• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • babymelk

Resultaten voor

Babymelk - Import export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ROKKO DECO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROKKO DECO GmbH is een bedrijf gevestigd in Duitsland. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de internationale handel en handelt voornamelijk in alcoholische en niet-alcoholische dranken, bieren, wijnen, whisky en babyvoeding. ROKKO DECO GmbH is de wereldwijde handelsonderneming en leverancier van alcoholische en niet-alcoholische dranken en andere voedingsmiddelen. Meerdere jaren ervaring in de groothandel en distributie van voedingsmiddelen en dranken. Wilt u dranken in het groot kopen? We bieden een breed scala aan producten. We doen er alles aan om voedingsmiddelen en dranken van hoge kwaliteit te betrekken uit alle belangrijke productieregio's ter wereld. Verpakkingsformaten kunnen worden aangepast aan de vereisten van de groothandel. Ons verpakkingsmerk wordt al enkele jaren in grote delen van de wereld geaccepteerd. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die vereist zijn voor zowel de horeca als de detailhandel. Onze belangrijkste klanten zijn importeurs en inkopers in de volgende voedingsmiddelensectoren: industrie, groothandel, catering en detailhandel.We leveren onze producten aan het vasteland van China, Afrika, Azië, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en het Europese vasteland. We leveren in hoeveelheden die passen bij uw bedrijf, van een enkele pallet tot een volledige containerlading (FCL). Kortom: We verzenden wereldwijd naar elke haven.

 3. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Prnce Long Food Exporters Ltd is een belangrijke distributeur van luxe merkcosmetica en parfumproducten. Wij zijn opgericht in 2015 en leveren hoogwaardige cosmetica, parfums, huidverzorgingsproducten, babymelk, eetbare olie en granen tegen groothandelsprijzen. We leveren aan alle delen van de wereld en bieden 24 uur per dag ondersteuning om onze klanten te helpen bij het afronden van hun online aankopen. We staan open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met onze partners.Prnce Long Food biedt een professionele inkoopstrategie en logistieke oplossingen die granen en oliën veilig en efficiënt in bulk verplaatsen van de plaats waar ze worden ingekocht en opgeslagen naar de plaats waar er de meeste vraag naar is. Ons doel is om uw bedrijf en merk te internationaliseren door middel van assertieve planning, prospectie en verkoop op buitenlandse markten. We bieden professionele inkoopstrategieën en logistieke oplossingen die granen en oliën in bulk veilig en efficiënt vervoeren van de plaats waar ze worden ingekocht en opgeslagen naar de plaats waar er de meeste vraag naar is. Wij zijn een adviesbureau voor internationale bedrijven in Europa en Amerika Onze gespecialiseerde diensten variëren van planning en prospectie voor buitenlandse markten, begeleiding bij het betreden van de markt, begeleiding bij de geschiktheid van producten en merken, prijsbepaling en identificatie van potentiële importeurs in verschillende landen. Daarnaast identificeren, onderhandelen en voeren we export uit en geven we advies over documentatie, internationaal transportagentschap en douaneafhandeling.

 4. REGILAIT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Régilait, firma die meer dan 60 jaar geleden is ontstaan, is de marktleider in korrelachtige poedermelk soorten en is een belangrijke onderneming op de markten van gecondenseerde melk en babymelk. Régilait is aanwezig in meer dan 60 landen. Régilait commercialiseert tevens zoete drankjes en boterhampasta's. Régilait is een filiaal van de twee voornaamste ondernemingen Coopératives Laitières Françaises (Laïta en Sodiaal) die in Frankrijk de melk afhalen bij meer dan 14.000 melkveehouders, die van hun beroep houden.

 5. C&F EXPORT

  Spanje

  Het bedrijf C&F EXPORT, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, en Babymelk. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GANCHEV EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf GANCHEV EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiers, Babymelk, Kinderwagens en wandelwagens, Luiers, Babymelk, en Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 2. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Duitsland

  Het bedrijf NAVETA DISTRIBUTION AG, is een Distributeur, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 3. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf TERMO-FOL SP. Z O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren straalvloerverwarming. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 4. BELLAKT JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELLAKT JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren levensmiddelen voor kinderen, en geneeskrachtig voeder. Het is gevestigd in Volkovysk, Wit Rusland.

 5. PRONUBEN BABY

  Spanje

  Het bedrijf PRONUBEN BABY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. GEKO GROSSHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEKO GROSSHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Room, zuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, Melkproducten, Kaas, Babymelk, Melkproducten, en Kaas. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. PHARMALYS LABORATORIES

  Zwitserland

  Het bedrijf PHARMALYS LABORATORIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Sierre, Zwitserland.

 1. CREMILK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CREMILK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Kappeln, Duitsland.

 2. KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Khorol, Oekraïne.

 3. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. VALIO EESTI AS

  Estland

  Het bedrijf VALIO EESTI AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, en Melkproducten. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 5. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Opole, Polen.

 6. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, poedermelk, en Babymelk. Het is gevestigd in Serramazzoni, Italië.

 7. GROUPE FERRER

  Spanje

  Het bedrijf GROUPE FERRER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 8. GIACALAIT SARL

  Zwitserland

  Het bedrijf GIACALAIT SARL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Babymelk. Het is gevestigd in Belmont sur Lausanne, Zwitserland.

 1. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf NUTRICIA CUIJK B.V., en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babymelk, en Babymelk. Het is gevestigd in Cuijk, Nederland.

 2. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 3. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Italië

 4. ELIGOR, A.S.

  Tsjechische Rep.

 5. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Frankrijk

 6. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Denemarken

 7. LANDI MATTEO

  Italië

 8. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

 9. H.B.A STEENS ILMA TRADING BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Ilma Trading is een toonaangevend internationaal bedrijf gespecialiseerd in de import en export van hoogwaardige producten. Wij zijn trots op ons uitgebreide en wereldwijde netwerk van leveranciers en partners, die ons in staat stellen de beste producten van overal ter wereld in te kopen. Onze uiteenlopende assortimenten voldoen aan de diverse behoeften van de industrie en de consument. Het productaanbod omvat onder meer - Dranken en etenswaren: specerijen, chocolade, cookies, snacks en conserven. Onze selectie dranken omvat koffie, thee, sappen en frisdranken. - Huishoudproducten: reinigingsmiddelen, artikelen voor persoonlijke verzorging, kookgerei en huishoudelijke accessoires. - Industriële toebehoren: machines, uitrustingen, gereedschappen en grondstoffen. Of u nu componenten nodig heeft voor fabricage of speciale uitrustingen, wij staan voor u klaar om u bijstand te verlenen. Als een klantgericht bedrijf, streven wij ernaar om duurzame banden op te bouwen op basis van vertrouwen en gezamenlijke groei. Wij begrijpen het belang van tijdige levering en efficiënte logistiek en ons specifieke team zet zich volledig in om snelle en probleemloze verzendingen te verzorgen, ongeacht de locatie van onze klanten. Innovatie vormt de spil van onze onderneming. Wij passen ons voortdurend aan de veranderende dynamiek van de markt aan en maken gebruiken van geavanceerde technologieën om de concurrentie ver achter ons te laten. Door de ontwikkelingen binnen de industrie op de voet te volgen en nieuwe kansen te ontdekken, bieden wij altijd innoverende oplossingen die groei en meerwaarde aan onze klanten bieden.

 10. DANO FOOD-DELIBELGE®

  België

  Verified by europages badge

  Dano Food is een vertrouwd Belgische voedingsmiddelenonderneming gespecialiseerd in de export van grondstoffen uit de landbouw. Wij voorzien in de exportbehoeftes van een wereldwijde klantenkring, in Azië, Afrika, Europa en Noord-Amerika. Dankzij Dano's marktleiderspositie en brede ervaring op het gebied van export kan de onderneming de behoeftes van de klant gemakkelijk omzetten in perfect passende exportoplossingen. Het personeel van onze klantendienst heeft al veel gelijksoortige situaties behandeld en is goed bekend met de landspecifieke behoeftes.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis