• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • auto-onderdelen groothandel

Resultaten voor

Auto-onderdelen groothandel - Import export

 1. ARTUR RECAMBIOS BCN IMPORT EXPORT : ARTUR RECAMBIOS POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Artur Recambios is een Poolse groothandel in auto-onderdelen die werd opgericht in 2012. Wij zijn professionals die zich bezighouden met de verkoop en aankoop van originele onderdelen voor auto's die van de Poolse markt worden geïmporteerd. Ons eigen magazijn biedt een grote voorraad onderdelen voor alle merken voertuigen: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Renault en meer ..... Wij hebben een eigen voorraad onderdelen en de nodige leveranciers van alle onderdelen, voor alle merken die u wilt kopen. Wij kunnen aan u verkopen detailhandel en groothandel exporteurs van auto-onderdelen geleverd in containers. We hebben onze eigen rechtstreekse leveringsdienst van Polen naar Barcelona en Valencia.De rest van Spanje en andere landen worden bezorgd door nationale en internationale pakketdiensten. Als specialisten in gebruikte onderdelen spreken wij Pools, Engels en Spaans om onze communicatie voor de klant gemakkelijk te maken. Neem gerust contact met ons op en koop of bestel via ons, wij garanderen u een goede service.

 2. WERRO PINES OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERRO PINES OÜ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, Reserveonderdelen voor personenwagens, Smeermiddelen voor auto's, Reserveonderdelen voor personenwagens, Smeermiddelen voor de automobielindustrie, smeermiddelen voor personenauto's, onderdelen voor industriële machines, auto-onderdelen groothandel, en onderdelen industriële voertuigen. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 3. BREZAN AUTOPARTS

  België

  Brezan Autoparts is niet alleen een leverancier van auto onderdelen, maar levert ook diensten ter ondersteuning voor het garagebedrijf. Dit maakt Brezan Autoparts een totaalleverancier. Auto-onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. We leveren vele A-merken zoals onder andere Monroe, Meyle, Bosal, NGK, Gates, Mann en Thule evenals ons privatelabel Brega en Carmix. U kunt gemakkelijk en snel online via onze catalogus PartsCat autogebonden en niet autogebonden artikelen (accessoires) bestellen bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

 4. DE CLEENE TECHNICS

  België

  Onze activiteiten : - Herstellen van hydraulische leidingen en koppelingen - Herstellen van starter en alternator - Verkoop van auto onderdelen: olie, filters, remmen, koppeling, bougies ... - Verkoop van veiligheidsartikelen: werkkledij, schoenen, valbeveiliging, brandblussers ... - Vrijetijdskledij en schoenen - Verkoop en herstel van elektrisch gereedschap voor bouw en industrie- ruime keuze merken - Verkoop van handgereedschap voor bouw en industrie - Werfbenodigdheden en bouwspecialiteiten - Las-en stroomapparatuur - Reinigingsmachines - Compressoren & pompen - Ladders en stellingen, hijsmaterialen, kruiwagens, betonmolen, ... - Mobiele verwarmingstoestellen - Transportmateriaal: handpaletten en rolwagens - Magazijninrichting: rekken - Industriële gassen

 5. LIMBURGSE AUTO ONDERDELEN

  België

  Limburgse Auto-Onderdelen of kortweg LAO is uw partner, zowel voor groot- en kleinhandel, in nieuwe auto-onderdelen en accessoires te Leopoldsburg. Daarnaast bieden we u ook een breed gamma aan garage gereedschappen en oliën aan. Carrosserie-onderdelen, radiatoren en trekhaken (GEEN PLAATSING) zijn beschikbaar binnen 24 uur na bestelling. LAO heeft een eigen werkplaats voor revisie van cilinderkoppen (lassen ALU), starters en alternators. Wij kunnen U ook helpen met hogedrukslangen en koppelingen. Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist in auto-onderdelen en accessoires in Limburg, dan is LAO uw partner! Bij aankoop van hoeveelheden kunnen wij U uitzonderlijke groothandelsprijzen aanbieden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HERMAN AUTOPARTS

  België

  Herman Autoparts, voormalig gekend onder de noemer Johan Herman nv, is al meer dan 20 jaar actief als groothandel van auto-onderdelen van verschillende topmerken. Ons gamma differentieert zich van mechanische tot electronische onderdelen die we het gehele jaar door met nodige zorg en service leveren. Voornamelijk onderdelen van volgende merken zijn bij ons beschikbaar : Bmw, Volkswagen, Saab, Skoda, Alfa Romeo, Mercedes, Fiat, Opel, Rover, Peugeot, Citroën, Seat, Ford, Volvo, Renault, Kia, Daewoo, Ssangyong, Audi.

 2. DAPAT

  België

  U kunt het zo gek niet bedenken of DAPAT heeft het in huis. Uitlaten, schokdempers, remschijven, remschoenen, koppelingskits, autolakken, oliën, batterijen, filters, trekhaken, bougies, koplampen, … kortom alles om uw wagen op een degelijke manier te onderhouden.

 3. AUTOMATERIALEN R.S.M.

  België

  Als onafhankelijke groothandel in auto-onderdelen en carparts bieden wij u een volwaardig alternatief voor de originele onderdelenmarkt. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij u zeer snel helpen.

 4. SHU AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf SHU AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, en accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. LIBERTAS STAR SPOLKA Z.O.O.

  Polen

  Het bedrijf LIBERTAS STAR SPOLKA Z.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, onderdelen voor bussen, vervangende vrachtwagen, en onderdelen voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Zyrardow, Polen.

 1. AUTOCARAT - ORIGINAL CAR PARTS - GENUINE PARTS

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOCARAT - ORIGINAL CAR PARTS - GENUINE PARTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, originele onderdelen, auto-onderdelen groothandel, en onderdelen voor auto's. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. ML RICAMBI S.R.L.S

  Italië

  Het bedrijf ML RICAMBI S.R.L.S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen, auto-onderdelen, motorolien, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Gravina In Puglia, Italië.

 1. MARKETPARTS.COM

  Frankrijk

  Het bedrijf MARKETPARTS.COM, is een Multi-Category, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, en Auto's - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 2. MACROFAG

  Turkije

  Het bedrijf MACROFAG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, onderdelen voor koppelingen, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. CAS EXPORTER

  Turkije

  Het bedrijf CAS EXPORTER, is een Distributeur, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, en accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TWOJECZESCI24.PL

  Polen

  Het bedrijf TWOJECZESCI24.PL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen, auto-onderdelen groothandel, accessoires en benodigdheden voor voertuigen, en originele onderdelen. Het is gevestigd in Debowiec, Polen.

 5. AUTOPARTS LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf AUTOPARTS LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, verf voor auto's, toelevering industriële producten, en uitrustingen voor garages. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 6. MEXEMCO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MEXEMCO LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor auto's, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Romford, Verenigd Koninkrijk.

 7. ANKOTOYEDEKPARCA

  Turkije

  Het bedrijf ANKOTOYEDEKPARCA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Sariyer, Turkije.

 8. AUTO-MECANIQUE

  Luxemburg

  Het bedrijf AUTO-MECANIQUE, is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-accessoires, auto-onderdelen groothandel, koppelingen voor aanhangwagens, en onderdelen speciale mechanica. Het is gevestigd in Niederkorn (differdange), Luxemburg.

 1. DOKCAR

  Oekraïne

  Het bedrijf DOKCAR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Winkelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen industriële voertuigen, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. ORZEL

  België

  Het bedrijf ORZEL, is een Distributeur, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasfilters, Motoren en onderdelen, Gasfilters, Auto's - mechanische onderdelen, auto-onderdelen groothandel, en Motoren en onderdelen. Het is gevestigd in Péronnes-Lez-Binche, België.

 3. ART-IN PRODUCTS

  Duitsland

  Het bedrijf ART-IN PRODUCTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor auto's, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Nieder-Hilbersheim, Duitsland.

 4. ARNHEM PROTECT

  Nederland

  Het bedrijf ARNHEM PROTECT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen, aankoop koper, auto-onderdelen groothandel, en aluminium en koperen stangen. Het is gevestigd in Arnhem, Nederland.

 5. ÇEVIK OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf ÇEVIK OTOMOTIV, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. EVENTUS LOG. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EVENTUS LOG. GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren originele onderdelen, auto-onderdelen groothandel, en banden voor personenauto's. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 7. AUTO DUNAREA EXPERT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf AUTO DUNAREA EXPERT SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, carrosseriediensten auto, BtoB e-commercesysteem, en onderdelen voor bussen. Het is gevestigd in Arges, Roemenië.

 8. ONUR AUTO PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ONUR AUTO PARTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Auto's - elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor bussen, auto-onderdelen, automobielcarrosserie, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen groothandel, en waterpompen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. UC INDUSTRY

  Duitsland

  Het bedrijf UC INDUSTRY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Connectoren, elektronische toepassingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren connectoren, en auto-onderdelen groothandel. Het is gevestigd in Schwalbach Am Taunus, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis