’s en de producten uit de Pet Care Shop importeren we. DPC heeft ook een grote Koi- en vijverafdeling met de naam Nippon Koi Garden. Deze afdeling heeft zich gespecialiseerd in - Exclusieve Japanse Koi - die we rechtstreeks in Japan gaan selecteren. Vanzelfsprekend vindt je bij NKG alles wat je voor je vijver en je vissen nodig hebt.

 2. IMPERATOR CORALS

  Nederland

  Imperator corals is een zeeaquarium winkel gespecialiseerd in het verkoop van koraal en advies over koraal. Wij staan altijd klaar mochten er onverwachte gebeurtenissen plaats vinden rondom of in het aquarium. Wij verkopen kern gezonde koralen voor uw zeeaquarium. Wij zijn ook gespecialiseerd in het door uw gewenste koraal te zoeken en u voor zeer scherpe peijzen dit te kunnen aanbieden. Onze webshop is zeer divers en zeer scherp geprijst.

 3. DEVOET

  België

  Devoet is een centrum van aquarium en vijver. Ze hebben waterplanten en natuursteen. Ze verkopen het materiaal voor vijver en vissen: koi, goudvis, sluierstaarten, steur, shubunkin, sarassa, ruykin, comeet, grondeling, zeelt, goud-blauwe winde, albino graskaper, groene graskarper, zoetwatermossel.

 4. AQUARIUM-3VIS-ION

  België

  Iedereen kan zich een aquarium aanschaffen ongeacht of men nu een studio of kasteel bewoont. Er is zeker een plaats voor een Aquarium-3vis-ion. Het rustgevende van zo een aquarium op de levensomgeving is bewezen. Het kabbelende water, het zwemmen van de vissen, de stille heen en weer beweging van de planten, kortom de aanwezigheid van de Aquarium-3vis-ion werkt ontspannend op de mens. Deze aquarium vraagt slechts 1 tot 2 onderhoudsbeurten per jaar.

 5. KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND

  Nederland

  Koi en Vijvercentrum Nederland levert alle vijverproducten voor koi, Koivijver, tuinvijver, siervijver, aquarium en balkon vijver. Zo kunt u altijd genieten van de beste aanbiedingen en nieuwste vijverproducten voor uw vijver

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BASSLEER BIOFISH

  België

  Bassleer Biofish is een vlaamse groothandel in tropische en koudwater siervissen, aquariumvissen,  planten, levend voer, Super Premium Korrelvoer, boeken,  verzorgingsproducten, training en opleiding. Het bedrijf verkoopt uitsluitend via de aquariumwinkel of dierenwinkel in België en Frankrijk.

 2. KOI FARM UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf KOI FARM UKRAINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren viskwekerij, online winkel, water- en moerasplanten, en voeder voor viskwekerijen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. PREDATORY FISH BAY

  Griekenland

  Het bedrijf PREDATORY FISH BAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquaria, Vissen, tropisch, vis groothandel, en huisdieren. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 4. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMEC AQUACULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, geviste zeevis, steuren, en Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Airvault, Frankrijk.

 5. LOTOS AQUA

  Oekraïne

  Het bedrijf LOTOS AQUA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Glevakha, Oekraïne.

 1. ACQUALIFE DI MATTEO CAMPANER

  Italië

  Het bedrijf ACQUALIFE DI MATTEO CAMPANER, is een Multi-Category, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. THE GREEN CORAL

  België

  Het bedrijf THE GREEN CORAL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Wanze, België.

 1. THE SEA FARM

  België

  Het bedrijf THE SEA FARM, is een Distributeur, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, Koraal, aquaria, accessoires aquarium, Aquariumvissen, en Koraal. Het is gevestigd in Liège, België.

 2. REEF JOKER

  Italië

  Het bedrijf REEF JOKER, is een Distributeur, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, aquariologie, en Aquariumvissen. Het is gevestigd in Garbagnate Milanese, Italië.

 3. FLOCELL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLOCELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, waterinstallaties, filters voor vloeistoffen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en waterfiltratie. Het is gevestigd in Wigan, Verenigd Koninkrijk.

 4. BIOTOP

  België

  Het bedrijf BIOTOP, is een Distributeur, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquaria en viskommen, Terraria en accessoires, Aquaria en viskommen, en Terraria en accessoires. Het is gevestigd in Ensival, België.

 5. AU POISSON D'OR

  België

  Het bedrijf AU POISSON D'OR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquaria en viskommen, Zoetwatervis, Aquaria en viskommen, en Zoetwatervis. Het is gevestigd in Estaimpuis, België.

 6. BSF FISH

  Spanje

  Het bedrijf BSF FISH, is een Distributeur, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 7. KONEKO SRL

  België

  Het bedrijf KONEKO SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Namur, België.

 8. ARASS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARASS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Neu-Isenburg, Duitsland.

 1. U.K. POND PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf U.K. POND PRODUCTS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Aquariumvissen, Huisdierenvoer, en Aquariumvissen. Het is gevestigd in Rugeley, Verenigd Koninkrijk.

 2. CLADOPHORA-MARKET

  Oekraïne

  Het bedrijf CLADOPHORA-MARKET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Yarov, Oekraïne.

 3. ANDREW RACE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDREW RACE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - gemarineerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, Vis - gerookt en gezouten, Aquariumvissen, en Vis - gerookt en gezouten. Het is gevestigd in Mallaig, Verenigd Koninkrijk.

 4. KOIFUTTERHANDEL.DE

  Duitsland

  Het bedrijf KOIFUTTERHANDEL.DE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Deggendorf, Duitsland.

 5. GLOBAL AQUATIC TECHNOLOGIES

  Spanje

  Het bedrijf GLOBAL AQUATIC TECHNOLOGIES, is een Distributeur, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 6. RUINEMANS AQUARIUM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf RUINEMANS AQUARIUM B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquariumvissen, en Aquariumvissen. Het is gevestigd in Montfoort, Nederland.

 7. KORKMAZ AKVARYUM

  Turkije

  Het bedrijf KORKMAZ AKVARYUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Aksaray, Turkije.

 8. EXPORT QUALITY FISH

  Colombia

  Het bedrijf EXPORT QUALITY FISH, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vissen, tropisch. Het is gevestigd in Bogota, Colombia.

 9. AQUASISTEMA ACUARIOS SL

  Spanje

  Het bedrijf AQUASISTEMA ACUARIOS SL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is gevestigd in Alcorcón, Spanje.

 10. NIL AKVARYUM PETSHOP

  Turkije

  Het bedrijf NIL AKVARYUM PETSHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor aquariumvissen, en pasta voor honden. Het is gevestigd in KONYA, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis