• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • autoclaven

Resultaten voor

Autoclaven - Import export

 1. BBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, gevestigd in Freiberg am Neckar, kijkt terug op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van industriële warmtetechniek, thermische naverbranding en ketelbouw. BBS GmbH, opgericht in 2004 uit de fusie van de bedrijven BAY Wärme-technik GmbH en Bay Engineering and Consulting, combineert de productie van industriële ketelsystemen met de knowhow voor de engineering van moderne energiesystemen en milieutechniek.Naast de productie van serieproducten, ontwikkelen en vervaardigen wij ketels en apparaten voor speciale toepassingen die gebruikt worden in de cosmetische, chemische en petrochemische industrie. Hier zijn wij onder meer actief als fabrikant van stoom-, heetwater- en thermische olieketels.Ook de zuivere stoomgeneratoren en de restwarmteketels voor de meest uiteenlopende toepassingen maken deel uit van ons productportfolio.

 2. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 3. EURAMAC BV

  België

  Verified by europages badge

  EURAMAC is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte industriële machines sinds 2015. Onze machines zijn afkomstig uit en bestemd voor alle industriële sectoren. Het onze missie u te begeleiden in de samenstelling van uw commerciële strategieën en u te helpen met uw ontwikkeling dankzij marketingoplossingen op maat. Dankzij ons wereldwijd netwerk, kunnen wij u ook helpen om specifieke machines of accessoires te vinden en de beste prijzen te waarborgen.

 4. TECNOGEN

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecnogen is in 1978 opgericht als metaalschrijnwerkerij en heeft zich gespecialiseerd in de bouw van roestvrijstalen systemen voor de voedingsindustrie. Tegenwoordig produceert Tecnogen tanks en autoclaven voor de wijn-, zuivel-, chemische en waterindustrie met een innovatief gepatenteerd systeem dat uniek in de wereld is. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van tanks en installaties op maat volgens de eisen van de klant. Tecnogen beschikt over een groot aantal octrooien die het bedrijf uniek maken in zijn sector.

 5. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Autoclaven, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, en Autoclaven. Het is gevestigd in Taichung, Taiwan R.O.C..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AFTECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Autoclaven, lassen, Ketelbouw, Plaatwalserij, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Ennery, Frankrijk.

 2. FIORE TECHNOLOGIES BY BORGHI GROUP

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIORE TECHNOLOGIES BY BORGHI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tank onder druk, cryogène tanks, Autoclaven, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.

 3. MEDOREX E. K.

  Duitsland

  Medorex werd in 2004 opgericht als een klein innovatief bedrijf in de buurt van Göttingen in het zuiden van Nedersaksen. Wij zijn een zeer gemotiveerd en ervaren team in de productie, ontwikkeling, ontwerp en optimalisatie van laboratorium- en peristaltische pompen, OEM-pompen, geroerde bioreactoren, vastbed-bioreactoren, celkweekreactoren en accessoires. Ons uiteindelijke doel is de tevredenheid van onze klanten. Om dit doel te bereiken, bieden we onze klanten niet alleen aangename prijzen, maar ook de betrouwbare service van onze medewerkers en onze innovatieve producten. We zijn gespecialiseerd in het aanpassen van onze systemen aan de individuele behoeften van onze klanten. Medorex produceert innovatieve laboratoriumpompen of peristaltische pompen, bioreactoren en een 7 liter hogedrukautoclaaf met geïntegreerd roersysteem en vulsysteem om de werkzaamheden in de laboratoria zo aangenaam en succesvol mogelijk te maken.

 4. CERTOCLAV

  Oostenrijk

  CertoClav Autoclaven produceert al 50 jaar lang in Oostenrijk betrouwbare dampautoclaven voor sterilisatie, voedingsmiddelensupplementen, materiaaltesten (autoclaaftesten) en onderzoek, Duizenden tevreden gebruikers zweren van CertoClav als laboratorium van autoclaaf en voor sterilisatie-apparatuur. Vanwege de compacte omvang zijn onze autoclaven bijzoner geschikt voor tafelautoclaven, die direct op de werkplek opgesteld kunnen worden en in een handomdraai belangrijke apparatuur en voedingsstoffen steriel klaar voor gebruik zetten.

 5. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  DFT Technology is een fabrikant van autoclaven van het merk STOCK, dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor pasteurisatie en sterilisatie van talrijke levensmiddelen, maar ook op het gebied van farmaceutische producten.De grootste toepassingsgebieden omvatten babyvoeding, vlees en worst, maaltijden, soep, melk, room, drankjes, groenten en fruit, vis en voedsel voor huisdieren.Van laboratoriumautoclaaf via damsproei-autoclaaf tot aan multiprocess autoclaaf, zorgt een breed scala aan verschillende systemen voor het optimale resultaat in uw toepassingsbereik.In aanvulling op autoclaaf levert DFT Technology accessoires, zoalsTussenmatten, kooien en frames, voor autoclaven van diverse fabrikanten. Verdere diensten omvatten diensten, zoalsOnderhoud, meting van temperatuurdistributie, kalibratie van de sensoren of zelfs allerlei besturingsaanpassingen.

 1. STERITECH SA

  Frankrijk

  Sinds 1988 produceert en installeert STERITECH in de hele wereld innovatieve en zeer hoogwaardige apparatuur voor de sterilisatie/pasteurisering van verpakte producten. STERITECH is gespecialiseerd in oplossingen die speciaal uitgedacht zijn vanuit de behoeften van klanten uit de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie voor meer productiviteit en veiligheid van de 'Producten' terwijl er tegelijkertijd geholpen wordt bij het behoud van bronnen en het milieu.Van traditionele autoclaven, tot aan continusystemen of besturingssoftware van producties, STERITECH richt zich vooral op innovatie en ontwikkeling. Het bedrijf is expert in thermische behandelingen, en beperkt zich niet tot machinebouw. In 2014 revolutioneert het bedrijf op nieuw op de markt met SteriControl Trilogy, de eerste M.E.S die gewijd is aan de sterilisatie en de pasteurisering die de bediening en de bewaking ervan vereenvoudigt.

 2. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Welkom bij Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Leverprogramma: Snelle bevestigingsmiddelen, autoclaven met warme lucht voor de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie, autoklaven autoclavenlucht voor de glasindustrie, productiesystemen voor V-snaren en distributieriemen; Cv-apparatuur voor de continue productie van kabel, autoclaaf voor de rubber en kunststof industrie, impregneren van hout-apparatuur, autoclaven voor het loopvlak van banden, Newt sloten voor de pijpleidingsindustrie. Sterilisatie voor autoclaafwerkzaamheden voor de voedingsindustrie, desinfectie-autoclaven

 1. GRANDIS SRL

  Italië

  Grandis is een onderneming met machines en technologieën die de mogelijkheid bieden allerlei soorten constructies van roestvast staal, aluminium en superlegeringen te ontwikkelen, zodat kan worden voldaan aan de eisen van de verschillende industriële sectoren. Wij vervaardigen onder meer: verfmachines van roestvast staal; roestvrijstalen machines voor pad-steam en autoclaaf behandeling; laboratorium machines en apparaten en centrifugeermachines in verschillende soorten; vaten, tanks en trechters van roestvast staal

 2. PRIORCLAVE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  PRIORCLAVE produceert een breed assortiment kwaliteitsvolle laboratorium autoclaven en sterilisators voor onderzoeken, ideaal voor talloze sterilisatietoepassingen in laboratoria inclusief het steriliseren van glas, flessen, flessenafval, poreuze materialen, afgedankt plastic en algemeen laboratoriumafval. Het huidige assortiment biedt de keuze uit cilindervormige of rechthoekige sterilisatiekamers met een inhoud van meer dan 850 liter. We beschikken over ons eigen ontwerp- en productiecentrum en we passen de autoclaven aan de specifieke eisen van de klant aan.

 3. RENTEC

  België

  Rentec is een Belgische constructeur die al sinds meer dan 20 jaar machines en installaties ontwerpt en bouwt. Het bedrijf heeft vier hoofdactiviteiten: recycling machines (een volledige gamma langzaam draaiende verkleiners voor afvalrecycling); rendering machines (machines en installaties voor de recyclage en valorisatie van slachtafval en voedingsoverschotten), palm oil extraction machines(modulaire units en machines voor de extractie van rode palmolie), autoclaven(ontwerp en constructie van industriële autoclaven en drukvaten), industrial Services (ontwerp en constructie van speciale machines op vraag van de klant; lassen, draaien en frezen in onderaaneming).

 4. STRITZEL DAMPFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, productie en verkoop van elektrische stoomgeneratoren uit edelstaal. Producten: Stoomgeneratoren, elektrisch verwarmde stoomgeneratoren, snelstoomgeneratoren, verhuur van stoomgeneratoren, stoomgeneratoren uit edelstaal, zuivere-stoomgeneratoren, stoomketels, stoomoververhitters, waterontharders, stoomventielen

 5. WTM VAGLIO - WOOD TREATMENT MACHINES

  Italië

  Het bedrijf WTM VAGLIO - WOOD TREATMENT MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autoclaven, Autoclaven, verstuivers, en drooginstallaties voor hout. Het is gevestigd in Flero, Italië.

 6. MEDIJOINT

  Italië

  Het bedrijf MEDIJOINT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Autoclaven. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, en ozonisators. Het is gevestigd in Belgioioso, Italië.

 7. RECAP MAKINA MÜHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf RECAP MAKINA MÜHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoclaven. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 8. TBT MEDICAL - TURQUOISE BIOMEDICAL TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf TBT MEDICAL - TURQUOISE BIOMEDICAL TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autoclaven, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, en Autoclaven. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Italië

  Het bedrijf TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Serums en vaccins, Autoclaven, Serums en vaccins, Autoclaven, klinische chemische analysators, en installaties voor ultrafiltratie van water. Het is gevestigd in Lacchiarella, Italië.

 2. TEYCOMUR MAQUINARIA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TEYCOMUR MAQUINARIA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autoclaven. Het is gevestigd in Ceuti, Spanje.

 3. SYSTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SYSTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren biotechnologie, sterilisator, autoclaven voor sterilisatie, en autoclaven. Het is gevestigd in Linden, Duitsland.

 4. FKR QUIMICA SL

  Spanje

  Het bedrijf FKR QUIMICA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schimmel- en insectenbestrijdende behandeling van hout, Schimmel- en insectenbestrijdende behandeling van hout, en autoclaven. Het is gevestigd in Vinaros, Spanje.

 5. STERIFLOW

  Frankrijk

  Het bedrijf STERIFLOW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autoclaven. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoclaven voor sterilisatie en pasteurisatie, en industriële sterilisators. Het is gevestigd in Clichy, Frankrijk.

 6. CALLEBAUT DE BLICQUY

  Frankrijk

  Het bedrijf CALLEBAUT DE BLICQUY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Autoclaven, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Autoclaven, en machines voor het verven van bont. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 7. RAYPA

  Spanje

  Het bedrijf RAYPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autoclaven, Autoclaven, autoclaaf voor de microbiologie, autoclaven voor levensmiddelen, en stoomsterilisatoren. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. PROHS EQUIPAMENTO HOSPITALAR E SERVIÇOS ASSOCIADOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf PROHS EQUIPAMENTO HOSPITALAR E SERVIÇOS ASSOCIADOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoclaven, stoomsterilisatoren, uitrusting voor ziekenhuizen, en uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 9. STEAM FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf STEAM FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Ontsmetting en sterilisatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Software voor traceerbaarheid, en autoclaven. Het is gevestigd in Montpellier Cedex 5, Frankrijk.

 10. ERYIGIT MEDICAL DEVICES& BIOTECHNOLOGYCO

  Turkije

  Het bedrijf ERYIGIT MEDICAL DEVICES& BIOTECHNOLOGYCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autoclaven, Autoclaven, operatietafels, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, en medisch-chirurgische artikelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis