• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • babyvoeding

Resultaten voor

Babyvoeding - Import export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  NS TRADE SP Z O O is een toonaangevende fabrikant, leverancier en exporteur van landbouwproducten, etenswaren en dranken, houten briketten en houtpellets. Het gebruikt geavanceerde technologieën voor hoogwaardige, duurzame en stabiele producten die geurloos, smaakloos en waterafstotend zijn. Het bedrijf heeft een unieke en rijke bedsrijfscultuur gericht op duurzame ontwikkeling en draagt verbondenheid en solidariteit hoog in het vaandel. Ze richten zich niet alleen op de binnenlandse maar tevens op de buitenlandse markt. NS TRADE SP Z O O werkt samen met overige bedrijven om de technologie, het management en overige aspecten te verbeteren zodat het producten kan vervaardigen die aan internationale normen voldoen. Het bedrijf legt tevens de nadruk op internationale academische uitwisselingen en samenwerkingen. Het zendt groepen naar het buitenland om ervaringen met fabrikanten in andere landen uit te wisselen voor interactie en om een win-win situatie te creëren. NS TRADE SP Z O O heeft zo zijn klantenbestand naar meerdere landen en regio's uit kunnen breiden. Dankzij een professionele toewijding en een volledige inzet, richt NS TRADE SP Z O O zich op het bieden van nieuwe producten en technische bijstand om zijn internationale reputatie als vermaard merk waar te maken.

 3. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

 4. DANA EUROPE OU

  Estland

  DANA Dairy, opgericht in 2002, is een belangrijke producent en leverancier van diverse melkproducten aan de wereldmarkt. Door de jaren heen kunnen we met trots zeggen dat onze melkproducten van hoge kwaliteit zijn en dat we op een goede manier handel drijven. We zijn er trots op de industriële wereld en de consumentenmarkt te kunnen voorzien van UHT drinkmelk, diverse soorten melkpoeder, kaas, boter, ijspoeder en talrijke andere melkproducten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab is het nummer 1 bedrijf in Rusland dat gezonde snacks voor volwassenen en kinderen produceert. Onze hoofdtaak was het creëren van een kwalitatief hoogstaand binnenlands product dat nog niet op de markt bestond en waar we trots op konden zijn. Zeven jaar later bieden we onze partners kant-en-klare oplossingen voor gezond eten. Er zijn 100 innovatieve en populaire producten in het assortiment. Tegenwoordig zijn onze producten gemakkelijk te vinden in supermarkten in Rusland en in 14 landen over de hele wereld, zoals Japan, China en de Arabische Emiraten. Onze missie blijft hetzelfde: volwassenen en kinderen elke dag helpen om eenvoudige stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl.

 2. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Duitsland

  MamaundBabyWelt is opgericht in Berlijn in 2020 en verbetert uw kwaliteit van leven op het gebied van gezond leven, natuurlijke voeding en anti-aging. Het is een veilig winkelplatform waar u unieke en nuttige producten kunt vinden. MamaundBabyWelt is klaar om Europa een gloednieuwe winkelervaring te bieden met haar rijke productassortiment en vlotte leveringsgarantie naar 26 verschillende landen. Bij MamaundBabyWelt kunt u 7 dagen per week profiteren van klantenondersteuning en de juiste antwoorden vinden op al uw vragen over producten en diensten.

 3. NUTRICIA

  België

  Nutricia babyvoeding geeft zuigelingen en peuters een evenwichtige start met producten die qua smaak, textuur en samenstelling precies zijn aangepast aan hun leeftijd. Nutrilon, Olvarit en Bambix zijn onze bekende productnamen. Nutricia blijft verder werken aan sterke producten die kleintjes de beste start geven. Kwaliteit, gebruiksgemak en evenwicht staan bij ons centraal. Bij Nutricia Advanced Medical Nutrition werken we intensief samen met health care professionals en andere verzorgers om onze patiënten, die op ons vertrouwen, te helpen. Dit realiseren we met de ontwikkeling en verspreiding van gespecialiseerde voeding op maat van de patiënt.

 4. LACTATIEKUNDIGE BOLLENSTREEK

  Nederland

  Lactatiekundige Bollenstreek. Ik ben Mignon Waals-Lignac. Altijd al geïntrigeerd geweest van baby's en borstvoeding. Na een carrière als kraamverzorgster, verpleegkundige op de afdeling verloskunde en als verloskundige leg ik nu mijn focus volledig op borstvoeding en de begeleiding daarvan. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd Lactatiekundige IBCLC. Mijn werkgebied is de Duin- en Bollenstreek en omstreken. Door mijn brede ervaring in de kraamzorg en verloskunde en mijn kennis over borstvoeding kan je goed begeleiden en adviseren tijdens jouw borstvoedingsperiode. Heb je vragen over wil je nader kennismaken? Neem dan gerust contact met me op via mail/Whatsapp of telefoon. Ik ben laagdrempelig bereikbaar.

 5. MYKKO

  België

  Mykko is uw specialist in babyartikelen. Mykko is al jarenlang een betrouwbare partner van jonge vaders en moeders. Het assortiment van Mykko omvat inmiddels een groot aantal producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging, hygiëne en veiligheid voor kinderen.

 1. HANLUN MATERIAL AND LOGISTICS BV

  Nederland

  Gespecialiseerd in export van (baby)voedingsmiddelen

 2. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 1. SOLBRITT AS

  Estland

 2. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Duitsland

 3. FRUTCO AG

  Zwitserland

 4. APTAMIL EU

  Nederland

 5. EVS DISTRIBUTION

  Frankrijk

 6. BEYDA GIDA SAN

  Turkije

 7. BELDTON GMBH

  Duitsland

 8. M P BIO SCIENCE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanje

 2. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Oostenrijk

 3. EURL CO-BA-TEC

  Frankrijk

 4. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Oekraïne

 5. MAMI ME MIMA

  Spanje

 6. BREIBOX UG

  Duitsland

 7. GANCHEV EOOD

  Bulgarije

 8. QUID PHARMA SL

  Spanje

 9. ILMA TRADING GMBH

  Duitsland

 10. LAFAZ TRADING BV

  België

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis