• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • autosloperij

Resultaten voor

Autosloperij - Import export

 1. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De autosloperij AUTO PIECE BURGUIERE, gevestigd in het Franse departement Aveyron, staat la meer dan 30 jaar tot uw dienst. Ons team biedt u een uitgebreid assortiment tweedehands mechanische onderdelen en accessoires voor auto's en/of van verongelukte voertuigen in de oude staat. Wij bieden een grote keus aan tweedehands onderdelen voor: personenauto's, bedrijfswagens, brommobielen, 4X4 en af en toe voor motoren en landbouwmachines. Voor alle opnieuw te gebruiken onderdelen geldt een garantie van 3 maand. Wij kunnen uw onderdelen binnen 48 à 72 uur in heel Frankrijk leveren. Om optimaal aan uw vraag te voldoen stellen wij u een terrein van 6000 m² ter beschikking om uw onderdelen te demonteren. U treft er ook alle verongelukte voertuigen in de oude staat aan die in hun geheel te koop staan. Onze externe transportbedrijven kunnen u binnen 8 dagen leveren. Wij stellen alles in het werk om de milieunormen in acht te nemen en om u ten dienste te staan.

 2. QUIVIR RECYCLING

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUIVIR RECYCLING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metalen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroot - herwinnen en recycling, Autosloperij, Schroot - herwinnen en recycling, metalen wrakstukken, Aankoop van afval van bruingoed, aankoop metaalafval, schroothandel, recycling schroot, en apparatuur voor satellietontvangst. Het is gevestigd in Dos Hermanas-Sevilla, Spanje.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Onderdelen voor dieselmotoren, Onderdelen voor vrachtwagens, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verwijdering van motoren, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en tweedehands componenten en onderdelen van auto's. Het is gevestigd in Villorba, Italië.

 4. GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC

  Italië

  GARAGE 1 koopt tweedehands en/of geaccidenteerde auto's, vrachten en jeeps om er de volledige versnellingsbakken en mechanische onderdelen uit te halen waarvan van de kwaliteit systematische gecontroleerd wordt. Na de tests en de controles wordt de versnellingsbak zorgvuldig uit de auto gehaald, opgeslagen en in het computersysteem ingevoerd. We zijn werkzaam in heel Italië en sinds 1982, zijn we tevens actief binnen de import-export. We leveren tweedehands motors voor auto's, vrachtauto's en jeeps in heel Italië en Europa.

 5. WOODWORKS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Woodworks International is een houthandel en schroothandel in Emmen. Online verkopen wij diverse soorten haardhout zoals eiken, gemengd, berken of dennenhout, inclusief netzakken hout en aanmaak hout. U kunt uw haardhout in Emmen bij ons ophalen of laten afleveren na een online bestelling. Daarbij kunt u op onze schroothandel in Emmen oud ijzer inleveren of bij u thuis laten ophalen. Wij betalen u uit in een dagprijs voor oud ijzer. Zo bent u van uw spullen af en vangt u hier ook nog een leuke vergoeding voor. Op onze schroothandel verwerken wij alle metalen en oud ijzer om vervolgens te recyclen. Ook kunt u uw sloopauto bij onze autosloperij inleveren. Hiervoor kunt u direct een RDW-erkende vrijwaring van uw voertuig ontvangen, zodat u van alle verplichtingen wordt ontdaan. Na het inleveren van uw voertuig op onze autosloop in Emmen krijgt u ook een vergoeding voor de materialen. Wij demonteren en verwerken ook van uw sloopauto het oude ijzer en metaal. Kortom, Woodworks is een veelzijdige hout- en schroothandel in Emmen en omgeving. Kom langs voor haardhout, oud ijzer en meer!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASPA BVBA

  België

  Aspa schenkt gebruikte auto-onderdelen een tweede leven Niet nieuw, wél goed De broers Peter en Dimitri Pachis sleutelen al 25 jaar aan auto’s. En ze halen daarbij het onderste uit de kan. Want zelfs afgedankte wagens krijgen een nieuwe kans. Hoe? Door de nog intacte onderdelen opnieuw te gebruiken. Zoekt u tweedehandsonderdelen in goede staat? Dan moet u bij Aspa zijn! Altijd een grote voorraad Is er een onderdeel van uw wagen defect? Dan hoeft u niet meteen nieuwe stukken te kopen. Gebruikte onderdelen zijn vaak net zo goed. En een pak goedkoper. Daarom vindt u bij Aspa een grote voorraad stukken van bijna alle merken. Bent u handig? Dan plaatst u de stukken zelf. Vertrouwt u liever op een professionele garagist? Dan vervangt Aspa ze voor u. Herstelling en onderhoud Ook voor herstellingen, onderhoud en technische controle bent u bij Aspa aan het juiste adres. Zo verloopt uw autokeuring voortaan gesmeerd!

 2. AUTO CREW VAN DER LINDEN

  België

  We streven naar een correcte dienstverlening aan een eerlijke prijs op basis van kwaliteitsonderdelen aangepast aan het budget van elke klant. Als u op zoek bent naar kwalitatief onderhoud en herstelling van uw auto en bestelwagen, dan kan u bij ons modern familiebedrijf terecht. In onze garage kiezen we voor een persoonlijke service in een familiale context. Steeds zoeken we samen met u naar een goede prijs-kwaliteitsoplossing. Onverwachte kosten vermijden we door overleg en duidelijke afspraken. Bij het ophalen van uw herstelde wagen kan u rekenen op begrijpelijke uitleg over de gedane herstelling en de factuur. Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode. Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.

 3. DESGUACES PÉREZ OSO

  Spanje

  Onze onderneming is gespecialiseerd in het slopen van voertuigen en in de verkoop van tweedehandse onderdelen. Wij zijn gevestigd in Asturië en zijn trots op onze negen jaar ervaring in de tweedehandssector. Verkoop en verzending van onderdelen in Spanje en in heel Europa. Er staan duizenden gecontroleerde onderdelen met garantie op uw te wachten.

 4. OPEL DHAENENS

  België

  2De handsonderdelen voor alle opel-modellen op stock : opel corsa, astra, meriva, combo, vectra, zafira, agila, vivaro. Mechanische onderdelen : motor, strater, turbo, versnellingsbak, alternator, koppeling, vliegwiel, uitlaat, stuurhuis, schokdemper, radiator, computer, ... Carrosserie onderdelen : deur, spatbord, koplicht, banden, trekhaak, bumper, spiegel, velgen, draagarm, cardan, ...

 5. AAG

  België

  Op zoek naar onderdelen voor uw Italiaanse bolide? U bent aan het juiste adres. Auto Afbraak Genk (AAG) is dé specialist op het gebied van 2dehands onderdelen van Italiaanse merken in zowel België als Nederland. In onze autogarage hebben wij een ruim assortiment onderdelen op voorraad van merken als Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Bovendien zien wij erop toe dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, want wij leveren aan huis en installeren de onderdelen indien nodig voor u.

 1. VOLPATO SRL

  Italië

  Wij bieden onze klanten een complete verzameling nieuwe en tweedehands onderdelen voor auto's, vrachtwagens, motoren, bestelwagens, touringcars, bussen, bedrijfsauto's, industriële en landbouwvoertuigen van alle merken.

 2. D. LIEVENS

  België

  Onze diensten: - Tweedehands auto-onderdelen - specialiteit Duitse merken: Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, ... - Ophaaldienst autowrakken - Inkopen - Verkopen van jonge schade-auto's - Plaatsen van autoruiten - Verkopen van allerlei tweedehandsbanden - Alternators & starters - ook andere merken - Prijs nieuwe onderdelen op aanvraag - Milieuvriendelijk slopen - Afleveren vernietigingsattest

 1. AUTOHANDEL VERCAUTEREN ETIENNE & ZN

  België

  Depannage Vercauteren is gespecialiseerd in het takelen en bergen van: personenwagens, lichte vrachtwagens, aware vrachtwagens, autobussen. Repatriëring van voertuigen uit buitenland behoren ook tot onze mogelijkheden. de onderneming biedt ook tweedehands auto onderdelen aan.

 2. KONSTANTOPOULOS AUTOS

  België

  Konstantopoulos Autos houdt zich bezig met de afbraak en demonteren van schadewagens, de aankoop en verkoop van schade auto’s en occasies, maar biedt ook meer dan 8000m2 auto-onderdelen (tweedehands, gereviseerd en nieuw).

 3. KAPOTTE AUTO

  Nederland

  Kapotteauto.nl is een initiatief van een aantal autobedrijven die zagen dat het voor veel mensen moeilijk is om hun sloopauto weg te doen, omdat het nogal veel werk is en het vaak lang duurt voordat je een acceptabele prijs voor je auto krijgt. Kapotteauto.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van autobedrijven en sloperijen waar uw auto altijd zijn weg vindt. Hiermee kunnen we u het werk uit handen nemen en loopt u geen risico.

 4. DESGUACE IVERCARD

  Spanje

  Autosloperij. Verkoop van onderdelen. Aankoop van alle types voertuigen en voertuigen met schade. Ophalen van voertuigen en beheer van de overdrachten.

 5. AUTOHANDEL VERHOLEN

  België

  Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

 6. AUTOHANDEL STEURS

  België

  Autohandel Steurs verkoopt nieuwe en tweedehandse VW, AUDI en BMW onderdelen; schadewagens, en tweedehandswagens met garantie. Daarnaast realiseert de onderneming ook herstellingen.

 7. GARAGE T'EEKHOORNTJE

  België

  Garage t'Eekhoorntje verkoopt tweedehands auto's en biedt een depanagedienst.

 8. AUTOAFBRAAK FLOR

  België

  Autoafbraak Flor realiseert de demontage van alle merken autos, bestelwagens en camions, en het ophalen van autowrakken.

 1. KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU

  Oostenrijk

  Het bedrijf KAISER MASCHINEN UND FAHRZEUGBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autosloperij. Het is gevestigd in Seeham, Oostenrijk.

 2. DESGUACES OVIEDO

  Spanje

  Het bedrijf DESGUACES OVIEDO, is een Distributeur, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - dienstverlening, Reserveonderdelen voor personenwagens, Voertuigen - dienstverlening, en Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is gevestigd in Granda-Siero, Spanje.

 3. GPS RECICAR

  Spanje

  Het bedrijf GPS RECICAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren sloop van auto's, en verschroting. Het is gevestigd in L'hospitalet De Llobregat-Barcelona, Spanje.

 4. GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf GULER PROJE MUHENDISLIK OTOMOTIV INS. SAN. VE TIC. LTD.STI., is een Distributeur, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren testinstrumenten voor motorvoertuigen, en wagens. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 5. AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA

  Turkije

  Het bedrijf AKTIF DIREKSIYON YEDEK PARÇA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autosloperij. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. AUTOROLLA DEZMEMBRARI

  Roemenië

  Het bedrijf AUTOROLLA DEZMEMBRARI, is een Multi-Category, en actief in de sector Autosloperij. Het is gevestigd in Buzau, Roemenië.

 7. NOBIS SRL

  Italië

  Het bedrijf NOBIS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands accessoires voor auto's, tweedehands bumpers voor auto, tweedehands auto's en vrachtwagens, en opslag van auto's die voor de schroot bestemd zijn. Het is gevestigd in Belvedere-Roverbella, Italië.

 8. AUTODEMOLIZIONI GIARDINA

  Italië

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI GIARDINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, accessoires tweedehandsauto's, sloping van voertuigen, en Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is gevestigd in Voghera, Italië.

 9. MOTAIR TURBOLADER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOTAIR TURBOLADER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Autosloperij. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. SKUP AUT ZGORZELEC

  Polen

  Het bedrijf SKUP AUT ZGORZELEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autosloperij. Het is gevestigd in Zgorzelec, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis