• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • autostoelen

Resultaten voor

Autostoelen - Import export

 1. ARTUR RECAMBIOS BCN IMPORT EXPORT : ARTUR RECAMBIOS POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Artur Recambios is een Poolse groothandel in auto-onderdelen die werd opgericht in 2012. Wij zijn professionals die zich bezighouden met de verkoop en aankoop van originele onderdelen voor auto's die van de Poolse markt worden geïmporteerd. Ons eigen magazijn biedt een grote voorraad onderdelen voor alle merken voertuigen: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Renault en meer ..... Wij hebben een eigen voorraad onderdelen en de nodige leveranciers van alle onderdelen, voor alle merken die u wilt kopen. Wij kunnen aan u verkopen detailhandel en groothandel exporteurs van auto-onderdelen geleverd in containers. We hebben onze eigen rechtstreekse leveringsdienst van Polen naar Barcelona en Valencia.De rest van Spanje en andere landen worden bezorgd door nationale en internationale pakketdiensten. Als specialisten in gebruikte onderdelen spreken wij Pools, Engels en Spaans om onze communicatie voor de klant gemakkelijk te maken. Neem gerust contact met ons op en koop of bestel via ons, wij garanderen u een goede service.

 2. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. is een Turks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van metalen onderdelen en componenten en in de afwerking van metalen producten. Ons productassortiment omvat producten voor de auto-industrie, zoals bestuurdersstoelen, stoelen voor bedrijfsvoertuigen, stoelframes, rugleuningframes, armsteunfittingen, enz. We leveren diensten aan de auto-industrie dankzij onze las-, pers- en assemblagelijnen. ook draagzakken, wandelwagens, looprekjes en loopfietsen zonder pedalen voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten.Onze missie is om onze klanten te voorzien van betrouwbare en betaalbare producten binnen de afgesproken termijn en zo te voldoen aan hun verwachtingen en behoeften. We hebben altijd dezelfde kernwaarden geïmplementeerd: eerlijkheid, respect, verantwoordelijkheid, teamwerk en voortdurende verbetering. Bovendien zijn we ISO 9001: 2015 gecertificeerd.Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. ECA

  België

  ECA nv is gevestigd in het Oostvlaamse Assenede. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en monteren van lederen herbekledingen, hoofdzakelijk voor de automobielindustrie. Met ongeveer 130 werknemers en méér dan 50 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit. ECA volgt en bestuurt het productieproces vanaf de ontwikkelingsfase, overheen de confectie tot en met de afwerking van de binnenbekleding van de wagen. Tot ons groeiend aantal klanten behoren Toyota, Ford, Suzuki, Hyundai, Volkswagen, BMW, Honda, Subaru, Seat, Skoda, Audi, Peugeot, Citroën, Saab, Mercedes, .... Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van uw auto-interieur.

 4. NOORLANDIA BOOT- EN AUTOSTOFFERING

  Nederland

  Noorlandia boot- en autostoffering is de expert op het gebied van stofferen van uw bootkussens, auto interieur bekleding, hemelbekleding, motor- en scooterzadels stoffering. Wij bestaan sinds 2004 en hebben een groot passie voor het stofferen van uw interieur. Door onze jarenlange ervaring met het stofferen, kunnen wij passend advies aan u bieden. Wij beschikken over vele soorten leren en kunnen uw bekleding helemaal naar uw wensen ontwerpen.

 5. CARTRIM

  België

  Cartrim realiseert lederen stoelhoezen voor auto's van de merken Audi, BMW, en Mercedes.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REPABRANDS

  Nederland

  Leer herstel- en onderhoud producten voor uw auto interieur

 2. VANPRO-ASSENTOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf VANPRO-ASSENTOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autostoelen, en Autostoelen. Het is gevestigd in Quinta Do Anjo, Portugal.

 3. NINGBO QIAN BABY AUTO ACCESSORIES CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO QIAN BABY AUTO ACCESSORIES CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 4. ANTÓNIO JESUS MESQUITA LDA

  Portugal

  Het bedrijf ANTÓNIO JESUS MESQUITA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren autostoelen, klapstoelen voor voertuigen, en vulcaniseren. Het is gevestigd in Vila De Cucujães, Portugal.

 5. INOVA KOLTUK SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf INOVA KOLTUK SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is gevestigd in Nilufer, Turkije.

 1. AUTOMOTIVE STEFANI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMOTIVE STEFANI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren automobielindustrie, textielproducten, en cutter. Het is gevestigd in Kösching, Duitsland.

 2. SUPERBABY

  Griekenland

  Het bedrijf SUPERBABY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen, autostoelen, meubels voor kinderkamers, en naturopathie. Het is gevestigd in Katerini, Griekenland.

 1. DAYA MARKET LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf DAYA MARKET LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Baby's - lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren autostoelen. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 2. NOT ET FILS SOCIETE A RESPONSABILITE LIMITEE

  Frankrijk

  Het bedrijf NOT ET FILS SOCIETE A RESPONSABILITE LIMITEE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autostoelen, Reparatie van voertuigen, Autostoelen, inrichting binnenkant van voertuigen, inrichting van industriële voertuigen, en Reparatie van voertuigen. Het is gevestigd in Lespinasse, Frankrijk.

 3. POLSTEREI KRAMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLSTEREI KRAMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Kunststof - vloerbedekking, Parketvloeren, Huismeubelen, Rubberproducten, Kunststof - vloerbedekking, Parketvloeren, en Huismeubelen. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 4. GASTROLINE 24 LTD. & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GASTROLINE 24 LTD. & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Gehrden, Duitsland.

 5. HOTELYS (TRECA-SIMMONS-DUNLOPILLO)

  Duitsland

  Het bedrijf HOTELYS (TRECA-SIMMONS-DUNLOPILLO), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Bedden, matrassen en bedveringen, Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, en Bedden, matrassen en bedveringen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 6. BETTEN- RICHTER INH. WOLFGANG RICHTER

  Duitsland

  Het bedrijf BETTEN- RICHTER INH. WOLFGANG RICHTER, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 7. UNICOVER

  Oostenrijk

  Het bedrijf UNICOVER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Stoffen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, en Stoffen. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 8. ALLROUND-BÜHNEN FORNEBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALLROUND-BÜHNEN FORNEBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 1. A. BITTERLIN WASSERBETTPLUS

  Zwitserland

  Het bedrijf A. BITTERLIN WASSERBETTPLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Sissach, Zwitserland.

 2. ANDREAS GESCHIER

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS GESCHIER, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Bad Neuenahr-Ahrweiler, Duitsland.

 3. BETTEN-DIRECT

  Duitsland

  Het bedrijf BETTEN-DIRECT, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Bedden, matrassen en bedveringen, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Bedden, matrassen en bedveringen, en Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is gevestigd in Hofstetten, Duitsland.

 4. LUX118 SCHLAFRAUMKONZEPTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUX118 SCHLAFRAUMKONZEPTE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. GATTO MÖBEL, INH. MARTIN KRISTOFCSAK

  Oostenrijk

  Het bedrijf GATTO MÖBEL, INH. MARTIN KRISTOFCSAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. HOMETEX - VERTRIEB F HEIMTEXTILIEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HOMETEX - VERTRIEB F HEIMTEXTILIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Walding, Oostenrijk.

 7. GIGANTISCH STEHTISCH

  Duitsland

  Het bedrijf GIGANTISCH STEHTISCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Tuinmeubels, Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, en Tuinmeubels. Het is gevestigd in Warstein, Duitsland.

 8. STEIBO POLSTERMÖBELFABRIKATIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEIBO POLSTERMÖBELFABRIKATIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 9. CROWN BETTEN

  Duitsland

  Het bedrijf CROWN BETTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Huismeubelen, Kinderkamers - meubels, Tafels en stoelen, en Bankstellen en fauteuils. Het is gevestigd in Hiddenhausen, Duitsland.

 10. WASSERBETTENWELT IHR PARTNER FÜR VERTRIEB & SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf WASSERBETTENWELT IHR PARTNER FÜR VERTRIEB & SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autostoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, Bedden, matrassen en bedveringen, Huismeubelen, Tafels en stoelen, Bankstellen en fauteuils, en Bedden, matrassen en bedveringen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis