• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • baggermolens

Resultaten voor

Baggermolens - Import export

 1. JADE-DIENST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Berging, het laden van zware ladingen en mobilisatie.Wilhelmshaven biedt uitstekende mogelijkheden voor het inrichten, uitrusten en renoveren van speciale schepen. Met een eigen pier in de binnenhaven, een eigen werkplaats, kranen, meer dan 70 industriële medewerkers ter plaatse en een al decennialang gevestigd netwerk van lokale specialistische bedrijven, is het bijhouden van uw planning bij ons in goede handen. Met het in 2018 ingrijpende gemoderniseerde ponton "Jade Hiev" bieden wij de waterbouwsector een zelfrijdend, multifunctionele dragende machine, geschikt voor watten voor kraan-, graaf- en heiwerkzaamheden. In combinatie met onze eigen 100t rupskraan is het apparaat ook bijzonder geschikt voor berging. Een van onze naaste partners in het projectgebied is Jade Diver GmbH, die sinds 2018 de lange traditie van duikactiviteiten in Wilhelmshaven voortzet.

 2. DRAGFLOW SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Dragflow heeft in de afgelopen 25 jaar de markt voor baggersystemen getransformeerd en is uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten. Het bedrijf wordt ondersteund door een internationaal netwerk van gespecialiseerde ingenieurs die zowel nooddiensten als technische bijstand en advies op maat kunnen verlenen. Dragflow probeert voortdurend innovatieve en technologisch geavanceerde oplossingen te bieden die hoge prestaties garanderen met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf beschikt ook over robuuste en betrouwbare dompelpompen voor de zwaarste toepassingen. Sectoren: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment en Amphibious dredges.

 3. DREDGING INTERNATIONAL

  België

  Dredging International (DI) heeft een leidende positie op de mondiale baggermarkt. Dienstverlening in offshore ontwerp en constructie en milieuoplossigen.

 4. DORELECTROMAH LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf DORELECTROMAH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Sneeuwruimers, gebruiksauto's, Baggermolens, graafmachines, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Smolevichi, Wit Rusland.

 5. IMPIANTI DRAGANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IMPIANTI DRAGANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren baggermolens voor op zee. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Baggermolens, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Laatzen, Duitsland.

 2. EUROTECNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROTECNO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur van industriële installaties, Baggermolens, Verhuur van industriële installaties, en Baggermolens. Het is gevestigd in Castelverde, Italië.

 3. TERRAFORMING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TERRAFORMING S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Soriano Nel Cimino, Italië.

 4. BUDDYJET S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BUDDYJET S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers brood. Het is gevestigd in Prace, Tsjechische Rep..

 5. ITALDRAGHE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ITALDRAGHE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, mechanische baggermolens voor grondverzet, en Baggermolens. Het is gevestigd in San Giovanni In Marignano, Italië.

 1. IWEA

  Oostenrijk

  Het bedrijf IWEA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Baggermolens. Het is gevestigd in Mureck, Oostenrijk.

 2. KLIMEX CZ, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KLIMEX CZ, SPOL. S R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en rolbruggen, Bouwplaatsen - machines, Baggermolens, Kranen en rolbruggen, Bouwplaatsen - machines, en Baggermolens. Het is gevestigd in Melník, Tsjechische Rep..

 1. MAATS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MAATS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Walsen, Bouwplaatsen - machines, en Walsen. Het is gevestigd in Goor, Nederland.

 2. EMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EMAC S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Montichiari, Italië.

 3. OFM TOP LINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OFM TOP LINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Valsamoggia, Italië.

 4. JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoppen, mechanische. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Baggermolens, Bouwplaatsen - machines, en Baggermolens. Het is gevestigd in Kruft, Duitsland.

 5. MAC3 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAC3 S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Bardolino, Italië.

 6. GIKEN EUROPE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GIKEN EUROPE B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Baggermolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walsen, Bouwplaatsen - machines, Walsen, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Almere, Nederland.

 7. OFFICINA R.S.DI SOLIERI REMO

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA R.S.DI SOLIERI REMO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 8. BRØDRENE BJERKLI AS

  Noorwegen

  Het bedrijf BRØDRENE BJERKLI AS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, en Baggermolens. Het is gevestigd in Stjørdal, Noorwegen.

 1. HYMAX AS

  Noorwegen

  Het bedrijf HYMAX AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, en Baggermolens. Het is gevestigd in Brumunddal, Noorwegen.

 2. TRANDIV SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TRANDIV SERVICE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Nichelino, Italië.

 3. COLL VALL SA

  Spanje

  Het bedrijf COLL VALL SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Baggermolens, Bouwplaatsen - machines, en Baggermolens. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Turbineboringen, Baggermolens, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Ripalimosani, Italië.

 5. IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, baggermoles voor uitgraving en reiniging van havens kanalen en rivieren, en Baggermolens. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. DAMEN DREDGING EQUIPMENT B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DAMEN DREDGING EQUIPMENT B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, en Baggermolens. Het is gevestigd in Nijkerk Gld, Nederland.

 7. BJÖRGUN EHF

  IJsland

  Het bedrijf BJÖRGUN EHF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, en Baggermolens. Het is gevestigd in Reykjavík, IJsland.

 8. FRANCESCHINO GIANNI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRANCESCHINO GIANNI S.R.L., en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen - machines en accessoires, Baggermolens, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Baggermolens. Het is gevestigd in Majano, Italië.

 9. GANZ DANUBIUS KFT

  Hongarije

  Het bedrijf GANZ DANUBIUS KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Kranen en rolbruggen, Baggermolens, en Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 10. MAREN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MAREN S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kiepwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Baggermolens, Bulldozers en nivelleermachines, Baggermolens, en Bulldozers en nivelleermachines. Het is gevestigd in Rogno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis