• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • babyvoeding

Resultaten voor

Babyvoeding - Import export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn toonaangevend leverancier van vruchtensap, voedingsproducten, dranken, zuivelproducten, zoetwaren, babyproducten, kruidenierswaren en gevestigd in Nederland en Turkije. Wij begonnen ons bedrijf in decennia en hebben veel succes gehad als leverancier van voedingsmiddelen aan distributeurs Internationaal. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop.Het opbouwen en ondersteunen van goede relaties met onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze realiteit. Wij richten ons op het verbeteren van de structuur van de ontwikkeling van natuurlijke producten van bron tot koper. Wij doen dit door verbeterde antwoorden voor promotie, levering en gevaar van de leidinggevenden.We nemen geen genoegen met kwaliteit, maar door opmerkelijk unieke methodes te omarmen, houden we iedereen vrolijk. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: - vruchtensappen - levensmiddelen - dranken - zuivelproducten - snoepgoed - babyproducten - kruidenierswaren.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. UFTER HOLDING B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Sinds 1994 heeft Northlink Trading GMBH zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de internationale handel, gespecialiseerd in de import en export van goederen. Onze kracht ligt in het inkopen van artikelen in bulk en deze door te verkopen tegen zeer concurrerende prijzen. In 28 jaar hebben we sterke partnerships opgebouwd met gerenommeerde merken als Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator en nog veel meer. Ons succes is verankerd in het strategische voordeel van onze Europese locatie, die transportkosten minimaliseert en efficiënte wereldwijde levering garandeert. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We bereiken dit door veilige producten te leveren met een uitgesproken kwaliteit, gebruik te maken van moderne technologieën en hoog opgeleide werknemers te behouden. Toegewijd aan sociale en milieuverantwoordelijkheid streven we ernaar waarde te creëren voor klanten, partners, werknemers, aandeelhouders en de samenleving als geheel. Ons doel is om erkend te worden als een uitmuntend bedrijf op de internationale markt, dat uitblinkt in het verwerken en verkopen van producten van hoge kwaliteit voor verschillende voedingsmiddelen- en commerciële merken. Toegewijd aan het uitbreiden van onze wereldwijde aanwezigheid, bieden we 24/7 klantenondersteuning en naadloze wereldwijde verzending, waardoor we een snelle levering aan uw deur garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. ROKKO DECO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROKKO DECO GmbH is een bedrijf gevestigd in Duitsland. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de internationale handel en handelt voornamelijk in alcoholische en niet-alcoholische dranken, bieren, wijnen, whisky en babyvoeding. ROKKO DECO GmbH is de wereldwijde handelsonderneming en leverancier van alcoholische en niet-alcoholische dranken en andere voedingsmiddelen. Meerdere jaren ervaring in de groothandel en distributie van voedingsmiddelen en dranken. Wilt u dranken in het groot kopen? We bieden een breed scala aan producten. We doen er alles aan om voedingsmiddelen en dranken van hoge kwaliteit te betrekken uit alle belangrijke productieregio's ter wereld. Verpakkingsformaten kunnen worden aangepast aan de vereisten van de groothandel. Ons verpakkingsmerk wordt al enkele jaren in grote delen van de wereld geaccepteerd. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die vereist zijn voor zowel de horeca als de detailhandel. Onze belangrijkste klanten zijn importeurs en inkopers in de volgende voedingsmiddelensectoren: industrie, groothandel, catering en detailhandel.We leveren onze producten aan het vasteland van China, Afrika, Azië, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en het Europese vasteland. We leveren in hoeveelheden die passen bij uw bedrijf, van een enkele pallet tot een volledige containerlading (FCL). Kortom: We verzenden wereldwijd naar elke haven.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  België

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) is een Europees bedrijf met kantoren in Europa en Azië en is gespecialiseerd in het verhandelen van 1) Snel lopende consumptiegoederen 2) Huismerken (snoep, dranken, levensmiddelen, non-food) 3) A-merken Internationale topmerken verhandelen 4) Eén leveranciersoplossing, door-2-door bezorgen, port-2-port levering van goederen voor supermarkten & e-commerce 5) Wijnen, whisky en gedestilleerd 6) Melk en zuivelproducten. 7). kaas (diepgevroren of vers) 8). fruit en groenten. Neem contact met ons op, wij geven u een snelle, doeltreffende en scherp geprijsde oplossing op maat.We hanteren minimaal één pallet per SKU en kunnen 20’ en 40’ containers consolideren.AET levert: P&G, Unilever, Ferrero, bier- en mineraalwatermerken, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez, enz.7) Non food ( keukengerei, fashionary, cosmetica, schoonheids- en gezondheidsproducten, parfums, accu's).We werken zonder voorraad om de meest verse productie tegen de beste prijs te kunnen garanderen.

 5. DANA EUROPE OU

  Estland

  Verified by europages badge

  DANA Dairy, opgericht in 2002, is een belangrijke producent en leverancier van diverse melkproducten aan de wereldmarkt. Door de jaren heen kunnen we met trots zeggen dat onze melkproducten van hoge kwaliteit zijn en dat we op een goede manier handel drijven. We zijn er trots op de industriële wereld en de consumentenmarkt te kunnen voorzien van UHT drinkmelk, diverse soorten melkpoeder, kaas, boter, ijspoeder en talrijke andere melkproducten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  De bedrijvengroep "Innovanta" heeft 40% van de markt voor speciale voeding in Rusland in handen en biedt klinische voeding en dieetvoeding aan, waarvan in klinische studies is aangetoond dat ze efficiënt en veilig zijn. Onze producten helpen niet alleen de gezondheid op peil te houden, maar ook bepaalde ziekten te voorkomen. Eigen productielocatie met een oppervlakte van meer dan 1000 m², die strikt voldoet aan de ISO 22000-normen en het HACCP-protocol. Onze R&D-afdeling neemt de ontwikkeling van formules serieus en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bovendien gebruikt het bedrijf ten minste 70% lokale ingrediënten, waardoor de prijs niet sterk afhankelijk is van de dollarkoers en de producten betaalbaar blijven voor onze partners. De werknemers van het bedrijf zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van het product. Wij produceren niet alleen klinische voeding, maar ook gezonde voeding voor kinderen en volwassenen, sportvoeding, vitaminesupplementen, en producten voor gewichtsverlies, gewichtstoename en gewichtsstabilisatie.

 2. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab is het nummer 1 bedrijf in Rusland dat gezonde snacks voor volwassenen en kinderen produceert. Onze hoofdtaak was het creëren van een kwalitatief hoogstaand binnenlands product dat nog niet op de markt bestond en waar we trots op konden zijn. Zeven jaar later bieden we onze partners kant-en-klare oplossingen voor gezond eten. Er zijn 100 innovatieve en populaire producten in het assortiment. Tegenwoordig zijn onze producten gemakkelijk te vinden in supermarkten in Rusland en in 14 landen over de hele wereld, zoals Japan, China en de Arabische Emiraten. Onze missie blijft hetzelfde: volwassenen en kinderen elke dag helpen om eenvoudige stappen te zetten in de richting van een gezonde levensstijl.

 3. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Duitsland

  MamaundBabyWelt is opgericht in Berlijn in 2020 en verbetert uw kwaliteit van leven op het gebied van gezond leven, natuurlijke voeding en anti-aging. Het is een veilig winkelplatform waar u unieke en nuttige producten kunt vinden. MamaundBabyWelt is klaar om Europa een gloednieuwe winkelervaring te bieden met haar rijke productassortiment en vlotte leveringsgarantie naar 26 verschillende landen. Bij MamaundBabyWelt kunt u 7 dagen per week profiteren van klantenondersteuning en de juiste antwoorden vinden op al uw vragen over producten en diensten.

 4. AUSNUTRIA HYPROCA

  Nederland

  Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bedient Ausnutria Hyproca de internationale markt. Van private label productie tot verkoop van eigen merken. Ausnutria Hyproca is er voor zowel de consument als de zakelijke klant. Wij produceren en verkopen flesvoeding, op basis van zowel koe- als geitenmelk en dagverse geitenzuivelproducten onder eigen merknaam. Tevens bedienen wij de zakelijke markt met onder andere private label productie van flesvoeding en de productie en verkoop van zuivel-ingrediënten. Onze klanten kunnen vertrouwen op expertise op basis van ruim 100 jaar ervaring in de zuivelindustrie, hoogstaande kwaliteit geleverd vanuit onze eigen productielocaties en een grote mate van flexibiliteit om zo goed mogelijk aan te sluiten op hun wensen en behoeften. Vanuit het bedrijfsonderdeel Hyproca Lypack wordt gezorgd voor de ontwikkeling en productie van melkformules voor iedere levensfase van een kind.

 5. NUTRICIA

  België

  Nutricia babyvoeding geeft zuigelingen en peuters een evenwichtige start met producten die qua smaak, textuur en samenstelling precies zijn aangepast aan hun leeftijd. Nutrilon, Olvarit en Bambix zijn onze bekende productnamen. Nutricia blijft verder werken aan sterke producten die kleintjes de beste start geven. Kwaliteit, gebruiksgemak en evenwicht staan bij ons centraal. Bij Nutricia Advanced Medical Nutrition werken we intensief samen met health care professionals en andere verzorgers om onze patiënten, die op ons vertrouwen, te helpen. Dit realiseren we met de ontwikkeling en verspreiding van gespecialiseerde voeding op maat van de patiënt.

 1. LACTATIEKUNDIGE BOLLENSTREEK

  Nederland

  Lactatiekundige Bollenstreek. Ik ben Mignon Waals-Lignac. Altijd al geïntrigeerd geweest van baby's en borstvoeding. Na een carrière als kraamverzorgster, verpleegkundige op de afdeling verloskunde en als verloskundige leg ik nu mijn focus volledig op borstvoeding en de begeleiding daarvan. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd Lactatiekundige IBCLC. Mijn werkgebied is de Duin- en Bollenstreek en omstreken. Door mijn brede ervaring in de kraamzorg en verloskunde en mijn kennis over borstvoeding kan je goed begeleiden en adviseren tijdens jouw borstvoedingsperiode. Heb je vragen over wil je nader kennismaken? Neem dan gerust contact met me op via mail/Whatsapp of telefoon. Ik ben laagdrempelig bereikbaar.

 2. MYKKO

  België

  Mykko is uw specialist in babyartikelen. Mykko is al jarenlang een betrouwbare partner van jonge vaders en moeders. Het assortiment van Mykko omvat inmiddels een groot aantal producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging, hygiëne en veiligheid voor kinderen.

 1. HANLUN MATERIAL AND LOGISTICS BV

  Nederland

  Gespecialiseerd in export van (baby)voedingsmiddelen

 2. SOLBRITT AS

  Estland

  Het bedrijf SOLBRITT AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Rapla, Estland.

 3. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Lappersdorf, Duitsland.

 4. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Suiker. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, Babyvoeding, voedingsproduct, en ureumharsen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. APTAMIL EU

  Nederland

  Het bedrijf APTAMIL EU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 6. EVS DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf EVS DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Luc-La-Primaube, Frankrijk.

 7. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Oostenrijk

  Het bedrijf A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Purgstall, Oostenrijk.

 8. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Oekraïne

  Het bedrijf KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 1. M P BIO SCIENCE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf M P BIO SCIENCE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 2. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanje

  Het bedrijf ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Carlet (valencia), Spanje.

 3. EURL CO-BA-TEC

  Frankrijk

  Het bedrijf EURL CO-BA-TEC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Babyvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandelde melk, en Geraffineerde zonnebloemolie. Het is gevestigd in Villeneuve, Frankrijk.

 4. BEYDA GIDA SAN

  Turkije

  Het bedrijf BEYDA GIDA SAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. BABY SHOP ODESSA

  Oekraïne

  Het bedrijf BABY SHOP ODESSA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Luiers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 6. BELDTON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BELDTON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, Huismerk, energy drinks, Babyvoeding, en proteïneachtige integratoren. Het is gevestigd in Cologne, Duitsland.

 7. GANCHEV EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf GANCHEV EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiers, Babymelk, Kinderwagens en wandelwagens, Luiers, Babymelk, en Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 8. FLASHTECH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FLASHTECH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haarverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babyvoeding, BIO melkpoeder, Fabrikant van huidverzorgingsproducten, en Babyvoeding. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. MAMI ME MIMA

  Spanje

  Het bedrijf MAMI ME MIMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is gevestigd in Villamediana De Iregua, Spanje.

 10. ILMA TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ILMA TRADING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren melkmeel voor baby's, en voorgekookte babyvoeding in potjes. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Babyvoeding - Import export

Aantal resultaten

938 Bedrijven