• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • babyvoeding

Resultaten voor

Babyvoeding - Import export

 1. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. koopt in 48 landen over de hele wereld producten in en verkoopt producten in 97 landen, waardoor wij dus echt wereldwijd actief zijn. Om handel te drijven in zo veel landen en culturen is een grondige kennis van de verschillende culturen en klanten vereist. Wij zijn ook een grote marktdeelnemer binnen de sector van detailhandel, waar een steeds meer inkopers onze beroemde merken hebben ontdekt. Wij zijn één van de Poolse toonaangevende groothandelaars/handelaars in voedingsmiddelen. Alles samen hebben wij het voorrecht meer dan 200 zeer tevreden klanten van dienst te zijn. Ons productassortiment, dat onder meer bestaat uit gekoelde en diepvries vleesproducten, is vrijwel eindeloos. Wij bieden een ontelbare hoeveelheid productcombinaties gebaseerd op varkensvlees, rundvlees, pluimveevlees en lamsvlees. Gesneden vlees, recepten, verpakking en andere belangrijke elementen kunnen worden aangepast om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Meer dan 5000 productlijnen, merk- en private label producten inbegrepen, voor consumptiegoederen, zoals voedingsmiddelen, frisdranken, persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten, basisvoedingsmiddelen, tabak, vers en diepvries vlees, zaden, noten en niet-voedingsproducten. Wij beschouwen onszelf als meer dan alleen een leverancier van verschillende voedingsproducten. Ons doel is altijd om een waardevermeerderend partnerschap aan te gaan met onze klanten en leveranciers wereldwijd. Na bij ons uw inkopen te hebben gedaan, kunt u de levering op uw factuuradres bij ons reserveren, want wij hebben afspraken gemaakt voor leveringen tegen redelijke prijzen met DHL, TNT & ANDERE VRACHTTRANSPORTFIRMA'S. Neem via e-mail contact op met onze klantendienst voor verdere informatie.

  Website Open In New icon
 2. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  BioFoodLab is het nummer 1 bedrijf in Rusland dat gezonde snacks voor volwassenen en kinderen produceert. Onze hoofdtaak was het creëren van een kwalitatief hoogstaand binnenlands product dat nog niet op de markt bestond en waar we trots op konden zijn. Zeven jaar later bieden we onze partners kant-en-klare oplossingen voor gezond eten. Er zijn 100 innovatieve en populaire producten in het assortiment. Tegenwoordig zijn onze producten gemakkelijk te vinden in supermarkten in Rusland en in 14 landen over de hele wereld, zoals Japan, China en de Arabische Emiraten. Onze missie blijft hetzelfde: volwassenen en kinderen elke dag helpen om eenvoudige stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl.

  Website Open In New icon
 3. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

  Website Open In New icon
 4. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

  Website Open In New icon
 5. DANA EUROPE OU

  Estland

  Verified by europages badge

  DANA Dairy, opgericht in 2002, is een belangrijke producent en leverancier van diverse melkproducten aan de wereldmarkt. Door de jaren heen kunnen we met trots zeggen dat onze melkproducten van hoge kwaliteit zijn en dat we op een goede manier handel drijven. We zijn er trots op de industriële wereld en de consumentenmarkt te kunnen voorzien van UHT drinkmelk, diverse soorten melkpoeder, kaas, boter, ijspoeder en talrijke andere melkproducten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. SWEETMILK, LLC

  Rusland

  MAMAKO® is een ambitieus en snel groeiend merk dat is gehecht aan tradities en biedt poedermelk en verdikkingsmiddelen van geitenmelk in overeenstemming met de meest recente aanbevelingen van geneeskundigen en wetenschappers. Het MAMAKO® assortiment bestaat uit babymelkpoeder van geitenmelk voor baby's van 0-6 maanden, 6-12 maanden en 12+ maanden oud, 10 graansoorten met geitenmelk, 2 roomsoepen, 4 vruchtenmoes soorten met geitenmelkkwark. Wat ons verenigt is onze passie voor het maken van babyproducten van geitenmelk, die voor een gezonde en gelukkige groei van uw baby zullen zorgen, zodat u als jonge ouders van deze nieuwe situatie kunt genieten. Al onze producten worden zorgvuldig getest om te verzekeren dat uw baby alleen de beste, meest gezonde en lekkerste voeding krijgt. De МАМАКО® Premium aangepaste geitenmelkpoeders worden vervaardigd door Industrias Lácteas Asturianas, S.A. (ILAS S.A.) in het noordwesten van Spanje, in de provincie Asturië, beroemd om zijn eeuwenoude productie van melkproducten. De rijke voeding van de Asturiaanse geiten waarborgt de hoogste melkkwaliteit in Europa.

 3. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Rusland

  Wij zijn sinds 2006 op de levensmiddelenmarkt en wij zijn begonnen met de productie van rijstmeel voor baby- en dieetvoeding. Vervolgens hebben we boekweit-, haver- en maïsmeel aan ons productassortiment toegevoegd en zijn we begonnen met de productie van graanvlokken. In 2019, nadat we gecertificeerd werden als een biologische producent, zijn we begonnen met het vervaardigen van meel en vlokken volgens de EU normen voor biologische producten. Tegenwoordig biedt ons bedrijf biologische en normale boekweit- en havermeel en vlokken. We gebruiken hoogwaardige Russische grondstoffen, geleverd door betrouwbare landbouwers en controleren de grondstoffen, de toeleveringsketen en de eindproducten op elk punt - van de het veld tot de silo's, tijdens de opslag en het laden, in onze opslagruimte en tijdens de productie evenals bij het transport naar de klant. Wij tellen de grootste Europese en Internationale producenten van babyvoeding onder onze klanten. Alle producten ondergaan verplichte tests in Europese laboratoria en elke levering gaat vergezeld van een testverslag.

 4. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Duitsland

  MamaundBabyWelt is opgericht in Berlijn in 2020 en verbetert uw kwaliteit van leven op het gebied van gezond leven, natuurlijke voeding en anti-aging. Het is een veilig winkelplatform waar u unieke en nuttige producten kunt vinden. MamaundBabyWelt is klaar om Europa een gloednieuwe winkelervaring te bieden met haar rijke productassortiment en vlotte leveringsgarantie naar 26 verschillende landen. Bij MamaundBabyWelt kunt u 7 dagen per week profiteren van klantenondersteuning en de juiste antwoorden vinden op al uw vragen over producten en diensten.

 5. NUTRICIA

  België

  Nutricia babyvoeding geeft zuigelingen en peuters een evenwichtige start met producten die qua smaak, textuur en samenstelling precies zijn aangepast aan hun leeftijd. Nutrilon, Olvarit en Bambix zijn onze bekende productnamen. Nutricia blijft verder werken aan sterke producten die kleintjes de beste start geven. Kwaliteit, gebruiksgemak en evenwicht staan bij ons centraal. Bij Nutricia Advanced Medical Nutrition werken we intensief samen met health care professionals en andere verzorgers om onze patiënten, die op ons vertrouwen, te helpen. Dit realiseren we met de ontwikkeling en verspreiding van gespecialiseerde voeding op maat van de patiënt.

 1. LACTATIEKUNDIGE BOLLENSTREEK

  Nederland

  Lactatiekundige Bollenstreek. Ik ben Mignon Waals-Lignac. Altijd al geïntrigeerd geweest van baby's en borstvoeding. Na een carrière als kraamverzorgster, verpleegkundige op de afdeling verloskunde en als verloskundige leg ik nu mijn focus volledig op borstvoeding en de begeleiding daarvan. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd Lactatiekundige IBCLC. Mijn werkgebied is de Duin- en Bollenstreek en omstreken. Door mijn brede ervaring in de kraamzorg en verloskunde en mijn kennis over borstvoeding kan je goed begeleiden en adviseren tijdens jouw borstvoedingsperiode. Heb je vragen over wil je nader kennismaken? Neem dan gerust contact met me op via mail/Whatsapp of telefoon. Ik ben laagdrempelig bereikbaar.

 2. MYKKO

  België

  Mykko is uw specialist in babyartikelen. Mykko is al jarenlang een betrouwbare partner van jonge vaders en moeders. Het assortiment van Mykko omvat inmiddels een groot aantal producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging, hygiëne en veiligheid voor kinderen.

 3. HANLUN MATERIAL AND LOGISTICS BV

  Nederland

  Gespecialiseerd in export van (baby)voedingsmiddelen

 4. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 5. SOLBRITT AS

  Estland

 6. FRUTCO AG

  Zwitserland

 7. APTAMIL EU

  Nederland

 8. EURL CO-BA-TEC

  Frankrijk

 9. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Oekraïne

 10. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Oostenrijk

 1. EVS DISTRIBUTION

  Frankrijk

 2. M P BIO SCIENCE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. BEYDA GIDA SAN

  Turkije

 4. BELDTON GMBH

  Duitsland

 5. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanje

 6. QUID PHARMA SL

  Spanje

 7. ILMA TRADING GMBH

  Duitsland

 8. GANCHEV EOOD

  Bulgarije

 9. MAMI ME MIMA

  Spanje

 10. BREIBOX UG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Babyvoeding - Import export

Aantal resultaten

802 bedrijven