• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • autostoelen

Resultaten voor

Autostoelen - Import export

 1. ARTUR RECAMBIOS BCN IMPORT EXPORT : ARTUR RECAMBIOS POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Artur Recambios is een Poolse groothandel in auto-onderdelen die werd opgericht in 2012. Wij zijn professionals die zich bezighouden met de verkoop en aankoop van originele onderdelen voor auto's die van de Poolse markt worden geïmporteerd. Ons eigen magazijn biedt een grote voorraad onderdelen voor alle merken voertuigen: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Renault en meer ..... Wij hebben een eigen voorraad onderdelen en de nodige leveranciers van alle onderdelen, voor alle merken die u wilt kopen. Wij kunnen aan u verkopen detailhandel en groothandel exporteurs van auto-onderdelen geleverd in containers. We hebben onze eigen rechtstreekse leveringsdienst van Polen naar Barcelona en Valencia.De rest van Spanje en andere landen worden bezorgd door nationale en internationale pakketdiensten. Als specialisten in gebruikte onderdelen spreken wij Pools, Engels en Spaans om onze communicatie voor de klant gemakkelijk te maken. Neem gerust contact met ons op en koop of bestel via ons, wij garanderen u een goede service.

 2. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. is een Turks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van metalen onderdelen en componenten en in de afwerking van metalen producten. Ons productassortiment omvat producten voor de auto-industrie, zoals bestuurdersstoelen, stoelen voor bedrijfsvoertuigen, stoelframes, rugleuningframes, armsteunfittingen, enz. We leveren diensten aan de auto-industrie dankzij onze las-, pers- en assemblagelijnen. Wij vervaardigen onder het merk CEGA BABY ook draagzakken, wandelwagens, looprekjes en loopfietsen zonder pedalen voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten. Onze missie is om onze klanten te voorzien van betrouwbare en betaalbare producten binnen de afgesproken termijn en zo te voldoen aan hun verwachtingen en behoeften. We hebben altijd dezelfde kernwaarden geïmplementeerd: eerlijkheid, respect, verantwoordelijkheid, teamwerk en voortdurende verbetering. Bovendien zijn we ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. ECA

  België

  ECA nv is gevestigd in het Oostvlaamse Assenede. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en monteren van lederen herbekledingen, hoofdzakelijk voor de automobielindustrie. Met ongeveer 130 werknemers en méér dan 50 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit. ECA volgt en bestuurt het productieproces vanaf de ontwikkelingsfase, overheen de confectie tot en met de afwerking van de binnenbekleding van de wagen. Tot ons groeiend aantal klanten behoren Toyota, Ford, Suzuki, Hyundai, Volkswagen, BMW, Honda, Subaru, Seat, Skoda, Audi, Peugeot, Citroën, Saab, Mercedes, .... Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van uw auto-interieur.

 4. NOORLANDIA BOOT- EN AUTOSTOFFERING

  Nederland

  Noorlandia boot- en autostoffering is de expert op het gebied van stofferen van uw bootkussens, auto interieur bekleding, hemelbekleding, motor- en scooterzadels stoffering. Wij bestaan sinds 2004 en hebben een groot passie voor het stofferen van uw interieur. Door onze jarenlange ervaring met het stofferen, kunnen wij passend advies aan u bieden. Wij beschikken over vele soorten leren en kunnen uw bekleding helemaal naar uw wensen ontwerpen.

 5. CARTRIM

  België

  Cartrim realiseert lederen stoelhoezen voor auto's van de merken Audi, BMW, en Mercedes.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REPABRANDS

  Nederland

  Leer herstel- en onderhoud producten voor uw auto interieur

 2. VANPRO-ASSENTOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf VANPRO-ASSENTOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autostoelen, en Autostoelen. Het is gevestigd in Quinta Do Anjo, Portugal.

 3. EBRU ACAR ATK OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf EBRU ACAR ATK OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. DAYA MARKET LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf DAYA MARKET LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Baby's - lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren autostoelen. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 5. AUTOMOTIVE STEFANI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMOTIVE STEFANI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren automobielindustrie, textielproducten, en cutter. Het is gevestigd in Kösching, Duitsland.

 1. AZUR SIEGE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf AZUR SIEGE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor vrachtwagens, zittingen, landbouwmachines, en Beschermhoes. Het is gevestigd in SALERNES, Frankrijk.

 2. INOVA KOLTUK SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf INOVA KOLTUK SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is gevestigd in Nilufer, Turkije.

 1. SUPERBABY

  Griekenland

  Het bedrijf SUPERBABY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen, autostoelen, meubels voor kinderkamers, en naturopathie. Het is gevestigd in Katerini, Griekenland.

 2. SPRINT S.C. MARIUSZ CHROBAK, AGATA CHROBAK

  Polen

  Het bedrijf SPRINT S.C. MARIUSZ CHROBAK, AGATA CHROBAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren autozetels voor kinderen, veiligheidsartikelen voor kinderen, en brocheren. Het is gevestigd in Porąbka, Polen.

 3. WINFRIED REUTER

  Duitsland

  Het bedrijf WINFRIED REUTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Rabenau, Duitsland.

 4. WERNER-POLSTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WERNER-POLSTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Lichtenau, Duitsland.

 5. TASTAL INDUSTRIEVERTRETUNG ALBERT HUEZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TASTAL INDUSTRIEVERTRETUNG ALBERT HUEZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Egenhofen, Duitsland.

 6. METZ SITZ & POLSTERSYSTEME

  Duitsland

  Het bedrijf METZ SITZ & POLSTERSYSTEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autostoelen, Rubberproducten, Kunststofproducten voor de industrie, Kunststof - vloerbedekking, Autostoelen, Rubberproducten, Kunststofproducten voor de industrie, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Saalfeld, Duitsland.

 7. PRI-MEDICAL.COM

  Oostenrijk

  Het bedrijf PRI-MEDICAL.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Huismeubelen, Tafels en stoelen, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Huismeubelen, en Tafels en stoelen. Het is gevestigd in Ternitz, Oostenrijk.

 8. HAUSER KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf HAUSER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Bedden, matrassen en bedveringen, Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, en Bedden, matrassen en bedveringen. Het is gevestigd in Eugendorf, Oostenrijk.

 1. KOLLER VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOLLER VERTRIEBS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Jettenbach, Duitsland.

 2. ANDREAS GESCHIER

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS GESCHIER, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Bad Neuenahr-Ahrweiler, Duitsland.

 3. POLSTERSERVICE HÜTER

  Duitsland

  Het bedrijf POLSTERSERVICE HÜTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Eschenbergen, Duitsland.

 4. JOHANNES MOHR

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOHANNES MOHR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parketvloeren, Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Parketvloeren, Huismeubelen, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Andelsbuch, Oostenrijk.

 5. AIRVITAL WELLNESS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIRVITAL WELLNESS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Vellmar, Duitsland.

 6. DAMI

  Duitsland

  Het bedrijf DAMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber en -plastic, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststof - vloerbedekking, Schuimrubber en -plastic, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 7. LÜMMELWIESE INH. SEBASTIAN BRUNZEMA

  Duitsland

  Het bedrijf LÜMMELWIESE INH. SEBASTIAN BRUNZEMA, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 8. BETTEN-CENTER CHRISTEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BETTEN-CENTER CHRISTEN AG, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Baden, Zwitserland.

 9. POLSTER GALERIE BAMBERG

  Duitsland

  Het bedrijf POLSTER GALERIE BAMBERG, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Bischberg, Duitsland.

 10. ENGINEERING SCHLAFCONCEPT

  Zwitserland

  Het bedrijf ENGINEERING SCHLAFCONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Widnau, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis