• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • babymelk

Resultaten voor

Babymelk - Import export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ROKKO DECO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROKKO DECO GmbH is een bedrijf gevestigd in Duitsland. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de internationale handel en handelt voornamelijk in alcoholische en niet-alcoholische dranken, bieren, wijnen, whisky en babyvoeding. ROKKO DECO GmbH is de wereldwijde handelsonderneming en leverancier van alcoholische en niet-alcoholische dranken en andere voedingsmiddelen. Meerdere jaren ervaring in de groothandel en distributie van voedingsmiddelen en dranken. Wilt u dranken in het groot kopen? We bieden een breed scala aan producten. We doen er alles aan om voedingsmiddelen en dranken van hoge kwaliteit te betrekken uit alle belangrijke productieregio's ter wereld. Verpakkingsformaten kunnen worden aangepast aan de vereisten van de groothandel. Ons verpakkingsmerk wordt al enkele jaren in grote delen van de wereld geaccepteerd. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die vereist zijn voor zowel de horeca als de detailhandel. Onze belangrijkste klanten zijn importeurs en inkopers in de volgende voedingsmiddelensectoren: industrie, groothandel, catering en detailhandel.We leveren onze producten aan het vasteland van China, Afrika, Azië, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en het Europese vasteland. We leveren in hoeveelheden die passen bij uw bedrijf, van een enkele pallet tot een volledige containerlading (FCL). Kortom: We verzenden wereldwijd naar elke haven.

 3. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Prnce Long Food Exporters Ltd is een belangrijke distributeur van luxe merkcosmetica en parfumproducten. Wij zijn opgericht in 2015 en leveren hoogwaardige cosmetica, parfums, huidverzorgingsproducten, babymelk, eetbare olie en granen tegen groothandelsprijzen. We leveren aan alle delen van de wereld en bieden 24 uur per dag ondersteuning om onze klanten te helpen bij het afronden van hun online aankopen. We staan open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met onze partners.Prnce Long Food biedt een professionele inkoopstrategie en logistieke oplossingen die granen en oliën veilig en efficiënt in bulk verplaatsen van de plaats waar ze worden ingekocht en opgeslagen naar de plaats waar er de meeste vraag naar is. Ons doel is om uw bedrijf en merk te internationaliseren door middel van assertieve planning, prospectie en verkoop op buitenlandse markten. We bieden professionele inkoopstrategieën en logistieke oplossingen die granen en oliën in bulk veilig en efficiënt vervoeren van de plaats waar ze worden ingekocht en opgeslagen naar de plaats waar er de meeste vraag naar is. Wij zijn een adviesbureau voor internationale bedrijven in Europa en Amerika Onze gespecialiseerde diensten variëren van planning en prospectie voor buitenlandse markten, begeleiding bij het betreden van de markt, begeleiding bij de geschiktheid van producten en merken, prijsbepaling en identificatie van potentiële importeurs in verschillende landen. Daarnaast identificeren, onderhandelen en voeren we export uit en geven we advies over documentatie, internationaal transportagentschap en douaneafhandeling.

 4. REGILAIT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Régilait, firma die meer dan 60 jaar geleden is ontstaan, is de marktleider in korrelachtige poedermelk soorten en is een belangrijke onderneming op de markten van gecondenseerde melk en babymelk. Régilait is aanwezig in meer dan 60 landen. Régilait commercialiseert tevens zoete drankjes en boterhampasta's. Régilait is een filiaal van de twee voornaamste ondernemingen Coopératives Laitières Françaises (Laïta en Sodiaal) die in Frankrijk de melk afhalen bij meer dan 14.000 melkveehouders, die van hun beroep houden.

 5. AUSNUTRIA HYPROCA

  Nederland

  Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bedient Ausnutria Hyproca de internationale markt. Van private label productie tot verkoop van eigen merken. Ausnutria Hyproca is er voor zowel de consument als de zakelijke klant. Wij produceren en verkopen flesvoeding, op basis van zowel koe- als geitenmelk en dagverse geitenzuivelproducten onder eigen merknaam. Tevens bedienen wij de zakelijke markt met onder andere private label productie van flesvoeding en de productie en verkoop van zuivel-ingrediënten. Onze klanten kunnen vertrouwen op expertise op basis van ruim 100 jaar ervaring in de zuivelindustrie, hoogstaande kwaliteit geleverd vanuit onze eigen productielocaties en een grote mate van flexibiliteit om zo goed mogelijk aan te sluiten op hun wensen en behoeften. Vanuit het bedrijfsonderdeel Hyproca Lypack wordt gezorgd voor de ontwikkeling en productie van melkformules voor iedere levensfase van een kind.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HAPPY MILK

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HAPPY MILK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Murrieta, Verenigde Staten.

 2. C&F EXPORT

  Spanje

  Het bedrijf C&F EXPORT, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, en Babymelk. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 3. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Duitsland

  Het bedrijf NAVETA DISTRIBUTION AG, is een Distributeur, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 4. GANCHEV EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf GANCHEV EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiers, Babymelk, Kinderwagens en wandelwagens, Luiers, Babymelk, en Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf TERMO-FOL SP. Z O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren straalvloerverwarming. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 1. BELLAKT JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELLAKT JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren levensmiddelen voor kinderen, en geneeskrachtig voeder. Het is gevestigd in Volkovysk, Wit Rusland.

 2. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, Melkproducten, Kaas, Babymelk, Melkproducten, en Kaas. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. NATURAL SOURCE GROUP

  Singapore

  Het bedrijf NATURAL SOURCE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren lang houdbare melk (uht). Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 2. PHARMALYS LABORATORIES

  Zwitserland

  Het bedrijf PHARMALYS LABORATORIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Sierre, Zwitserland.

 3. PRONUBEN BABY

  Spanje

  Het bedrijf PRONUBEN BABY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. CREMILK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CREMILK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Kappeln, Duitsland.

 5. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Opole, Polen.

 6. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 7. VALIO EESTI AS

  Estland

  Het bedrijf VALIO EESTI AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, en Melkproducten. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 8. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, poedermelk, en Babymelk. Het is gevestigd in Serramazzoni, Italië.

 1. GIACALAIT SARL

  Zwitserland

  Het bedrijf GIACALAIT SARL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Belmont sur Lausanne, Zwitserland.

 2. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NUTRICIA CUIJK B.V., en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, en Babymelk. Het is gevestigd in Cuijk, Nederland.

 3. GROUPE FERRER

  Spanje

  Het bedrijf GROUPE FERRER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 4. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Italië

 5. LANDI MATTEO

  Italië

 6. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 7. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Frankrijk

 8. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Denemarken

 9. ELIGOR, A.S.

  Tsjechische Rep.

 10. H.B.A STEENS ILMA TRADING BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Ilma Trading is een toonaangevend internationaal bedrijf gespecialiseerd in de import en export van hoogwaardige producten. Wij zijn trots op ons uitgebreide en wereldwijde netwerk van leveranciers en partners, die ons in staat stellen de beste producten van overal ter wereld in te kopen. Onze uiteenlopende assortimenten voldoen aan de diverse behoeften van de industrie en de consument. Het productaanbod omvat onder meer - Dranken en etenswaren: specerijen, chocolade, cookies, snacks en conserven. Onze selectie dranken omvat koffie, thee, sappen en frisdranken. - Huishoudproducten: reinigingsmiddelen, artikelen voor persoonlijke verzorging, kookgerei en huishoudelijke accessoires. - Industriële toebehoren: machines, uitrustingen, gereedschappen en grondstoffen. Of u nu componenten nodig heeft voor fabricage of speciale uitrustingen, wij staan voor u klaar om u bijstand te verlenen. Als een klantgericht bedrijf, streven wij ernaar om duurzame banden op te bouwen op basis van vertrouwen en gezamenlijke groei. Wij begrijpen het belang van tijdige levering en efficiënte logistiek en ons specifieke team zet zich volledig in om snelle en probleemloze verzendingen te verzorgen, ongeacht de locatie van onze klanten. Innovatie vormt de spil van onze onderneming. Wij passen ons voortdurend aan de veranderende dynamiek van de markt aan en maken gebruiken van geavanceerde technologieën om de concurrentie ver achter ons te laten. Door de ontwikkelingen binnen de industrie op de voet te volgen en nieuwe kansen te ontdekken, bieden wij altijd innoverende oplossingen die groei en meerwaarde aan onze klanten bieden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis