• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • autogeenlassen - machines

Resultaten voor

Autogeenlassen - machines - Import export

 1. MESSER CUTTING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Messer Cutting Systems is een wereldwijde leverancier van geavanceerde oplossingen voor de metaalverwerkende industrie. Met onze betrouwbare snijtechnologieën, flexibele servicepakketten en intelligente softwareoplossingen stellen we wereldwijd nieuwe normen. Als marktleider in de thermische snij-industrie werken we continu aan slimmere, snellere en betrouwbaardere oplossingen met een toegevoegde waarde voor onze klanten. Elke dag motiveert dit bijna 1.000 ervaren medewerkers op 5 hoofdlocaties. In totaal zijn we in meer dan 50 landen actief. Ons assortiment omvat autogeen-, plasma- en lasersnijsystemen, van handgeleide machines tot speciale machines voor de scheepsbouw, evenals machines en uitrusting voor autogeen lassen, snijden, hardsolderen, solderen en verwarmen. Ons productportfolio omvat ook: reserveonderdelen reparatiewerkzaamheden retrofit onderhoud en service milieutechnologie eigen softwareoplossingen

 2. COMPANY TOR

  Rusland

  De firma "TOR" werd opgericht in 1992. Vanaf het begin was het de bedoeling van het bestuur van de onderneming om apparaten te bouwen die vergeleken met de wereldwijde ontwikkelingen niet alleen van gelijke kwaliteit maar ook van betere kwaliteit zijn. De Torus-200 lasmachine was één van de eerste in Rusland vervaardigde inverters. Zijn technische parameters deden niet onder aan die van buitenlandse vergelijkbare apparaten geproduceerd in Europa en de prijs was veel lager. Wij hebben onze productiecapaciteit nu aanzienlijk verhoogd, zodat wij onze productievolumes hebben kunnen verhogen en de lijn van Torus apparaten voor huishoudelijk gebruik hebben kunnen uitbreiden tot industriële apparaten. Grote overheidsprojecten vereisen krachtige lasapparaten. Wij hebben een octrooi aangevraagd en zijn begonnen met de massaproductie van een nieuwe lijn van lasapparaten onder het merk "Viking". Alle productie en assemblagewerk van de TORUS en VIKING inverter lasapparaten wordt uitgevoerd in Rusland door hooggekwalificeerd en zorgvuldig geselecteerd personeel. Er wordt in iedere fase van het bouwproces kwaliteitscontrole uitgevoerd.

 3. MESSER CUTTING SYSTEMS

  België

  Messer Cutting Systems, deel van de Messer groep, is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van CNC autogeen, plasma en laser snijmachines voor het snijden van platen, buizen, het aanbrengen van schuine kanten en lasnaad voorbereidingen, van autogeen handbranders voor het snijden, lassen, solderen, brazeren, thermisch warmen en vlam rechten. CNC maschines worden verder toegerust met apparaten voor het markeren, boren en tappen, kotteren en afkanten, schuren en stralen, droog snijden als onder of boven water snijden. Omniwin machine software, snijtafels, filtersystemen en automatisatie (beladen, afladen, sorteren) vervolledigen het geheel tot een efficiënte productie omgeving ontstaat. Messer vindt zijn oorsprong in 1898 in Duitsland, vandaag telt de Messer Cutting Systems divisie over 900 medewerkers met productie centra in D-Gross Umstadt, China, India, Brazillië en USA.

 4. 2K WELDING TECHNOLOGY MACHINE MANUFACTURING

  Turkije

  Het bedrijf 2K WELDING TECHNOLOGY MACHINE MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische lasmachines. Het is gevestigd in Arifiye, Turkije.

 5. KEY PLANT AUTOMATION LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEY PLANT AUTOMATION LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Leek, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BASARAN WELDING AUTOMATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf BASARAN WELDING AUTOMATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. BIREL MUHENDISLIK MAKINA SAN. VE TIC.A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BIREL MUHENDISLIK MAKINA SAN. VE TIC.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren positioneerapparaten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. OZMAKSAN MEGAFUZYON LTD.

  Turkije

  Het bedrijf OZMAKSAN MEGAFUZYON LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikanten van hdpe spiraal gegroefde buizen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. MIGATRONIC SCHWEISSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIGATRONIC SCHWEISSMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Wettenberg, Duitsland.

 5. ELMA OTOMASYON MAKINE IMALATLARI

  Turkije

  Het bedrijf ELMA OTOMASYON MAKINE IMALATLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Amasya, Turkije.

 1. MAHE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAHE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, Autogeenlassen - machines, en tig lasmachines. Het is gevestigd in Kreuztal-Kredenbach, Duitsland.

 2. Z PUNTA MACHINE AND WELDING AUTOMATION

  Turkije

  Het bedrijf Z PUNTA MACHINE AND WELDING AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. WELTECH.COM.TR

  Turkije

  Het bedrijf WELTECH.COM.TR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MESHWELD

  Turkije

  Het bedrijf MESHWELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 3. ARMY FILTRASYON SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf ARMY FILTRASYON SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, machines voor chocolademelk, Filtreerapparatuur en benodigdheden, rookafzuiging, en rookgasventilatoren. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. KOLARC MAKINE IMALAT SANAYI VE TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf KOLARC MAKINE IMALAT SANAYI VE TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. GCE MUJELLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GCE MUJELLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, Solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Solderen - machines en accessoires, zuustofsnijden, en drukreductoren. Het is gevestigd in San Martino Buon Albergo, Italië.

 6. GEBR. GLOOR AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GEBR. GLOOR AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas, medisch - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, gasventielen, technisch gas, Autogeenlassen - machines, en ultrazuiver gas. Het is gevestigd in Burgdorf, Zwitserland.

 7. DOGUS METAL LAMINATION MANIFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf DOGUS METAL LAMINATION MANIFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transformatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, staalplaten voor transformatoren, Voltageregelaars, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. DEMIRIZ ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf DEMIRIZ ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voltageregelaars, puntlassen, batterijenoplader voor elektricien auto, en lasmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. ROLAND SCHMIDT

  Duitsland

  Het bedrijf ROLAND SCHMIDT, is een Distributeur, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Laser - apparatuur en instrumenten, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Frauendorf, Duitsland.

 2. HANS-JÖRG KUNZLER KUNZLER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-JÖRG KUNZLER KUNZLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Laser - apparatuur en instrumenten, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 3. CAYE S. A. - COMERCIAL AUTÓGENA Y ELÉCTRICA

  Spanje

  Het bedrijf CAYE S. A. - COMERCIAL AUTÓGENA Y ELÉCTRICA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Erandio ( Vizcaya ), Spanje.

 4. ZEMPEL SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZEMPEL SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Bunde, Duitsland.

 5. ARC SCHWEISSTECHNOLOGIE AG

  Duitsland

  Het bedrijf ARC SCHWEISSTECHNOLOGIE AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Laser - apparatuur en instrumenten, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Erkrath, Duitsland.

 6. PETER ASCHEMEIER

  Duitsland

  Het bedrijf PETER ASCHEMEIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Laser - apparatuur en instrumenten, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Oyten, Duitsland.

 7. ARCOSALD SRL

  Italië

  Het bedrijf ARCOSALD SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren distributie van technische gassen, Plasma snijden, en circuits voor laswerk. Het is gevestigd in Bagnolo San Vito, Italië.

 8. PEDO SCHWEISSTECHNIK LÖT - UND VERSCHLEISSSCHUTZTECHNIK INH. PETER DOMMES

  Duitsland

  Het bedrijf PEDO SCHWEISSTECHNIK LÖT - UND VERSCHLEISSSCHUTZTECHNIK INH. PETER DOMMES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, Laser - apparatuur en instrumenten, IJzerwaren - industriële, Lassen en solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Katlenburg-Lindau, Duitsland.

 9. ROKAS WELD

  Turkije

  Het bedrijf ROKAS WELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ondergedompeld booglassen, en standaarden voor lasmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 10. KUKA ROBOTS IBÉRICA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf KUKA ROBOTS IBÉRICA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autogeenlassen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Lasrobots, industriële robotten, aluminiumlassen, en lassen. Het is gevestigd in Setúbal, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis